Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – SD Eibar

1:0

konec (1:0)

04.01.2020, 13:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • 19. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.65 4.12 5.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (14:55:21)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:20.
Valencia po šesti zápasech bez vítězství nad neoblíbeným Eibarem konečně našla cestu ke třem bodům. Ale byla to hodně strastiplná pouť. Baskický klub v některých momentech mohl klidně vyrovnat, nakonec se mu ale v koncovce nezadařilo. A tak o osudu klání rozhodla jedná branka Maxiho Gómeze z prvního poločasu.

90+5

Konec zápasu.
Dnešní utkání sleduje 39702 diváků.

90+3

Valencia si proti oslabenému soupeři svoje vedení hlídá. Opravdu jen chvilku a bude se radovat ze zisku třech bodů. Marná je nyní snaha Eibaru směrem dopředu.

90+1

Paulo Oliveira (EIB) neprotestoval. Pomohl si nevybíravým šlapákem vůči Danimu Parejovi, inkasoval žlutou kartu, a protože už jednu měl, vyfasoval také červenou. Spořádaně odešel do kabin.

90

Nastavovat se budou čtyři minuty.

89

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Denis Čeryšev.

87

Valencia mohla rozhodnout! Do ostrého úhlu se propracoval jeden z jejích hráčů, a byl to střídající Gameiro, jenž se snažil najít skulinku mezi nohama Dmitroviće, ten se ale nenechal nachytat na švestkách. Následný rohový kop Netopýrům nevyšel.

86

Eibar se dostává do nebezpečných možností. Jenže vymyslet nějakou finální přihrávku je pro něj někdy problém. Zatím se domácím daří odolávat. Pořád má ale jejich sok dostatek času.

84

Paulo Oliveira (EIB) je druhým hráčem Eibaru, kterého sudí Alejandro Hernández potrestal osobním trestem v podobě žluté karty.

83

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Geoffrey Kondogbia.

82

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Charles, přichází Quique.

79

Nebude to vůbec snadný závěr pro domácí! Doménech měl zase plné ruce práce. Tuhle střelu Pedra Leóna konečky prstů vyrazil nad své břevno. Zase si celá Mestalla pořádně oddechla. Tedy alespoň domácí příznivci.

77

Baskický celek mohl vyrovnat! Ale svůj tým podržel parádně Doménech. Perfektně se totiž vytáhl proti hlavičce Charlese, který tlačil balón pod jeho břevno. Neuspěl.

77

Wass (VAL) si pomohl při zastavení svého soupeře rukama. A tenhle jeho přestupek ohodnotil sudí Alejandro Hernández žlutou kartou.

75

Patnáct minut do konce. Od branky Gómeze se skóre směrem dopředu nepohnulo. Ale co není, může být. To by ovšem Eibar musel směrem dopředu působit o něco kreativněji.

Valencia CF – SD Eibar

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 27. Gómez (Wass)

Karty:   77. Wass (VAL) – 62. Charles (EIB), 84. P. Oliveira (EIB)   90+1. P. Oliveira (EIB)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:20.

Valencia CF: Doménech – Wass, Gabriel, Diakhaby, Gayá – Soler, Parejo (C), Coquelin (89. Čeryšev), Torres – Rodrigo (83. Kondogbia), Gómez (71. Gameiro).
Náhradníci: Cillessen – Kondogbia, Sobrino, Gameiro, J. Costa, Garay, Čeryšev.

SD Eibar: Dmitrović – Tejero, P. Oliveira, Bigas, Cote – P. León, S. Álvarez (65. Atienza), Expósito, Inuj (71. De Blasis) – Enrich (C), Charles (82. Quique).
Náhradníci: Y. Rodríguez – De Blasis, Burgos, R. Correa, Quique, Atienza, Bravo Díaz.

Rozhodčí: Alejandro Hernández – José Naranjo, José Alcoba

Diváci: 39702