Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – RB Lipsko

3:3

konec (2:0)

17.12.2019, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 16. kolo • Petr Sumbal

Tipsport: 2.25 3.9 3.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

78

Lipsko právě vstřelilo branku!
Je znovu vyrovnáno! PATRIK SCHICK potvrzuje svou výbornou formu a prosazuje se druhý zápas po sobě. Uplatnil svůj zabijácký instinkt, když se dostal k odraženému míči a střelou s odrazem od země propálil vše, co mu stálo v cestě.

56

Dortmund právě vstřelil branku!
Dortmund je zpátky ve vedení! Hakimí našel ve vápně na pravé straně Reuse, který pak krásně pod sebe přihrál na JADONA SANCHA, který byl úplně volný a prostřelil Gulácsiho. Zápas nabírá skvělé grády. Asistence: Marco Reus.

53

Lipsko právě vstřelilo branku!
Dobrý první poločas Dortmundu je zapomenut, je vyrovnáno na 2:2! Obrovskou chybu udělat Brandt, který přihrával dozadu, ale vůbec nevěděl o TIMU WERNEROVI, který obešel Bürkiho a poslal míč do sítě. Bez asistence.

47

Lipsko právě vstřelilo branku!
Hosté začali druhý poločas aktivně a hned jsou odměněni gólem! Bürki tentokrát svůj výběh z branky nezvládl a dopustil se velké chyby, kterou potrestal TIMO WERNER, jenž posla míč pohotově do prázdné branky.

34

Dortmund právě vstřelil branku!
Domácí potvrzují skvělý vstup do utkání a už vedou 2:0! Sancho z levé strany vnikl do šestnáctky, pak našel přihrávkou JULIANA BRANDTA, který se hezky uvolnil okolo Upamecana a pak chladnokrevně překonal Bürkiho. Asistence: Jadon Sancho.

23

Dortmund právě vstřelil branku!
Sanchovu střelu ještě Gulácsi skvěle vyrazil, ale Dortmund zůstal u míče a z levé strany vypálil JULIAN WEIGL. Gulácsi tentokrát svůj zákrok vůbec nezvládl a ne zrovna nebezpečnou střelu z levé strany propustil za svá záda. Asistence: Raphaël Guerreiro.

Borussia Dortmund – RB Lipsko

3:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 23. Weigl (Guerreiro), 34. Brandt (Sancho), 56. Sancho (Reus) – 47. Werner, 53. Werner, 78. Schick

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 4:2. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:5.

Borussia Dortmund: Bürki – Akanji, Hummels, Zagadou – Hakimí, Weigl, Brandt, Guerreiro (84. N. Schulz) – T. Hazard, Reus, Sancho (71. Ł. Piszczek).
Náhradníci: Hitz – Alcácer, Balerdi, Bruun Larsen, Dahoud, M. Götze, Morey, Ł. Piszczek, N. Schulz.

RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Mukiele, Upamecano, Halstenberg – Laimer, Demme – Sabitzer (70. Cunha), Forsberg (46. Nkunku) – Y. Poulsen (62. Schick), Werner.
Náhradníci: Mvogo – Ampadu, Cunha, Haidara, Ilsanker, Lookman, Nkunku, Schick, H. Wolf.

Diváci: 80 200