Menu

Fotbal

Evropská liga

Villarreal CF – Valencia CF

1:3

konec (1:1)

11.04.2019, 21:00 • Estadio de la Cerámica • Čtvrtfinále • David Suchý

Tipsport: 3.18 3.17 2.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 59 % : 51 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:11. (22:52:46)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Valencie, která svého soupeře porazila poměrem 3:1. Ve druhém dějství jsme nesledovali zrovna atraktivní podívanou, oba celky totiž povětšinu času narážely na pozornou obranu soupeře. Přeci jenom více ze hry měl Villarreal, jenž se několikrát mohl dostat do vedení, což se nakonec nepodařilo. Valencia se ve druhém dějství trápila, avšak několikrát podnikla velice nebezpečný kontr, který vylekal obranu protivníka. Dlouho to vypadalo, že uvidíme nerozhodný výsledek, avšak v posledních minutách hosté dvakrát udeřili, čímž si zajistili lepší výchozí pozici do odvety.

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. Gonçalo GUEDES - 1:3

90+3

Valencia právě vstřelila branku!
Tohle by už mohl být velký malér pro domácí! Žlutá ponorka se soustředila na ofenzivní činnost, přičemž na levém křídle zapomněla na Čeryševa, který navíc vyprodukoval nesmírně přesnou přihrávku na GONCALA GUEDESE, který sám před brankářem zamířil přesně doprostřed branky. Luxusní koncovka tohoto zápasu v podání Valencie!

90+3

Do konce utkání nezbývá moc času, avšak Valencia se stála do hlubokého bloku. Domácí to budou mít hodně složité, v tuto chvíli je u balónu Cazorla.

90+1

90+1. Daniel WASS - 1:2

90+1

Valencia právě vstřelila branku!
To jsou věci, hosté totiž udeřili v první minutě nastaveného času! Jeden z hostů šikovně přenechal míč do volného prostoru, kam si naběhl obránce Gayá. Jeho přihrávka napříč pokutovým územím našla DANIELA WASSE, jehož rána z první zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zatím to vypadá na remízový konec. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Morenovi se podařilo roztáhnout hru na levou stranu, kde měl hodně času na centr Pedraza. Centr nabral pořádnou výšku, nakonec skončil daleko v zámezí.

85

Rodrigo přenechal do tandemu na Wasse, který to zkoušel ze značného úhlu. Fernández zasahovat nemusel, jednalo se o hodně nepřesný projektil.

84

Žlutou kartu dostává Xavier Quintilla (Villarreal CF).

84

Quintilla se tentokráte přesunul na pravou stranu, odkud to rovněž zkoušel centrem, který na jistotu odklízel Gabriel. Žlutá ponorka bude moci vhazovat.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek. Ještě nepředbíhejme, u míče jsou domácí.

82

Důležitý zákrok předvedl domácí brankář Fernández, který za sebe nepustil přihrávku v podání Coquelina, jenž by směřovala na naběhnuvšího Rodriga.

81

Posléze jsme sledovali tvrdý střet ve středu hrací plochy, přičemž je nakonec pískáno ve prospěch domácích. Gabriel si totiž v souboji pomohl loktem.

80

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Mario Gaspar, přichází Alfonso Pedraza.

79

Jenomže z hostující strany to není vůbec nebezpečné. Netopýři se tentokráte přesunuli na pravou stranu hrací plochy, kde nakonec fauloval Piccini.

Villarreal CF – Valencia CF

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 36. Cazorla (pen.) – 6. Guedes, 90+1. Wass (Gayá), 90+3. Guedes (Čeryšev)

Karty:   28. Cazorla (VLR), 62. Álvaro González (VLR), 84. Quintilla (VLR) – 39. Gayá (VAL)

Neproměněná penalta: 6. Parejo (VAL), brankář Andrés Fernández zneškodnil

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:11.

Villarreal CF: Andrés Fernández – M. Gaspar (C) (80. Pedraza), Álvaro González, V. Ruiz, Quintilla – Cáseres (72. Morlanes), Cazorla – Chukwueze, Iborra (67. Bacca), Fornals – G. Moreno.
Náhradníci: Asenjo – Ra. Funes Mori, Pedraza, Bacca, Toko Ekambi, Raba, Morlanes.

Valencia CF: Neto – Roncaglia (58. Piccini), Garay, Gabriel, Gayá – Torres (61. Coquelin), Parejo (C), Wass, Guedes – Rodrigo, Gameiro (69. Čeryšev).
Náhradníci: Rivero – Čeryšev, Diakhaby, Coquelin, Lee, Piccini, S. Mina.

Rozhodčí: Oliver – Bennett, Burt (všichni Anglie)

Odveta: Valencia - Villarreal 2:0