Menu

Fotbal

Liga mistrů

Atalanta Bergamo – Valencia CF

4:1

konec (2:0)

19.02.2020, 21:00 • Osmifinále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.58 4.46 5.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:56:55)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:10. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:8.
Je konec! Atalanta zvládla domácí duel s Valencií a vítězí 4:1. Italský celek vlétl do utkání hodně odvážně, ale první šanci ještě Valencia přestála. V 16. minutě už se ale na malém vápně prosadil Hans Hateboer! Valencia mohla vyrovnat, ale domácí celek zachránila branková konstrukce. V závěru poločasu navíc vyprodukoval parádní střelu Josip Iličić a navýšil domácí vedení na 2:0. Po změně stran pokračovala Atalanta ve výborném výkonu a Remo Freuler trefil fantastickou branku. O dalších pět minut později navíc utekl obraně Valencie Hans Hateboer, který svou druhou brankou v utkání navýšil vedení Atalanty na 4:0. Valencia ale dokázala snížit zásluhou Denise Čeryševa! Atalanta si tak do odvety odváží skvělý výsledek.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Ruslan Malinovskyj se unáhlil s rozehrávku, ale se štěstím vybojoval pro domácí celek vhazování. Vypadá to, že Valencia už se do útoku nedostane.

90+3

Zapata odvedl skvělou práci na hranici velkého vápna a vybojoval pro domácí Atalantu další rohový kop. Domácí celek může nasbírat cenné vteřinky.

90+2

Jaume Doménech vyrazil na hranici pokutového území, kde zastavil nepřesnou rozehrávku soupeře a následně urychlil rozehrávku španělského celku.

90+1

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Adrien Tameze.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Wass si dal pozor na náběh domácího hráče a pomohl si zpětnou přihrávkou. Atalanta ale nepouští fotbalisty Valencie do pokutového území.

89

Torres se na polovině domácího celku prosmýkl mezi dva soupeře, jenže nedokázal přesně rozehrát a nechal se připravit o balón.

88

Zapata vyhrál hlavičkový souboj na polovině soupeře, kde však neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Rozehrávat bude Atalanta.

87

Pierluigi Gollini předvedl fantastické čtení hry. Domácí brankář vyběhl až na hranici velkého vápna a před dobíhajícím soupeřem balón vyboxoval.

86

Na opačnou stranu se v bleskovém protiútoku hnal Zapata, který si navedl míč na hranici velkého vápna, jenže celou akci zbrzdil a zpětnou přihrávkou daroval míč soupeři.

85

Valencia si vybojovala přímý kop v blízkosti pokutového území. Parejo odcentroval na malé vápno, ale Geoffrey Kondogbia hlavičkoval hodně mimo.

84

Zapata ustál souboj na hranici velkého vápna, ale neukvapil se a přihrál do výborné střelecké pozice. Malinovskij poté pálil placírkou, ale poslal míč nad břevno.

83

S Diakhabym to nevypadá vůbec dobře. Podle všeho bude muset střídat.

82

Hra je přerušena! Po dalším tvrdém střetu zůstává na trávníku ležet Mouctar Diakhaby, který schytal tvrdý úder do obličeje.

81

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Ruslan Malinovskyj.

Atalanta Bergamo – Valencia CF

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 16. Hateboer (A. Gómez), 42. Iličić (Pašalić), 57. Freuler, 62. Hateboer (Pašalić) – 66. Čeryšev

Karty:   80. Hateboer (ABC)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:10. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:8.

Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Palomino, Caldara (75. D. Zapata) – Hateboer, de Roon, Pašalić (90+1. Tameze), Freuler, Gosens – Iličić, A. Gómez (81. Malinovskyj).
Náhradníci: Sportiello – Djimsiti, Castagne, Muriel, Malinovskyj, D. Zapata, Tameze.

Valencia CF: Doménech – Wass, Mangala, Diakhaby, Gayá – Torres, Parejo, Kondogbia, Soler – Guedes (65. Čeryšev), Gómez (73. Gameiro).
Náhradníci: Cillessen – T. Correia, J. Costa, Gameiro, Čeryšev, Sobrino, Gutierréz.

Odveta: Valencia - Atalanta BC 3:4