Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

Slavia Karlovy Vary – AC Sparta Praha B

1:1

po penal. (3:2) (0:0)

08.09.2019, 10:30 • Hřiště Dvory (Karlovy Vary) • 5. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 5.97 5.5 1.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Rostislav Vokáč, přichází Martin Link.

90

Mohlo být rozhodnuto, jenže Karlovy Vary zahodily další tutovku! Míč z pravé strany mířil před branku, kam si naběhl Tomáš Holík. Domácí hráč okamžitě zakončoval, ale trefil jen soupeře.

89

Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Radim Prokopec, přichází Lamine Baba Traore.
Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Mareček, přichází Tomáš Jonáš.

88

Žlutou kartu dostává Radim Prokopec (AC Sparta Praha B).

80

Západočeši mohli jít do vedení, ovšem velká příležitost byla zahozena. Míč putoval na pravou stranu, kam se také z branky vydal Jan Čtvrtečka. Hostující gólman byl přehozen, jenže balon putoval těsně vedle jeho brány.

76

Žlutou kartu dostává Ondřej Frána (FC Slavia Karlovy Vary), který u postranní čáry poslal soupeře k zemi.

75

Sparta mohla jít rychle do vedení, ale pár centimetrů chybělo. Autové vhazování bylo v šestnáctce prodloužené, ale pak se k míči těsně nedostal Radim Prokopec. Celou situaci tak vyřešil Jiří Chára.

73

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Karlovarští udeřili ze standardní situace, když se prosadil ZDENĚK SKALA. Centr mířil na zadní tyč, kde se nacházel urostlý hráč Slavie, který se zblízka nemýlil a vyrovnává na 1:1.

71

Domácí hráči zahodili další tutovou šanci! Míč mířil z levé strany na zadní tyč, kde se nacházel někdo z domácího celku, který z malého vápna branku přestřelil.

70

Žlutou kartu dostává Zdeněk Skala (FC Slavia Karlovy Vary), který se po zablokovaném pokusu musel rychle vracet a sáhnout k taktickému faulu.

69

Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Daniel Deme, přichází Jakub Lattisch.

67

Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Vácha, přichází Dominik Šimáček.

65

Fanoušci Karlových Varů se zlobí, jelikož Marian Burda si nastřelil vlastní ruku. Hlavní rozhodčí celou situaci viděl a hru pustil dále.

63

Tým Sparta B právě vstřelil branku!
Před pokutovým kopem sice LUKÁŠ VÁCHA poslouchal posměšky domácích fanoušků, ovšem dal jim jasnou odpověď. Sparťanský kapitán si vybral levou stranu a nemýlil se.

62

Pokutový kop pro béčko Sparty! Adam Gabriel obral soupeře o míč a vydal se do šestnáctky. Hostující hráč byl následně stažen k zemi, a tak se bude kopat penalta, ke které se postaví Lukáš Vácha.

60

Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Ondřej Shorý, přichází Ondřej Frána.

45+1

Hostující brankář si musel počínat ostražitě, jelikož další míč ze strany mířil do branky. Ovšem Sparta se znovu ubránila. Po rohu se pak ke střele dostal ještě Jan Nezbeda, jehož zakončení skončilo jen těsně vedle levé tyče.

45

Do další akce se hnala Slavie, na levé straně měl hodně prostoru David Schettl, který se odhodlal ke střele, kterou trefil soupeře. Následný centr od rohového praporku mířil do branky, kde měl spoustu práce Jan Čtvrtečka.

41

Žlutou kartu dostává Jiří Procházka (FC Slavia Karlovy Vary), který zvedl nohu velmi vysoko a kopačkou trefil Mariana Burdu do hlavy.

40

Na tribuně to jen zahučelo, jelikož Slavia byla blízko ke vstřelení úvodní branky. Na hranici velkého vápna se jeden z domácích uvolnil a vystřelil těsně vedle branky.

38

Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Radek Stöckner, přichází Tomáš Holík.

24

Tak to byla krásná individuální akce Radwana! Hostující hráč se ve středovém kruhu zbavil soupeře a z nějakých pětatřiceti metrů zakončil. Sparťanský záložník si totiž všiml, že brankář je více venku z branky, ovšem pokusem minul levou tyčku asi o metr.

Slavia Karlovy Vary – AC Sparta Praha B

1:1

po penal. (3:2) (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Skala – 63. Vácha (pen.)

Karty:   41. Procházka (KVA), 70. Skala (KVA), 76. Frána (KVA) – 88. Prokopec (SPB)

Penaltový rozstřel:
1. série:
0:1   Marian Burda (SPB)
1:1   Jakub Lattisch (KVA)
2. série:
1:1   Daniel Horák (SPB)
2:1   Tomáš Holík (KVA)
3. série:
2:2   Vojtěch Patrák (SPB)
3:2   Jiří Procházka (KVA)

Slavia Karlovy Vary: Chára – Pěkný (C), Skala, Hudec, Vokáč (90+2 Link), Procházka, Schettl, Nezbeda, Stöckner (38. Holík), Deme (67. Lattisch), Shorný (60. Frána)
Náhradníci: Bláha, Holík, Lattisch, Frána, Ryška, Link

AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Gabriel, Piško, Burda, Talovierov, Vácha (C) (67. Šimáček), Prokopec (89. Traoré), Radwan, Mareček (89. Jonáš), Patrák, Horák
Náhradníci: Šimáček, Tasić, Traoré, Bláha, Ryneš, Jonáš

Rozhodčí: Marek – Martin, Kříž