Menu

Fotbal

FA Cup

Fulham FC – Aston Villa FC

2:1

konec (0:0)

04.01.2020, 16:01 • Craven Cottage, Londýn • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.08 3.74 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky zápasu:
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 9:9. (18:08:10)
Fotbalisté Fulhamu vyřadili ve 3. kole FA Cupu účastníka Premier League Aston Villu, když dokázali zvítězit 2:1. Zatímco první poločas nenabídl gól ani moc šancí, tak po změně stran už to byla zcela jiná písnička. V 54. minutě poslal Cottagers do vedení po krásné individuální akci a následné přesné střele do šibenice Anthony Knockaert. Hostům se podařilo vyrovnat v 63. minutě, kdy si na Jotovu přihrávku za obranu naběhl Kodjia, jenž přeloboval vybíhajícího brankáře a míč ještě před brankovou čarou dorazil do sítě Anwar El Ghazi. V 74. minutě ale přišla další parádní střela domácích do šibenice, kterou tentokrát vyslal střídající Harry Arter, jenž byl v té době na hřišti sotva dvě minuty. V závěru si už Villans příležitosti na srovnání nepřipravili, naopak, hned dvakrát odmítl pojistit postup Fulhamu Knockaert. Neproměněné šance ho ale mrzet nemusejí, i tak Cottagers postupují.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Menší strkanice mezi domácím Michaelem Hectorem a hostujícím Henrim Lansburym. Oba se ale rychle uklidnili a rozhodčí je dodatečně odměnil žlutými kartami.

90+5

90+5. Knockaert sám před Nylandem neuspěl.

90+5

Neskutečné! Anthony Knockaert mohl už podruhé učinit za zápasem tečku! Přebral míč u levé postranní čáry a po úchvatném sólu prošel až před Nylanda. Toho se mohl zeptat, kam to chce, ale hostující gólman jeho technické zakončení reflexivně vyrazil levou rukou!

90+4

Kodjia nyní selhal při zpracování míče. Domácí se tak snadno ubránili.

90+3

Domácí drží míč na své útočné polovině a Aston Villa tak má stále méně času na vyrovnání.

90+1

Jonathan Kodjia si v šestnáctce šikovně připravil míč na zakončení, které reflexivně vyrazil brankář Rodák. Vzrušení ale bylo zbytečné, pomezní mával ofsajd.

90+1

Utkání bude nastaveno o šest minut!

89

Mohlo být rozhodnuto! Jay Stansfield měl před sebou na pravé straně hodně prostoru. Toho využil k přesnému přízemnímu centru, na který brankář Nyland nedosáhl a Anthony Knockaerd mohl zakončovat do prázdné brány. Měl to ale na dlouhou nohu a špičkou kopačky balón usměrnil vedle tyče!

88

Právě Anthony Knockaert fauloval po ztrátě míče Ramseyho a dostal za to žlutou kartu.

87

Žádný závěrečný nápor Villans se zatím nekoná, je tomu spíše naopak. Na levé straně si vzal míč Luca de la Torre, který svůj centr sice přetáhl, ale balón ještě doběhl Anthony Knockaert. Domácí tak drží hru daleko od své brány.

86

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Anwar El Ghazi, přichází Jacob Ramsey.

86

Hosté po rohu odvrátili míč jen před svou šestnáctku, kde se ho snažili vybojovat hráči Fulhamu. Nakonec to bylo s útočným faulem.

85

Domácí se snaží být aktivní. Střídající de la Torre poslal míč do šestnáctky na Joea Bryana, jehož zakončení srazil na roh Chester.

84

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Ivan Cavaleiro, přichází Luca de la Torre.

82

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Josh Onomah, přichází Jay Stansfield.

Fulham FC – Aston Villa FC

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Knockaert, 74. Arter – 63. Ghazi

Karty:   47. McDonald (FHM), 88. Knockaert (FHM), 90+6. Hector (FHM) – 6. Nakamba (ASV), 21. Taylor (ASV), 90+6. Lansbury (ASV)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 9:9.

Fulham FC: Rodák – Christie, Mawson, Hector, Odoi – Onomah (82. Stansfield), McDonald (C) (72. Arter), Johansen – Knockaert, Cavaleiro (84. de la Torre), Bryan
Náhradníci: Bettinelli – Stansfield, Jasper, Harris, O'Riley, Arter, de la Torre.

Aston Villa FC: Nyland – Almuhamadí, Engels, Chester (C), Taylor – Lansbury, Nakamba (80. Vassilev), Hourihane – Jota (75. Trézéguet), Kodjia, El Ghazi (86. Ramsey).
Náhradníci: Kalinić – Guilbert, Trézéguet, Ramsey, Vassilev, Hause, Konsa.

Rozhodčí: Pawson – Cann, Wild

Diváci: 12980