Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – SD Eibar

1:0

konec (1:0)

04.01.2020, 13:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • 19. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.65 4.12 5.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Paulo Oliveira (EIB) neprotestoval. Pomohl si nevybíravým šlapákem vůči Danimu Parejovi, inkasoval žlutou kartu, a protože už jednu měl, vyfasoval také červenou. Spořádaně odešel do kabin.

89

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Denis Čeryšev.

87

Valencia mohla rozhodnout! Do ostrého úhlu se propracoval jeden z jejích hráčů, a byl to střídající Gameiro, jenž se snažil najít skulinku mezi nohama Dmitroviće, ten se ale nenechal nachytat na švestkách. Následný rohový kop Netopýrům nevyšel.

84

Paulo Oliveira (EIB) je druhým hráčem Eibaru, kterého sudí Alejandro Hernández potrestal osobním trestem v podobě žluté karty.

83

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Geoffrey Kondogbia.

82

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Charles, přichází Quique.

79

Nebude to vůbec snadný závěr pro domácí! Doménech měl zase plné ruce práce. Tuhle střelu Pedra Leóna konečky prstů vyrazil nad své břevno. Zase si celá Mestalla pořádně oddechla. Tedy alespoň domácí příznivci.

77

Baskický celek mohl vyrovnat! Ale svůj tým podržel parádně Doménech. Perfektně se totiž vytáhl proti hlavičce Charlese, který tlačil balón pod jeho břevno. Neuspěl.

77

Wass (VAL) si pomohl při zastavení svého soupeře rukama. A tenhle jeho přestupek ohodnotil sudí Alejandro Hernández žlutou kartou.

71

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Maxi Gómez, přichází Kévin Gameiro.

71

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Pablo De Blasis.

66

Další sporný moment v pokutovém území! Snad Ferrán Torres upadl u bližší tyčky při snaze zakončit po souboji s protihráčem. Ale ani tenhle moment Netopýrům penaltu nepřisoudil. A nakonec si připsal úspěšný zákrok na své konto Dmitrović.

65

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sergio Álvarez, přichází Miguel Atienza.

62

Emoce na hrací ploše planout. A sudí Alejandro Hernández musel situaci uklidnit. I proto vyfasoval žlutou kartu Charles (EIB).

60

Paulo Oliveira zahrál ve vlastní šestnáctce rukou! Domácí se dožadovali pokutového kopu, ale marně. Alejandro Hernández, i po krátké konzultaci s videorozhodčím, ani dodatečně na pokutovou značku neukázal.

57

Valencia mohla během krátké chvíle pojistit své vedení! Rodrigo se protlačil k levé straně do šance, přihrával před prázdnou bránu, jenže tam jeho spoluhráč, a byl to snad Gómez, na míč nedosáhl. Chyběl jen malý kousek, aby ho zachytil.

56

...nebezpečná hlavička, určitě nebezpečná. Ale kýženým úspěchem neskončila. Valencia musela hlesnout, neboť Ferrán Torres poslal balón pouze vedle vzdálenější tyčky.

51

Eibar smutní! Z ničeho nic mohl vyrovnat, a to po rohovém kopu. Jaume Doménech si nepočínal vůbec jistě vůči centr do šestnáctky, vyrazil ho pouze do Bigase, od jehož hlavy se míč odrazil do brankové konstrukce. Domácí fanoušci si určitě hodně oddychli.

38

Asi největší možnost na vyrovnání pro Eibar v dosavadním průběhu utkání! Doménech se proti pokusu Pedra Leóna, mířící pod břevno, pořádně nadřel. Nakonec domácí zachránil před možným inkasováním.

27

Valencia právě vstřelila branku!
Zasloužené vedení domácích. Přece jenom byli aktivnější vůči Eibaru a MAXI GÓMEZ už tentokráte překonal gólmana Dmitroviće poté, co hlavou zužitkoval nadýchaný centr z pravé strany od Wasse. Asistence: Daniel Wass.

24

Rodrigovi chyběly jen decimetry! Valencia pěkně vykombinovala svého soupeře, Gómez mu adresoval přihrávku na zadní tyčku, ve skluzu však jeho spoluhráč na míč o kousek nedosáhl, a ten tak skončil jen v zámezí.

13

Poprvé se třepotala síť! A to za hostujícím gólmanem Dmitrovićem. Jenže branka neplatí, rozhodčí Alejandro Hernández jí, sice se zpožděním, ale přece, neuznal kvůli těsnému ofsajdu. Přitom Gómez to udělal chytře, obešel brankáře a zamířil do prázdné brány.

10

Taktéž hosté se poprvé výrazněji střelecky osmělili! Svou pravačku vyzkoušel Inuj, který tlačil míč ke vzdálenější tyčce, o kousek ale kýžený a chtěný prostor minul.

7

Netopýři začínají hned od úvodu tlačit na pilu! Na tribunách to jenom zahučelo. Ke střele se propracoval Ferrán Torres, který vyslal z voleje svou pravačkou nebezpečnou pumelici, ta ale nakonec skončila vedle Dmitrovićovy brány.

5

Obrovská možnost domácího celku! Nakonec se ale proměnila v ofsajd. Po rohovém kopu se před gólmanem Dmitrovićem objevil zcela sám Rodrigo, jenže pouze v nedovoleném postavení. A stejně zamířil pouze do srbského muže v rukavicích.

Valencia CF – SD Eibar

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 27. Gómez (Wass)

Karty:   77. Wass (VAL) – 62. Charles (EIB), 84. P. Oliveira (EIB)   90+1. P. Oliveira (EIB)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:20.

Valencia CF: Doménech – Wass, Gabriel, Diakhaby, Gayá – Soler, Parejo (C), Coquelin (89. Čeryšev), Torres – Rodrigo (83. Kondogbia), Gómez (71. Gameiro).
Náhradníci: Cillessen – Kondogbia, Sobrino, Gameiro, J. Costa, Garay, Čeryšev.

SD Eibar: Dmitrović – Tejero, P. Oliveira, Bigas, Cote – P. León, S. Álvarez (65. Atienza), Expósito, Inuj (71. De Blasis) – Enrich (C), Charles (82. Quique).
Náhradníci: Y. Rodríguez – De Blasis, Burgos, R. Correa, Quique, Atienza, Bravo Díaz.

Rozhodčí: Alejandro Hernández – José Naranjo, José Alcoba

Diváci: 39702