Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Union Berlín – TSG 1899 Hoffenheim

0:2

konec (0:0)

17.12.2019, 20:30 • Stadion An der Alten Försterei • 16. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.44 3.49 3.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nám nakonec končí vítězstvím Hoffenheimu, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Druhý poločas nabídl vyrovnanou podívanou, avšak TSG se povedlo využít ojedinělou šanci. Union Berlín měl na vyrovnání hodně času, nicméně neustále narážel na pozornou obranu, v dalším případě také na pozorného brankáře Baumanna, který udržel čisté konto. V závěru se TSG povedlo pojistit vedení. (22:21:43)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:13.

90+3

Konec zápasu.

90+2

O vítězi tohoto zápasu je zcela jistě rozhodnuto. Před malým momentem se do vápna prodíral Andersson, avšak jeho zakončení nebylo vůbec přesné.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

90

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Hostující celek pečetí své vedení! Hoffenheim se totiž dostal zpět k volnému míči, načež do pokutového území dokázal proniknout Nordtveit, který vysunul vedle stojícího CHRISTOPHA BAUMGARTNERA, jenž si poradil s vyběhnuvším brankáčřem.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácím se krátí čas. Zcela jistě se ještě dočkáme nastaveného času, budou to zhruba tři, čtyři minuty.

87

Baumann si dával s odkopem od své branky celkem dost načas, nakonec mu to u sudího prošlo. Následovalo dalekonosné odklizení až na opačnou stranu.

86

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Hoffenheim i nadále střeží jednobrankové vedení, v posledních minutách nesledujeme pohlednou partii.

85

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sargis Adamjan, přichází Christoph Baumgartner.

85

Union Berlín ještě posléze zahrával rohový kop, který se zrovna moc nepovedl. Domácí se dožadovali ještě jednoho rohu, avšak ten se konat nebude.

84

Vyrovnání měl na kopačce domácí Andersson! K němu se totiž snesla zpětná nahrávka, avšak z hranice malého vápna nechal vyniknout Baumanna.

84

Velice zkušeně to před malým momentem provedl Lenz, který otřel míč o napadajícího protihráče. Union Berlín bude vhazovat celkem daleko od útočné poloviny.

83

Nahrávka z kopačky Trimmela se sice snášela na Gentnera, avšak k němu se bleskovým způsobem dostal obránce Hübner, který navíc nastartoval protiakci.

82

Příliš pozdě byl v hlavičkovém souboji hostující Bebou, který zároveň zavadil o Gentnera. Další faul v podání Hoffenheimu, hostujícímu celku se daří přerušovat hru.

80

Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Neven Subotić, přichází Suleiman Abdullahi.

77

Hoffenheim se v posledních minutách nechal zatlačit, avšak ani další volný kop soupeře nepřinesl nic nebezpečného. Union Berlín bude ještě moci vhazovat.

76

Hodně nebezpečným pokusem se prezentoval domácí Gentner, který zkoušel štěstí z hranice šestnáctky. Rána z jedničky mu ale vůbec nesedla – odkop.

1. FC Union Berlín – TSG 1899 Hoffenheim

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Bebou, 90. Baumgartner (Nordtveit)

Karty:   42. Ingvartsen (UNB), 53. Andrich (UNB) – 15. Skov (HOF), 26. Samassékou (HOF), 30. S. Posch (HOF), 54. Hübner (HOF), 61. Kadeřábek (HOF), 75. Kramarić (HOF)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:13.

1. FC Union Berlín: Gikiewicz – Friedrich, Hübner, Subotić (80. Abdullahi) – Trimmel (C), Andrich, Gentner, Lenz – Ingvartsen (69. Polter) – Ujah (69. Bülter), Andersson.
Náhradníci: Nicolas – Abdullahi, Bülter, Mees, Parensen, Reichel, Polter, Ryerson, Schmiedebach.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek (64. Bičakčić), S. Posch, Hübner (C), Skov – Samassékou (60. Nordtveit), Grillitsch – Bebou, Rudy, Adamjan (85. Baumgartner) – Kramarić.
Náhradníci: Pentke – Baumgartner, Akpoguma, Bičakčić, Geiger, Nordtveit, Locadia, Ribeiro, Stafylidis.