Menu

Hokej

turnaj O Pohár DHL

HC Slavia Praha – HC Dynamo Pardubice

0:5

konec (0:1, 0:0, 0:4)

28.09.2019, 12:00 • Zimní stadion Eden • 8. kolo • Šimon Rogner (@simonrogner)

59:24

Radek Šír (PCE) ještě dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.

59:24

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubičtí přidávají půl minuty před koncem ještě pátou branku. RADEK ŠÍR výborně obkroužil branku a zasunul puk za Pánka. Asistence: Michal Rouha a Michal Hrádek.

59:09

Obrovské šance Pardubic nakonec nekončí vstřelenou brankou! Chára s Hrádkem měli z chumlu před brankou asi největší šance, ale na Pánka a v jednom případě i hůl jednoho ze slávistických obránců nevyzráli.

57:02

Dynamo právě vstřelilo branku!
Takhle si domácí začátek své přesilovky nepředstavovali. Po chybě v rozehrávce jim totiž do úniku ujel DOMINIK CHÁRA a střelou mezi Pánkovy betony zvyšuje náskok na čtyři branky. Bez asistence.

56:47

Následuje přesilová hra pro Slavii, dvě minuty za podrážení dostává Michal Hrádek (SLA).

55:08

Hrádkova střela od modré málem skončila za zády Pánka – těsně před brankou ji totiž tečoval slávistický obránce Fiala. Puk však nakonec za čáru nedojel.

51:27

Dvouminutový trest za hákování vyfasoval Jiří Bucek (PCE).

49:15

Dvojice Petrák, Vlček znovu v akci – první jmenovaný zkoušel překvapit Borovičku střelou z ostrého úhlu, načež Vlček dorážel odražený puk z bezprostřední blízkosti na Borovičku. Pardubický brankář však chytá výborně.

47:35

Dynamo právě vstřelilo branku!
Druhá využitá přesilová hra v řadě a Pardubice po dvojici slepených gólů, které od sebe dělí jen 39 sekund, vedou už o tři branky. Antoníček tentokrát přesným pasem našel nikým nehlídaného ONDŘEJE ROHLÍKA, který z pravého kruhu překonává Pánka. Asistence: Petr Antoníček a Radek Šír.

46:56

Dynamo právě vstřelilo branku!
A Pardubice dvojnásobnou početní výhodu rychle využívají – Antoníčkovu střelu totiž Pánek vyrazil jen před připraveného MICHALA ROUHU, který dorážkou navyšuje náskok hostů. Asistence: Petr Antoníček a Ondřej Rohlík.

46:42

Dynamo dostává 61 sekund dlouhou přesilovou hru 5 na 3, dvě minuty za podrážení totiž dostává Maxim Havrda (SLA).

46:23

Výborná přesilovková kombinace Pardubic, na jejímž konci stál zakončující Kostka, ale z mezikruží vypálil tvrdě mimo.

45:43

Při jedné z pardubických šancí se navíc provinil David Kižlin (SLA), konkrétně sekáním.

43:06

A po delší době tu máme i vyloučení, dvě minuty za podrážení dostává Jan Oliva (PCE).

40:20

Vlček na druhé straně opět ukázal svoji rychlost, ujel do brejku z levého křídla a opět trefil jen připraveného Borovičku! Ten dalším skvělým zákrokem likviduje i dorážejícího Petráka!

39:55

Petrák se výborně prosadil na pravém křídle a vytvořil skvělou pozici pro Hradila, kterého skvělým zákrokem, i když mu střela letěla do protipohybu, vychytal Borovička.

31:16

Ani Dynamo nevyřešilo přečíslení 2 proti 1 ideálně – Šír se sice stahovačkou výborně zbavil slávistického obránce, ale při nahrávce mu sjel puk z hole.

29:46

Pardubice šly střídat právě v momentě, kdy jeden z útočníků přišel v útočné třetině o puk – toho využili slávisté a Petrák s Turkem se řítili ve dvou sami na Borovičku. Petrák však nečekal zpětnou přihrávku od Turka a akce tak neskončila ani úspěšnou střelou.

27:21

Technická nedokonalost se vyřešila a Pardubice se tak vracejí zpět k Michalu Borovičkovi. Vojtěch Nečas strávil na ledě ani ne tři minuty, ale při svém jediném vážnějším zákroku si počínal výborně.

25:53

Slávisté ihned odpovídají svojí dobrou šancí, kterou měl na starost Ribarovski, jenž se výborně vymotal z rohu a pálil do horních prostor Nečasovy branky. Ten musel při svém prvním zákroku hned čelit těžké situaci, ale zvládl ji.

25:15

Pardubice mohly svého nového brankáře přivítat gólem, to by ale z mezikruží zakončující Chára musel mířit o něco přesněji.

24:55

A brankáři Borovičkovi se při zákroku zřejmě nějak poškodila výstroj a proto odjel na střídačku si ji nechat spravit. Mezitím nastupuje do pardubické branky náhradník Vojtěch Nečas.

24:55

Vlček ted ovšem dostal vynikající nahrávku od spoluhráče, nabral rychlost a mezi dvěma pardubickými obránci najížděl sám na Borovičku! Ten jeho pokus kryje, stejně jako dorážku přijíždějícího Marečka.

23:02

Svižná akce Pardubických od Kostky na Rohlíka a zakončujícího Costy, jenž už ale bekhendem nedokázal usměrnit puk na Pánka.

15:44

A další šance sešívaných a v ní Štrombach, jemuž únik výborně připravil Labuzík. Ještě lépe si vedl Borovička, který si vyjel z brankoviště a slávistického útočníka vychytal.

15:16

Hovorka se prosadil na levém křídle a vracel puk před brankou, kde zakončoval Havrda těsně nad!

13:50

Dynamo právě vstřelilo branku!
Vynikající individuální akce ONDŘEJE ROHLÍKA, který se vyhnul dvěma slávistickým hráčům, najel si na střed a několikrát tečovanou střelou překonává Pánka. Asistence: Dominik Chára a Kale Costa.

12:37

Kižlin najížděl s Turkem ve dvou proti jedinému pardubickému obránci, ale bohužel pro sešívané nedokázal nasměrovat žabku přesně na hůl svého spoluhráče.

10:18

Obrovská šance sešívaných, kterou měl na holi Hasil, končí výborným zákrokem připraveného Borovičky. Pardubice teď trestuhodně zaváhaly při rozehrávce a odevzdaly puk přímo slávistickému útočníkovi na hůl.

07:17

Dvě současná vyloučení, na trestnou lavici si jdou kvůli hrubosti sednout Mikuláš Hovorka (SLA) a za nedovolené bránění Radek Šír (TAB).

05:21

Pánek se musel rychle přesouvat proti střele Hrádka, který si najel na odražený puk na pravý kruh a snažil se prostřelit slávistického brankáře na bližší tyči.

HC Slavia Praha – HC Dynamo Pardubice

0:5

konec (0:1, 0:0, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Rohlík (Chára, Costa), 47. Rouha (Antoníček), 48. Rohlík (Antoníček, Šír), 58. Chára, 60. Šír (Rouha, Hrádek)

HC Slavia Praha: Pánek (Náhončík) – Fiala, Hovorka, Němeček, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Vlček, Ribarovski, Turek, Míšek, Labuzík, Petrák, Stupka.

HC Dynamo Pardubice: Borovička (25. Nečas) – Hrádek, Oliva, Kubíček, Leder, Blažej, Secký, Kaštánek – Rouha, Antoníček, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný.

Rozhodčí: Jaroš – Hnát, Hynek

Průběh zápasu
1. třetina
07:17 SLA 2 Hovorka, hrubost
PCE 2 Šír, nedovolené bránění
13:50 PCE 0:1 Rohlík (Chára, Costa)
Po 1. třetině
2. třetina
24:55 PCE -Nečas +Borovička (Střídání)
27:21 PCE -Borovička +Nečas (Střídání)
Po 2. třetině
3. třetina
43:06 PCE 2 Oliva, podrážení
45:43 SLA 2 Kižlin, sekání
46:42 SLA 2 Havrda, podrážení
46:56 PCE 0:2 Rouha (Antoníček)
47:35 PCE 0:3 Rohlík (Antoníček, Šír)
51:27 PCE 2 Bucek, hákování
56:47 PCE 2 Hrádek, podrážení
57:02 PCE 0:4 Chára
59:24 PCE 0:5 Šír (Rouha, Hrádek)
59:24 PCE 2 Šír, nedovolené bránění
Konec