Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

TJ Sokol Hostouň – FC Písek

0:1

konec (0:0)

08.09.2019, 17:00 • stad.Vojtěcha Zeithamla / tráva • 5. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.3 3.6 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Písku, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. Druhý poločas rovněž přinesl vyrovnanou podívanou, avšak jediná větší šance Písku skončila v síti. Posléze se domácí Sokol pokoušel o vyrovnání, avšak přes zodpovědnou obranu se mu nepodařilo vstřelit první branku. (18:53:12)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Satrapa si dává s odkopem od své branky hodně načas.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Písek stále drží jednobrankové vedení, dost možná se bude něco málo nastavovat.

88

Žlutou kartu dostává Marek Vašák (TJ Sokol Hostouň).

87

Domácí se dokonce dočkali vyrovnávací branky, avšak zakončující Baratanskij se v době nahrávky nacházel v mírném ofsajdu.

86

Další nedovolený zákrok, tentokráte se o něj postaral hostující Benetka. Sokolu se krátí čas, v tuto chvíli má k dispozici standardku z dobrých třiceti metrů.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Hostouň i nadále prohrává o jedinou branku, před malým momentem měl soupeř velké štěstí.

84

Kabele si chtěl na levém křídle obhodit protihráče, avšak se mu to nakonec nepovedlo. Hajdo to udělal hodně zkušeně, jeho celek bude zahrávat standardní situaci.

83

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Martin Held, přichází Tomáš Benetka.
Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Karel Charvát, přichází Vojtěch Gajecký.

82

Vašákovi se podařilo přihrát pod sebe na Charváta, jehož rána levou nohou pouze proletěla kousek vedle branky. Následný rohový kop nepřinesl nic vážnějšího.

81

Kolmistr se s míčem dostal do pokutového území, avšak tam trefil pouze protihráče před sebou. Poté po odpískání nevybíravě fauloval hostující Hajdo.

80

Žlutou kartu dostává Dominik Hajdo (FC Písek).

80

I tentokráte v pokutovém území hlavou zakončoval domácí Baratynskij, který mířil pouze doprostřed branky, což bylo pro brankáře Satrapu snadné sousto.

79

Sokol pořádně otevřel obranu, což soupeř mohl bleskově využít. Ulbrichova rána byla lehce tečována, avšak přeci jenom skončila v rukavicích Czehowskyho.

78

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Jakub Held, přichází David Kubiš.

74

Nejvýše do vzduchu se sice dostal domácí Baratynskij, avšak jeho zakončení hlavou směřovalo vysoko nad branku. Následovat bude odkop od branky.

73

Fauloval také napadající Trapp, který na útočné polovině hrací plochy přidržel protihráče. I tentokráte se o rozehrávku postará brankář Satrapa.

72

V posledních minutách se zase o něco přiostřilo. Hráči Písku se snaží dohrávat osobní souboje, z čehož se před malým momentem vyklubala žlutá karta.

71

Žlutou kartu dostává Jakub Held (FC Písek).

70

O volný kop se nakonec postaral Kabele, který svým pokusem našel pouze náruč brankáře. Satrapa ihned odkopával vpřed, Valentovi se podařilo sklepnout pod sebe.

69

Hostující Hajdo odklidil míč ven z hrací plochy, což přineslo autové vhazování pro Sokol. Krátce po něm se na zemi zjevil domácí kapitán Marek.

68

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Lukáš Vegricht, přichází Ivan Baratynskij.
Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Tomáš Borák, přichází Marek Vašák.
Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Roman Vávra, přichází Dominik Hajdo.

67

Kabelemu se povedlo roztáhnout hru na pravou stranu, kde to Borák zkoušel adresným centrem do šestnáctky, pro který si jako první vyběhl Satrapa.

66

U postranní lajny fauloval napadající Kolmistr jednoho z hostujících hráčů. Rozehrávku volného kopu si vzal na starost Satrapa, který odkopával dalekonosně.

65

K odraženému míči se dostal domácí kapitán Marek, který se pokoušel vypálit ke vzdálenější tyči, avšak tu minul o pár centimetrů.

64

Laušman měl kolem sebe hodně prostoru, avšak bleskově se k němu vrátil Vávra. Ten prvně jmenovaného donutil ke zpětné nahrávce až na Trappa.

61

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, před malým momentem jsme se dočkali úvodní branky. Sokol se marně pokouší dostat do vyložené šance.

60

Taktickým zákrokem si pomohl domácí Charvát, který za sebe nepustil Sajtla. Písek rozehrál z vlastní poloviny, o což se postaral obránce Vávra.

59

Hostouň to nyní bude mít hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá hodně času, výsledek se klidně může obrátit.

58

Obrannou povinnost si splnil Kolmistr, kterému se povedlo odklidit míč do bezpečí před napadajícím Holým. Písek se přibližuje k brance soupeře.

57

Na druhé straně se do vzduchu dostával útočník Ulbrich, avšak jeho hlavička nebyla vůbec razantní. Brankář Czechowsky se včas dostal ze své branky.

57

57. Jakub HELD - 0:1

57

Písek právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Hosté vhazovali z pravé strany, poté se Písek dostal do pokutového území, kde se prezentoval naprosto přesnou kombinací, na jejíž konci byl JAKUB HELD, který ve skluzu dopravil míč do sítě.

56

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Daniel Petřík, přichází Tomáš Valenta.

56

Dosoudil to zkoušel prudkým nákopem na levou stranu, avšak Kolmistr na jeho pas nedosáhl. Posléze se ve středu hrací plochy podařilo zakročit Markovi.

55

O autového vhazování se z pravé strany postaral Sajtl, který se snažil najít svého kolegu Vávru, avšak ten na padající bochánek neměl šanci dosáhnout.

54

Domácí reklamovali hraní rukou v podání hráče soupeře, avšak sudí si podobného zákroku nevšiml. Písek tak drží míč u svého pokutového území.

53

Odkop domácího brankáře se snesl k Laušmanovi, kterému se povedlo prodloužit za sebe. Kolmistr sice měl rychlost, avšak před ním zasahoval Vacovský.

52

Centrovanou nabídkou do pokutového území to zkoušel hostující Holý, avšak jeho centr prolétl ven z hrací plochy. Czechowsky bude moci vykopávat.

51

V pokutovém území se podařilo zasáhnout Dosoudilovi, který odkopem našel pouze nohu protihráče. Ten si pomohl útočným faulem, což viděl také rozhodčí.

50

Kolmistr si pokoušel seběhnout na levou stranu, avšak pomezní sudí si všiml drobného ofsajdu. Z vlastního pokutového území bude rozehrávat Satrapa.

49

Posléze si na pravém křídle hodil míč na pravou nohu Ulbrich, který to poté zkoušel na branku soupeře, avšak slaboučký projektil Czechowsky prokryl.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali dalekonosný odkop, který se snesl pouze ven z hrací plochy. Vhazovat tak bude moci domácí Borák.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou branku. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, avšak o něco málo aktivnější byla Hostouň, která měla velké problémy s finální fází. To trápilo také hráče Písku, kteří si nevytvořili ani jednu vyloženou příležitost.

45

První poločas skončil.

45

Žlutou kartu dostává Roman Vávra (FC Písek).

44

Ven z branky musel domácí brankář Czehowsky, který poslal míč ke středovému kruhu. Tam se nejlépe zorientoval hostující Kulík, který raději uklidnil hru.

42

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

41

Laušman se prosadil v osobním souboji, hostující Holý špičkou kopačky dopravil balón do zámezí. Borákovo autové vhazování našlo kolegu Vegrichta.

40

Přihrávku proti noze obdržel Kolmistr, který to zkoušel střelou bez přípravy. Výsledkem bylo celkem slušné zakončení, avšak i to směřovalo vedle branky.

39

Sokol si vybojoval další rohový kop, který z pravé strany rozehrál Marek. Jeho nabídka nebyla špatná, avšak našla hlavu osamoceného Bělouška.

34

Domácí zadák Borák odehrál míč natolik příhodně, že to málem hrálo do karet Laušmanovi. Jeho úprk včas zastavil Vacovský, který vyprodukoval zpětnou nahrávku.

33

Jakub Held obstaral další standardní situaci, přičemž v pokutovém území našel pouze hlavu Dosoudila. Písek se dostává k sympatickému náporu.

32

V krátkém časovém sledu druhá karta, tentokráte jí vyfasoval další domácí hráč, a sice Kabele.

31

Žlutou kartu dostává Václav Laušman (TJ Sokol Hostouň).

31

V krátkém časovém sledu bylo opět pískáno. Domácí Laušman šel do souboje hodně agresivně, při výskoku navíc zboural jednoho z protihráčů na zem.

30

Máme za sebou úvodní třicetiminutovku, která nám zatím nepřinesla žádnou branku. Sledujeme hodně vyrovnanou podívanou, avšak téměř bez šancí.

29

Na pořadu dne byla zajímavá standardky pro hosty, zhruba ze třiceti metrů od branky. Odpovědnost na sebe vzal Held, jehož střela byla hodně nepovedená.

28

Centrovaná nabídka se z pravé strany snášela k zadní tyči, kde ve skluzu zakončoval Dosoudil, který svůj pokus poslal vysoko nad horní konstrukci.

27

V hlavičkovém souboji opět kraloval domácí Trapp, který přihrál do tandemu na Vegrichta. Ten vybojoval standardku, což se Písku vůbec nelíbí.

26

První vážnější šance! Kolmistr se rychlostním způsobem dostal kolem protihráče, střela levačkou jen těsně prolétla kolem vzdálenější konstrukce.

26

Žlutou kartu dostává Filip Vacovský (FC Písek).

25

Sám na branku se řítil domácí Hájek, který byl zastaven hodně hraničním zákrokem. Sudí penaltu nenařídil, naopak nechává pokračovat ve hře.

24

Czehowsky musel opět zasahovat, avšak tentokráte se nejednalo o nic vážnějšího. Střela ze třiceti metrů skončila v rukavicích, odkop se vůbec nepovedl.

23

Petřík si na levém křídle všiml volného Vávry, avšak ten se v době nahrávky nacházel v ofsajdu. To znamená, že Sokol bude rozehrávat od vlastního vápna.

22

Po zákroku v podání Trappa skončil na zemi hostující Vávra, z čehož se vyklubala standardní situace pro Písek. Rozehrával právě faulovaný hráč.

21

Borák to u postranní lajny zvládl na jedničku, tělem za sebe nepustil Sajtla. Hostouň bude moci vhazovat, o provedení se postará prvně jmenovaný hráč.

16

Do akce se dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení Petříka. Sokol rozehrával z vlastní poloviny, Trapp opět dalekonosně nakopával na druhou stranu, kde se k sympatickému zakončení dostal Hájek, který mířil doprostřed branky.

15

Held ještě zachytil míč na hrací ploše, což vedlo k centru před brankáře. Tam se povedlo zasáhnout Trappovi, avšak Hostouň je i nadále bez balónu.

14

Czechowsky tak odkopával daleko na druhou stranu, kde v souboji uspěl hostující Vacovský. Jeho odehrání směřovalo do autu, vhazovat bude moci Borák.

13

Z hranice pokutového území to zkoušel domácí Kabele, avšak ani jeho pokus nebyl zrovna nebezpečný. Satrapa se za balónem pouze ohlédl – odkop.

12

Domácí brankář si připsal první těžší zákrok, avšak z pravé strany vychytal Ulbricha. Poté Holý centroval do šestnáctky, Ulbrich zakončoval nad branku.

11

Domácí kapitán to zkoušel centrem do malého vápna, kde se pokoušel zasahovat Laušman. Tomu zakončení nevyšlo, Satrapa bude moci vykopávat.

10

Na zadní tyči číhal domácí Vegricht, avšak na poslední chvíli zasahoval Held. Hostouň si vybojovala úvodní rohový kop, který z pravé strany rozehraje Marek.

9

Písek se usadil na polovině soupeře, avšak tam si moc neporozuměl. Výsledkem byla nepřesná nahrávka na Sajtla, vhazovat bude soupeř.

8

Fauloval také hostující Petřík, který u postranní lajny trefil nohu Vegrichta. Trapp se ujal rozehrávky, zkoušel to dalekonosným pasem na Charváta.

7

V úvodu utkání sledujeme celkem dost osobních soubojů, ze kterých pochopitelně pramení nedovolené zákroky. Nyní bude volný kop rozehrávat Dosoudil.

6

Následovalo autové vhazování z pravé strany, po kterém nekompromisním způsobem jednal domácí Charvát, který poslal míč do bezpečnějšího prostoru.

5

Posléze fauloval také napadající Marek, který kousek od středového kruhu povalil na zem Kulíka. Taktický zákrok, Písek bude rozehrávat z vlastní poloviny.

4

Dosoudil musel pořádně zabrat, avšak nakonec hlavní sudí odpískal ve prospěch Hostouně. Ta bude rozehrávat hluboko ze své poloviny hrací plochy.

3

Hned v úvodu utkání se poprvé k míči dostal hostující brankář Satrapa, který nakonec konstruktivně rozehrál do strany, kde se nacházel kolega Vávra.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí hráči, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky přicházejí na hrací plochu.
Start utkání se o něco málo protáhne.
Úvodní sestavy:

TJ Sokol Hostouň: Czechowsky – Borák, Trapp, Dosoudil, Charvát, Vegricht, Marek (C), Kabele, Kolmistr, Hájek, Laušman
Náhradníci: Obricán – Baratynskij, Vašák, Gajecký, Hovorka, Vojtěšek

FC Písek: Satrapa – Vávra, Kulík, Vacovský, Petřík, Held, Holý, Běloušek (C), Held, Ulbrich, Sajtl
Náhradníci: Klement – Benetka, Kubiš, Presl, Hajdo, Valenta

Rozhodčí: Řeháček – Šťastný, Mrkáček.
FC Písek

Na opačné straně stojí hráči Písku, kteří si rovněž nevedou zrovna nejlepším způsobem. Písek se v současné době nachází na dvanácté pozici tabulky, doposud se mu podařilo nasbírat čtyři body. Hostující tým tohoto zápasu sice první tři kola prohrál, avšak v tom posledním se mu podařilo naplno bodovat, neboť na vlastním stadionu dokázal porazil Benešov těsným výsledkem 1:0. Písek se tak v tomto utkání pokusí o navázání na předešlý výkon, navíc v případě vítězství může proniknout do horní poloviny tabulky, což není špatná motivace.
TJ Sokol Hostouň

Na opačné straně stojí Hostouň, která se po čtyřech kolech nachází na poslední pozici. Sokol má na svém kontě pouze jediný bod, společně s dalšíma dvěma celky ještě nedokázal zvítězit. Doposud jediný získaný bod přišel v předešlém kole, Hostouň sice dlouho dobu prohrávala, avšak nakonec v první minutě nastaveného času dokázal zápas proti Štěchovicím dovést do penaltového rozstřelu. V minulém kole Hostouň absolutně nestačila na rezervní tým pražské Spartě, který vyhrál vysokým rozdílem 6:1.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi TJ Sokol Hostouň a FC Písek.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

TJ Sokol Hostouň – FC Písek

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Jakub Held

Karty:   31. Laušman (HOS), 32. Kabele (HOS), 88. Vašák (HOS) – 26. Vacovský (PIS), 45. Vávra (PIS), 71. Held (PIS), 80. Hajdo (PIS)

TJ Sokol Hostouň: Czechowsky – Borák (68. Vašák), Trapp, Dosoudil, Charvát (83. Gajecký), Vegricht (68. Baratynskij), Marek (C), Kabele, Kolmistr, Hájek, Laušman
Náhradníci: Obricán – Baratynskij, Vašák, Gajecký, Hovorka, Vojtěšek

FC Písek: Satrapa – Vávra (68. Hajdo), Kulík, Vacovský, Petřík (56. Valenta), J. Held (78. Kubiš), Holý, Běloušek (C), M. Held (83. Benetka), Ulbrich, Sajtl
Náhradníci: Klement – Benetka, Kubiš, Presl, Hajdo, Valenta

Rozhodčí: Řeháček – Šťastný, Mrkáček