Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Montpellier HSC – Olympique Lyon

1:0

konec (1:0)

27.08.2019, 19:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • 3. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.06 3.65 1.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:10. (20:52:00)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí celkem překvapivým vítězstvím Montpellier, které svého soupeře porazilo poměrem 1:0. Domácí jedinou branku vstřelili v koncovce prvního poločasu, v úvodu toho druhého byl navíc vyloučen hostující Koné, což Lyonu způsobilo velké komplikace. Olympique tak marně usiloval o vyrovnání, které nakonec vůbec nepřišlo. Lyon tak poprvé v sezoně pocítil hořkost porážky.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Do konce zápasu skutečně nezbývá moc času. Lyonu se navíc nedaří usadit na útočné polovině, před malým momentem nepřesně centroval zadák Denayer, jehož centr se stal kořistí domácího kapitána Hiltona.

90+1

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Ambroise Oyongo, přichází Mihailo Ristić.

90+1

Lopes nyní podržel svůj celek. Hodně nebezpečně to zkoušel jeden z domácích, který levačkou mířil do rukavic brankáře Lopese.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Taktický zákrok, po kterém Souquet obdržel žlutý kartónek.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. S Lyonem to nevypadá vůbec dobře, na případné vyrovnání má ještě nastavený čas.

88

Dembélému se málem podařilo narazit přesně na kopačku Corneta, avšak s tímto úmyslem počítal také pozorný Cozza, který na jistotu odklízel do zámezí.

87

Labordemu se málem povedlo zachytit míč na hrací ploše, dle výroku pomezního tomu tak nebylo. To znamenalo, že soupeř provedl autové vhazování.

86

Do zajímavé příležitosti se dostal Delort, který mohl toto utkání definitivně rozhodnout. V tísni se mu podařilo vypálit pouze vedle, Lopes tak nezasahoval.

85

Náramně přesné přenesení hry našlo u autové lajny volného Oyonga. Ten pro změnu ještě spolupracoval s brankářem Rulli, který roztáhl hru do strany k lajně.

82

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Thiago Mendes, přichází Martin Terrier.

82

Žlutou kartu dostává Kenny Tete (Olympique Lyon).

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Montpellier i nadále vede o jedinou branku, koncovka tohoto zápasu bude ještě hodně zajímavá.

80

Kombinace Lyonu nebyla vůbec dobrá, naopak Dembélé na prudkou přihrávku neměl šanci dosáhnout. Brankář Rulli tak nasbíral cenné vteřinky při odkopu.

79

Hodně prostoru měl kolem sebe domácí Le Tallec, který ihned hledal naběhuvšího Delorta, jehož ukvapené řešení akce přineslo hodně nepovedenou střelu.

78

Na jedné straně se Depayovi nepodařila spolupráce s Dembélém, na opačné polovině se po centru vrhal Delort, který nakonec na balón nedosáhl.

Montpellier HSC – Olympique Lyon

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Souquet

Karty:   54. Mendes (MON), 90. Souquet (MON) – 36. J. Andersen (LYO), 49. Tousart (LYO), 56. Mendes (LYO), 82. Tete (LYO)   51. Y. Koné (LYO)

Neproměněná penalta: 37. Delort (MON), mimo

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:10.

Montpellier HSC: Rulli – Mendes, Hilton (C), Cozza – Souquet – Le Tallec, Ferri, Oyongo (90+1. Ristić), Mollet (74. Dolly) – Delort, Laborde.
Náhradníci: Camara, Dolly, Ristić, Suárez, Škuletić.

Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois, J. Andersen, Denayer (C), Y. Koné – Mendes (82. Terrier), Tousart (65. Tete), Aouar – B. Traoré (68. Cornet), M. Dembélé, Depay.
Náhradníci: Tătăruşanu – Marcelo, Cornet, Reine-Adélaïde, Terrier, Tete, Jean Lucas.

Rozhodčí: Lesage – Ocak, Aube