Menu

Florbal

Livesport Superliga

FAT PIPE Florbal Chodov – FbŠ Bohemians

8:3

konec (2:1, 3:1, 3:1)

06.12.2019, 19:00 • SH Jižní Město, Praha • 15. kolo • Libor Kokoška

Tipsport: 1.38 6.3 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (21:00:00)
Utkání je u konce. Chodov potvrdil roli favorita a v pražském derby vítězí nad Bohemians 8:3, čímž si tak pojistil, že do konce nedělního kola nebude na horším než druhém místě. Bohemians naopak doufají ve ztrátu Sparty.

Lépe do utkání vstoupili hosté, Jakub Šárka našel volného Viktora Kopeckého, kterému už jen stačilo překonat přesouvajícího se Michala Rebra. Už ve 4. minutě se ale domácím povedlo vyrovnat, Ondřej Vošta našel volného Marka Vávru, který z bezprostřední blízkosti hostující branky neminul. Vedení na stranu domácích převážil svým rychlým únikem a zakončením do pravé šibenice Marek Matějčík.

Ve 23. minutě přidal třetí domácí branku Ondřej Vošta, kdy využil chyby v hostující obraně a šikovně prostřelil Michala Kotoučka mezi nohama. O sedm minut později sice dokázal hostující florbalisté ještě snížit, zbytek třetiny byl ale v režii domácích. Nejdříve se prosadil Marek Vávra v přečíslení, těsně před koncem druhé dvacetiminutovky pak na něj navázal Ondřej Mikeš.

Závěrečná dvacetiminutovka už byla pouze formalita. Už po čtrnácti sekundách hry se prosadil trefou do pravé šibenice Martin Pražan. O tři minuty později se po hrubce v hostující obraně radoval ze vstřelené branky Ondřej Vošta. O minutu později se trefit i Marek Matejčík. Na závěr se ještě povedlo hostujícím florbalistům snížit a to po povedeném zakončením Filipa Formana ze strany.

Střely: 28:29.
Hráči utkání: Marek Vávra (Chodov) a Pavel Čihák (Bohemians).

Na závěr se ještě Chodovu povedlo vsítit branku, ta ale padla až po závěrečné siréně.

Konec zápasu.

59:00

Minuta do konce třetí třetiny.

58:54

Do nadějné střelecké pozice ze středu hřiště se teď dostal Matyáš Krebner, dokázal ale trefit pouze tělo přesouvajícího se Michala Rebra.

58:07

Střela Patrika Šebka končí sražená v rukou Michala Rebra.

57:52

Oddechový čas pro hosty.

57:12

Ta gólem nekončí, Michal Rebro si naopak připisuje další povedený zákrok.

57:11

Po nedovoleném zákroku na Viktora Kopeckého budou Bohemians rozehrávat nadějně vypadající standardní situaci.

56:40

Bohemians opět u míčku, jejich početní přečíslení tak může pokračovat.

56:38

Jakub Buršík ze střední vzdálenosti trefil pouze jednoho z chodovským obránců, do branky se teď tak na chvíli vrátí Jakub Zavřel.

56:28

Oddechový čas pro domácí.

56:11

Na konci pohledné hostující kombinace stál Jakub Šárka, ze strany ale netrefil ani zařízení chodovské klece.

55:39

Bohemians to zkouší bez brankáře.

55:06

Tom Ondrušek ani Marek Vávra teď nedokázali překonat Jakuba Zavřela, ten má ale určitě víc starostí, než by si představoval.

54:31

Mikuláš Krbec přetavil další zaváhání v hostující rozehrávce ve střelu ze středu hřiště, jeho přízemní pokus k levé tyči ale branku klokanů těsně minul.

53:34

Jakub Šárka si nedokázal před domácí brankou zpracovat míček, ten tak skončil v náručí připraveného Michala Rebra.

51:20

Už to vypadalo, že se Tom Ondrušek bude dlouze hádat s jedním ze švýcarských rozhodčích o neodpískání faulu na jeho osobu, nakonec se ale rozhodl ze strany rychle rozehrát, nasadit jednomu z hostujících obránců jesle a přesně najít nabíhajícího Ondřeje Voštu. Ten ale zakončoval z dlouhé ruky a branku klokanů těsně minul.

50:18

Mikuláš Krbec našel z úrovně brankové lajny pod sebou volného Marka Matejčíka, ani ten ale nedokázal svou trefou k pravé tyči překonat poměrně dobře chytajícího Jakuba Zavřela.

49:57

Přihrávka Marka Matejčíka končí v rukavicích Jakuba Zavřela.

49:23

Nadějný rychlý brejk pro Chodov! Po přihrávce ze středu se do těžkého zakončení z otočky dostal Petr Majer, dobře postaveného Jakuba Zavřela ale překonat nedokázal.

48:46

Matyáš Krebner to zkusil z otočky, trefil ale pouze nohu dotírajícího se Toma Ondruška. Bohemians budou přesto ve svém útoku pokračovat.

47:53

Bohemians kombinují na vlastní polovině.

47:11

Jakub Zavřel opět v akci, tentokrát zasahoval proti střele Daniela Eremiáše ze strany.

46:39

Drobnou chybku v rozehrávce od hostující Jana Dobisíka nedokázal domácí potrestat, míč tak nakonec končí u Jakuba Zavřela.

46:15

Bohemians právě vstřelili branku!
Ve třetí třetině se diváci určitě nenutí! Po zaváhání domácí obrany se do zakončení z pravé strany dostal FILIP FORMAN, který svou razantní trefou pod víko chodovské branky skóroval. Bez asistence.

45:36

Dva dobré zákroky si teď připsal Jakub Zavřel, když zlikvidoval střelecký pokus Tomáše Sýkory i Toma Ondruška.

44:39

Chodov právě vstřelil branku!
Střídání gólmanů Bohemians moc štěstí nepřineslo. Po 62 odehraných sekundách inkasuje i Jakub Zavřel. Mikuláš Krbec našel ze strany volného MARKA MATEJČÍKA, který svým přízemním zakončením prostřelil přesouvajícího se hostující brankáře. Asistence: Mikuláš Krbec.

43:50

Na konci rychlého domácí brejku stál Tom Ondrušek, který chtěl prověřit střídajícího gólmana Jakuba Zavřela. Svým zakončením z pravé strany ale hostující branku netrefil.

43:37

Střídání v týmu FbŠ Bohemians: ze hřiště odchází Michal Kotouček, přichází Jakub Zavřel.

43:37

Chodov právě vstřelil branku!
Demolice Bohemians pokračuje! Po hrubce v hostující obraně se k míčku na středu dostal ONDŘEJ VOŠTA, který svým zakončením k tyči přidává svou druhou branku v dnešním utkání! Asistence: Marek Vávra.

43:06

Filip Forman nadvakrát pálil z pravé strany, poprvé trefil nohu domácího gólmana, napodruhé přestřelil.
Dnešní utkání sleduje 119 diváků.

41:13

Patrik Šebek to zkusil po přihrávce ze strany, už to vypadalo, že Michalu Rebrovi propadne míček mezi nohou a rukou, zkušený gólman ale nakonec dokázal udržet míček před brankovou lajnou.

40:14

Chodov právě vstřelil branku!
Tak to bylo rychlé! Mikuláš Krbec rozehrál ze strany míček pod sebe na volného MARTINA PRAŽANA, který dělovou ránou z první vymetl pravou šibenici hostující branky. Asistence: Mikuláš Krbec.

40:02

Na úvodním buly druhé třetiny byl úspěšnější domácí Martin Pražan, jako první tak do útoku půjde Chodov.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině dokázali hráči domácí Chodova potvrdit roli favority a přidali do branky pražských Bohemians nasázet další tři góly, čímž zřejmě dnešní utkání rozhodli.

Ve 23. minutě přidal třetí domácí branku Ondřej Vošta, kdy využil chyby v hostující obraně a šikovně prostřelil Michala Kotoučka mezi nohama. O sedm minut později sice dokázal hostující florbalisté ještě snížit, zbytek třetiny byl ale v režii domácích. Nejdříve se prosadil Marek Vávra v přečíslení, těsně před koncem druhé dvacetiminutovky pak na něj navázal Ondřej Mikeš.

Střely: 15:17.
Třetí třetina začne přibližně v 20:21.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:38

Chodov právě vstřelil branku!
Nahození Martina Pražana takřka z poloviny hřiště lehce tečoval před brankou Bohemians ONDŘEJ MIKEŠ, míček nakonec propadl až za záda Michala Kotoučka, který dlouho netušil, kde balónek vůbec je. Asistence: Martin Pražan.

39:00

Minuta do konce druhé třetiny.

37:59

Dobrý obranný zákrok teď předvedl Filip Forman, když vypíchl míček Tomu Ondruškovi a ukončil tak dlouho trvající domácí kombinaci.

37:31

Chodov kombinuje na vlastní polovině.

36:31

Závar před domácí brankou končí nedovoleným zákrokem Matyáše Krebnera.

36:11

Marek Matejčík nesobecky z nadějné pozice ještě poslal míček na Daniela Maxu, ten z první ale nakonec hostující branku přestřelil.

34:59

Závar před hostující brankou vyřešil Michal Kotouček, když se natáhl přes celé brankoviště a obětavě schoval míček v rukou.

34:38

Zleva to zkusil domácí Šimon Doubek, Michal Kotoučkem zasáhl míček pouze loktem a se štěstím ho tak vyrazil mimo tři tyče vlastní branky.

33:47

Chodov právě vstřelil branku!
Domácí dokázal přetavit početní výhodu ve čtvrtou vstřelenou branku! Tom Ondrušek přes celou šířku hřiště našel volného MAREK VÁVRA, který svým zakončením k pravé tyči dokázal prostřelit přesouvajícího se Michala Kotoučka. Asistence: Tom Ondrušek.

32:45

Filip Forman (Bohemians) v souboji o mantinelu několikrát sekl Toma Ondruška. I přestože šla chodovská hvězda k zemi poměrně dobrovolně, rozhodčí se rozhodl udělit hostujícímu útočníku dvouminutový trest.

32:27

Trefu Jakuba Buršík z otočky srazil jeden z domácích obránců nohou mimo tři tyče chodovské branky.

31:55

Pavel Čihák to zkusil z poloviny, nakonec ale nedokázal trefit ani zařízení chodovské branky.

31:50

Po nedovoleném zákroku na Patrika Šebka budou Bohemians zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.

30:54

Chodov kombinuje na polovině Bohemians, zatím ale bez jediné střely.

29:47

Bohemians právě vstřelili branku!
Tak tohle možná bude ještě drama! Filip Forman našel před domácí brankou volného PATRIKA ŠEBKA, který si parádní kličkou poslal chodovského gólmana na druhou stranu a jednoduše skóroval do odkryté poloviny modro-bílé klece. Asistence: Filip Forman.

29:29

Z levé strany to teď zkusil Jakub Šárka, míček mu sjel z čepele, nejproduktivnější hostující hráč tak poslal brankáři Michalu Rebrovi pouze malou domů.

29:03

Do zajímavě vypadajícího zakončení z bezprostřední blízkosti hostující branky se dostal Marek Matějčík, z nadějné střelecké pozice nakonec těsně minu vzdálenější levou tyč branky Michala Kotoučka.

28:44

Chodov opět kombinuje na vlastní polovině.

27:31

Jeden z hráčů Chodova spadl do hostující branky, hra je tak na chvíli přerušena.

27:17

Chodov opět kombinuje na vlastní půlce, napadání Bohemians se ale postupně stupňuje.

26:47

Ondřej Vošta to zkusil z dálky, Michal Kotouček mel se zakončením k levé tyči drobné problémy a míček dokázal schovat do náruče až napodruhé.

26:27

Chodov kombinuje na vlastní polovině.

25:54

Hra bude pokračovat vhazováním po pravici Michala Rebra.

25:19

Závar před hostující brankou gólem nekončí, Michal Kotouček se dokázal dobře zorientovat a schovat míček do ruky.

23:51

Chodov právě vstřelil branku!
Zmatek v hostující obraně končí gólem Chodova. Dlouho se snažili hráči Bohemians vyvézt míček z vlastní poloviny, nakonec se ale k němu dostal ONDŘEJ VOŠTA, který šikovně prostřelil Michala Kotoučka mezi betony. Asistence: Marek Vávra.

22:42

Do zakončení se po hrubce v chodovské obraně dostal Viktor Kopecký. Ten nejlepší moment pro střelu ale prováhal a svou střelou z otočky tak trefil pouze před sebou stojícího obránce.

22:29

Daniel Kašovský svým nahozením těsně minul levou tyč hostující branky, Michal Kotouček se za míčkem netrpělivě otáčel a vypadlo to, že neví jestli půjde do branky nebo mimo.

22:03

Ondřej Vošta stál u zakončení rychlého chodovského brejku, vysoko postaveného Michala Kotoučka ale zakončením k tyči překonat nedokázal.

21:39

Filip Forman přihrávkou zpoza branky našel volného Jakuba Buršíka, který to zkusil z první. Jeho razantní trefu nakonec dokázal jeden z domácích obránců srazit do zámezí.

20:53

Michal Kotouček už po 53 sekundách hry má práce nad hlavu, tentokrát musel zasahovat proti razantní trefě švihem z pravé strany. Tu nakonec dokázal vyrazit do rohu palubovky.

20:02

Na úvodním buly druhé třetiny byli úspěšnější domácí florbalisté.

20:01

Začala druhá třetina.
První čtvrtina je u konce. Chodov dokázal zvrátit nepříznivý vývoj utkání a v pražském derby teď tak vede na Bohemians 2:1.

Lépe do utkání vstoupili hosté, Jakub Šárka našel volného Viktora Kopeckého, kterému už jen stačilo překonat přesouvajícího se Michala Rebra. Už ve 4. minutě se ale domácím povedlo vyrovnat, Ondřej Vošta našel volného Marka Vávru, který z bezprostřední blízkosti hostující branky neminul. Vedení na stranu domácích převážil svým rychlým únikem a zakončením do pravé šibenice Marek Matějčík.
Druhá třetina začne přibližně v 19:40.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Bohemians na závěr první dvacetiminutovky kombinují na vlastní polovině.

19:14

Martin Pražan chtěl z úrovně brankové čáry přihrát přes celou polovinu hřiště na volné spoluhráče na půlící lajně, nikoho z nich ale nenašel a míček tak skončil až na polovině domácího Chodova.

19:00

Minuta do konce první třetiny.

18:21

Jakub Buršík teď předvedl florbalovou parádu, když se stahovčkou protáhl mezi dvěma domácími obránci a vymanil se tak z nepříjemného tlaku, kteří chodovští útočníci vyvíjeli na rozehrávku klokanů.

16:58

Z tlačenice v rohu hřiště vycházejí lépe hostující florbalisté, kteří se tak aspoň na chvíli vymaní z chodovského nátlaku.

16:33

Ani tentokrát jeden z hostujících hráčů nemířil přesně, míč totiž přeletěl břevno chodovské branky a skončil někde mezi lidmi na tribuně za brankou.

16:17

Trefa Matyáše Krebnera z pravé strany letí nad brankou Chodova. V útoku to Bohemians jde, v dnešním zápase je ale trápí především neorganizovaná obrana.

16:04

Průnik Vojtěcha Zezulky po pravé lajně končí sraženou přihrávkou do středu, kterou jeden z domácích obránců srazil do zámezí.

15:33

Do zakončení se po sražené přihrávce ze středu hřiště dostal Martin Řezáč, zřejmě ale očekával jinou trajektorii letu míčku, ten mu tak nakonec sklouzl z čepele.

15:05

Hostující střela ze strany skončila sražená v zámezí, útok pražských Bohemians ale bude pokračovat. Podaří se jim ještě do konce první třetiny vyrovnat?

14:41

Tom Ondrušek to z osy hřiště zkusil z otočky, svou razantní trefou ale hostující branku těsně minul.

14:00

Matyáš Krebner se nesobecky ještě snažil bekhendem z nadějné střelecké pozice poslat míček pod sebe na dobíhajícího hostujícího útočníka, jeho přihrávka jednou rukou ale nakonec skončila odkopnutá v zámezí.

13:30

Bohemians kombinují na vlastní polovině, Chodov dobře brání střed hřiště a nechce hostující florbalisty pustit do útoku.

12:55

Obrovská šance pro Chodov! Martin Řezáč se po hrubce v hostujícím útoku hnal do samostatného úniku na branku Bohemians, svou kličkou do bekhendu ale nakonec položeného Michala Kotoučka překonat nedokázal.

12:40

Jiří Koutný to zkusil ze střední vzdálenosti, nedokázal ale prostřelit obětavého hostující obránce před sebou.

12:11

Chodov kombinuje na polovině Bohemians, zatím ale bez jediné střely.

11:12

Viktor Kopecký to zkusil švihem od levého mantinelu, domácího gólmana Michala Rebra se mu ale nakonec překonat nepodařilo.

10:13

Jan Dobisík si v souboji pomohl přistrčením, Chodov tak bude rozehrávat zpoza hostující branky.

10:08

Chodov kombinuje na vlastní polovině.

09:15

Tom Ondrušek trefil pouze nohu před ním stojícího obránce, Tomáši Sýkorovi, ke kterému se odrazil míček, navíc zadělal na na pěkné problémy. Zkušený domácí obránce ale nakonec celou situaci dokázal ustát a o balónek nepřišel.

08:32

Chodov právě vstřelil branku!
Rychlý chodovský brejk končí gólem! MAREK MATĚJČÍK svůj rychlý únik, ve kterém ukázal všem hostujícím obráncům záda zakončil razantní trefou švihem do pravé šibenice klokaní branky. Asistence: Daniel Maxa.

07:41

Martin Řezáč to zkusil z otočky, trefil ale pouze svého chodovského spoluhráče, který clonil gólmanovi ve výhledu.

07:05

Patrik Šebek se šikovnou kličkou dostal před domácí branku, z bezprostřední blízkosti ale trefil pouze nohu jednoho z obránců, od které se balónek odrazil mimo vyhrazenou hrací plochu.

06:14

Viktor Kopecký poslal míček před branku na volného Jakuba Šárku, ten ani nadvakrát ale nedokázal překonat domácího gólmana Michala Rebra.

05:39

Střela Viktora Kopeckého z otočky ze strany letěla k pravé tyči, u ní už ale stál Michal Rebro, který s přehledem hostující trefu pokryl vlastním trupem.

05:17

Bohemians kombinují na vlastní polovině.

04:47

Přihrávku mířící okolí hostující branky schoval Michal Kotouček v náručích., za svými zády mají hostující Bohemians velkou jistotu.

04:08

Filipu Formanovi při střele sjel míček z čepele přímo k jednomu z domácích obránců, hostující útočník se nakonec ale ještě stihl vrátit a rychlý chodovský brejk přibrzdit.

03:37

Závar před hostující brankou, Ondřej Mikeš se ale nakonec do zakončení neprocpal. Míček tak skončil v rukou zkušeného Michala Kotoučka.

03:07

Chodov právě vstřelil branku!
Obrovské hrubky hostujících hráčů využil Ondřej Vošta, který u mantinelu vybojoval míček, prorval se mezerou mezi dvojicí obránců a parádním pasem našel volného MARKA VÁVRU, který gólové pozice nezaváhal. Asistence: Ondřej Vošta.

02:44

Po nedovoleném zákroku na Jakuba Buršíka budou Bohemians rozehrávat zpoza chodovské branky.

02:07

Bohemians kombinují na vlastní polovině, Chodov se i přes nepříznivý vývoj utkání nesnaží hostující rozehrávku aktivně napadat.

00:53

Bohemians právě vstřelili branku!
Tak to je výborný vstup do zápasu pro hráče zeleno-bílého celku! Jakub Šárka během hostujícího přečíslení poslal míček na VIKTORA KOPECKÉHO, kterému už stačilo pouze prostřelit přesouvajícího se Michala Rebra. Asistence: Jakub Šárka.

00:02

Na úvodním buly byli úspěšnější hráči hostujících Bohemians.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči za potlesku přítomných fanoušků vbíhají na hrací plochu, utkání začne za pár minut.
Úvodní sestavy:

FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Pražan, Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Strnad – Maxa, Mikeš, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, M. Koutný – Matejčík, Eremiáš, Majer – J. Koutný, Krbec, Plíhal.

FbŠ Bohemians: Kotouček (Zavřel, Hyršl) – Zezulka, Dobisík, Forman, Vojtíšek, Kuncman, Čihák, Ďopan, Krbec – Šebek, Krebner, Folauf – Kopecký, Buršík, Cabejšek – Forman, Šárka.

Rozhodčí: Brunner, Büschlen.
Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z Prahy, kde za nedlouho vypukne duel mezi Chodovem a hráči Bohemians. Přejeme příjemnou zábavu.
FBŠ BOHEMIANS – 5.místo, 26 bodů, skóre 106:84

Bohemians jsou ve fazóně, z posledních deseti zápasů získali dvacet bodů. Herně dokázali navíc potrápit i mistrovské Vítkovice či Spartu. Právě na tu se svěřenci Michal Jedličky postupně dotahují, ztrácí už pouze tři body.

Bohemians patří k týmům s nejproduktivnějším útokem, více branek než klokani dokázala vstřelit pouze Mladá Boleslav. V průměru tak hráči zeleno-bílého celku vstřelí za zápas 7,6 gólů.

Brankářskou jedničkou momentálně pátého celku je Michal Kotouček. V poli najdeme spoustu mladých a talentovaných florbalistů, které jsou produktem úspěšné florbalové akademie Bohemians.

Nejproduktivnějšího hráče klokanů Jakuba Šárku (13 + 16) tak doplňuje například dvacetiletý Matyáš Krebner (16 + 12) či teprve sedmnáctiletý Filip Forman (14 + 11).
FAT PIPE FLORBAL CHODOV – 2. místo, 34 bodů, skóre 102:63

Chodov má výbornou formu. Z posledních pěti zápasů získal čtrnáct bodů, jediná ztráta přišla v zápase s Hattrickem Brno, který Pražané zvládli dovést do vítězného konce až v prodloužení.

Modro-bílí florbalisté tvoří jeden z nejproduktivnějších týmů v Superlize. V průměru nasází soupeři v zápase 7,3 branek, daří se i defenzivě v čele s Michalem Rebrem, s 63 obdrženými brankami je třetí nejlepší v lize.

Nejproduktivnějším hráčem Chodova je reprezentant Tom Ondrušek (17 + 14), ten po nevydařeném utkání s Brnem vstřelil v zápase s Královskými Vinohrady hattrick. V útočné trojici ho doplňuje Marek Vávra (16 + 15) a talentovaný Mikuláš Krbec (10 + 14).
PREVIEW ZÁPASU

V rámci pražského derby přivítá Chodov na domácí palubovce rozjeté Bohemians, kteří se postupně probíjejí superligovou tabulkou směrem do první čtyřky. Na Spartu nyní už hráči zeleno-bílého týmu ztrácí pouze tři body.

Jako jednoznační favoriti nastoupí do zápasu svěřenci chodovského kouče Davida Podhráského. Ti v posledních pěti zápasech nezaváhali jednou, rozstříleli Spartu 7:1 a průměru nasázeli soupeři sedm branek.

Poslední vzájemné utkání dopadlo lépe pro modro-bílé, ti v divoké přestřelce dokázali 22 sekund před koncem základní hrací doby vstřelil branku a zvrátit tak vítězství na svou stranu. Zápas nakonec skončil divokým skóre 9:8 pro Chodov.

Páteční utkání odřídí dvojice švýcarských rozhodčích – Jonas Brunner a Patrick Büschlen.

POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

27.01.2019 Bohemians – Chodov 2:3 po prodloužení
10.08.2019 Chodov – Bohemians 3:4 po nájezdech
22.09.2019 Bohemians – Chodov 8:9
Krásný večer všem florbalovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání Superligy mezi FAT PIPE Florbal Chodov a FbŠ Bohemians. Zápas začíná v 19:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

FAT PIPE Florbal Chodov – FbŠ Bohemians

8:3

konec (2:1, 3:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. M. Vávra (Vošta), 9. Matejčík (Maxa), 24. Vošta (M. Vávra), 34. M. Vávra (Ondrušek), 40. Mikeš (Pražan), 41. Pražan (Krbec), 44. Vošta (M. Vávra), 45. Matejčík (Krbec) – 1. Kopecký (Šárka), 30. Šebek (Forman), 47. Forman

FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Pražan, Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Strnad – Maxa, Mikeš, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, M. Koutný – Matejčík, Eremiáš, Majer – J. Koutný, Krbec, Plíhal.

FbŠ Bohemians: Kotouček (44. Zavřel, Hyršl) – Zezulka, Dobisík, Forman, Vojtíšek, Kuncman, Čihák, Ďopan, Krbec – Šebek, Krebner, Folauf – Kopecký, Buršík, Cabejšek – Forman, Šárka.

Rozhodčí: Brunner, Büschlen

Diváci: 119

Průběh zápasu
1. třetina
00:53 BOH 0:1 Kopecký (Šárka)
03:07 CHD 1:1 M. Vávra (Vošta)
08:32 CHD 2:1 Matejčík (Maxa)
Po 1. třetině
2. třetina
23:51 CHD 3:1 Vošta (M. Vávra)
29:47 BOH 3:2 Šebek (Forman)
32:45 BOH 2 Forman, Sekání
33:47 CHD 4:2 M. Vávra (Ondrušek)
39:38 CHD 5:2 Mikeš (Pražan)
Po 2. třetině
3. třetina
40:14 CHD 6:2 Pražan (Krbec)
43:37 CHD 7:2 Vošta (M. Vávra)
43:37 BOH -Zavřel +Kotouček (Střídání)
44:39 CHD 8:2 Matejčík (Krbec)
46:15 BOH 8:3 Forman
Konec