Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC´ 05 Banská Bystrica – MAC Budapešť

4:3

konec (0:1, 4:2, 0:0)

22.11.2019, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • 23. kolo • Michal Sadlek sk

Tipsport: 1.33 5.3 6.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:01

Bálizs odchádza z bránky na striedačku a Budapešť bude hrať v šestici!

55:45

Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Scott Macaulay – 2 min., nedovolené bránenie).
Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Marek Bartánus – 2 min., hrubosť).

54:43

Až teraz sa podarilo Strechovi, ktorý sa dostal so spoluhráčom do prečíslenia. Napokon ho zakončoval sám, blafák na brankára Beskorowanyho ale nebol úspešný a skončil sa zákrokom betónom.

50:54

Strechovo nahodenie od modrej tečoval tesne mimo banskobystrickej bránky Pitt. Hostia sa potom dostali k odrazenému puku a pokračujú v tlaku.

50:28

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Patrik Lamper – 2 min., hákovanie).

48:25

Petrinca obral pri rozohrávke o puk Strech, sám sa ale pri snahe o blafák na Beskorowanyho vytlačil za domácu bránku. Po zisku puku sa potom na opačnej strane natlačil pred Bálizsovu bránku Šťastný, brankár hostí však jeho strelu vyrazil a potom vyrazil i Šťastného dorážku.

44:04

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Ivan Ďatelinka – 2 min., napadnutie).

41:15

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Miloš Bubela – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Charles Gregory Strech – 2 min., držanie hokejky).

38:32

Budapešť dáva gól!
Hostia predsa len využívajú svoju presilovku a znižujú! Macaulay prihral od útočnej modrej na pravú stranu Orbanovi, ktorý našiel krížnou prihrávkou do ľavého kruhu voľného ISTVÁNA TERBÓCSA. Ten si puk spracoval a následne vymietol ľavý horný roh domácej bránky. Domáci gólman, ktorý v tomto oslabení chytil minimálne tri góly, už tentokrát nedokázal zareagovať. Asistencie: Brance Orban, Scott Macaulay.

38:11

McNallyho krížnu prihrávku od ľavého mantinelu zasiahol pri vzdialenejšej žrďke Klempa, puk ale zastavil brankár Beskorowany fantastickým zákrokom betónom.

37:34

Hostia zvierajú domácich. Strech prihrávkou z ľavej strany našiel medzi kruhmi McNallyho, ktorý trafil pravú žŕďku domácej bránky.

37:13

I tentokrát vyhrali hostia vhadzovanie v útočnej tretine. Strech krížnou prihrávkou našiel na pravej strany Sofrona, ktorého výborne mierenú ranu z prvej vyrazil pravým betónom brankár Beskorowany.

36:37

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Martin Nemčík – 2 min., faul lakťom).

36:25

Hostia vyhrali úvodné presilovkové vhazovanie a rozostavili do presilovkové vzorca. Po prihrávke z pravej strany strieľal spomedzi kruhov Sofron, ktorý trafil pravú žŕďku domácej bránky.

35:49

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Jacob Cardwell – 2 min., hrubosť).

33:56

Až teraz sa hostia dostali do útočnej tretiny a hneď mali i obrovskú šancu! Strech si spracoval krížnu prihrávku od pravého mantinelu a posunul puk pred bránku na voľného Orbana, ktorý však nedokázal hrací predmet nadvihnúť nad už ležiaceho brankára Beskorowanyho.

32:36

Hrnka krížnou prihrávkou našiel v ľavom kruhu Bartánusa, ten však z prvej nedokázal vystreliť. Druhý pokus potom zlikvidoval brankár Bálizs.

32:06

Hrnka prihrávkou z pravej strany hľadal pred bránkoviskom Budapešti voľného Lampera, ten ale nedokázal puk tečovať. Bálizs ho chcel zaľahnúť, puk ale popod jeho telo prešiel mimo jeho bránky.

30:50

Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Charles Gregory Strech – 2 min., hákovanie).

26:44

Banská Bystrica dala gól!
Domáci sa poriadne rozbehli a za necelých sedem minút druhej tretiny strieľajú už svoj štvrtý gól! Po prihrávke Hickmotta z pravej strany vypálil od modrej JOONA ANTTONIHO JÄÄSKELÄINEN a aj keď Fínovi strela veľmi nesadla, tak puk zrejme kvôli teči brániaceho obrancu Budapešti skončil za chrbtom brankára Bálizsa. Asistencie: Jordan Hickmott, Jordon Southorn.

25:39

Banská Bystrica dala gól!
Domáci rýchlo využívajú presilovku o dvoch hráčov a rýchlo odpovedajú na gól hostí! JORDON SOUTHORN si vymenil puk na ľavej strane s Hickmottom a po jeho spätnej prihrávke ho tvrdou strelou z prvej poslal k ľavej žŕďke Bálizsovej bránky. Asistencie: Jordan Hickmott, Joona Anttoni Jääskeläinen.

25:14

Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Patrick McNally – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

24:56

Budapešť dáva gól!
Hostia v oslabení bleskovo vyrovnávajú! Terbócs prenikol po ľavom krídle do tretiny domácich, zasekol si obrancu a potom okolo neho len preletel Bubela. Terbócs napokon zblízka vystrelil a brankár Beskorowany si myslel, že puk má pod kontrolou. Ten však prešiel zaňho a do siete ho z bránkoviska dorazil BARNABÁS MAJOROSS. Asistencie: István Terbócs.

24:36

Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Chris Langkow – 5 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou + osobný trest do konca zápasu, nebezpečná hra vysokou hokejkou). Trest odpyká Ákos Szigeti.

24:36

Banská Bystrica dala gól!
Domáci využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia! MAREK BARTÁNUS strieľal po prihrávke Cardwella z vrcholu ľavého kruhu a brankár Bálizs vyrazil puk len pred seba. Pred jeho bránkoviskom následne vznikla veľká skrumáž, kde sa najlepšie zorientoval práve Bartánus a ten puk poslal za chrbát ležiaceho Bálizsa. Oslava gólu sa však nekonala, pretože pri dorážke zasiahol Bartánusa hokejkou do tváre Langkow a domáci útočník musel rýchlo odísť so zakrvavenou tvárou do šatne. Asistencie: Patrik Lamper, Alex Tamáši.

23:59

Šťastný sa po prihrávke od modrej ocitol úplne sám pred bránkoviskom Bálizsa, bol ale otočený chrbtom k bránke. Puk tak posunul dozadu na Southorna, ktorý namieril len do brankára Bálizsa.

23:04

Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Nándor Fejes – 2 min., držanie).

22:39

Ďatelinkovu strelu zrazil jeden z obrancov Budapešti medzi kruhy priamo k Fafrákovi, ktorého pokus z otočky vyrazil ľavým betónom brankár Bálizs.

20:14

Banská Bystrica dala gól!
Domáci hneď v úvode druhého dejstva vyrovnávajú! Jääskeläinen vystihol prihrávku obrancu Budapešti, puk mu však odskočil do strany, a tak nemohol pokračovať v nájazde na Bálizsa. Puk teda z ľavej strany posunul za seba na JORDONA SOUTHORNA a ten strelou z prvej vymietol ľavý horný roh Bálizsovej bránky. Asistencie: Joona Anttoni Jääskeläinen, Jordan Hickmott.

19:10

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Miloš Bubela – 2 min., nedovolené bránenie).

18:42

Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Krisztián Nagy – 2 min., sekanie).

10:22

Cardwell prihrávkou spoza brány našiel pred bránkoviskom MAC-u Hickmotta, proti nemu ale včas spojil betóny brankár Bálizs. Hickmott prvými dvomi dorážkami trafil betóny hosťujúceho brankára a treťou potom ľavú žŕďku.

05:40

Domáci mali obrovskú šancu na vyrovnanie! Fafrák sa pretlačil sprava pred brankára Bálizsa, ten ale jeho strelu vyrazil. K odrazenému puku sa na opačnej strane dostal ako prvý Sojka, ktorého dorážku výborným zákrokom zlikvidoval gólman Budapešti.

04:31

Budapešť dáva gól!
Hostia otvárajú skóre! Fejes krížnou prihrávkou z ľavej strany hľadal Nagya, ten ale puk pred brankárom Beskorowanym nezasiahol. K puku sa ale dostal za bránkou, odkiaľ ho vrátil do ľavého kruhu na CHRISA BODÓA a ten strelou z prvej i so šťastím prekonal ranou medzi ruku a telo domáceho gólmana. Asistencie: Nándor Fejes, Krisztián Nagy.

HC´ 05 Banská Bystrica – MAC Budapešť

4:3

konec (0:1, 4:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Southorn (Jääskeläinen, Hickmott), 25. Bartánus (Lamper, Tamáši), 26. Southorn (Hickmott, Jääskeläinen), 27. Jääskeläinen (Hickmott, Southorn) – 5. Bodó (Fejes, Nagy), 25. Majoross (Terbócs), 39. Terbócs (Orban, Macaulay)

HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Cardwell, Southorn, Ďatelinka, Nemčík, Zubák, Mihálik, Suľovský, Petrinec – Jääskeläinen, Hickmott, Hrnka – Lamper, Bubela, Bartánus – Gabor, Šťastný, Kabáč – Sojka, Tamáši, Fafrák

MAC Budapešť: Bálizs (Halász) – Macaulay, Garát, Carlisle, McNally, Fejes, Pozsgai, Schlekmann, Dóczi – Terbócs, Pitt, Klempa – Bodó, Langkow, Nagy – Sofron, Strech, Orban – Szigeti, Majoross, Kreisz

Rozhodčí: Müllner, Snášel ml. – Jedlička, Krajčík

Diváci: 2 177

Průběh zápasu
1. třetina
04:31 MAC 0:1 Bodó (Fejes, Nagy)
18:42 MAC 2 Nagy, sekání
19:10 BBY 2 Bubela, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
20:14 BBY 1:1 Southorn (Jääskeläinen, Hickmott)
23:04 MAC 2 Fejes, držení
24:36 BBY 2:1 Bartánus (Lamper, Tamáši)
24:36 MAC 5+20 DKZ Langkow, vysoká hůl+vysoká hůl, odpyká Szigeti
24:56 MAC 2:2 Majoross (Terbócs)
25:14 MAC 2 McNally, vysoká hůl
25:39 BBY 3:2 Southorn (Hickmott, Jääskeläinen)
26:44 BBY 4:2 Jääskeläinen (Hickmott, Southorn)
30:50 MAC 2 Strech, hákování
35:49 BBY 2 Cardwell, hrubost
36:37 BBY 2 Nemčík, faul loktem
38:32 MAC 4:3 Terbócs (Orban, Macaulay)
Po 2. třetině
3. třetina
41:15 BBY 2 Bubela, vysoká hůl
MAC 2 Strech, držení hole
44:04 BBY 2 Ďatelinka, napadení
50:28 BBY 2 Lamper, hákování
55:45 MAC 2 Macaulay, nedovolené bránění
BBY 2 Bartánus, hrubost
Konec