Menu

Fotbal

MOL Cup

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě – 1.FC Slovácko

0:5

konec (0:4)

27.08.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • 2. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 11.3 5.77 1.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Poslední čtvrthodinka zápasu právě začala a odstartoval ji ofsajd hostujících hráčů. Navíc také dojde ke střídání, domácího Švandu nahrazuje Svoboda.

70

Lukáš Maňák uchránil Vrchovinu od šestého gólu! Z klubka těl se uvolnil Juroška i s míčem a měl mnoho času. Maňák ale na nic nečekal, vyběhl proti a reflexivním zákrokem vyrazil!

67

Zatímco Duda to odnesl relativně v pohodě, Tischler to odnesl tržnou ránou a okamžitě míří do kabiny. Domácí fanoušci sportovně tleskají a za Tischlera nastupuje na zbývajících dvacet minut Jan Juroška.

56

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Michal, přichází Donkor.

52

Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Daníček, přichází Franič.

50

Maňák zachránil obranu SFK! Švanda po faulu rychle rozehrával a postrčil balon na Zbytovského, který to však vůbec nečekal a Daníček čistým zákrokem míč odebral. Přes Kalabišku jej posunul nalevo k Hofmannovi, domácí gólman si ale výborně počkal na střelu a vyrazil ji mimo tři tyče!

46

Slovácko právě vstřelilo branku!
Po necelé půlminutě dává Slovácko pátý gól a čistý hattrick kompletuje LUKÁŠ SADÍLEK. Ten si naběhl nikým nehlídán na penaltový puntík a placírkou uklidil balon do branky po nahrávce z levého křídla – 0:5!

46

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Wolker, přichází Zbytovský.
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Petržela, přichází Navrátil.

41

Vícha dostává jako první hráč žlutou kartu. Zhruba 25 metrů od branky si pomohl v souboji s Daníčkem rukama a 1.FC má dobrou standardku k dispozici.

39

Slovácko právě vstřelilo branku!
V pořadí čtvrtý gól Slovácka tento večer a na stadionu vládne prakticky ticho. Smrtící přechod do útoku vyvrcholil situací 2 na nikoho, proti vybíhajícímu Maňákovi stačilo přihrát na JANA KALABIŠKU, který pohodlně zakončil do prázdné – 0:4!

35

Slovácko právě vstřelilo branku!
Tenhle gól jde za Milanem Petrželou. Ten ukázal, že i přes přibývající věk to v noze stále má. Rozehrávkou rohu přesně našel LUKÁŠE SADÍLKA na malém vápně, tomu už stačilo nastavit hlavu a usměrnit balon do branky – 0:3! Asistence: Milan Petržela.

28

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko navyšuje vedení na dvě branky a směřuje za klidným postupem do třetího kola. Domácí obrana zcela zapomněla na JANA KALABIŠKU, který si naběhl do volného prostoru a proti Maňákovi zakončil chladnokrevně po zemi na delší štangli – 0:2!

23

Vašíček nemá jednoduše kam zahrát vhazování. Z nastalé ztráty navíc přišla další šance Slovácka. Patrik Hellebrand se rozběhl s balonem proti brance a z dobrých 20 metrů pumelicí napálil břevno!

21

Domácí kotel rázem utichl a Slovácko se dostalo do pozice, která maximálně vyhovuje. Mohlo to být navíc o dvě branky! Útok do otevřené obrany Nového Města rezultoval v situaci 3 na 1, Sadílkovi nabíhal Petržela s Hellebrandem. Sadílek však místo logické nahrávky zkusil vybíhajícího Maňáka přelobovat a nakonec to překopl i s brankou...

19

Slovácko právě vstřelilo branku!
Napotřetí se to LUKÁŠI SADÍLKOVI povedlo! Přihrávka na Kalabišku přes ofsajdovou hranu prošla, Kalabiška pak jednoduše zahrál pod sebe na Sadílka, který osamocen zakončil přesně na delší tyč – 0:1! Na tribunách se lehce ozývá reklamace hry rukou od Kalabišky, platnost gólu to ale rozhodně nemění. Asistence: Jan Kalabiška.

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě – 1.FC Slovácko

0:5

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 19. Sadílek, 28. Kalabiška, 35. Sadílek, 39. Kalabiška, 46. Sadílek

Karty:   41. Vícha (VRC)

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Maňák – Vícha, Smetana, Batelka, Wolker (46. Zbytovský), Vašíček, Duda – Švanda (75. Svoboda), Michal (57. Donkor) (C), Chloupek – Duba
Náhradníci: Šmída – Bača, Matulka, Svoboda, Zambe, Donkor, Zbytovský

1.FC Slovácko: Porcal – Hofmann (od 52. C), Tischler (67. Juroška), Petržela (46. Navrátil), Hellebrand, Divíšek, Šimko, Sadílek, Kalabiška, Krejčí, Daníček (52. Franič) (C)
Náhradníci: Trmal – Franič, Navrátil, Havlík, Ondřej Šašinka, Reinberk, Juroška

Rozhodčí: Adámková – Vodrážka, Lakomý

Diváci: 865