Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Vegas Golden Knights

3:2

konec (1:1, 0:1, 2:0)

22.01.2020, 01:00 • TD Garden, Boston • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.0 4.19 3.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání:

David Krejčí (BOS) 1+1, 1 střela, čas na ledě 18:04
David Pastrňák (BOS) 0+0, 4 střely, čas na ledě 21:38
Zdeno Chára (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:32
Jaroslav Halák (BOS) 60 minut, 27 zákroků, 2 góly, 93,1%
Daniel Vladař (BOS) 0 minut, 0 zákroků, 0 gólů, 00,0%
Tomáš Nosek (VGK) 0+0, 1 střela, čas na ledě 10:31 (03:44:45)
Tři hvězdy utkání:

1. David Krejčí (BOS) 1+1
2. Jake DeBrusk (BOS) 1+0
3. Jérémy Lauzon (BOS) 1+0
Statistiky: Střely na bránu: 37-29; Zablokované střely: 5-9; Vhazování: 55%-45%; Hity: 27-27; Přesilové hry: 0/5-1/2; Trestné minuty: 4-10.

David Krejčí odehrál fantastický zápas a zařídil obrat Bostonu

Golden Knights sice v TD Garden dvakrát vedli, jenže poté náskok proti výrazně lepšímu Bostonu ani jednou neudrželi a v poslední třetině navíc přišel obrat Bruins. David Krejčí se prosadil z dorážky a k úvodní asistenci přidal vítězný gól. Boston porazil soupeře z Vegas i ve druhém vzájemném zápase a vyhrál obě dvě vzájemná střetnutí v letošní sezóně. Konečný výsledek utkání v TD Garden. Boston Bruins 3 Vegas Golden Knights 2.

Konec zápasu.

59:29

Shea Theodore vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho pokus byl přizvednut do ochranné sítě. Bruce Cassidy si vzápětí vyžádal oddechový čas.

59:00

Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.

58:23

Marc-André Fleury naskočil na střídačku a Golden Knights zkouší vyrovnat při hře bez brankáře!

56:29

Dnešní utkání sleduje 17850 diváků.

55:31

Nicolas Hague na levém křídle vypálil od modré čáry a Jaroslav Halák puk podržel v náručí. Po přerušení hry dostává prostor poslední krátká reklamní přestávka.

54:44

Cody Eakin mohl vyrovnat střelou z pravého kruhu pro buly, jeho prudká střela zápěstím ale byla přizvednuta do ochranné sítě a Bruins si mohli oddechnout.

54:00

Golden Knights se ocitli po inkasování třetího gólu pod obrovským tlakem a Marc-André Fleury si připsal v rychlém sledu tři zákroky. Vegas stále žije.

52:18

52:18 David KREJČÍ - 3:2

52:18

Bruins právě vstřelili branku!
Brandon Carlo na pravém křídle vypálil od modré čáry a DAVID KREJČÍ puk ze vzduchu sklepával k ledu, hostující Marc-André Fleury sice předvedl spektakulární zákrok, když pak levým betonem zabránil už jistému gólu, proti následné dorážce českého útočníka byl ale bezmocný! Skóre činí 3:2. Asistence: Brandon Carlo a Danton Heinen.

51:57

Táhlá střela Vegas byla přizvednuta do ochranné sítě a v TD Garden nyní probíhá krátká reklamní přestávka.

51:12

William Carrier se ocitl v blízkosti pravé a poté levé tyče ve slibné šanci, jenže bránu nejprve minul a jeho druhý pokus skončil na výstroji Jara Haláka, který puk vyrazil.

49:32

Vegas odpovědělo střelou z levého kruhu pro buly, Jaroslav Halák byl ale připraven a kotouč nadvakrát zastavil, když zasáhl lapačkou a poté ho zmrazil pod ní! Fantastický a důležitý zákrok.

47:46

Bruins nepřesně rozehráli podél střídaček a pískalo se další zakázané uvolnění proti domácímu týmu.

47:14

Golden Knights se snažili prosadit v blízkosti levé tyče, jenže poté puk za záda Jaroslava Haláka propasírovat nedokázali! Skóre zůstává 2:2.

46:39

Zdeno Chára poněkolikáté v zápase vypálil od modré čáry, jeho táhlý pokus ale skončil v lapačce Marca-Andrého Fleuryho. Následuje krátká reklamní přestávka.

46:20

Bruins se nepodařilo rozehrát podél trestných lavic a kolmá přihrávka zamířila na zakázané uvolnění.

45:10

Torey Krug vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a puk skončil v lapačce připraveného Marca-Andrého Fleuryho, který zabránil Bostonu v obratu skóre.

44:26

44:26 Jake DEBRUSK - 2:2

44:26

Bruins právě vstřelili branku!
Jaroslav Halák vyjel ze své brány, aby rozehrál, a JAKE DEBRUSK napřáhl v levém kruhu k parádní střele zápěstím, která poté zamířila nad lapačku Marca-Andrého Fleuryho a uvnitř vzdálenějšího pravého horního rohu brány se od tyče odrazila do sítě! Asistence: Charlie Coyle a Jaroslav Halák.

43:14

Boston vypálil na ose útočného pásma a jeho rána od modré čáry byla přizvednuta do ochranné sítě.

42:15

Svěřenci hlavního trenéra Bruce Cassidyho neúnavně usilují o nabytí nerozhodného skóre, jenže Marc-André Fleury zamkl svou bránu na sto západů.

40:59

Bruins si vytvořili obrovský tlak a před pár okamžiky vypálili z pravého kruhu pro vhazování, Marc-André Fleury ale dokázal zasáhnout pravou rukou a puk vyrazil.

40:31

Zdeno Chára na levém křídle vypálil od modré čáry a před bránou byl zřejmě kotouč drobně tečován, Marc-André Fleury ho ale dokázal sevřít mezi betony.

40:15

Marc-André Fleury si připsal po pouhých patnácti sekundách zákrok, když zasáhl proti ráně Bruins ze středního pásma. Boston je lepším týmem, ale stále prohrává.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 23-16; Zablokované střely: 2-9; Vhazování: 58%-42%; Hity: 14-19; Přesilové hry: 0/5-1/2; Tr. minuty: 4-10.
Třetí třetina začne přibližně v 2:54.

Nicolas Hague vstřelil svůj první gól v NHL a byla to nádhera

Bruins měli k dispozici v průběhu zápasu pět přesilových her, jenže nedokázali využít ani jednu, zatímco Golden Knights hráli pouze dvě přesilové hry a druhou početní výhodu dokázali využít, když se v polovině dnešního duelu prosadil Nicolas Hague a nádhernou střelou bez přípravy vrátil svému týmu ztracené vedení. Skóre po druhé části. Boston Bruins 1 Vegas Golden Knights 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:02

Reilly Smith na levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a mohl skórovat, jenže Jaroslav Halák ho skvěle vychytal levým ramenem! Velká šance.

37:04

Chandler Stephenson opustil trestnou lavici a Boston dnes nedokázal využít ani jednu z pěti přesilovek.

36:30

Jake DeBrusk hodně nepříjemně vypálil z prostoru pravého kruhu pro vhazování, jenže jeho rána byla před bránou zablokována a do sítě Knights neprošla.

35:04

Chandler Stephenson byl tedy vyloučen za vražení na hrazení a Bruins mají po reklamní přestávce přesilovku.

35:04

Charlie McAvoy se nyní nepříjemně srazil s jedním z protihráčů v pravém rohu obranného pásma Bruins a hra byla přerušena. Následuje reklamní přestávka.

34:57

Zdeno Chára na levém křídle vypálil od modré čáry a Marc-André Fleury skvěle zasáhl levým betonem! K dorážce se poté dostal David Krejčí, jeho střela mířící do odkryté sítě ovšem byla zablokována. V TD Garden mohlo být srovnáno.

33:57

Jake DeBrusk mohl skórovat, když na levém křídle vystřelil z úhlu a jeho prudká střela zápěstím minula vzdálenější pravý horní roh brány Golden Knights.

33:31

Alex Tuch vypálil na vrcholu mezikruží a jeho střela byla těsně před bránou Bostonu zablokována.

32:26

Brad Marchand se vzápětí neprosadil v blízkosti pravé tyče a Marc-André Fleury zmrazil puk pod lapačkou. Po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.

31:28

Bruins mohli rychle odpovědět střelou z levého kruhu pro vhazování, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Marc-André Fleury ale kotouč skvěle vykopl levým betonem.

30:59

30:59 Nicolas HAGUE - 1:2

30:59

Golden Knights právě vstřelili branku!
NICOLAS HAGUE fantasticky vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela bez přípravy nad lapačkou Jaroslava Haláka vymetla bližší pravý horní roh brány! Golden Knights tak využili přesilovou hru a znovu vedou! Asistence: Nate Schmidt a Jonathan Marchessault. (1:2)

30:06

Shea Theodore si najel na zpětnou přihrávku a střelou z bodu levého kruhu mířil do bližšího horního rohu brány, Jaroslav Halák ale skvěle zasáhl vyrážečkou.

29:21

Max Pacioretty vystřelil na pravém křídle ihned po vhazování a jeho střela z úhlu skončila na pravém betonu Jaroslava Haláka, který rychle zmrazil puk pod lapačkou.

29:15

Brandon Carlo fauloval na pravé straně útočného pásma Bruins a byl nyní vyloučen za vysokou hůl.

28:37

Golden Knights si vytvořili dobrý tlak, jenže v pravém rohu útočného pásma zahráli vysokou holí. Následovalo tedy vhazování v blízkosti modré čáry domácích Bruins.

28:21

David Pastrňák se mohl prosadit v blízkosti pravé tyče, jenže minul, a na opačné straně mohl skórovat Tomáš Nosek. Puk ale skončil v náručí Jaroslava Haláka a po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.

26:26

Golden Knights hrají opět v plném počtu a nyní mohli skórovat v blízkosti pravé tyče, jenže střela z ostrého úhlu skončila na levém betonu Jaroslava Haláka.

26:00

Matt Grzelcyk na levém křídle vypálil bez přípravy od modré čáry a jeho rána minula vzdálenější pravý horní roh brány, kterou hájí brankář Marc-André Fleury.

25:00

David Pastrňák na levém křídle pronikl do útočného pásma a diagonální přihrávkou rychle posílal puk před bránu, jeho pas byl ale sražen do rohu ledové plochy.

24:07

Golden Knights špatně střídali a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Jonathan Marchessault.

23:42

Vyloučený William Carrier opustil trestnou lavici a Boston nevyužil ani jednu ze svých tří přesilových her.

23:00

Golden Knights se podařilo vyhodit a Bruins musejí rozehrávat zpoza vlastní brány Jaroslava Haláka.

22:00

Anders Bjork dobře vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování, jenže jeho střela zápěstím byla přizvednuta do ochranné sítě, což je pro Bruins velká škoda.

21:42

21:42 Statistiky dvou spoluhráčů, kteří se znají už z Rocklandu

21:42

William Carrier byl vyloučen za nedovolené bránění a Bruins si tedy zahrají třetí přesilovou hru v zápase.

20:37

Bruins se pokusili otočit utkání střelou z pravého kruhu pro vhazování, jenže Marc-André Fleury byl na přední tyči připravený a puk vyrazil do rohu ledové plochy.

20:21

V TD Garden před pár okamžiky začala prostřední část ostře sledovaného utkání mezi Bostonem a Vegas a oba týmy do ní vstupují za nerozhodného skóre.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-8; Zablokované střely: 1-5; Vhazování: 59%-41%; Hity: 7-11; Přesilové hry: 0/2-0/1; Trestné minuty: 2-4.
Druhá třetina začne přibližně v 2:01.

Úvodní gól dnešního střetnutí padl po pouhých 84 sekundách

Marc-André Fleury předvedl v úvodu střetnutí několik skvělých zákroků a Mark Stone poslal po pouhých 84 sekundách Knights do vedení, když skóroval hned z první střely hostů v zápase. Vzápětí se ovšem dočkali také domácí, když nádhernou střelou od modré čáry vyrovnal Jérémy Lauzon. Skóre po první třetině v TD Garden zní. Boston Bruins 1 Vegas Golden Knights 1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.

18:55

Jake DeBrusk se řítil po dlouhé kolmé přihrávce od Davida Krejčího do samostatného úniku, jenže Marca-Andrého Fleuryho mezi betony nepřekonal! Bruins nyní málem otočili skóre!

17:55

Vyloučený Zdeno Chára je zpět na ledové ploše a ani jeden z týmů dnes nedokázal využít úvodní přesilovou hru.

16:27

16:27 Brad Marchand mohl skórovat během vlastního oslabení!

16:27

Bruins nyní předvedli během vlastního oslabení nádhernou kombinační akci a Brad Marchand se ocitl po kolmé přihrávce před bránou úplně sám, jeho bekhendové zakončení ovšem skončilo na pravém betonu Marca-Andrého Fleuryho! Škoda.

15:55

Zdeno Chára fauloval ve středovém kruhu Ryana Reavese a byl vyloučen na dvě minuty za podrážení.

15:11

Vegas dobře vypálilo z pravého kruhu pro vhazování a Jaroslav Halák vyrazil puk lapačkou pouze před sebe, Golden Knights se ale vzápětí k dorážce nedostali.

14:47

Golden Knights se snažili prosadit na pravém křídle útočného pásma, jenže puk se odrazil do ochranné sítě a nastává čas na další krátkou komerční přestávku.

14:17

Torey Krug na levém křídle vypálil znovu od modré čáry a Marc-André Fleury tentokrát musel na přední tyči zasahovat. Bruins se vzápětí k dorážce nedostali.

12:27

Torey Krug na levém křídle zkusil vypálit od modré čáry, jenže jeho tvrdá střela s příklepem byla na přední tyči zablokována a brankář Vegas nemusel zasahovat.

11:40

11:40 Jérémy LAUZON - 1:1

11:40

Bruins právě vstřelili branku!
JÉRÉMY LAUZON na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána s příklepem zamířila nad levým ramenem Marca-Andrého Fleuryho do bližšího pravého horního rohu brány! Srovnáno 1:1! Asistence: David Krejčí a Karson Kuhlman.

11:09

Golden Knights se dostali po chybné rozehrávce slovenského brankáře v rychlém sledu ke dvěma střelám, Jaroslav Halák ale oba dva pokusy dokázal vyrazit.

10:29

Brayden McNabb vypálil před vrcholem levého kruhu a jeho rána skončila v náručí klečícího Jaroslava Haláka. Po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.

10:16

Vyloučený Mark Stone se vrátil z trestné lavice zpět na led a Boston poté podél trestných lavic vyhodil puk na zakázané uvolnění. Buly po pravici slovenského brankáře.

09:39

Brandon Carlo vypálil bez přípravy na ose útočného pásma a jeho rána od modré čáry mířila pod horní tyč, Marc-André Fleury ji ale vyrazil vyrážečkou mimo.

09:24

09:24 Marc-André Fleury fantasticky vychytal Matta Grzelcyka!

09:24

Matt Grzelcyk mohl skórovat v blízkosti levé tyče, jenže Marc-André Fleury ho senzačně vychytal levým betonem! Fantastický zákrok.

07:15

Mark Stone byl nyní vyloučen za podrážení a Boston si zahraje po komerční přestávce druhou přesilovou hru.

06:36

Útočník William Carrier z levého křídla a ostrého úhlu nepříjemně nahazoval puk před bránu Jaroslava Haláka a na vzdálenější pravé tyči ho těsně minul Nick Holden.

05:43

Matt Grzelcyk taktéž pálil z prostoru levého kruhu pro vhazování, jenže dvojnásobný vítěz Stanley Cupu byl opět připraven a kotouč vyrazil do rohu ledové plochy.

05:07

Patrice Bergeron vystřelil na bodu levého kruhu a jeho střela z otočky skončila na lapačce Marca-Andrého Fleuryho, který puk dokázal vyrazit mimo bránu.

04:39

Max Pacioretty na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a Jaroslav Halák na přední tyči podržel puk v náručí. Boston zatím dominuje, jenže Vegas udeřilo z první střely.

03:39

Vyloučený Nicolas Hague je zpět na ledové ploše a Golden Knights dokázali přečkat první oslabení.

03:13

Danton Heinen skvěle přihrál přes osu útočného pásma doleva, kde na vrcholu levého kruhu bez přípravy vypálil David Pastrňák, puk ale skončil v náručí brankáře Vegas.

01:39

Nicolas Hague byl teď vyloučen za nedovolené bránění poté, co Marc-André Fleury vyrazil střelu z levé strany.

01:24

01:24 Mark STONE - 0:1

01:24

Golden Knights právě vstřelili branku!
MARK STONE se na levém křídle krásně protáhl k bráně a na přední tyči bekhendem zamířil pod vyrážečkou Jaroslava Haláka do sítě! Golden Knights vedou 1:0! Asistence: Nate Schmidt.

00:21

Patrice Bergeron vypálil z bodu pravého kruhu a dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže bývalý brankář Pittsburghu skvěle zasáhl pravým betonem.

00:09

David Pastrňák se dostal po pouhých devíti sekundách do zakončení v blízkosti levé tyče, jenže jeho bekhend skončil na hrudi Marca-Andrého Fleuryho.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Boston Bruins: Halák (Vladař) – Carlo, Krug, McAvoy, Chára (C), Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Krejčí (A), Heinen – Bjork, Coyle, DeBrusk – Wagner, Kuraly, Blidh. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Holden, Theodore, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), Stephenson, Marchessault – Mark Stone (A), Stastny, Pacioretty – Tuch, Eakin, Nosek – Reaves, N. Roy, W. Carrier. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

Rozhodčí: Furman South, Marc Joannette. Čároví: Brad Kovachik, Ryan Daisy.
Československá stopa v utkání:

David Krejčí (BOS) 41 zápasů, 11+21, +/- +17
David Pastrňák (BOS) 50 zápasů, 37+33, +/- +16
Zdeno Chára (BOS) 48 zápasů, 5+8, +/- +19
Jaroslav Halák (BOS) 23 zápasů, 706 zákroků, 58 gólů, 91,8%
Daniel Vladař (BOS) 0 zápasů, 0 zákroků, 0 gólů, 00,0%
Tomáš Nosek (VGK) 47 zápasů, 6+4, +/- 0

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vzájemné zápasy

Oba týmy se střetly na začátku letošní sezóny a první vzájemný zápas zvládl lépe Boston Bruins, když na ledě Golden Knights zvítězil těsně 4:3. Jak si povede doma?

Marc-André Fleury se připravuje na náročné utkání v Bostonu

Vegas Golden Knights

Henrik Lundqvist dnes není nominován pro newyorské derby mezi Rangers a Islanders, a tak má Marc-André Fleury ojedinělou příležitost překonat jeho rekord v počtu vítězství a osamostatnit se tak na pátém místě historické tabulky NHL. Vegas vyhrálo čtyřikrát v řadě, během posledních šesti utkání ovšem vyhrálo pouze jednou. Knights budou spoléhat na Paula Stastnyho.

Zdeno Chára je stálicí Bruins a před týdnem dosáhl 1000 duelů

Boston Bruins

Jaroslav Halák začne mezi třemi tyčemi Bostonu potřetí za sebou poté, co proti Golden Knights vyhrál všechny čtyři dosavadní zápasy, když v průměru inkasoval 1,71 gólu na jeden zápas a jeho procentuální úspěšnost je 95,1%. Bruins ovšem vyhráli z posledních čtyř utkání pouze jednou. David Pastrňák je letos se sedmatřiceti góly nejlepším střelcem NHL. Prosadí se proti Vegas?

Vegas se vydalo do Bostonu, aby zakončilo svůj venkovní trip

Marc-André Fleury bude usilovat o to, aby v historické tabulce brankářů přeskočil v počtu vítězství Henrika Lundqvista a osamostatnil se na pátém místě. Golden Knights ovšem zavítají do Bostonu, kde je proti Bruins čeká ve středu v noci velice náročný zápas. V bráně Bostonu by měl začít slovenský brankář Jaroslav Halák.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Boston Bruins – Vegas Golden Knights

3:2

konec (1:1, 0:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Lauzon (Krejčí, Kuhlman), 45. DeBrusk (Coyle, Halák), 53. Krejčí (Carlo, Heinen) – 2. Mark Stone (Schmidt), 31. Hague (Schmidt, Marchessault)

Boston Bruins: Halák (Vladař) – Carlo, Krug, McAvoy, Chára (C), Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Krejčí (A), Heinen – Bjork, Coyle, DeBrusk – Wagner, Kuraly, Blidh. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Holden, Theodore, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), Stephenson, Marchessault – Mark Stone (A), Stastny, Pacioretty – Tuch, Eakin, Nosek – Reaves, N. Roy, W. Carrier. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

Rozhodčí: Furman South, Marc Joannette. Čároví: Brad Kovachik, Ryan Daisy

Diváci: 17850

Průběh zápasu
1. třetina
01:24 VEG 0:1 Mark Stone (Schmidt)
01:39 VEG 2 Hague, nedovolené bránění
07:15 VEG 2 Mark Stone, podrážení
11:40 BOS 1:1 Lauzon (Krejčí, Kuhlman)
15:55 BOS 2 Chára, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
21:42 VEG 2 W. Carrier, nedovolené bránění
24:07 VEG TH příliš mnoho hráčů, odpyká Marchessault
29:15 BOS 2 Carlo, vysoká hůl
30:59 VEG 1:2 Hague (Schmidt, Marchessault)
35:04 VEG 2 Stephenson, vražení na hrazení
Po 2. třetině
3. třetina
44:26 BOS 2:2 DeBrusk (Coyle, Halák)
52:18 BOS 3:2 Krejčí (Carlo, Heinen)
Konec