Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Brighton & Hove Albion – Sheffield United

0:1

konec (0:1)

21.12.2019, 16:00 • Amex Stadium, Falmer • 18. kolo • David Panuška

Tipsport: 2.14 3.46 3.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u Premier League na shledanou. (17:58:15)
Třetí výhra v řadě a dočasné páté místo v Premier League. No, to není vůbec špatná statistika pro nováčka ligy ze Sheffieldu, kterého vede sympatický manažer Chris Wilder. V utkání jsme viděli mnohem více šancí od hostujícího celku, kterému byly dvě branky dokonce odvolány VARem. Brighton začal hrát až v poslední půlhodině a vlastně nic moc nevymyslel. Jedinou branku duelu tak vstřelil Oliver McBurnie.

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 6:11.

90+6

Konec zápasu.

90+5

V poslední nastavené minutě šel do útoku po pravé straně Mousset, ale toho zastavil ofsajd. Poslední nákop do útoku, dočká se Brighton vyrovnání?

90+4

Poprvé v nastaveném čase se do útoku dostali hosté. Urostlý vousáč David McGoldrick se dostal na levém křídle přes hráče, ale zasáhl jej loktem. Píská se tedy jeho faul.

90+3

Až druhý centr se ujal a do hlavičky se položil obránce Adam Webster. Ten ale netrefil míč v ideální pozici a ten tak zapadl vysoko nad branku. Sheffield je stále blíže.

90+2

Na stadionu slyšíme hostující fanoušky, kteří ví, že je jejich celek kousek od cenného vítězství. Domácí publikum žene svůj celek za vyrovnaním, uvidíme po rohu.

90+1

Seagulls vymysleli centrovaný míč z pravé strany na vysokého útočníka Murrayho. Ten si ale ve vzduchu měl pomoci nedovoleně, sudí tedy nařizuje odkop od branky.

90

Začala nám poslední minuta druhého poločasu. Měli jsme ovšem nějaké řešení situací přes VAR, takže se nemůžeme divit pětiminutovému nastavení.

89

Brighton sebral poslední síly a hnal se do útoku. Míč na hlavu dostal Glen Murray, ale tomu se nepovedlo v těžké pozici ideálně zakončit.

88

Čekají nás zajímavé poslední minutky napínavého utkání celků ze středu tabulky. Sheffield by výhra posunula zase blíže k první pětce.

87

Yves Bissouma se nyní dostal do vápna, kde si dal míč před sebe a upadl po zásahu Bashama. Sudí ale hned situaci obrátil a ukázal hráči žlutou kartu za simulaci.

85

Úžasný fotbal sledujeme! David McGoldrick dostal míč k pravé tyčce, kde se ale v těžké pozici nakonec neprosadil. Stejný hráč následně zajel do pronikajícího Mooye a vidí další kartu.

84

Aaron Mooy to vzal z úhlu na sebe, ale jeho zakončení skončilo pouze na hlavě bránícího hráče, jenž osvobodil Blades. Pokračuje se tak hrou Sheffieldu.

83

Aktivní Aaron Connolly se nyní dostával z levé strany do vápna, ale stopku mu vystavil Chris Basham. Píská se nadějná standardka a hostující bek vidí kartu.

83

Aaron Connolly dostal dobrý přízemní centr na přední tyčku, kde se mu ale proti vyběhnutému brankáři nepovedlo zakončit. Míč se od jeho osoby odrazil do zámezí.

82

Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Oliver Norwood, přichází Muhamed Bešić.

81

Na druhé straně to dobře zkoušel střelec Lys Mousset, jenž před vápnem tvrdě zakončoval. Jeho rána ovšem skončila jen nad brankou, odkop od Ryana.

81

Yves Bissouma se nyní na levé straně vymanil od protihráče a přihrával do vápna. Útočníci ale jeho nabídku moc nepochopili a do zakončení se nikdo v modrobílém nedostal.

Brighton & Hove Albion – Sheffield United

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 23. McBurnie

Karty:   87. Bissouma (BRN) – 75. Stevens (SHU), 83. Basham (SHU), 85. McGoldrick (SHU)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 6:11.

Brighton & Hove Albion: Ryan – Montoya (56. Bissouma), Webster, Dunk, Burn – D. Pröpper, D. Stephens, Groß (46. G. Murray) – Mooy, Maupay, Trossard (46. Connolly).
Náhradníci: Button – Duffy, Bernardo, Bissouma, G. Murray, Connolly, Alzate.

Sheffield United: D. Henderson – Basham, Egan, O'Connell – Baldock, Lundstram, Norwood (82. Bešić), Freeman (53. Osborn), Stevens – McBurnie (63. Mousset), McGoldrick.
Náhradníci: Verrips – Jagielka, Osborn, Bešić, Sharp, Robinson, Mousset.

Rozhodčí: Jones – Burt, Bennett