Menu

Fotbal

Francouzský Ligový pohár

AS Monaco – Lille OSC

0:3

konec (0:2)

17.12.2019, 21:05 • Stade Louis-II, Monaco • Osmifinále • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.13 3.5 3.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Monaco doma vyhrálo pětkrát v řadě, dnes ale nehrálo dobře a nestačilo na fotbalisty Lille, kteří postupují do čtvrtfinále francouzského poháru. Domácí fotbalisté AS předvedli hodně špatný výkon, což pak dokumentovala zahozená penalta. O osudu duelu dnes rozhodl Victor Osimhen, který se po oslavě gólu zranil. Jeho místo v sestavě nahradil Loïc Rémy a vstřelil dva góly. Domácí fanoušci po závěrečném hvizdu hlasitě pískali. Konečný výsledek pohárového zápasu zní. AS Monaco 0 Lille 3. (22:57:14)

90

Konec zápasu.

88

Ruben Aguilar upadl na pravé straně šestnáctky po souboji rameno na rameno, penalta se ovšem nepískala a následovat pouze odkop od hostující brány Lille.

86

86. Loïc RÉMY - 0:3

86

Lille právě vstřelilo branku!
Brankář Danijel Subašić předvedl několik skvělých zákroků, jenže nyní nedokázal zachytit přízemní centr z levé strany šestnáctky a LOÏC RÉMY měl uprostřed šestnáctky spoustu času na to, aby si míč zpracoval a poté ho mezi dvěma domácími hráči napálil doprostřed brány – 0:3!

85

Léo Jardim rychle vyběhl ze své brány, aby ukryl kolmý pas domácího týmu z pravé strany hřiště ve svém náručí. Monacu se dnes prostě nedaří a stále prohrává 0:2.

84

Stefan Jovetić je po příchodu na hřiště hodně vidět. Nyní na ose hřiště vypálil ze střední vzdálenosti a jeho přízemní pokus o pořádný kus minul levou tyč hostující brány.

83

Krátce na to mohl skórovat také střídající Yusuf Yazıcı, který se v blízkosti malého pokutového území dokázal otočit s míčem a přízemní střelou trefil pravou tyč, od které se míč odrazil ven!

82

82. Jonathan Ikoné se svým pěkným obloučkem neuspěl

82

Hostující Jonathan Ikoné se nyní ocitl na pravé straně šestnáctky ve velké šanci a snažil se pak přehodit vybíhajícího brankáře Monaca, Danijel Subašić ho ale pravou rukou skvěle vychytal!

81

K rozehrání volného přímého kopu se postavil Yusuf Yazıcı a jeho technická střela z necelých devatenácti metrů o pořádný kus minula levý horní roh brány Monaca.

79

Renato Sanches byl stažen k zemi v těsné blízkosti pokutového území a následovat bude volný přímý kop z hodně nebezpečné pozice. Monaco má nyní obrovský problém.

78

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Luiz Araújo, přichází Yusuf Yazıcı.

77

Bývalý útočník Manchesteru City se nyní vydával směrem vpřed na pravém křídle poté, co vybojoval míč a rychle se s ním otočil, jenže předtím fauloval.

75

Stefan Jovetić se ocitl u levé tyče brány po krásné kolmé přihrávce ve velké šanci, jenže technickou střelou nedokázal brankáře Léa Jardima prostřelit! Brankář Lille stále drží nulu.

73

Monaco snad poprvé v zápase předvedlo pěknou kombinační akci a na levé straně šestnáctky se ocitalo v obrovské šanci, jenže jí předcházel ofsajd. Vzrušení bylo zbytečné.

71

Monaco je dnes po kombinační stránce hodně slabé, a tak se to snaží kompenzovat centry z obou stran, jenže fotbalisté Lille je bez větších potíží zvládají odvracet.

70

V blízkosti středového kruhu došlo k ostrému střetu, který nepříjemně odnesl jeden z hostujících fotbalistů. Hlavní rozhodčí ovšem tentokrát žlutou kartu nevytáhl.

68

Renato Sanches si naběhl na vzdálenější pravé tyči na skvělý diagonální pas z levé strany hřiště, jenže míč nedokázal hlavou dostatečně trefit a poslal ho mimo bránu.

AS Monaco – Lille OSC

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 19. Osimhen, 45+2. Rémy, 86. Rémy

Karty:   31. Bradarić (LIL), 45+1. André (LIL), 48. Xeka (LIL), 54. Soumaoro (LIL)

Neproměněná penalta: 55. Slimani (ASM), brankář Jardim zneškodnil

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:19.

AS Monaco: Subašić – Aguilar, Maripán, Badiashile, F. Touré – Fàbregas (C) (59. Jovetić), Bakayoko, Golovin – Baldé (63 Zagre), Slimani (59. Ben Yedder), Augustin.
Náhradníci: Lecomte – Jemerson, Zagre, Bastiao Dias, Ben Yedder, Jovetić, Martins. Trenér: Leonardo Jardim.

Lille OSC: Jardim – Pied (30. Çelik), Gabriel, Soumaoro (C), Bradarić – Xeka, B. André – R. Sanches, Ikoné, Araújo (78. Yazıcı) – Osimhen (23. Rémy).
Náhradníci: Maignan – Fonte, Çelik, Yazıcı, Maia, Soumaré, Rémy. Trenér: Christophe Galtier.

Rozhodčí: Johan Hamel. Asistenti: Stephan Pignatelli, Mathieu Grosbost. Čtvrtý rozhodčí: Gaël Angoula