Menu

Futsal

Divize D

Amako Heřmanův Městec – DTJ Juventus Hlinsko

2:2

konec (1:0)

16.02.2019, 16:00 • SH Heřmanův Městec • Petr Dejnožka

40

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Obrovská radost v hlineckém táboře! V čase 39:30 Hlinsko vyrovnává poté, co se míč dostal před branku na LUBOŠE KRBÁLKA, který z podobné pozice jako v prvním případě vyrovnává stav dnešního střetnutí – 2:2!

39

Do konce zápasu zbývá 92 vteřin, hostující tým Juventus Hlinsko si vybírá oddechový čas a v samotném závěru se pokusí o vyrovnání klíčového souboje!

38

Domácí ale uklidnění v podobě třetího gólu odmítli! Marek Netušil vybral razanci před technikou, jeho nepovedená střela skončila mimo Jeníčkovu branku.

37

Faul číslo šest, desetimetrový kop pro Amako!

36

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Tak pozor, čtyři minuty před koncem zde máme kontaktní branku, která přinese drama! Kombinace "až do kuchyně" přinesla míč na nohu LUBOŠE KRBÁLKA, kterému stačilo jen nastavit nohu – 2:1!

34

Kontaktní branka visela ve vzduchu! Filipi z pravé strany křižným pasem našel nabíhajícího Lukáše Novotného, který ve skluzu nedokázal branku Amaka trefit! To by mohlo hosty velmi mrzet.

32

Začíná se nám přitvrzovat. Michal Straka to přehnal u lajny s tvrdostí svého zákroku a také on si z dnešního klíčového duelu odnese minimálně žlutou kartu.

32

Po ruce na půlící čáře a následném faulu má Juventus na kontě již čtyři nedovolené zákroky. Luboš Krbálek navíc dostal za faul žlutou kartu.

24

Amako právě vstřelilo branku!
Domácí se každou minutou přibližují k oslavám mistrovského titulu! Nástřel Petera do skrumáže hlineckých hráčů před brankou se nešťastně odrazil od JAKUBA NEVOLEHO do vlastní branky. Heřmanův Městec tak vede 2:0!

23

Amako si výraznější brankovou příležitost nevypracovalo, a tak se muselo rychle bránit. Nejzkušenější hráč v hlineckém výběru Radek Cepl z levé strany vyslal prudkou ránu, Jan Hort ale udržel na svém kontě nulu kvalitním zákrokem!

15

Zároveň za skluz u lajny dostává žlutou kartu domácí Filip Panchártek.

12

Skvěle sehraná akce Amaka zaváněla druhou gólovou radostí! Dvořáček na pozici pivota sklepl míč do druhé vlny na nabíhajícího Marka Netušila, který z voleje vypálil na branku Juventusu! Skvělým zákrokem se blýskl gólman Michal Jeníček, který jeho pokus vykopl mimo tři tyče.

10

Rázem to mohlo být o dvě branky! Tomáš Dvořáček dostal balon na pravou stranu až před brankáře, naznačením střely si Jeníčka položil, ani to mu ale ke gólové střele nepomohlo! Jeho zakončení totiž zamířilo do brankové konstrukce.

7

Amako právě vstřelilo branku!
Aktivita Amaka je odměněna vedoucí branku! Tomáš Dvořáček ukázkově narazil MICHALU STRAKOVI, který prudkým zakončením k tyči prostřelil brankáře Jeníčka poprvé! Lídr tabulky se tak na domácí půdě ujímá vedení – 1:0!

Amako Heřmanův Městec – DTJ Juventus Hlinsko

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Straka (Dvořáček), 24. J. Nevole (vla.) – 36. Krbálek, 40. Krbálek

Karty:   15. Panchártek (AMA), 32. Straka (AMA) – 32. Krbálek (JUH)

Amako Heřmanův Městec: Hort (Vašíček) – Dostál, Dvořáček, Netušil, Panchártek, Krátký, Straka, Řehák, Semínko, Peter

DTJ Juventus Hlinsko: Jeníček (Václavík) – Krbálek, Picek, M. Nevole, Cepl, Černý, Filipi, J. Nevole, Novák, Novotný

Rozhodčí: Černý, Vaněk