Menu

Fotbal

MOL Cup

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě – 1.FC Slovácko

0:5

konec (0:4)

27.08.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • 2. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 11.3 5.77 1.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dámy a pánové, z Nového Města je to dnes vše. Já vám děkuji za pozornost a budu se znova těšit v sobotu napočtenou, tentokrát však z MSFL a zápasu SFK – Kroměříž. Do té doby vám přeji klidný týden! (18:51:28)

Dnešní utkání sledovalo 865 diváků!
A tak se i stalo, sudí Adámková svoji premiéru na novoměstském stadionu už dále nenatahovala. Slovácko ukázalo svoji kvalitu a Vrchovinu prakticky k ničemu v celém utkání nepustila. O všem podstatném se rozhodlo již v prvním poločase, kdy hosté dali celkem čtyři góly, po dvou zapsali Lukáš Sadílek a Jan Kalabiška. První jmenovaný navíc hned na začátku druhé půle ve 46. minutě zkompletoval hattrick a od té doby se na hřišti gólově neurodilo. Na domácí straně několikrát podržel svůj tým Lukáš Maňák a odvrátil možná i větší rozdíl ve skóre.

90

Konec zápasu.

90

Rohový kop nepřinesl na stadion vůbec nic a dá se očekávat, že každou chvíli utkání skončí.

90

Z toho pramenil slovácký brejk, který odvrátil Luboš Chloupek na rohový kop.

89

Faul od Krejčího dává SFK možnost gólu z trestňáku. Vícha se ale ohromně ukopl a poslal balon úplně na druhou stranu.

88

Hofmann s Dudou diskutují o vzdušném souboji, který měl podle domácího hráče skončit odpískaným faulem pro Slovácko. Ale vše zůstalo bez odezvy, míč se tak dostal až k Maňákovi, který rozehraje.

85

Jsme v posledních pěti minutách dnešního utkání. Na hřišti se neděje prakticky nic, domácí evidentně rezignovali i na útočnou fázi a čeká se skutečně jenom na závěrečný hvizd.

83

Duba se nakonec vrátil do zápasového režimu a hned se musel podílet na obranné fázi. Na ose pažitu sbíhal Sadílek na střelu, kterou i vyslal, míříl však o pár decimetrů nad.

82

Přihrávku na nabíhajícího Kalabišku zachytil Smetana, obraz hry se mu ale otočit nepovedlo. Slovácko zcela suverénně dohrává tohle utkání a může čekat, jaký soupeř mu připadne pro třetí kolo.

81

Novoměstský snajpr se nakonec s asistencí dostal za postranní čáru a na další pokračování v zápase to moc nevypadá.

81

Tomáš Duba zůstal ležet na zemi a nevypadá to s ním moc dobře. Pro SFK by to nebylo vzhledem k sobotnímu utkání s Kroměříží příjemné...

80

Ofsajd hostí zastavuje další útočné tažení 1.FC a načíná nám posledních deset minut dnešního utkání.

79

Po drobném technickém výpadku se hlásíme o tři minuty později. Obraz hry se přitom vůbec nezměnil, Slovácko stále pokračuje v držení míče na půlce a SFK brání.

76

Domácí to tentokrát zkusí rychlou kombinací po zemi. Přihrávkám ale chybí přesnost, proto Slovácko opět operuje u domácí branky a bude navíc rozehrávat trestňák.

75

Poslední čtvrthodinka zápasu právě začala a odstartoval ji ofsajd hostujících hráčů. Navíc také dojde ke střídání, domácího Švandu nahrazuje Svoboda.

73

Šimko po lajně vyzval Jurošku, kterému na balon chybělo půl kroku. Mezitím na zemi zůstal ležet Donkor a za nevole domácího kotle se hra přerušila až po nějaké době.

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě – 1.FC Slovácko

0:5

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 19. Sadílek, 28. Kalabiška, 35. Sadílek, 39. Kalabiška, 46. Sadílek

Karty:   41. Vícha (VRC)

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Maňák – Vícha, Smetana, Batelka, Wolker (46. Zbytovský), Vašíček, Duda – Švanda (75. Svoboda), Michal (57. Donkor) (C), Chloupek – Duba
Náhradníci: Šmída – Bača, Matulka, Svoboda, Zambe, Donkor, Zbytovský

1.FC Slovácko: Porcal – Hofmann (od 52. C), Tischler (67. Juroška), Petržela (46. Navrátil), Hellebrand, Divíšek, Šimko, Sadílek, Kalabiška, Krejčí, Daníček (52. Franič) (C)
Náhradníci: Trmal – Franič, Navrátil, Havlík, Ondřej Šašinka, Reinberk, Juroška

Rozhodčí: Adámková – Vodrážka, Lakomý

Diváci: 865