Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HK Kralupy nad Vltavou – BK Havlíčkův Brod

7:0

konec (3:0, 1:0, 3:0)

01.12.2019, 15:50 • ZS Kralupy nad Vltavou • Skupina A • Richard Wagner (@Groundhoppik)

56:37

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (David Bradáček – 2 min., držení).

55:20

Kralupy právě vstřelily branku!
Tak to je krutý příděl pro partu z Vysočiny, která si dnes musí svůj kalich hořkosti vypít až do dna. Kralupští se vydali na zteč, od hrazení přišla nahrávka do předbrankového prostoru, kde se přes obránce prosadil JONÁŠ MAREK, který přehodil vyjíždějícího Štěpána Váchu, Asistence: Marek Němec a David Litera.

53:05

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Tomáš Soukup – 2 min., nedovolené bránění).

52:38

Tomáš Kleveta stál zcela sám před brankářem, ale jeho zakončení fantasticky vystihl maskovaný hrdina hostů, který se přesunul rychlostí blesku a kotouči nastavil svůj beton!

50:22

Kralupy právě vstřelily branku!
Dvojnásobná přesilovka je využita a Havlíčkobrodští prohrávají již o šest branek. Kralupy se rychle usadily v útočném pásmu a po několika zákrocích Štěpána Váchy nakonec přišla křižná nahrávka brankovištěm na hůl FRANTIŠKA JANUŠKY, který dopravil puk do volné klece. Asistence: David Litera a Tomáš Soukup.

49:00

Po klinči dvou hráčů došlo k nedovolenému zákroku a strhla se mela, po které se do sebe pustili hráči slovně a někteří i fyzicky. Sudí rozdává tresty. Na lavici hanby jde Filip Štibran (KRA) a Michal Kerber (HBR) za vzájemný souboj. Michal Trupl (HBR) pak ještě dostal trest za svou reakci a strčení do protihráče. Domácí mají přesilovku pět na tři. Za hrubost je pak vyloučen ještě Vladislav Juřica (HBR).

46:48

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Filip Štibran – 2 min., hákování).

45:28

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jaroslav Musil – 2 min., krosček).

45:28

Jan Kočí jel sám na Štěpána Váchu, kterého ale nepřekonal. Havlíčkobrodský gólman puk vykopl betonem do strany. O dorážku se přihlásil Tomáš Kleveta, ale maskovaný muž hostů se fantasticky přesunul a tygřím skokem touš zachytil!

44:51

Jenže František Januška (KRA) vzápětí fauloval a bude pykat. Trest je mu vyměřen za držení.

42:35

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Marek Němec – 2 + 10 min., vražení na nhrazení).

41:00

Kralupy právě vstřelily branku!
Rychlá kombinace domácích končí pátou brankou v síti Štěpána Váchy. Tomáš Kleveta začal šanci z obranného pásma, na jejímž konci stál na levém kruhu JAN KOČÍ, jehož ostrá rána prošla za záda marně se natahujícího brankáře. Asistence: Michal Hájek a Tomáš Kleveta.

38:20

Na jedné straně nedokázaly Kralupy tečovat do prázdné branky sražený puk, na té druhé se dostal Vladislav Juřica po odrazu od zadního mantinelu ke střele a Roman Krinwald vůbec netušil, kde má kotouč. Ten nakonec svíral pod betonem.

36:49

Jonáš Marek se ocitl v obrovské šanci, kdy je jel sám na brankáře, ale Štěpán Vácha zachoval ledový klid a jeho kličku vystihl!

32:57

Kralupští se snažili dorážet puk za Štěpána Váchu, který ale hrací předmět svíral mezi betony. Důraz domácích potrestal Radim Pejchal (HBR), který to ale s důrazem trochu přehnal a je vyloučen za hrubost.

30:46

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kristián Šiška – 2 min., krosček).

24:03

Tak nakonec je vyloučen i Tomáš Klapka (KRA) za předchozí faul, a to po intervenci snad všech na stadionu. To jsou věci. Hraje se čtyři na čtyři. Kdyby rozhodčí přerušil hru včas a trestal první zákrok hned, nemuselo dojít ke druhému a zbytečnému vzplanutí emocí.

24:03

Na jedné straně zůstal po ostrém a nepotrestaném zákroku ležet na ledové ploše Lukáš Pokorný, který nyní odjíždí na střídačku v doprovodu lékařky. Rozhodčí ale nechal nepochopitelně pokračovat ve hře a brejk Kralup zakončil faulem Jiří Kratochvíl (HBR), který jen potrestán za držení.

23:19

Kralupy právě vstřelily branku!
Ačkoliv se hosté v posledních momentech nadechovali k náporu, udeřilo na druhé straně. Za brankou se strrhla mela, ze které profitovaly Kralupy. Následná nahrávka na vrchol brankoviště skončila u nepokrytého DAVIDA LITERY, který zametl puk za bezmocného Štěpána Váchu. Asistence: David Bradáček.

21:47

Patrik Vacík se dostal na levém kruhu ke kotouči, který trkl na klečícího Romana Krinwalda, který vůbec nereagoval a měl notnou dávku štěstí, touš se zastavil o břevno!

18:19

Kralupy právě vstřelily branku!
Tohle je hodně krutá třetina pro Štěpána Váchu, který potřetí inkasuje. MAREK NĚMEC dostal nabito od mantinelu na střed, kde pálil do úplně prázdné branky, ale havlíčkobrodský gólman předvedl fantastický zákrok. Ten samý hráč se ale nakonec dostal trochu šťastně k dorážce po několika odrazech a zametl puk nad bezmocného gólmana. Asistence: František Januška a Jonáš Marek.

15:16

František Januška vystihl Pokorného pas na modrou a uháněl sám na Štěpána Váchu, Svou kličku ale příliš přetáhl a minul branku!

14:06

Vladislav Juřica vystřelil z pravého kruhu, ale na vyrážečku Romana Krinwalda si nepřišel. Pokračující akci pak přerušil faulem Tomáš Klapka (KRA), jenže je potrestán za hrubost.

13:28

Patrik Vacík srazil střelu domácích od modré tak, že si vytvořil brejk, který zakončil z poměrného úhlu střelou na zadní tyč. Puk ji ale o několik milimetrů minul!

11:37

Kralupy právě vstřelily branku!
Domácí družina má v zápase převahu a tu korunuje druhou trefou. Pro hostujícího gólmana se jedná o smolný moment. Hájkova střela z pravého kruhu se odrazila od zadního mantinelu tak šťastně, že skončila na hokejce TOMÁŠE SOUKUPA, který zametl kotouč za dezorientovaného Štěpána Váchu! Asistence: Michal Hájek a Tomáš Kleveta.

10:35

Alex Endl si sjel od modré čáry před branku, kam dostal přihrávku od zadního mantinelu. V tísni obránce dokázal vystřelit, ale kasu minul o pár centimetrů!

06:57

Michal Hájek (KRA) hákoval ve středním pásmu protihráče a jde si odpočinout na trestnou lavici.

04:59

Marek Němec dostal přihrávku zpoza branky na levý kruh. Do křižného pasu se opřel z první, ale fantastický přesun Štěpána Váchy zastavil jím vystřelený kotouč. Hosté nyní oslavují mrštný beton svého muže s maskou!

03:09

Michal Hájek se dostal do zajímavé pozice a uháněl sám na Štěpána Váchu, kterého chtěl pokořit kličkou na pravou tyč. Hostující brankář dobře přečetl úmysl a kotouč vyrazil betony.

00:18

Kralupy právě vstřelily branku!
Tak to je rychlý start v podání domácího celku! Hned po buly se jim povedlo nahodit kotouč na Štěpána Váchu, který odrazil touš do rohu. Odtud se snažil vyjet do šance David Litera, ale byl zablokován. Puk se dostal na modrou čáru, odkud vystřelil Aleš Drozda. Hostující gólman toho moc neviděl, ale i tak vykopl kotouč před sebe, kde dorážel zcela volný FILIP ŠTIBRAN, který nebyl pokrytý. Asistence: Aleš Drozda a David Litera.

HK Kralupy nad Vltavou – BK Havlíčkův Brod

7:0

konec (3:0, 1:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Štibran (Drozda, Litera), 12. Soukup (Hájek, Kleveta), 19. Němec (Januška, Marek), 24. Litera (Bradáček), 41. Kočí (Hájek, Kleveta), 51. Januška (Litera, Soukup), 56. Marek (Němec, Litera)

HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Drozda, Zedek, Klapka, Šimůnek, Hájek, Kučera – Šiška, Štibran, Januška (C), Marek, Kuzďas, Němec, Šmíd, Bradáček, Kočí, Kleveta, Soukup, Litera.
Trenér: Lukáš Majer.

BK Havlíčkův Brod: Vácha (Bielecký) – Kratochvíl, Endl, Sapík, Kerber, Trupl, Škareda (C) – Juřica, Machovský, P. Vacík, Pártl, Pokorný, Musil, Pejchal, Klofáč.
Trenér: Richard Cahnín.

Rozhodčí: Plachý – Beneš, Lauko

Průběh zápasu
1. třetina
00:18 KRA 1:0 Štibran (Drozda, Litera)
06:57 KRA 2 Hájek, hákování
11:37 KRA 2:0 Soukup (Hájek, Kleveta)
14:06 KRA 2 Klapka, hrubost
18:19 KRA 3:0 Němec (Januška, Marek)
Po 1. třetině
2. třetina
23:19 KRA 4:0 Litera (Bradáček)
24:03 HBR 2 Kratochvíl, držení
24:03 KRA 2 Klapka, držení
30:46 KRA 2 Šiška, krosček
32:57 HBR 2 Pejchal, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:00 KRA 5:0 Kočí (Hájek, Kleveta)
42:35 KRA 2+10 Kuzďas, vražení na hrazení+vražení na hrazení
44:51 KRA 2 Januška, držení
45:28 HBR 2 Musil, krosček
46:48 KRA 2 Štibran, hákování
49:00 KRA 2 Štibran, hrubost
HBR 2 Kerber, faul kolenem
HBR 2 Trupl, faul kolenem
HBR 2 Juřica, hrubost
50:22 KRA 6:0 Januška (Litera, Soukup)
53:05 KRA 2 Soukup, nedovolené bránění
55:20 KRA 7:0 Marek (Němec, Litera)
56:37 KRA 2 Bradáček, držení
Konec