Menu

Fotbal

FA Cup

Fulham FC – Aston Villa FC

2:1

konec (0:0)

04.01.2020, 16:01 • Craven Cottage, Londýn • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.08 3.74 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Menší strkanice mezi domácím Michaelem Hectorem a hostujícím Henrim Lansburym. Oba se ale rychle uklidnili a rozhodčí je dodatečně odměnil žlutými kartami.

90+5

90+5. Knockaert sám před Nylandem neuspěl.

90+5

Neskutečné! Anthony Knockaert mohl už podruhé učinit za zápasem tečku! Přebral míč u levé postranní čáry a po úchvatném sólu prošel až před Nylanda. Toho se mohl zeptat, kam to chce, ale hostující gólman jeho technické zakončení reflexivně vyrazil levou rukou!

90+1

Utkání bude nastaveno o šest minut!

89

Mohlo být rozhodnuto! Jay Stansfield měl před sebou na pravé straně hodně prostoru. Toho využil k přesnému přízemnímu centru, na který brankář Nyland nedosáhl a Anthony Knockaerd mohl zakončovat do prázdné brány. Měl to ale na dlouhou nohu a špičkou kopačky balón usměrnil vedle tyče!

88

Právě Anthony Knockaert fauloval po ztrátě míče Ramseyho a dostal za to žlutou kartu.

86

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Anwar El Ghazi, přichází Jacob Ramsey.

84

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Ivan Cavaleiro, přichází Luca de la Torre.

82

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Josh Onomah, přichází Jay Stansfield.

80

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Marvelous Nakamba, přichází Indiana Vassilev.

75

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Jota, přichází Trézéguet.

74

74. Harry ARTER - 2:1

74

Fulham právě vstřelil branku!
Když nevíš, co s míčem, vystřel! Tímhle pravidlem se řídil HARRY ARTER. Hosté se totiž zatáhli až ke své šestnáctce, kterou hráči Fulhamu dobrých 30 sekund obehrávali, ale moc nevěděli, jak do ní míč dostat. Vše tak utnul až právě Arter, který z 25 metrů vystřelil a vymetl stejnou šibenici, do níž zamířil při prvním domácím zásahu i Knockaert. Tohle střídání manažerovi Cottagers Scottu Parkervi vyšlo na jedničku, Arter byl totiž na trávníku dvě minuty.

72

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Kevin McDonald, přichází Harry Arter.

63

63. Anwar El Ghazi - 1:1

63

Aston Villa právě vstřelila branku!
A z akce, kterou hosté rozjeli od svého brankáře, vzešlo vyrovnání! Jota poslal pas za obranu, na který si naběhl Jonathan Kodjia. Ten přehodil vybíhajícího Rodáka a cestu míče do sítě ještě pojistil před brankovou čarou ANWAR EL GHAZI, který je tedy autorem gólu – 1:1.

56

56. Při Bryanově šanci podržel hosty brankář Nyland.

56

Domácí hned mohli přidat druhý gól! Zakončení Joea Bryana, které mělo gólové parametry, však dokázal vyrazit brankář Nyland!

54

54. Anthony KNOCKAERT - 1:0

54

Fulham právě vstřelil branku!
Domácí jdou do vedení parádní trefou ANTHONYHO KNOCKAERTA! Francouzský fotbalista se dostal k míči na půlce u pravé postranní čáry. Namířil si to směrem k pokutovému území, během své cesty obehrál Taylora a Nakambu a z 18 metrů vymetl pravou šibenici z pohledu marně se natahujícího brankáře Nylanda. Nádhera!

47

Kevin McDonald v souboji o míč spíše nešťastně zasáhl loktem do hlavy Henriho Lansburyho. Sudí se to rozhodl potrestat žlutou kartou.

46

Zajímavá akce Anthonyho Knockaerta v úvodu druhé půle. Ten si z pravé strany navedl míč na okraj pokutového území a vyslal křížnou střelu, která prosvištěla vedle vzdálenější tyče hostující brány.

45+2

45+2. El Ghaziho vychytal Rodák.

45+2

Hosté mohli v samotném závěru poločasu otevřít skóre! Jonathan Kodjia našel pěknou přihrávkou před bránou zcela zapomenutého Anwara El Ghaziho, který balón placírkou cpal po zemi k pravé tyči. Rodák ale skvěle zakročil a vytěsnil míč mimo svou bránu!

45

45. Pohotovému zakončení Joty scházel tak metr.

45

Domácí z rohu nic nevytěžili, ale o pár desítek sekund později přišla na druhé straně situace, která už stojí za zmínku. Po standardce Hourihana se míč odrazil k Jotovi, který si ho zpracoval na prsa a z hranice šestnáctky vystřelil. Míč skončil tak metr vedle levé tyče!

21

Neil Taylor musel stáhnout k zemi unikajícího Knockaerta. Za tento taktický faul dostal hostující levý obránce žlutou kartu.

6

Hostující Marvelous Nakamba zajel do Bryana, za což dostal žlutou kartu. Hráč Fulhamu je navíc ošetřován.

Fulham FC – Aston Villa FC

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Knockaert, 74. Arter – 63. Ghazi

Karty:   47. McDonald (FHM), 88. Knockaert (FHM), 90+6. Hector (FHM) – 6. Nakamba (ASV), 21. Taylor (ASV), 90+6. Lansbury (ASV)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 9:9.

Fulham FC: Rodák – Christie, Mawson, Hector, Odoi – Onomah (82. Stansfield), McDonald (C) (72. Arter), Johansen – Knockaert, Cavaleiro (84. de la Torre), Bryan
Náhradníci: Bettinelli – Stansfield, Jasper, Harris, O'Riley, Arter, de la Torre.

Aston Villa FC: Nyland – Almuhamadí, Engels, Chester (C), Taylor – Lansbury, Nakamba (80. Vassilev), Hourihane – Jota (75. Trézéguet), Kodjia, El Ghazi (86. Ramsey).
Náhradníci: Kalinić – Guilbert, Trézéguet, Ramsey, Vassilev, Hause, Konsa.

Rozhodčí: Pawson – Cann, Wild

Diváci: 12980