Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Vysočina Jihlava – AC Sparta Praha B

3:0

konec (2:0)

19.02.2020, 13:00 • Sportovní areál Na Stoupách v Jihlavě • Patrik Czepiec

59

59. ZOUBELE - 3:0

59

Jihlava právě vstřelila branku!
LUKÁŠ ZOUBELE namířil z penalty svůj pokus zkušeně k pravé tyči a skóre je už 3:0. Kotek skočil na druhou stranu brány a je to také to poslední, co v utkání předvedl. Ze hřiště se stahuje šestice Sparťanů včetně hostujícího brankáře.

58

Byla nařízena penalta! Jihlava se zmocní pokutového kopu.

45

45. KŘIŠŤÁL - 2:0

45

Jihlava právě vstřelila branku!
Ještě jedna rána do zad pro Spartu v samotném závěru půle. Do vzduchu znovu zamířil obránce, tentokrát VOJTĚCH KŘIŠŤÁL, a opět zvolil zakončení hlavou. Pokus byl úspěšný, třebaže mířil pro změnu na bližší tyčku.

41

Obrovská šance, ale míč v brance nekončí. Prosadit se zkoušel Vaculík, který stál sám před brankářem. Jeho zákrok zapříčinil, že míč proskákal těsně vedle tyče.

29

Na středu hřiště přišel faul, který je oceněn žlutou kartou, Provinil se Diouf. Už jsme rozhodně v utkání viděli ostřejší zákroky.

26

Rána Flaka narazila na brankovou konstrukci, to mohl být výstavní gól. Chvíli předtím si v šestnáctce neporadil Vácha, který zbytečně přenechával míč na obsazeného spoluhráče.

13

13. DIOUF - 1:0

13

Jihlava právě vstřelila branku!
Perfektně sehraný rohový kop na přední tyč, do vzduchu se zavěsil stoper WALY DIOUF a míč je v síti. Hlavičkové zakončení mířilo na vzdálenější tyč. Rodák ze Senegalu si hlasitě řekl o smlouvu.

FC Vysočina Jihlava – AC Sparta Praha B

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Diouf, 45. Křišťál, 59. Zoubele (pen.)

Karty:   29. Diouf (JIH)

FC Vysočina Jihlava: Vejmola (46. Veselý) – Křišťál (46. Svoboda), Diouf, Vedral (46. Pojezný), Javůrek (46. Novotný) – Vaculík (46. Kurtalić), Ritter (46. Lacko) – Arroyo, Shudeiwa (46. Havlín), Rezek (46. Zoubele) – Koubek (46. Klobása)
Náhradníci: Veselý, Svoboda, Pojezný, Novotný, Kurtalić, Lacko, Havlín, Zoubele, Klobása

AC Sparta Praha B: Kotek – Burda, Piško, Hušek, Gabriel, Patrák, Flak, Ambler, Horák, Vácha, Dao
Náhradníci: Pančev, Sláma, Šnajdr, Sejk, Gelashvili, Konopásek, Jonáš