Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Newcastle United – Crystal Palace FC

1:0

konec (0:0)

21.12.2019, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • 18. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.45 3.14 3.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (17:57:18)
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:11.
Utkání končí, Newcastle poráží Crystal Palace 1:0 a dostává se před svého dnešního soupeře v tabulce. Určitě nemůžeme říct, že by domácí, kteří dnes byli v drtivé většině hrací doby horším mužstvem, zvítězili zaslouženě. Velmi dobrý výkon podal Martin Dúbravka, na němž si vylámalo zuby hned několik střelců soupeře. Jedinou přesnou trefu zařídil ve třiaosmdesáté minutě Miguel Almirón.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Paul Dummett, přichází DeAndre Yedlin.

90+2

Wilfried Zaha si v souboji s Manquillem pomohl zcela očividně rukama, sudí tento jasný faul nemohl přehlédnout. S nadějemi Crystal Palace už to vypadá bídně.

90+1

Nad rámec základní hrací doby se nastavují tři minuty.

90

Ayew se nejprve odpoutal od Longstaffa a poté zkoušel prostrčit balon na sbíhajícího si Bentekeho, kterého ale jako oko v hlavě střežil Jonjo Shelvey.

89

Inkasovaný branka hostující tým uzemnila. Na hráčích Crystal Palace je vidět velká frustrace i zklamání z toho, jak se zápas, ve kterém byli lepší, vyvíjí.

88

Milivojević zakroutil svůj centr na bližší kraj malého vápna, kde se k zakončení dostal Max Meyer, který měl ovšem hodně vychýlená mířidla.

87

Schär přivítal Meyera na place velice tvrdým zákrokem, za který zcela oprávněn dostal žlutou kartu. Hosté navíc budou rozehrávat přímý kop z dobré pozice.

86

Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází James McArthur, přichází Max Meyer.

85

Jordan Ayew poslal balon na hranici šestnáctky, kde se o něj hodlal porvat Christian Benteke, který byl ale pohlídán Schärem, a míč tak ukořistil Dúbravka.

84

No, to je velmi zajímavý a vzhledem k průběhu druhého poločasu i nečekaný vývoj událostí. Povede se hostujícímu týmu srovnat, nebo Newcastle vedení udrží?

83

Žlutou kartu dostává Miguel Almirón (Newcastle United).

83

83. Miguel ALMIRÓN - 1:0

83

Newcastle právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, do této chvíle jednoznačně horší fotbalisté Newcastlu se pár minut před koncem základní hrací doby dostávají do vedení! Na centr z pravé strany si naskočil Carroll, byl to ale hostující Kelly, po jehož sklepnutí se do balonu opřel MIGUEL ALMIRÓN a z první prostřelil marně se natahujícího Guaitu.

81

Po rohovém kopu Newcastlu sice vyhrál v šestnáctce hlavičkový souboj Lejeune, nikdo z jeho kolegů ale nezaragoval, a tak měl Kouyaté spoustu času na odkop.

Newcastle United – Crystal Palace FC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Almirón

Karty:   83. Almirón (NEW), 87. Schär (NEW)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:11.

Newcastle United: Dúbravka – Manquillo, Schär, Lejeune, F. Fernández, P. Dummett (90+3. Yedlin) – Almirón, Shelvey (C), Hayden (64. S. Longstaff), Joelinton (77. Gayle) – Carroll.
Náhradníci: Darlow – Gayle, Krafth, Yedlin, Atsu, S. Longstaff, M. Longstaff.

Crystal Palace FC: Guaita – Kelly, Kouyaté, Tomkins, van Aanholt – McArthur (86. Meyer), Milivojević (C), James McCarthy – J. Ayew, Ch. Benteke, Zaha.
Náhradníci: Hennessey – Woods, Riedewald, Meyer, Wickham, Pierrick, Daly.

Rozhodčí: Simon Hooper – Richard West, Derek Eaton

Diváci: 45 453