Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

17.12.2019, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • 16. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.0 3.88 3.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

Augsburg právě vstřelil branku!
O vítězství domácího týmu už není pochyb, což platí i o ceně pro nejlepšího hráče zápasu! Zatracovaným mužem naopak bude gólman Zack Steffen, kterého z přímého kopu z obrovské dálky dokonale překvapil podruhé skórující PHILIPP MAX. Míč kousek před brankou skočil a čtyřiadvacetiletý Američan ho pak pustil z „koše“ do sítě.

61

Augsburg právě vstřelil branku!
Domácí po hodině hry přidávají druhý gól a jednoznačně kráčí za třemi body! Snadno získaný roh tradičně zrealizoval Max, který na přední tyči našel stopera TINA JEDVAJE a ten hlavou jemně prodloužil míč mimo dosah Zacka Steffena.

32

Augsburg právě vstřelil branku!
Domácí jdou ve dvaatřicáté minutě do vedení! Fortuna propadla ve středu hřiště a poté, co Florian Niederlechner jednoduše obešel Nuhua, se dostala do velkých nesnází. Steffen dalekonosnou střelu domácího útočníka vyrazil jen na PHILIPPA MAXE a ten už neměl problém dorazit míč do prázdné branky.

FC Augsburg – Fortuna Düsseldorf

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Max, 61. Jedvaj (Max), 72. Max

Karty:   46. R. Khedira (AUG), 86. Lichtsteiner (AUG), 90. Vargas (AUG) – 34. Gießelmann (DSF), 40. Morales (DSF), 52. Ampomah (DSF), 86. Tekpetey (DSF)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:15.

FC Augsburg: Koubek – Lichtsteiner, Gouweleeuw, Jedvaj, Iago – R. Khedira (79. Uduokhai), Baier (C) – Richter (74. Vargas), Max – Niederlechner (87. Córdova), Jensen.
Náhradníci: Luthe – Córdova, Gregoritsch, Hahn, Oxford, Schieber, Uduokhai, Vargas, Pedersen.

Fortuna Düsseldorf: Steffen – Zimmermann, K. Ayhan, Nuhu, Gießelmann – Sobottka, Morales – Barkok (46. Ampomah), Thommy (71. Tekpetey), Kownacki – Hennings (C) (84. Fink).
Náhradníci: Kastenmeier – Ampomah, L. Baker, Bormuth, Contento, Fink, Hoffmann, Pledl, Tekpetey.

Rozhodčí: Fritz – Schaal, Neitzel-Petersen