Menu

Hokej

Tipsport Liga (SR) play-off

HKM Zvolen – MAC Budapešť

3:2

po s.n. (3:2) (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0) Stav série: 2:0

10.03.2019, 18:10 • Zimní stadion Zvolen • Čtvrtfinále • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 1.2 7.5 8.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (21:14:16)
To byla bitva! Budapešť dnes svému soupeři odhodlaně vzdorovala až do nájedzů, kde o zaslouženém vítězství Zvolenu rozhodl Kytnár! Rytíři tak po prvních dvou duelech vedou 2:0, série bude pokračovat ve středu.

Konec zápasu.

70:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým HKM Zvolen.
Autorem vítězné branky je MILAN KYTNÁR.

8. série 3:2

Milan Kytnár se stává hrdinou dnešního duelu, střelou mezi betony přisuzuje domácím druhou výhru v sérii!

8. série 2:2

Jared Brown ani tentokrát netrefil branku.

7. série 2:2

Petr Obdržálek přestřelil, jedeme dál.

7. série 2:2

Sedmou sérii zahajuje Chris Langkow, který neproměnil.

6. série 2:2

Podruhé nebyl úspěšný ani Adam Drgoň, stále 2:2.

6. série 2:2

Jared Brown přestřelil, mířil moc vysoko!

5. série 2:2

Tomáši Klempovi ujel kotouč, slovenský forvard ani nezakončil.

5. série 2:2

Adam Drgoň si položil Bálizse a uklidil kotouč do klece!

4. série 1:2

Keegan Dansereau zakončil přímo doprostřed klece.

4. série 1:2

Garrett Mitchell zakončil nad horní tyč.

3. série 1:2

Nemýlil se ani Chris Langkow, 2:1 pro Budapešť!

3. série 1:1

Petr Obdržálek vzápětí vyrovnává krásným blafákem!

2. série 0:1

Jared Brown otevírá skóre rozstřelu přesnou ranou nad lapačku!

2. série 0:0

Lukáš Handlovský chtěl uklidit kotouč mezi betony, Bálizs si ale jeho pokus pohlídal.

1. série 0:0

Christopher Bodó zakončil úplně mimo klec.

1. série 0:0

Michal Chovan zkusil blafák, ale neuspěl.
Jako první pojede domácí Zvolen...

Samostatné nájezdy začínají.
Prodloužení patřilo hlavně domácím, Bence Bálizs ale dnes čaruje a hlavně díky němu budou muset o vítězi střetnutí rozhodnout samostatné nájezdy.
Střely na branku: 56 – 30.

70:00

Prodloužení skončilo.

69:04

Handlovský vyrazil ze střídačky a hned se zapojil do akce. Podařilo se mu zakončit i přes dvojici obránců, Bálizs ránu nejprve vykryl a kotouč následně zalehl.

68:46

Kytnár chtěl nahrát Pöyhönenovi, nepřesný pas ale zachytil jeden z hostujících borců, a Budapešť se tak může zkusit opět přesunout před Skapskiho.

67:47

Drgoňovu ránu tečoval Chovan, ani tentokrát ale domácí nepřišli Bálizsovi na kloub. Od nájezdů nás dělí jen zhruba dvě a půl minuty.

66:43

Mohlo být rozhodnuto! Kotouč se od brusle Chrise Boda odrazil přesně mezi tři tyče, Skapski si ale pryž pohlídal a chytil do lapačky!

65:13

Michael Vandas byl úplně sám před brankou, v té nejhorší možné chvíli mu ale kotouč poskočil a domácí forvard nakonec nezvládl ani zakončit.

64:47

Ani střela Michala Chovana z první síť budapešťské klece nerozvlnila, Bence Bálizs je jako betonová zeď a chytá jeden projektil za druhým.

64:15

Už podruhé se v přesilovce zkoušel od modré prosadit Davis Vandane, Bálizs si ale ránu pod břevno pohlídal i tentokrát a nastavil jí do cesty lapačku.

63:49

John Negrin je v prodloužení vidět, nyní se jako první dostal k volnému kotouči a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry.

63:05

Jared Brown (MAC) oslabuje svůj celek v tu nejhorší možnou chvíli, dvouminutový trest za sekání znamená přesilovka čtyři na tři pro Zvolen.

62:44

Hosté vyrazili do útoku, jejich tažení ale skončilo už na modré čáře. Rozhodčí je totiž nachytal v postavení mimo hru.

62:12

První úspěšný zákrok v prodloužení si na svoje konto připisuje i Mackenzie Skapski, po krátké pauze uvidíme buly před jeho svatyní.

62:01

Obdržálek nezvládl osobní souboj s Johnem Negrinem, který se tak zmocňuje kotouče. Zvolenský výpad tak končí dost předčasně.

61:17

Davis Vandane výborného hostujícího gólmana nepřekonal ani nadvakrát, Bence Bálizs si obě zakončení pohlídal a s přehledem je zastavil.

60:29

Diváci jsou teď ve Zvolenu hodně nespokojeni s rozhodnutím sudího, který neuznal domácí gól z důvodu postavení hráče v brankovišti!

60:17

Handlovský se pokusil rychle rozhodnout, jeho střela ale šla přímo do připraveného maskovaného strážce maďarského brankoviště.

60:01

Začalo prodloužení.
Šedesát minut nerozhodlo o vítězi druhého střetnutí čtvrtfinálové série mezi Zvolenem a Budapeští, čeká nás tedy desetiminutové prodloužení. To se bude hrát ve formátu čtyři a čtyři.
Střely na branku: 39 – 27.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:13

Zvolen teď měl několik obrovských šancí! Postupně zakončovali Handlovský, Zuzin a Kytnár, ani jeden se ale nezvládl prosadit!

58:24

Bálizs střelu Garretta Mitchella vyrazil ramenem, domácím se tak nepodařilo rychlý výpad přetavit v rozhodující gól. Zdá se, že uvidíme prodloužení.

57:44

Chovan poslal kotouč na branku, střelu chtěl tečovat ještě Kytnár. Záhy se ale ozval hvizd píšťalky. Kytnár byl totiž v brankovišti, a HKM tak přichází o pásmo.

Dnešní utkání sleduje 1 891 diváků (35% kapacity).

57:03

Zvolen v závěru při přesilovce urputně tlačí, jeho pokusům ale chybí notná dávka přesnosti. Soupeřovu klec teď přestřelil Peter Hraško.

56:14

Vandane nabil na modrou Hraškovi, jehož tvrdou ránu Bálizs chytil. Hostující gólman následně kotouč nepodržel, sudí ale i tak přerušil hru.

55:52

Kapitán Tamás Pozsgai (MAC) dnes svému týmu moc nejde příkladem, už potřetí míří na trestnou lavici. Tentokrát zahákoval Michala Chovana.

55:04

Hosté si teď opět nerozuměli, jejich rozehrávka dojela až za soupeřovu branku. Hra je tedy na chvilku pozastavena, vhazovat se bude před Bálizsem.

54:48

Orban se nabízel Langkowovi, přihrávku ale pohotově vypíchl Milan Kytnár a předčasně tak ukončil akci hostujícího celků.

54:08

Zvolenští po krátké pauze pokračují v dobíjení hostující svatyně. Před chvilkou se za Bálizsovou brankou bojovalo o kotouč, rozhodčí se rozhodl hru přerušit.

52:54

Obdržálek přenechal kotouč Zeleňákovi, bývalý litoměřický obránce ale pozemní střelou minul hostující svatyni. Bálizs tak mohl zůstat v klidu.

51:20

Medvědi po dlouhé době vystrčili drápy, tentokrát musel zasahovat zase Mackenzie Skapski! Ten si poradil s tutovkou Terbócse.

50:30

Mark Fraser teď trochu přitvrdil muziku, Keegana Dansereaua sestřelil ostrým ale čistým hitem. Hraje se dál, vylučovat se, zdá se, nebude.

49:35

Bence Bálizs v posledních minutách drží svůj celek nad vodou, ve třetí třetině pochytal už devět střel. Tu poslední vypálil Peter Hraško.

48:35

Peter Zuzin manévruje v útočném pásmu, zatím vyhrál všechny souboje. Snaží se něco vymyslet, MAC je pevně zmáčknuto ve vlastním pásmu.

47:24

Maďarský gólman na ledě Zvolenu předvádí neuvěřitelný výkon, teď si poradil zase z projektilem z levé strany, pod který se podepsal Samuel Petráš.

47:12

Po sérii nepřesností se teď domácí dostali znovu do zakončení. Milan Kytnár vypálil od modré čáry, Bence Bálizs je ale ve formě a znovu chytá.

46:03

Mitchell vyhrál buly v útočném pásmu a poslal kotouč Vandanovi, který z bezprostřední blízkosti zakončil přímo do pozorného Bálizse.

45:40

Ruka sudího vyletěla vzhůru, domácí aktivitou nutí soupeře k faulu. Roland Vokla (MAC) je z kluziště na dvě minuty vykázán za nedovolené bránění.

45:36

Domácím teď chybí notná dávka štěstí, Petráš z ideální pozice napral kotouč jen do připraveného strážce maďarské klece! Tohle byla gólovka!

44:08

Kytnár lehce tečoval Chovanovu střelu od modré čáry, Bence Bálizs s obrovským štěstím chytá! Hosté teď prožívají hodně nepříjemné chvíle.

43:57

HKM zatápí pod kotlem, evidentně chce tuto přesilovku přetavit v gól. Bálizs už musel čelit čtyřem střelám, ta poslední jej trefila přímo do masky.

43:18

Peter Hraško orazítkoval brankovou konstrukci, Bálizse teď měl hodně velkou kliku! Od dalšího gólu nás dělily pouhé milimetry!

43:03

Domácí budou mít velkou šanci jít poprvé v zápase do vedení, čeká je totiž další přesilová hra. Na trestnou tentokrát usedá Cameron Burt (MAC) za napadení.

42:15

Třetí třetina se zatím odehrává ve velmi rychlém tempu, oproti té předcházející je to jako den a noc. Uvidíme, jestli se toto nasazení udrží až do konce.

41:27

Michal Chovan zabojoval a na vlastní modré odzbrojil jednoho z protihráčů, vyrazil dopředu a vypálil. John Negrin projektilu do cesty na poslední chvíli strčil hůl.

40:55

Tlak domácích přerušuje přihrávka rukou. Zvolen do závěrečného dějství vstoupil aktivněji, nyní ale vlastní chybou přichází o útočné pásmo.

40:25

Handlovský pronikl do pásma, dostal se přes bránícího Pozsgaie a zakončil, Bálizs má na svém kontě první úspěšný zákrok ve třetí třetině.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 20:00.
Ani po druhé třetině není o vítězi jasno, oba celky odchází do kabin za stavu 2:2. V prostřední periodě nejprve vrátil Budapešti vedení Chris Bodó, jen tři minuty na to ale znovu vyrovnal Peter Zuzin.
Uvidíme, co nám nabídne třetí dějství.
Střely na branku: 25 – 21.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:02

Domácí nápor na konci druhé třetiny graduje, teď to zase zkusil Michal Chovan. Jeho pozemní střele ovšem chyběla notná dávka přesnosti.

38:20

Obrovská šance domácích končí dalším zákrokem Bálizse, gólman teď hosty vytáhl z pořádné bryndy! Zakončení Vandase vleže vykryl!

37:43

Hosté se nyní vymanili z domácího náporu za cenu zakázaného uvolnění. Sice teď nemohou vystřídat, aspoň si však mohou na malou chvíli odpočinout.

36:56

Pöyhonenovu ránu z vysokého úhlu mohl za Bálizse doklepnout Šišovský, nakonec se ale nestihl ke kotouči dostat včas. Velká škoda pro domácí celek.

36:35

A znovu se to pere, tentokrát se do sebe pustilo už více aktérů. Nejvíce byli vidět tvrďáci Jesse Dudás a Petr Ulrych, ani tentokrát ale vyloučení neuvidíme.

36:15

Skapski zákrokem přerušil hru, po hvizdu sudího se na ledě odehrála další menší strkanice. Nagy sice skončil na ledě, vylučovat se ale nebude.

35:42

Domácí i hosté už jsou v plném počtu, hraje se tak pět na pět. Do konce prostřední periody zbývá už jen kolem čtyři a půl minuty.

34:09

Zuzin si chtěl do statistik připsat další trefu, při hře ve čtyřech na obou stranách ale svou individuální akci zakončil střelou mimo tři tyče. Trefil jen mantinel.

33:42

Zvolenští protestují, není jim to však nic platné. Jejich přesilovka končí předčasně, Michael Vandas (ZVO) je vykázán na dvě minuty za hákování.

33:35

A další přesilovka pro domácí! Na lavici hanby tentokrát usedá Jared Brown (MAC), který odjel zpytovat svědomí po okatém zahákování Petráše.

32:50

Zvolen právě vstřelil branku!
Domácí přesilovku sice nevyužili, pouhé tři sekundy po jejím vypršení se ovšem už prosazují! Vandas přihrál před branku volnému PETERU ZUZINOVI, který pryž rychle uklidil mezi Bálizsovy betony – 2:2! Asistence: Michael Vandas, Garett Mitchell.

31:54

No, tohle není úplně nejpovedenější početní výhoda. Skapski si ve vlastním oslabením připisuje do statistik úspěšný zákrok, Zvolen bude muset přidat.

30:47

Tamás Pozsgai (MAC) se vrací na trestnou, opět za nedovolené bránění. Využití domácí přesilovku i tentokrát, nebo se Budapešští zvládnou ubránit?

29:43

Budapešť vstřelila branku!
CHRIS BODÓ si na svou pažbu připisuje další zářez a v polovině třetiny vrací svému celku jednobrankový náskok! Kanadský útočník s maďarskou krví a pasem napřáhl od mantinelu a se štěstím prostřelil domácího gólmana! Asistence: Scott Macaulay.

28:15

Zvolenský zimák vidí další současné vyloučení. Garrett Mitchell (ZVO) hákoval, Jared Brown (MAC) pak odjíždí na trestnou za filmování.

28:01

Zvolen má více ze hry, Bálizs si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. Teď s menšími obtížemi vyrazil dělovku Petra Hraška z modré.

27:49

Pöyhönen přesnou přihrávkou vysunul dopředu Obdržálka, český útočník teď vymetl rukavici připraveného maskovaného Maďara.

27:17

Nepřesná rozehrávka hostujícího celku skončila až na zakázaném uvolnění, po krátké přestávce tak uvidíme buly před brankou Benceho Bálizse.

27:12

Druhá třetina se nese v klidném tempu, po divoké první dvacetiminutovce se zase vše vrátilo do starých kolejí. Hře nyní opět chybí tempo a nasazení.

26:03

Po vyhraném vhazování před Bálizsem zkoušel štěstí Michael Vandas, který ovšem trefil jen maskovaného strážce hostující svatyně.

25:28

Rytíři se po oslabení ujali iniciativy a drží se v útočném pásmu, Bence Bálizs se zase po nějaké době musí mít na pozoru.

24:23

Zvolen opět vyhazuje přes všechny čáry, tohle oslabení už ubrání. Adam Drgoň se vrátí na led za pár sekund. Skvělá práce domácích.

23:13

HKM zatím oslabení zvládá na jedničku, teď se jim podařilo dostat ke kotouči a poprvé jej vyhodili ven z obranného pásma.

22:49

Adama Drgoně (ZVO) teď nějakou dobu neuvidíme, domácí hráč dostává dvouminutový trest za sekání. Uvidíme, co hosté v přesilovce předvedou.

22:45

Třetí rytířská lajna se teď činila, soupeře dostala pod tlak a pořádně zatopila pod kotlem. Její kombinace ale skončila Vandasovou nepřesnou přihrávkou.

21:34

O další akci se postaral Michal Chovan. Produktivní kapitán Zvolenu prokličkoval hostující obranou a své sólo zakončil ranou nad břevno.

20:19

Domácí neztráceli čas a okamžitě po vyhraném vhazování se vrhli na Bálizsovu klec. Handlovský nahrál Kytnárovi, jehož střela z první šla mimo.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:02.
Odveta nám zatím nabízí výrazně odlišný obraz hry než ten, který jsme viděli včera. Hosté jsou smělejší, přičemž domácí jim svou nedisciplinovaností doslova darovali úvodní gól – ten totiž padl v přesilovce pět na tři. Podepsal se pod něj Chris Bodó, přičemž o vyrovnání se těsně před koncem postaral Garrett Mitchell. Zatím sledujeme zajímavou podívanou.
Střely na branku: 10 – 13.

20:00

První třetina skončila.

19:57

A domácí mohli jít tři sekundy před koncem dokonce do vedení, Kelemen nebezpečnou bekhendovou střelou nakonec těsně minul klec!

19:21

Zvolen právě vstřelil branku!
Obdržálkovo zaváhání nakonec domácí nemusí mrzet! Zvolen vyprovází Budapešť do kabin vyrovnávacím gólem! Hraško nabil na pravý kruh GARRETTU MITCHELLOVI a ten prudkou ranou z první rozvlnil síť hostující svatyně – 1:1! Asistence: Peter Hraško, Davis Vandane.

18:48

K vyrovnání teď chyběli milimetry! Chaotické situace před maďarským brankovištěm málem využil Obdržálek, který ale trefil břevno!

18:08

Po třech přesilovkách Budapešti teď uvidíme zase početní výhodu v podání domácího výběru, Tamás Pozsgai (MAC) mizí z kluziště za nedovolené bránění.

17:44

Peter Šišovský se dostal do poměrně slušné pozice, k vyrovnání ale chyběla notná dávka přesnosti. Bálizs tak mohl zůstat v klidu.

16:21

Mackenzie Skapski musel ze svého rukávu vytáhnout další zákrok. Hosté mají zatím na půdě Zvolenu v odvetě více ze hry, na střely vedou 12 – 5.

15:27

A další šance Zvolenu! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. Šišovský nabídl kotouč Obdržálkovi, ale připravený bek MAC kotouč zachytil.

14:13

Hra čtyři na čtyři zatím prospívá spíše rytířům. Střelu Michala Chovana chtěl mezi tři tyče protečovat Vandane, Bálizs si ale dráhu kotouče pohlídal.

13:55

Velká šarvátka se samozřejmě neobejde bez vyloučení, dvouminutové tresty za hrubost dostávají Cameron Burt (MAC) a Lukáš Handlovský (ZVO).

13:55

Konečně se to začíná podobat play-off. Bálizs si po akci Zvolenu na své konto připsal další zákrok, přičemž po přerušení se do sebe pustila hned čtveřice hráčů.

12:01

Budapešť vstřelila branku!
Hosté dvojnásobnou početní výhodou nepohrdli a poprvé v sérii jdou do vedení! Skapski vyrazil Langkowovu ránu z mezikruží přímo na na hokejku volného CHRISE BODA, který se nemýlil – 0:1! Asistence: Chris Langkow, Jared Brown.

11:33

A pozor, domácí jdou po naprosto zbytečném faulu do tří! Garrett Mitchell (ZVO) si do statistik připisuje dvě trestné minuty za sekání.

10:56

Domácí se budou muset dvě minuty obejít bez levého křídla druhé formace. Petr Obdržálek (ZVO) si za podrážení vysloužil od rozhodčího menší trest.

10:20

Kytnár zachytil nahrávku jednoho z protihráčů a vybídl ke střele Ulrycha, bývalému libereckému bekovi ale zakončení ani trochu nesedlo.

09:01

Nesledujeme úplně poutavou pasáž hry, ve Zvolenu se teď nic moc zajímavého neděje. Bálizs rozehrál kotouč až na útočnou modrou, kde se jej ujal Terbócs.

08:19

Hraško ze středního pásma nahodil kotouč za soupeřovu klec a odjel střídat, MAC se znovu dostává k pryži a může se pokusit opět přesunout dopředu.

07:11

Maďarský výběr poprvé v utkání dostal soupeře pod pořádný tlak, Kanaďan ve službách Zvolenu si teď musel poradit se střelou Pozsgaie od modré čáry.

06:42

Hosté se dnes při přechodech do útoku netrápí tak jako včera, dostávají se dopředu mnohem snadněji. Ulrych nyní při rozehrávce poslal kotouč na vlastní střídačku.

05:50

MAC se dostal do další šance, teď to bylo přečíslení tři na dva. Zakončoval opět Jesse Dudás, Skapski tentokrát už zasahovat musel. Zakročil vyrážečkou.

05:16

Budapešťští si teď nerozuměli při přechodu do útočného pásma, čárový sudí je nachytal v ofsajdu. Po pauze tak uvidíme buly ve středním pásmu.

04:36

Po souhře s Obdržálkem zase na druhém konci ledové plochy pálil Hraško, jeho střelu připravený Bence Bálizs vyrazil mimo nebezpečí hokejkou.

03:02

Jesse Dudás měl na hokejce úvodní gól, dělovkou z první ale nastřelil jen pravou tyčku! Skapski teď měl z pekla štěstí!

02:22

Rytíři vyhráli první buly před svou svatyní a okamžitě vyhodili, maďarský celek tak musí z pásma ven. Pro kotouč se musí vrátit až ke své bráně.

02:15

Poprvé se vylučuje, na trestnou lavici usedá domácí forvard Miloš Kelemen (ZVO). Ten si tam odpyká dvoumintuový trest za podrážení, přesilovka pro MAC.

01:44

Ulrych projel do útočného pásma podél mantinelu a nahrál Chovanovi, následná akce se nakonec obešla bez zakončení. Bálizs tedy nemusel zasahovat.

00:55

Hosté hned v první minutě proklepli reflexy domácího gólmana, Mackenzie Skapski byl ale připraven a Dudásovu střelu chytil.

00:22

Úvodní buly vyhrál domácí Kytnár, domácí nehodlají ztrácet čas a okamžitě se přesouvají do útočného pásma. Bálizs musí být hned v úvodu utkání ve střehu.

00:01

Utkání právě začalo.
Teď už by snad mělo být vše v pořádku, sudí opět svolává první lajny do středového kruhu. Start odvety je konečně tu, začínáme s menším zpožděním.
Ve Zvolenu se stále ještě nehraje, ledaři se snaží spravit Bálizsovu branku, která nechce držet na svém místě. Start utkání se tak o pár minut posune...
Oba celky už jsou na ledě, druhé čtvrtfinálové střetnutí mezi rytíři a medvědy začne jen za pár desítek sekund. Na úvodním buly poměří síly Kytnar a Langkow.
Níže si můžete prohlédnout dnešní sestavy, které se od včerejšího úvodního duelu vůbec nezměnily. Složení formací obou celků je naprosto identické.
Úvodní sestavy:

HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Pöyhönen, Fraser, Hraško (A), Vandane, Drgoň, Ulrych, Růžička, Zeleňák – Vandas, Kytnár (A), Handlovský – Šišovský, Chovan (C), Obdržálek – Zuzin, Mitchell, Kelemen – Andrisík, Halama, Petráš.

MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai (C), Macaulay (A), Negrin, Dudás (A), Burt, Vokla, Nagy, Garát – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Pápa, Majoross, Terbócs – Odnoga, Kreisz, Szigeti.

Rozhodčí: Stano, Lokšík – Konc ml., Frimmel.
Příjemný nedělní večer! První dvě čtvrtfinálové série Kaufland play-off letošního ročníku Tipsport ligy dnes pokračují druhými zápasy. Potvrdí Zvolen opět roli favorita a uspěje nad Budapeští i v odvetě, nebo se tentokrát budou radovat Majorossovi svěřenci?

Včerejší úvodní duel byl poměrně jednoznačný, domácí nad outsiderem z maďarské metropole uspěli 4:0 po trefách Petráše, Mitchella, Kelemena a Halamy. Svého soka jasně přehráli a výrazně jej i přestříleli (37:20), se svým výkonem ale úplně spokojený býti nemohou – jejich hru totiž doprovázela řada menších či větších nepřesností. Újbuda toho ovšem samozřejmě musí zlepšit mnohem více, vždyť se jí včera ani nepodařilo Skapskiho překonat. Uvidíme, jakou podívanou nám oba celky naservírují dnes.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HKM Zvolen – MAC Budapešť

3:2

po s.n. (3:2) (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0) Stav série: 2:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Mitchell (Hraško, Vandane), 33. Zuzin (Vandas, Mitchell), rozh. náj. Kytnár – 13. Bodó (Langkow, Brown), 30. Bodó (Macaulay)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Chovan (ZVO)
0:0   Bodó (MAC)
2. série:
0:0   Handlovský (ZVO)
0:1   Brown (MAC)
3. série:
1:1   Obdržálek (ZVO)
1:2   Langkow (MAC)
4. série:
1:2   Mitchell (ZVO)
1:2   Dansereau (MAC)
5. série:
2:2   Drgoň (ZVO)
2:2   Klempa (MAC)
6. série:
2:2   Brown (MAC)
2:2   Drgoň (ZVO)
7. série:
2:2   Langkow (MAC)
2:2   Obdržálek (ZVO)
8. série:
2:2   Brown (MAC)
3:2   Kytnár (ZVO)

HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Pöyhönen, Fraser, Hraško (A), Vandane, Drgoň, Ulrych, Růžička, Zeleňák – Vandas, Kytnár (A), Handlovský – Šišovský, Chovan (C), Obdržálek – Zuzin, Mitchell, Kelemen – Andrisík, Halama, Petráš.

MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai (C), Macaulay (A), Negrin, Dudás (A), Burt, Vokla, Nagy, Garát – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Pápa, Majoross, Terbócs – Odnoga, Kreisz, Szigeti.

Rozhodčí: Stano, Lokšík – Konc ml., Frimmel.

Diváci: 1 891

Průběh zápasu
1. třetina
02:15 ZVO 2 Kelemen, podrážení
10:56 ZVO 2 Obdržálek, podrážení
11:33 ZVO 2 Mitchell, sekání
12:01 MAC 0:1 Bodó (Langkow, Brown)
13:55 ZVO 2 Handlovský, hrubost
ZVO 2 Burt, hrubost
18:08 MAC 2 Poszgai, nedovolené bránění
19:21 ZVO 1:1 Mitchell (Hraško, Vandane)
Po 1. třetině
2. třetina
22:49 ZVO 2 Drgoň, sekání
28:15 ZVO 2 Mitchell, hákování
MAC 2 Brown, nafilmovaný pád nebo přehrávání
29:43 MAC 1:2 Bodó (Macaulay)
30:47 MAC 2 Pozsgai, nedovolené bránění
32:50 ZVO 2:2 Zuzin (Vandas, Mitchell)
33:35 MAC 2 Brown, hákování
33:42 ZVO 2 Vandas, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
43:03 MAC 2 Burt, napadení
45:40 MAC 2 Vokla
55:52 MAC 2 Pozsgai, hákování
Po 3. třetině
Prodloužení
63:05 MAC 2 Brown, sekání
před nájezdy
Samostatné nájezdy
70:00 ZVO 3:2 Kytnár (rozh. náj.)
po s.n.