Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

RB Lipsko – FC Augsburg

3:1

konec (0:1)

21.12.2019, 15:30 • Red Bull Arena, Lipsko • 17. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.27 6.64 11.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Lipsko právě vstřelilo branku!
Žádný dramatický finiš se konat nebude, domácí dávají třetí gól a potvrzují vítězství! Po jednoduchém přechodu přes otevřený střed hřiště pláchl Werner, který doběhl na roh malého vápna a před Koubkem ještě přihrál YUSSUFU POULSENOVI, na kterého čekalo už jen doklepnutí do prázdné branky.

86

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Tyler Adams, přichází Yussuf Poulsen.

83

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Nordi Mukiele.

81

Kromě gólu zapisuje Schick také žlutou kartu. Český útočník při emotivní oslavě sundal dres.

80

Lipsko právě vstřelilo branku!
Obrovská chyba hostující obrany znamená obrat ve skóre! Christopher Nkunku odcentroval od praporku k hraně malého vápna, kde zůstal PATRIK SCHICK trestuhodně nehlídaný a rutinní hlavičkou k odkryté tyči překonal svého reprezentačního kolegu v brance soupeře.

75

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Florian Niederlechner, přichází Fredrik Jensen.

72

Ruben Vargas protestoval u rozhodčích proti nařízenému rohovému kopu a vysloužil si za to už sedmou žlutou kartu v probíhající sezóně.

68

Lipsko právě vstřelilo branku!
Zhruba pětadvacet minut před koncem mohou domácí konečně slavit vytoužené vyrovnání! Gouweleeuw ukopl míč Schickovi, který se během zpracování snažil uvolnit efektní otočkou. Hned vzápětí ale balón ztratil také Morávek, kterého pár metrů před velkým vápnem nebezpečně odzbrojil KONDRAD LAIMER. Ten si okamžitě připravil střelu ze střední vzdálenosti a pravačkou výtečně zavěsil mimo dosah letícího Koubka.

65

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Diego Demme, přichází Marcel Sabitzer.

60

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Tin Jedvaj, přichází Jan Morávek.

44

Ohis Felix Uduokhai ve středu hřiště nepříjemně zajel do Haidary a chvíli před koncem prvního poločasu si jako první muž na hřišti prohlédl žlutou kartu.

29

Patrik Schick si naběhl na skvostný nákop ze středového kruhu, ovšem Koubek jeho střelu z první vykopl. Dorážka českého útočníka gólová také nebyla a navíc přišla z ofsajdu.

17

Další slibná možnost Lipska! Patrik Schick si naběhl na skvěle načasovanou přihrávku od Nkunka. V těžkém úhlu pak dokázal obejít krajana Koubka, ale Uduokhai jeho střelu zvládl odkopnout ještě před brankovou čarou.

13

Nechybělo mnoho a bylo vyrovnáno Nkunku centroval na zadní tyč, kde Schick posunul balón k Upamecanovi. Toho neuhlídal Córdova a hosty zachránilo až trefené břevno.

8

Augsburg právě vstřelil branku!
Hosté se z první útočné akce dostávají do vedení! Baier roztáhl hru doprava k Richterovi, který fantastickým centrem našel FLORIANA NIEDERLECHNERA a ten střelou bez přípravy dostal míč o zem a o břevno až za brankovou čáru.

4

Adams připravil vedoucí gól pro Tima Wernera, jenže domácí radost trvala jen do chvíle, kdy si všichni všimli signalizované hry rukou v podání amerického záložníka.

RB Lipsko – FC Augsburg

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 68. Laimer, 80. Schick (Nkunku), 89. Y. Poulsen (Werner) – 8. Niederlechner (Richter)

Karty:   81. Schick (RBL) – 44. Uduokhai (AUG), 72. Vargas (AUG)

Držení míče: 74 % : 26 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 13:1. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 7:9.

RB Lipsko: Gulácsi – Laimer, Klostermann, Upamecano, Halstenberg – Haidara, Adams (86. Y. Poulsen), Demme (C) (65. Sabitzer), Nkunku – Schick (83. Mukiele), Werner.
Náhradníci: Mvogo – Ampadu, Cunha, Forsberg, Ilsanker, Mukiele, Y. Poulsen, Sabitzer, H. Wolf.

FC Augsburg: Koubek – Lichtsteiner, Gouweleeuw, Uduokhai, Iago – Richter, Jedvaj (60. Morávek), Baier (C), Vargas – Niederlechner (75. Jensen), Córdova.
Náhradníci: Luthe – Gregoritsch, Hahn, Jensen, Max, Morávek, Oxford, Schieber, Pedersen.

Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Schüller