Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Arménie – Bosna a Hercegovina

4:2

konec (1:1)

08.09.2019, 15:00 • Stadion republiky Vazgena Sargsjana, Jerevan • Skupina J • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.35 3.2 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. Stefan LONČAR vl. - 4:2

90+5

Arménie právě vstřelila branku!
Tak tomu se říká malá sportovní tragédie pro STEFANA LONČARA! Záložník Bosny zkazil poměrně jednoduchou přihrávku na útočné polovině. Poté se sice dobře vrátil s rychlým brejkem Arménie, jenže si mešikovně srazil Mchitarjanův pas podél brankové čáry do vlastní sítě.

90+1

90+1. Amer Gojak (BSN)

90+1

Další velká šance na vyrovnání! Duljević přesměroval neposedně skákající balón na pravý kraj pokutového území, odkud to zkusil Gojak a jen o centrimetry přestřelil Ajrapeťanovu bránu.

87

87. Ermin Bičakčić (BSN)

87

Málem bylo vyrovnáno! Edin Džeko se pěkně uvolnil na levém křídle, odkud přesně přihrál na Ermina Bičakčiće, ovšem Ajrapeťan se proti pohotové střele blýskl fantastickým reflexivním zákrokem.

85

Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Darko Todorović, přichází Riad Bajić.

85

Aram Ajrapeťan mohl díky zkaženému centru v klidu vykopávat. Přitom okatě zdržoval a řekl si o žlutou kartu.

83

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Kamo Hovhannisjan, přichází Arman Hovhannisjan.

80

Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Muhamed Bešić, přichází Stefan Lončar.

79

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Rumjan Hovsepjan, přichází Erik Vardanjan.

77

77. Henrich MCHITARJAN - 3:2

77

Arménie právě vstřelila branku!
Tenhle extrémně útočný zápas bude ještě zajímavý, domácí čtvrthodinu před koncem potřetí vedou! Znovu u toho nechyběl Hendrich Mchitarjan, který dostal přesný balón na levou stranu. Fantasticky načasovaný i umístěný centr od něj dostal HOVHANNES HAMBARDZUMJAN a na zadní tyči mazácky zvedl míč nad přesunujícího se gólmana.

75

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Karlen Mkrtčjan, přichází Artak Grigorjan.

72

Bičakčić šel ve vápně do riskantního skluzu, při kterém asi trefil nohy ochotně padajícího Džeka. Útočník AS Řím získal místo penalty žlutou kartu za simulování. Za následné protesty byl navíc napomenut i Pjanić.

70

70. Amer GOJAK - 2:2

70

Bosna právě vstřelila branku!
Ani v tomto případě se Arméni neradovali z vedení dlouho! Sead Kolašinac měl hodně prostoru na levém křídle. Džeko na jeho centr nedosáhl, což Bosňanům ve finále pomohlo, protože za ním ještě čekal AMER GOJAK a ten velmi jednoduše zavěsil.

66

66. Henrich MCHITARJAN - 2:1

66

Arménie právě vstřelila branku!
Domácí se zaslouženě vrací do vedení! Hovhannes Hambardzumjan na hranici vápna nezpracovával spoluhráčovu přihrávku a z jedničky ji prodloužil na HENRICHA MCHITARJANA. Ten se zjevil sám před Šehićem a zblízka ho překonal tvrdou ranou do horní části branky.

64

Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Edin Višća, přichází Haris Duljević.

63

63. Amer Gojak (BSN)

63

Višća sklepl dlouhý nákop na Džeka, který ještě předal míč dobíhajícímu Gojakovi. Ten se díky své rychlosti dostal za obranu, ale na poslední překážku v podobě Ajrapeťana nevyzrál!

45+1

Bešić ve středovém kruhu neměl šanci dosáhnout na balón vedený Mkrtčjanem. Proto se rozhodl jít do skluzu, za který vyfasoval žlutou kartu.

39

39. Muhamed Bešić (BSN)

39

Zdvojený Barseghjan ztratil míč na útočné polovině. Do rychlého kontru se díky tomu vydal Bešić, ovšem Ajrapeťan mu po zmenšení střeleckého úhlu velkou šanci zneškodnil.

33

Také na straně Arménie už svítí první žlutá karta. Za překaženou narážečku a faul na Pjaniće byl potrestán Gevorg Ghazarjan.

25

V pětadvacáté minutě je poprvé vytažená žlutá karta. Viděl ji Edin Višća, který zezadu dost zbytečně dohrál přihrávajícího Ghazarjana.

13

13. Edin DŽEKO - 1:1

13

Bosna právě vstřelila branku!
Ve třinácté minutě je vyrovnáno na 1:1! Gojak dostal míč do běhu na levém kraji hřiště, odkud odcentroval přes Hambardzumjana a přesně na pravačku nepokrytého EDINA DŽEKA, který z prvního doteku ukázal svůj instinkt gólového zabijáka.

3

3. Henrich MCHITARJAN - 1:0

3

Arménie právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš! Domácí se už ve třetí minutě dostávají do vedení! Barseghjanův nenápadný centr propadl přes Zukanoviće na úplně volného HENRICHA MCHITARJANA, který dokonale využil toho, že měl obránce za svými zády, a po obejití gólmana jednoduše skóroval.

3

Pjanić fanstatickým balónem za obranu nastartoval Edina Džeka, který v první velké šanci zápasu trefil pravou tyč Ajrapeťanovy branky!

Arménie – Bosna a Hercegovina

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 3. Mchitarjan (Barseghjan), 66. Mchitarjan (Hambardzumjan), 77. Mchitarjan (Hambardzumjan), 90+5. Lončar (vla.) – 13. Džeko (Gojak), 70. Gojak (Kolašinac)

Karty:   33. Ghazarjan (ARM), 85. Ajrapeťan (ARM) – 25. Višća (BSN), 45+1. Bešić (BSN), 72. Džeko (BSN), 72. Pjanić (BSN)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:12.

Arménie: Ajrapeťan – Hambardzumjan, Harojan, Išchanjan, K. Hovhannisjan (83. A. Hovhannisjan) – Hovsepjan (79. Vardanjan), Mchitarjan (C), Mkrtčjan (75. Grigorjan) – Barseghjan, Ghazarjan, Adamjan.
Náhradníci: Beglarjan, Ajvazov – Calisir, T. Voskanjan, Grigorjan, Avetisjan, Vardanjan, Babajan, A. Hovhannisjan, Artak Jedigarjan, Ambarcumjan, Miranjan.

Bosna a Hercegovina: Šehić – Todorović (85. Bajić), Bičakčić, E. Zukanović, Kolašinac – Cimirot, Pjanić, Bešić (80. Lončar) – Višća (64. Duljević), Džeko (C), Gojak.
Náhradníci: Burić, V. Kovačević – Ćivić, Mihojević, Duljević, T. Šunjić, Bajić, A. Kovacević, Krunić, Lončar, Hadžič, Milošević.

Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Haquette