Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

TJ Sokol Hostouň – FC Písek

0:1

konec (0:0)

08.09.2019, 17:00 • stad.Vojtěcha Zeithamla / tráva • 5. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.3 3.6 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Písku, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. Druhý poločas rovněž přinesl vyrovnanou podívanou, avšak jediná větší šance Písku skončila v síti. Posléze se domácí Sokol pokoušel o vyrovnání, avšak přes zodpovědnou obranu se mu nepodařilo vstřelit první branku. (18:53:12)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Satrapa si dává s odkopem od své branky hodně načas.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Písek stále drží jednobrankové vedení, dost možná se bude něco málo nastavovat.

88

Žlutou kartu dostává Marek Vašák (TJ Sokol Hostouň).

87

Domácí se dokonce dočkali vyrovnávací branky, avšak zakončující Baratanskij se v době nahrávky nacházel v mírném ofsajdu.

86

Další nedovolený zákrok, tentokráte se o něj postaral hostující Benetka. Sokolu se krátí čas, v tuto chvíli má k dispozici standardku z dobrých třiceti metrů.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Hostouň i nadále prohrává o jedinou branku, před malým momentem měl soupeř velké štěstí.

84

Kabele si chtěl na levém křídle obhodit protihráče, avšak se mu to nakonec nepovedlo. Hajdo to udělal hodně zkušeně, jeho celek bude zahrávat standardní situaci.

83

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Martin Held, přichází Tomáš Benetka.
Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Karel Charvát, přichází Vojtěch Gajecký.

82

Vašákovi se podařilo přihrát pod sebe na Charváta, jehož rána levou nohou pouze proletěla kousek vedle branky. Následný rohový kop nepřinesl nic vážnějšího.

81

Kolmistr se s míčem dostal do pokutového území, avšak tam trefil pouze protihráče před sebou. Poté po odpískání nevybíravě fauloval hostující Hajdo.

80

Žlutou kartu dostává Dominik Hajdo (FC Písek).

80

I tentokráte v pokutovém území hlavou zakončoval domácí Baratynskij, který mířil pouze doprostřed branky, což bylo pro brankáře Satrapu snadné sousto.

79

Sokol pořádně otevřel obranu, což soupeř mohl bleskově využít. Ulbrichova rána byla lehce tečována, avšak přeci jenom skončila v rukavicích Czehowskyho.

78

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Jakub Held, přichází David Kubiš.

74

Nejvýše do vzduchu se sice dostal domácí Baratynskij, avšak jeho zakončení hlavou směřovalo vysoko nad branku. Následovat bude odkop od branky.

73

Fauloval také napadající Trapp, který na útočné polovině hrací plochy přidržel protihráče. I tentokráte se o rozehrávku postará brankář Satrapa.

72

V posledních minutách se zase o něco přiostřilo. Hráči Písku se snaží dohrávat osobní souboje, z čehož se před malým momentem vyklubala žlutá karta.

TJ Sokol Hostouň – FC Písek

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Jakub Held

Karty:   31. Laušman (HOS), 32. Kabele (HOS), 88. Vašák (HOS) – 26. Vacovský (PIS), 45. Vávra (PIS), 71. Held (PIS), 80. Hajdo (PIS)

TJ Sokol Hostouň: Czechowsky – Borák (68. Vašák), Trapp, Dosoudil, Charvát (83. Gajecký), Vegricht (68. Baratynskij), Marek (C), Kabele, Kolmistr, Hájek, Laušman
Náhradníci: Obricán – Baratynskij, Vašák, Gajecký, Hovorka, Vojtěšek

FC Písek: Satrapa – Vávra (68. Hajdo), Kulík, Vacovský, Petřík (56. Valenta), J. Held (78. Kubiš), Holý, Běloušek (C), M. Held (83. Benetka), Ulbrich, Sajtl
Náhradníci: Klement – Benetka, Kubiš, Presl, Hajdo, Valenta

Rozhodčí: Řeháček – Šťastný, Mrkáček