Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

Mountfield HK – HC Kometa Brno

2:3

konec (0:0, 0:2, 2:1)

18.01.2020, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • 12. kolo • Klára Petrásková

59:52

Jeden z brněnských hokejistů nadvakrát netrefil prázdnou branku!

58:56

Hradec právě vstřelil branku!
Tentokrát se Hradeckým power-play povedla lépe a snižují kontaktní brankou! Jakub Jerman nahrál z pravého kruhu před bránu MICHALU BENEŠOVI, který příklepem z první vymetl levý horní růžek – 2:3. Asistence: Jakub Jerman, Adam Jirků.

58:17

Kometa právě vstřelila branku!
Brno ale velmi rychle využilo výzvy v podobně opuštěné klece a podruhé v duelu odskakuje na rozdíl dvou branek! Autorem gólu přes polovinu délky kluziště je ROMAN OTAVA – 1:3. Asistence: Alex Sever.

58:10

Žalčík znovu na střídačce, Hradec zase hraje v power-play!

56:43

Vhazuje se v brněnském obranném pásmu, Žalčík zůstává na střídačce a Hradec bude hrát power-play!

56:43

Tentokrát přerušil hru svým zákrokem brněnský gólman, Hradec využívá přerušení k oddechovému času.

53:20

A znovu po tvrdém ataku zůstal na ledě jeden z Brněnských, dvě minuty za krosček vyfasoval Michal Beneš. Kometa má početní výhodu.

52:17

Lukáš Pajer krásnou kličkou obešel obránce a mohl nerušeně zakončovat, jenže mu puk utekl až k zadnímu mantinelu!

47:33

Matyáš Budina se dostal v oslabení do samostatného úniku, jeho střelu zlikvidoval nataženou vyrážečkou Michael Schnattinger!

47:21

Tak nakonec se přeci jen vylučuje! Jakub Jerman obdržel trest za napadení a Brno má přesilovku.

45:46

Hradec právě vstřelil branku!
Přesilovku sice Východočeši nevyužili, při hře pět na pět se jim ale povedlo snížit! Z vrcholu pravého kruhu vystřelil OTAKAR BERAN a letící puk dokázal gólman zbrzdit, jenže ne zastavit. Černá pryž tak za jeho zády pomalu proskákala až za brankovou čáru – 1:2. Asistence: Šimon Táborský, David Brožek.

42:33

Hradec má teď možnost snížit z početní výhody, Nesim Harmim je totiž potrestán menším trestem za krosček.

41:36

Matěj Beneš posílal zpoza brány kotouč na hůl Adamovi Jirků, brněnský gólman se ale parádně přesunul a zlikvidoval také následnou dorážku!

38:36

Matěj Beneš si vybruslil na vrchol pravého kruhu a do protipohybu brankáře pálil do vzdálenějšího horního rohu, Michael Schnattinger ale fantasticky natáhl lapačku a touš do ní schoval!

35:59

Kometa právě vstřelila branku!
Východočeši nebyli v obraně důslední a výsledkem je další gól Komety! Nájezd Otavy ještě Žalčík skvěle vychytal, na následnou akci už byl ale krátký. Od hole ADAMA BOLTVANA se totiž kotouč letící z vrcholu levého kruhu zvedl, změnil směr a zapadl přesně do vzdálenějšího růžku – 0:2. Asistence: Denis Svoboda, Alex Sever.

34:28

Na Martina Pigla zívala z mezikruží prázdná brána a brněnský útočník do ní také zamířil, na poslední chvíli ale dokázala letící puk odklonit vložená hradecká hůl!

31:34

Kometa právě vstřelila branku!
V první třetině byl aktivnější Hradec, v té druhé se ale hosté zvedli a teď otevírají skóre zápasu! Po zblokované střele od modré nedokázali Východočeši dostat puk do středního pásma, Viktor Nesvadba tak rychle vystřelil z pravého kruhu. Brankář dokázal jeho nepříjemnou střelu vyrazit jen před sebe, kde byl nehlídaný NESIM HARMIM, jenž doklepl touš do odkryté poloviny klece – 0:1. Asistence: Viktor Nesvadba.

29:47

Na druhou stranu uháněl Alex Sever a stíhat se ho snažil hradecký útočník Matyáš Budina, Sever se ale přece jen ke střele z pravé strany dostal. Neměl však dostatek času a kličku a pokus tak stihl schovat ve výstroji Žalčík.

26:26

Trest za podrážení si odpyká Michal Nekvapil, Hradec bude hrát v pěti proti čtyřem.

21:45

Martin Pigl se dostal za obránce a poté si položil brankáře a zakončoval do pravé části brány, Mario Žalčík ale stihl proti puku vytáhnout lapačku!

19:51

A z toho mohl skórovat! Matyáš Budina totiž z levého kruhu mířil do protějšího horního rohu, Schnattinger však vystavil kotouči parádní semafor lapačkou!

18:08

Matěj Novotný se stejně jako včera dostal po průnikové nahrávce do samostatného úniku, na rozdíl od včerejška ale neumístil puk přesně k tyči a Michael Schnattinger vyrazil hrací předmět mimo tři tyče!

14:16

Za zákrok na Němce rozhodčí vylučují, dvě minuty za napadení si odpyká Lukáš Pajer.

09:42

Matyáš Budina nahrál zpoza brány volnému Lukáši Pajerovi, který si mohl vybrat, kam zamíří. Zvolil zakončení na bližší tyč, to vyrazil Schnattinger lapačkou!

08:29

A Matěj Novotný teď mohl otevřít skóre! Obdržel nahrávku před brankoviště, kde na něj číhala napůl odkrytá branka, Schnattinger se však stihl natáhnout na čáře a zabrzdit puk tak, že se nedošoural k brankové čáře!

06:49

Matěj Beneš nahrával v situaci dvou proti jednomu Matyáši Budinovi, ten byl ale už z úhlu a trefil jen boční síť! Kotouč pak zpoza brány ještě vracel do brankoviště, nikdo z domácích se do něj ale netrefil.

Mountfield HK – HC Kometa Brno

2:3

konec (0:0, 0:2, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Beran (Táborský, Brožek), 59. Michal Beneš (Jerman, Jirků) – 32. Harmim (Nesvadba), 36. Boltvan (Svoboda, Sever), 59. Otava (Sever)

Mountfield HK: Žalčík (Lequin) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Jerman – Giesl, Budina, Pajer, Jirků, Matěj Beneš (A), Novotný, Souček, Brožek, Michal Beneš (A).

HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon (A), Ulbricht, Eich, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever (A), Sedláček, Horký (C), Pigl, Harmim, Boltvan.

Rozhodčí: Glanc – Doležal, Hána

Průběh zápasu
1. třetina
14:16 HKM 2 Pajer, napadení
Po 1. třetině
2. třetina
26:26 KOM 2 Nekvapil, podrážení
31:34 KOM 0:1 Harmim (Nesvadba)
35:59 KOM 0:2 Boltvan (Svoboda, Sever)
Po 2. třetině
3. třetina
42:33 KOM 2 Harmim, krosček
45:46 HKM 1:2 Beran (Táborský, Brožek)
47:21 HKM 2 Jerman, napadení
53:20 HKM 2 Michal Beneš, krosček
58:17 KOM 1:3 Otava (Sever)
58:56 HKM 2:3 Michal Beneš (Jerman, Jirků)
Konec