Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Balzan FC – FC Zbrojovka Brno

0:0

konec (0:0)

30.01.2020, 18:00 • Malta • Info o změnách stavu (Michal Raška)

Tipsport: 4.91 4.2 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Konec zápasu. (20:08:11)

75

Přichystal ve velké šanci vypálil jen vedle domácí svatyně. O pár chvil později se v šanci ocitl také Růsek, ale vstřelil vedle!

65

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Vintr, přichází Přichystal.

55

V úvodu půle trefil Růsek břevno a posléze tvrdě pálil Krška, ale domácí brankář si poradil!

46

Sestava Brna ve 2. poločase: Doležal – Hladík, Šural, J. Sedlák, Šumbera – Pachlopník, Ševčík, Jurásek, Krška – Vintr, Růsek

46

Začal druhý poločas.

45

První poločas skončil.

45

V závěru poločasu ještě po Šumberově centru hlavičkoval Pavel Dreksa nad bránu soupeře.

35

Domácí hrozí jen sporadicky, posléze ale brejk sehráli výborně a Doležal musel vytasit dobrý zákrok. Následně Šumbera nedokázal přehodit gólmana.

20

Stále bez branek. V dobré možnosti pálil Fousek do rukavic gólmana.

10

Domácí dle očekávání zodpovědně a důrazně brání. Po Fouskově akci se ke střele dostal Šumbera, těsně minul.

1

Utkání právě začalo.
Balzan Youths FC je fotbalový klub z vesnice Balzan na Maltě. Klub byl založen roku 1920, ale nikdy se nedočkal velkých úspěchů. V současné době (2014) hraje Maltese Premier League.

V sezóně 2006/07 Balzan vyhrál play-off do Maltese Second Division, když ve finále porazil Birzebbugia St. Peter's rozdílem 2:0. V sezóně 2007/08 byl klub velmi blízko postupu do Maltese First Division. Tým skončil v základní části se stejným bodovým ziskem jako s San Gwann FC a Rabat Ajax FC (rozhodovalo se kdo dal více gólů v základní části). V play-off do Maltese First Division prohrál Balzan s Rabatem 3:0 a tímhle výsledkem zůstal v Maltese Second Division. V sezoně 2008/09 Balzan vyhrál základní část a postoupil do Maltese First Division.
Brno se letos zúčastnilo Tipsporty Ligy. I když základní skupiny nehrály v boji o postup na Maltu žádnou roli, tak Brno svou skupinu vyhrálo. Zbrojovka začala skupinu C velice dobře, protože zvítězila nad Dunajskou Stredou vysoce 5:0. Posléze sice přišla komplikace a to v podobě prohry 1:5 s Nitrou. Poslední utkání ale Brňané zvládli, když porazili Skalici 3:1.
V semifinále předvedla Zbrojovka skvělý obrat, když proti Baníku Ostrava otočila nepříznivý vývoj z 0:2 na 3:2. Ve finále se utkala s Mladou Boleslaví, které ale podlehla 1:2 po penaltách.
V dalším přípravném utkání se proti sobě utkají týmy Balzan FC a FC Zbrojovka Brno. Hrát se bude na Maltě od 18:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

Balzan FC – FC Zbrojovka Brno

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

FC Zbrojovka Brno: 1. pol. Doležal – Bariš, Dreksa, Čermák, Eismann – M. Sedlák, Hladík, Jurásek, Šumbera – Vintr, Fousek 2. pol. Doležal – Hladík, Šural, J. Sedlák, Šumbera – Pachlopník, Ševčík, Jurásek, Krška – Vintr (65. Přichystal), Růsek