Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HK Kralupy nad Vltavou – BK Havlíčkův Brod

7:0

konec (3:0, 1:0, 3:0)

01.12.2019, 15:50 • ZS Kralupy nad Vltavou • Skupina A • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Z Kralup nad Vltavou je to ode mne vše. Mějte prima první adventní neděli. Na počtenou se příště těší Richard Wagner. (17:57:40)
Zápas je u konce. Domácí hokejisté v něm po takřka celou dobu dominovali a po zásluze slaví vysoké vítězství. Kaňkou je ale vysoká nedisciplinovanost, spoustu trestů ale Havlíčkův Brod nevyužil. Pár šancí si ale připravil, leč Roman Krinwald jistě všechny pokusy pokryl. Hrdinou jest brankář hostů Štěpán Vácha, který pochytal velkou porci obrovských šancí.

Kaňkou je zranění hostujícího Lukáše Pokorného po necitlivém a nesportovním zákroku Tomáše Klapky.

Konec zápasu.

59:12

Domácí tým se snažil ještě o další zákrok, ale David Litera nevyzrál na připraveného Štěpána Váchu, který si poradil se střelou ze středu hrací plochy.

58:40

Domácí celek strávil závěr oslabení před hostujícím gólmanem, kterého se nim nepovedlo překonat.

57:58

V akci také Roman Krinwald, který si poradil s průjezdem jednoho z hostů na brankoviště, kde jeho backhand nadvakrát pokryl.

57:42

Dvojité osvobození se Kralup. Při tom prvním dokonce musel brankář bruslařů krotit betony Kočího zakončení z levého kruhu.

57:01

Kralupy vyhrály buly a osvobodily se, následně se sólem z vlastního obranného pásma blýskl Jaroslav Musil, který na kruhu zakončil do připravených Krinwaldových betonů.

56:37

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (David Bradáček – 2 min., držení).

56:29

David Bradáček se ze středního pásma proháčkoval na levý kruh, odkud vypálil. Jeho zakončení ale bryskně sklepl vyrážečkou Štěpán Vácha.

55:20

Kralupy právě vstřelily branku!
Tak to je krutý příděl pro partu z Vysočiny, která si dnes musí svůj kalich hořkosti vypít až do dna. Kralupští se vydali na zteč, od hrazení přišla nahrávka do předbrankového prostoru, kde se přes obránce prosadil JONÁŠ MAREK, který přehodil vyjíždějícího Štěpána Váchu, Asistence: Marek Němec a David Litera.

54:56

Hosté sice přejeli modrou čáru, ale rychle o kotouč přišli a domácí znovu kontrolují závěr výhody jednoho muže na hrací ploše.

54:18

Šance hostů vyzněla do ztracena a záhy přišlo další kralupské osvobození se.

53:35

Havlíčkobrodští na úvod další přesilovky pálili od modré čáry, Krinwald toho moc neviděl, ale i tak zasáhl betonem. Následně domácí odpálili puk k Váchovi.

53:05

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Tomáš Soukup – 2 min., nedovolené bránění).

52:38

Tomáš Kleveta stál zcela sám před brankářem, ale jeho zakončení fantasticky vystihl maskovaný hrdina hostů, který se přesunul rychlostí blesku a kotouči nastavil svůj beton!

51:23

Kralupští mají i nadále přesilovku a v ní si tvoří šance, snad šestkrát se zaskvěl Štěpán Vácha, který si poradil i s dorážkami zblízka.

50:22

Kralupy právě vstřelily branku!
Dvojnásobná přesilovka je využita a Havlíčkobrodští prohrávají již o šest branek. Kralupy se rychle usadily v útočném pásmu a po několika zákrocích Štěpána Váchy nakonec přišla křižná nahrávka brankovištěm na hůl FRANTIŠKA JANUŠKY, který dopravil puk do volné klece. Asistence: David Litera a Tomáš Soukup.

50:00

Havlíčkův Brod se dokázal dvakrát osvobodit dlouhým vyhozením přes celé kluziště.

49:00

Po klinči dvou hráčů došlo k nedovolenému zákroku a strhla se mela, po které se do sebe pustili hráči slovně a někteří i fyzicky. Sudí rozdává tresty. Na lavici hanby jde Filip Štibran (KRA) a Michal Kerber (HBR) za vzájemný souboj. Michal Trupl (HBR) pak ještě dostal trest za svou reakci a strčení do protihráče. Domácí mají přesilovku pět na tři. Za hrubost je pak vyloučen ještě Vladislav Juřica (HBR).

48:50

Kralupy jsou kompletní a navíc jsou v útočném pásmu, kde se snaží něco vymyslet. Havlíčkobrodští ale zatím zdařile brání.

47:48

Hosté se sice v přesilovce čtyři na tři a posléze při hře ve čtyřech na obou stranách drželi v útočném pásmu, ale Romana Krinwalda ohrozit nedokázali.

46:48

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Filip Štibran – 2 min., hákování).

46:28

Matěj Trupl se snažil proklestit přes modrou čáru, ale nepovedlo se mu to kvůli dvojici obranných věží, které následně tečovaly puk do ochranné sítě.

45:53

Hosté oslabeni o jednoho ze svých útočníků, kterého odvezla sanitka po Klakově faulu, nevyvíjejí takový nápor, co ve druhé třetině. V přesilovce se jim stále nedaří usadit se před Krinwaldem.

45:28

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jaroslav Musil – 2 min., krosček).

45:28

Jan Kočí jel sám na Štěpána Váchu, kterého ale nepřekonal. Havlíčkobrodský gólman puk vykopl betonem do strany. O dorážku se přihlásil Tomáš Kleveta, ale maskovaný muž hostů se fantasticky přesunul a tygřím skokem touš zachytil!

44:51

Jenže František Januška (KRA) vzápětí fauloval a bude pykat. Trest je mu vyměřen za držení.

44:48

Závěr oslabení strávili hosté u svého gólmana. Již při plném počtu pak pálil František Januška, ale betony Štěpána Váchy byly pevné.

43:56

Nepřesné zakončení hostů doprovodili domácí vyhozením k Váchovu hájemství.

43:28

Kralupští vyhodili kotouč ven ze svého pásma, hosté se tam dokázali vrátit a střelu od modré musel pokrývat Roman Krinwald.

42:35

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Marek Němec – 2 + 10 min., vražení na nhrazení).

41:59

Domácí hokejisté se pokusili o další útok, ale na modré čáře zapracovala výborně obranná linie Havlíčkova Brodu.

41:00

Kralupy právě vstřelily branku!
Rychlá kombinace domácích končí pátou brankou v síti Štěpána Váchy. Tomáš Kleveta začal šanci z obranného pásma, na jejímž konci stál na levém kruhu JAN KOČÍ, jehož ostrá rána prošla za záda marně se natahujícího brankáře. Asistence: Michal Hájek a Tomáš Kleveta.

40:42

Oba celky za sebou mají úvodní návštěvy v útočném pásmu, ale vinou nepřesností z nich nakonec nic velkého nevzešlo.

40:01

Začala třetí třetina.
Aktuální informace od ledu. Lukáše Pokorného odvezla rychlá záchranná služba s podezřením na poranění břicha, do kterého ho necitlivě píchl hokejkou Tomáš Klapka, který za svůj zákrok málem nedostal ani dvouminutový trest. Věřme, že se obavy zdravotníků nepotvrdí a hostující hráč bude v pořádku.
Třetí třetina začne cca v 17.20.
Na startu prostřední části se domácím povedlo navýšit náskok zásluhou Litery, ale následně se zvedli i havlíčkobrodští honci puku, kterým se ale skórovat nepovedlo, a tak směřují Kralupy k další domácí výhře.

Udrží Kralupy svůj náskok s nulou, anebo se bruslařům povede alespoň čestně skórovat? To prozradí dalších dvacet minut.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

V samotném závěru vypálil Kristián Šiška a jeho sražená rána skončila na středu, kde se cpal jeden z domácích k dorážce, ale puk minul.

39:05

Radim Pejchal se prokličkoval přes tři hráče a na spodku kruhu zakončil. Jeho střela byla ještě lehce tečovaná a skončila těsně vedle Krinwaldovy klece.

38:20

Na jedné straně nedokázaly Kralupy tečovat do prázdné branky sražený puk, na té druhé se dostal Vladislav Juřica po odrazu od zadního mantinelu ke střele a Roman Krinwald vůbec netušil, kde má kotouč. Ten nakonec svíral pod betonem.

37:16

Jaroslav Musil vyslal dělovku z levého kruhu, ale Roman Krinwald proti ní parádně nastavil svou lapačku, ze které puk rychle vyklepal a rozehrál.

36:49

Jonáš Marek se ocitl v obrovské šanci, kdy je jel sám na brankáře, ale Štěpán Vácha zachoval ledový klid a jeho kličku vystihl!

35:32

Na ledě rostou emoce. Hostům se nelíbí časté dojíždění do brankáře, který má přikrytý puk. Jako nyní, kdy si Štěpán Vácha poradil s výjezdem zpoza klece.

34:55

Tvrdá střela Marka Němce šla jen těsně vedle, hosté se následně osvobodili a jsou opět kompletní.

34:31

Krátká kombinace po návratu do pásma skončila střelou Davida Bradáčka, která se mu ale vůbec nepovedla a touš doplachtil do ochranné sítě.

33:55

Michal Hájek pálil od modré, ale trefil jen Váchovy betony, následně to zkoušel Jonáš Marek, ale také neúspěšně.

33:20

Krátkou kombinaci Kralup dokázali hosrté vystihnout a vyvézt kotouč do bezpečí.

32:57

Kralupští se snažili dorážet puk za Štěpána Váchu, který ale hrací předmět svíral mezi betony. Důraz domácích potrestal Radim Pejchal (HBR), který to ale s důrazem trochu přehnal a je vyloučen za hrubost.

32:13

Špatná kombinace ze strany hostů zapříčinila další ztrátu kotouče a kralupské osvobození se.

31:29

Bruslaři se v útočném pásmu udrželi jen chvíli, následně se Kralupy zmocnily kotouče a vyvezly jej před Štěpána Váchu.

30:46

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kristián Šiška – 2 min., krosček).

29:28

Kralupské šance nevyzněly kvůli špatné střelbě dle plánu, na druhé straně zase nepřesná nahrávka zastavila brejk Havlíčkova Brodu dva na jednoho. Hosté se ale v posledních momentech zvedli.

28:27

Pejchalovo nahození zpoza branky srazila kralupská obrana jen před Jaroslava Musila, jehož rána z první neprošla přes hradbu těl na brankovišti.

27:31

Filip Klofáč zachytil rozehrávku soupeře a vystřelil ze středu hrací plochy, ale jeho zakončení vyrazil svým širokým chráničem Roman Krinwald.

26:46

Hra nyní získala lepší tempo. Na jedné straně se blýskl dobrým zákrokem po střele z kruhu Štěpán Vácha, následně v brejku nedokázal zakončit díky perfektnímu obrannému zákroku Vladislav Juřica.

25:52

Radim Pejchal vyjel zpoza branky a zakončil, ale trefil jen betony dobře postaveného Romana Krinwalda. Následně napálil odražený puk Filip Klofáč, ale nemířil přesně.

24:41

Matyáš Machovský se dostal za obranu, ale neměl prostor na pořádné zakončení a trefil jen beton klečícího Romana Krinwalda.

24:03

Tak nakonec je vyloučen i Tomáš Klapka (KRA) za předchozí faul, a to po intervenci snad všech na stadionu. To jsou věci. Hraje se čtyři na čtyři. Kdyby rozhodčí přerušil hru včas a trestal první zákrok hned, nemuselo dojít ke druhému a zbytečnému vzplanutí emocí.

24:03

Na jedné straně zůstal po ostrém a nepotrestaném zákroku ležet na ledové ploše Lukáš Pokorný, který nyní odjíždí na střídačku v doprovodu lékařky. Rozhodčí ale nechal nepochopitelně pokračovat ve hře a brejk Kralup zakončil faulem Jiří Kratochvíl (HBR), který jen potrestán za držení.

23:19

Kralupy právě vstřelily branku!
Ačkoliv se hosté v posledních momentech nadechovali k náporu, udeřilo na druhé straně. Za brankou se strrhla mela, ze které profitovaly Kralupy. Následná nahrávka na vrchol brankoviště skončila u nepokrytého DAVIDA LITERY, který zametl puk za bezmocného Štěpána Váchu. Asistence: David Bradáček.

23:02

Vladislav Juřica se cpal do útočného pásma, ale přihrávku převzal až za modrou čarou, či že se mu píská ofsajd.

22:29

Matěj Škareda si sjel na pravý kruh, odkud vystřelil, ale trefil jen beton rychle klekajícího Romana Krinwalda.

21:47

Patrik Vacík se dostal na levém kruhu ke kotouči, který trkl na klečícího Romana Krinwalda, který vůbec nereagoval a měl notnou dávku štěstí, touš se zastavil o břevno!

21:14

Kralupy zakončily z poměrného úhlu. Brankář Štěpán Vácha vyrazil puk ramenem nad sebe. Na led dopadnuvší touš pak pokryl pod lapačkou.

20:51

Oba týmy se v úvodu třetiny vydaly na zteč, ale ani jednomu se nepovedlo svůj atak vyjádřit i střelecky.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá perioda roztočí svá kola v cca 16.34.
Úvodní část měla jednoho velkého hrdinu. Tím byl zatím skvěle chytající Štěpán Vácha, který zneškodnil několik tutovek. Navzdory tomu ale inkasoval tři branky. Kralupy mají zatím výraznou převahu.

Změní se něco ve druhé třetině? Zabojují bruslaři a pokusí se zápas, byť notně oslabení, zdramatizovat, anebo budou dál dominovat Kralupy, jejichž šála zdobí Švejkovu sochu na náměstí? To se dozvíte v našem přenosu. Zůstaňte s námi!

20:00

První třetina skončila.

19:59

Matěj Trupl ještě poslal nahození ze středního pásma, které si Roman Krinwald v poklidu pohlídal a odpinkl ho do rohu.

19:27

Aleš Drozda vystřelil z vrcholu kruhů, ale na betony Štěpána Váchy si nepřišel. Následně se hosté osvobodili a Kralupy zahrály na icing.

18:19

Kralupy právě vstřelily branku!
Tohle je hodně krutá třetina pro Štěpána Váchu, který potřetí inkasuje. MAREK NĚMEC dostal nabito od mantinelu na střed, kde pálil do úplně prázdné branky, ale havlíčkobrodský gólman předvedl fantastický zákrok. Ten samý hráč se ale nakonec dostal trochu šťastně k dorážce po několika odrazech a zametl puk nad bezmocného gólmana. Asistence: František Januška a Jonáš Marek.

17:28

Filip Pártl využil dobrého obranného zákroku Matěje Škaredy a vydal se na zteč, mezi třemi obránci ztratil stabilitu, ale i tak dokázal vystřelit. Roman Krinwald pokryl puk na hrudi.

16:17

Domácí jsou kompletní, v závěru oslabení se hnal do šance Tomáš Kleveta, který ale nepropálil ránou ze středu útočného pásma betony Štěpána Váchy, který pak svou maskou zastavil i Šimůnkovu dorážku z pravého křídla.

15:16

František Januška vystihl Pokorného pas na modrou a uháněl sám na Štěpána Váchu, Svou kličku ale příliš přetáhl a minul branku!

14:30

Kralupy vyvezly puk do obranného pásma Havlíčkova Brodu, kde jej dokázaly i nějaký čas podržet. Přesilovky zatím hostům nevycházejí.

14:06

Vladislav Juřica vystřelil z pravého kruhu, ale na vyrážečku Romana Krinwalda si nepřišel. Pokračující akci pak přerušil faulem Tomáš Klapka (KRA), jenže je potrestán za hrubost.

13:28

Patrik Vacík srazil střelu domácích od modré tak, že si vytvořil brejk, který zakončil z poměrného úhlu střelou na zadní tyč. Puk ji ale o několik milimetrů minul!

12:58

Hosté se snažili o odpověď a povedlo se jim zakončit z levého kruhu. Brankář Roman Krinwald pokryl kotouč v lapačce.

11:37

Kralupy právě vstřelily branku!
Domácí družina má v zápase převahu a tu korunuje druhou trefou. Pro hostujícího gólmana se jedná o smolný moment. Hájkova střela z pravého kruhu se odrazila od zadního mantinelu tak šťastně, že skončila na hokejce TOMÁŠE SOUKUPA, který zametl kotouč za dezorientovaného Štěpána Váchu! Asistence: Michal Hájek a Tomáš Kleveta.

11:32

David Bradáček završil brejk Kralup střelou z vrcholu kruhů. Štěpán Vácha na ní dobře viděl a schoval ji ve své lapačce.

10:55

Filip Klofáč našlápl ve středním pásmu a na kruhu vystřelil. Touš zaplul do připravené náruče Romana Krinwalda.

10:35

Alex Endl si sjel od modré čáry před branku, kam dostal přihrávku od zadního mantinelu. V tísni obránce dokázal vystřelit, ale kasu minul o pár centimetrů!

09:19

Jonáš Marek se propracoval na levém kruhu k zakončení, ale jeho táhlá střela skončila jen metr vedle.

08:57

Kralupy jsou kompletní, v závěru oslabení dostaly puk do středního pásma a po ofsajdu Havlíčkova Brodu se bude vhazovat na obranné modré čáře domácích.

08:44

Puk se po souboji v rohu pásma ocitl v ochranné síti, bude se vhazovat před Krinwaldovou svatyní, početní převaha hostů je skoro ta tam.

08:11

Rozehrávka hostů nevyšla a po zakázaném uvolnění se hra přesouvá před Štěpána Váchu, brodská přesilovka se zatím nevede dle představ.

07:58

Jakub Kučera zachytil rozehrávku Havlíčkova Brodu a vyvezl kotouč do bezpečí. Pokusil se i vystřelit, ale nemířil přesně.

07:16

Domácím se povedlo dostat kotouč z obranného pásma, bruslaři tak korčulují ke svému gólmanovi.

06:57

Michal Hájek (KRA) hákoval ve středním pásmu protihráče a jde si odpočinout na trestnou lavici.

06:44

Na druhé straně trkl do kotouče na středu útočné třetiny Lukáš Pokorný, ale přízemní zakončení se stalo kořistí Romana Krinwalda.

06:10

Další rána z kruhu v podání domácího mužstva letěla na bližší tyč, kde měl svou vyrážečku připravenou Štěpán Vácha.

05:53

Marek Němec v další velké šanci pohořel na betonech Štěpána Váchy, o pár okamžiků později se tlačil do dorážky Michal Hájek, ale sedícího brankáře nepřekonal.

04:59

Marek Němec dostal přihrávku zpoza branky na levý kruh. Do křižného pasu se opřel z první, ale fantastický přesun Štěpána Váchy zastavil jím vystřelený kotouč. Hosté nyní oslavují mrštný beton svého muže s maskou!

04:17

Lukáš Pokorný vybrusloval z kruhu na střed do zajímavé pozice, ale včas mu padl pod nohy jeden z domácích beků a šanci tak zamezil.

03:39

Kralupy vystřelily od modré, sražený puk se snažil dorážet před brankou Jan Kočí, ale výborně k němu přistoupil obránce a o touš jej obral.

03:09

Michal Hájek se dostal do zajímavé pozice a uháněl sám na Štěpána Váchu, kterého chtěl pokořit kličkou na pravou tyč. Hostující brankář dobře přečetl úmysl a kotouč vyrazil betony.

02:22

Patrik Vacík se po vyhození z obranného pásma proklestil ke střele, kterou mu ale zblokoval obránce a Roman Krinwald ji následně v poklidu sklepl za branku.

01:36

Havlíčkův Brod se dvakrát dostal do pásma, ale nic velkého tam nesvedl. Následně je domácím při brejku pískán ofsajd.

00:18

Kralupy právě vstřelily branku!
Tak to je rychlý start v podání domácího celku! Hned po buly se jim povedlo nahodit kotouč na Štěpána Váchu, který odrazil touš do rohu. Odtud se snažil vyjet do šance David Litera, ale byl zablokován. Puk se dostal na modrou čáru, odkud vystřelil Aleš Drozda. Hostující gólman toho moc neviděl, ale i tak vykopl kotouč před sebe, kde dorážel zcela volný FILIP ŠTIBRAN, který nebyl pokrytý. Asistence: Aleš Drozda a David Litera.

00:01

Utkání právě začalo.
Do branky hostů se po několikazápasové odmlce vrací Štěpán Vácha, kterého trápilo zranění, na domácí straně bude od začátku hájit klec mladoboleslavský odchovanec a kralupská jednička Roman Krinwald.
Hosté z Havlíčkova Brodu přijeli oslabeni o několik hráčů. Před duelem je ale vše otevřené, a tak se můžeme jen těšit na to, co nám obě skvadry předvedou.
Úvodní sestavy:

HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Drozda, Zedek, Klapka, Šimůnek, Hájek, Kučera – Šiška, Štibran, Januška (C), Marek, Kuzďas, Němec, Šmíd, Bradáček, Kočí, Kleveta, Soukup, Litera.
Trenér: Lukáš Majer.

BK Havlíčkův Brod: Vácha (Bielecký) – Kratochvíl, Endl, Sapík, Kerber, Trupl, Škareda (C) – Juřica, Machovský, P. Vacík, Pártl, Pokorný, Musil, Pejchal, Klofáč.
Trenér: Richard Cahnín.

Rozhodčí: Plachý – Beneš, Lauko.
Pěkného dne Vám přeji,

v Kralupech nad Vltavou se chystá souboj druhého domácího souboru s pátými Bruslaři, které od jejich hostitele dělí pět bodů. Kralupští se mohou udržet na čele tabulky, Bruslaři se mu pak mohou výrazně přiblížit.

Kralupští po třech duelech venku, ze kterých získali jen dva body, které vybojovali v přestřelce na Kobře, uzavírají domácí triptych, ve kterém si zatím výrazně zvedli náladu. Nejprve rozdrtili Žďár osmi brankami a naposledy přetlačili vedoucí Ústí nad Labem v prodloužení. Teď před Kralupskými stojí další výzva v podobě úspěšné obhajoby venkovního vítězství.

Proti budou houževnatí bruslaři z Havlíčkova Brodu, kteří se v posledních zápasech zvedají. Po vynikajícím úvodu sezóny přišla černá série. Celek z Kotliny skolila marodka, kterou následoval výpadek formy. Ze sedmi zápasů získali Havlíčkobrodští jen čtyři body a propadli se do spodních pater tabulky. Restart přišel na ledě suveréna z Ústí, kterého bruslaři rozdrtili jedenácti brankami. V posledním kole sice prohráli v derby se Žďárem, ale i tak pojedou k nejdelší české řece s velkým odhodláním.

Vzájemné zápasy:

H. Brod – Kralupy 5:3
Kralupy – H. Brod 6:5p
H. Brod – Kralupy 1:6

Budou se radovat domácí hokejisté, kterým jde o postavení na stříbrném místě a o útok na vedoucí Ústí nad Labem, anebo zavládne radost v autobusu na Vysočinu? To Vám prozradíme v našem přenosu!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:45 a budeme z něj přinášet změny stavu.

HK Kralupy nad Vltavou – BK Havlíčkův Brod

7:0

konec (3:0, 1:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Štibran (Drozda, Litera), 12. Soukup (Hájek, Kleveta), 19. Němec (Januška, Marek), 24. Litera (Bradáček), 41. Kočí (Hájek, Kleveta), 51. Januška (Litera, Soukup), 56. Marek (Němec, Litera)

HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Drozda, Zedek, Klapka, Šimůnek, Hájek, Kučera – Šiška, Štibran, Januška (C), Marek, Kuzďas, Němec, Šmíd, Bradáček, Kočí, Kleveta, Soukup, Litera.
Trenér: Lukáš Majer.

BK Havlíčkův Brod: Vácha (Bielecký) – Kratochvíl, Endl, Sapík, Kerber, Trupl, Škareda (C) – Juřica, Machovský, P. Vacík, Pártl, Pokorný, Musil, Pejchal, Klofáč.
Trenér: Richard Cahnín.

Rozhodčí: Plachý – Beneš, Lauko

Průběh zápasu
1. třetina
00:18 KRA 1:0 Štibran (Drozda, Litera)
06:57 KRA 2 Hájek, hákování
11:37 KRA 2:0 Soukup (Hájek, Kleveta)
14:06 KRA 2 Klapka, hrubost
18:19 KRA 3:0 Němec (Januška, Marek)
Po 1. třetině
2. třetina
23:19 KRA 4:0 Litera (Bradáček)
24:03 HBR 2 Kratochvíl, držení
24:03 KRA 2 Klapka, držení
30:46 KRA 2 Šiška, krosček
32:57 HBR 2 Pejchal, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:00 KRA 5:0 Kočí (Hájek, Kleveta)
42:35 KRA 2+10 Kuzďas, vražení na hrazení+vražení na hrazení
44:51 KRA 2 Januška, držení
45:28 HBR 2 Musil, krosček
46:48 KRA 2 Štibran, hákování
49:00 KRA 2 Štibran, hrubost
HBR 2 Kerber, faul kolenem
HBR 2 Trupl, faul kolenem
HBR 2 Juřica, hrubost
50:22 KRA 6:0 Januška (Litera, Soukup)
53:05 KRA 2 Soukup, nedovolené bránění
55:20 KRA 7:0 Marek (Němec, Litera)
56:37 KRA 2 Bradáček, držení
Konec