Menu

Futsal

Divize D

Amako Heřmanův Městec – DTJ Juventus Hlinsko

2:2

konec (1:0)

16.02.2019, 16:00 • SH Heřmanův Městec • Petr Dejnožka

Program v Heřmanově Městci pokračuje, vše je otevřené. Před posledním kolem vede domácí Amako ligu o jeden bod právě před hlineckým Juventusem. Sledujte nás dále! (16:45:12)
Pokud někdo pět minut před koncem zápasu tipoval remízu, vzhledem k průběhu měl být prohlášen za slabomyslného. Amako bylo po většinu času aktivnější, vypracovalo si řadu šancí, díky dvěma trefám Luboše Krbálka ale o dobře rozehraný duel přišlo!

Konec zápasu.

40

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Obrovská radost v hlineckém táboře! V čase 39:30 Hlinsko vyrovnává poté, co se míč dostal před branku na LUBOŠE KRBÁLKA, který z podobné pozice jako v prvním případě vyrovnává stav dnešního střetnutí – 2:2!

40

Posledních čtyřicet vteřin, Juventus se pomalu posouvá kupředu.

40

Na začátku poslední minuty byla střela Luboše Krbálka zablokována, rána Martina Nevoleho vzápětí skončila vysoko nad brankou.

39

Juventus okamžitě odvolává brankáře a kombinuje na útočné polovině.

39

Do konce zápasu zbývá 92 vteřin, hostující tým Juventus Hlinsko si vybírá oddechový čas a v samotném závěru se pokusí o vyrovnání klíčového souboje!

38

Domácí ale uklidnění v podobě třetího gólu odmítli! Marek Netušil vybral razanci před technikou, jeho nepovedená střela skončila mimo Jeníčkovu branku.

37

Faul číslo šest, desetimetrový kop pro Amako!

36

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Tak pozor, čtyři minuty před koncem zde máme kontaktní branku, která přinese drama! Kombinace "až do kuchyně" přinesla míč na nohu LUBOŠE KRBÁLKA, kterému stačilo jen nastavit nohu – 2:1!

36

Potlesk tribuny nyní patří Tomášovi Dostálovi, který dvakrát dokázal zablokovat nadějnou šanci Juventusu. Hosté si ale v posledních minutách vypracovali silnou převahu.

35

Tomáš Dostál tlumil akci Juventusu nedovoleným zákrokem, hosté zůstanou s míčem na útočné polovině.

35

Obzvláště, když si po následné akci zapisují na své konto pátý akumulovaný faul. Dočkáme se ve druhé půli desetimetrového kopu?

34

Kontaktní branka visela ve vzduchu! Filipi z pravé strany křižným pasem našel nabíhajícího Lukáše Novotného, který ve skluzu nedokázal branku Amaka trefit! To by mohlo hosty velmi mrzet.

33

Amako velmi zkušeně drží balon a odmítá jakýkoliv tlak svého soka. Minutky navíc utíkají velmi rychle..

32

Začíná se nám přitvrzovat. Michal Straka to přehnal u lajny s tvrdostí svého zákroku a také on si z dnešního klíčového duelu odnese minimálně žlutou kartu.

32

Po ruce na půlící čáře a následném faulu má Juventus na kontě již čtyři nedovolené zákroky. Luboš Krbálek navíc dostal za faul žlutou kartu.

31

Hosté za prvních deset minut nasbírali dva akumulované fauly, po hrozbě v první půli si Amako na čistou hru dává velký pozor.

31

Začala nám poslední desetiminutovka. I přesto, že Hlinečtí směrem do ofenzívy rozhodně přidali, zatím se jim nedaří vytvářet si větší množství brankových příležitostí. Času na zvrat v utkání je ale ještě dostatek.

29

Zatím asi nejzajímavější příležitost Juventusu v utkání měl Radek Cepl, který akci tři na dva zakončil jedovatou střelou. Gólman Jan Hort jí sledoval pouze očima a měl štěstí, že balon skončil jen kousek od jeho šibenice.

28

Hlinsko pochopilo, že pokud chce pomýšlet na úspěch v dnešním zápase, bude muset zabrat. Přitápí pod kotlem a poprvé se mu kloudně daří zatlačit Amako u jeho branky.

28

O další nástřel před branku Horta se postaral Stanislav Filipi, domácí se ale dokázali ubránit.

27

Juventus přece jen začíná kousat, a to zejména z rychlých protiútoků. Jeden takový táhl Lukáš Novotný, po kvalitním návratu Řeháka se ale k zakončení nepropracoval.

26

Hlinecký prapor chtěl pozvednout Martin Nevole, který se odvážně vydal mezi dva hráče Amaka. Jeho průnik vypadal sympaticky, nakonec ale přinesl pouze nepřesné zakončení.

24

Amako právě vstřelilo branku!
Domácí se každou minutou přibližují k oslavám mistrovského titulu! Nástřel Petera do skrumáže hlineckých hráčů před brankou se nešťastně odrazil od JAKUBA NEVOLEHO do vlastní branky. Heřmanův Městec tak vede 2:0!

23

Amako si výraznější brankovou příležitost nevypracovalo, a tak se muselo rychle bránit. Nejzkušenější hráč v hlineckém výběru Radek Cepl z levé strany vyslal prudkou ránu, Jan Hort ale udržel na svém kontě nulu kvalitním zákrokem!

22

Juventus se osvobodil pouze za cenu odkopu, netrvalo dlouho a míč se znovu kutálí po jeho obranné polovině.

21

Druhá půlka začala stejným způsobem, jako první skončila. Heřmanův Městec má ve hře výrazně navrch a snaží se definitivně odrazit ambice soupeře.

21

Začal druhý poločas.
Je za námi úvodní polovina, ve které kralovalo heřmanoměstecké Amako. Domácí si vypracovali velké množství brankových příležitostí, hosty však ve hře drží skvělý brankář Jeníček. Pokud by duel tímto výsledkem skončil, znamenalo by to, že by Amako Heřmanův Městec mohlo slavit titul v Divizi D. Nechme se překvapit, jedeme dál!

20

První poločas skončil.

20

První poločas uzavřel střelou z pravé strany právě Marek Řehák, Jeníček opět neomylný.

20

Obrana Juventusu podcenila práci Řeháka s Dvořáčkem, druhý jmenovaný totiž v pádu dokázal procpat míč na svého spoluhráče před brankou. Marek Řehák však balon na branku usměrnit nedokázal.

19

Po delším čase se opět trochu blýskalo před brankou Horta, Novotnému ale k míči chyběl jediný krok.

18

Amako drží balon a zbytečně se ho nechce zbavovat. Za současného stavu, kdy nad ním po jakémkoliv faulu visí hrozba desetimetrového kopu, je to ale pochopitelné.

17

Hlinsko se nyní dožadovalo odpískání šestého faulu, sudí ale jen zakroutili hlavou.

16

Amako se vrací zpět na útočnou polovinu, střela Řeháka přinesla Jeníčkovi těžkou práci, brankář Juventusu si s ní ale poradil.

15

Zároveň za skluz u lajny dostává žlutou kartu domácí Filip Panchártek.

15

Rázem se domácí dopustili dalších dvou nedovolených zákroků a jsou na pěti! To znamená, že každý další bude přinese desetimetrový kop.

15

David Semínko táhl nadějnou protiakci Heřmanova Městce, přečíslení nakonec vzal na sebe a pravou nohou poslal balon jen několik čísel nad břevno. Jeníček míč kontroloval pouze očima.

14

Šest a půl minuty před koncem prvního poločasu se nám stav akumulovaných faulů posunul na 3:2 pro Amako.

14

Martin Nevole ze standardní situace trefil pouze nohy Tomáše Dvořáčka, domácí futsalisté se bez větších obtíží ubránili.

13

Jakub Nevole si vykoledoval faul u postranní čáry, hlinečtí mohou doufat ve vyrovnání při volném přímémé kopu z kvalitní pozice.

12

Právě brankář Hlinska byl po zmíněném zákroku rychle ošetřen a je připraven nadále pokračovat v utkání. A podle dosavadního průběhu se zdá, že se ještě pořádně zapotí.

12

Skvěle sehraná akce Amaka zaváněla druhou gólovou radostí! Dvořáček na pozici pivota sklepl míč do druhé vlny na nabíhajícího Marka Netušila, který z voleje vypálil na branku Juventusu! Skvělým zákrokem se blýskl gólman Michal Jeníček, který jeho pokus vykopl mimo tři tyče.

11

Útočný faul Juventusu maří další akci hostujícího týmu, na nedovolené zákroky je sníženo.

10

Rázem to mohlo být o dvě branky! Tomáš Dvořáček dostal balon na pravou stranu až před brankáře, naznačením střely si Jeníčka položil, ani to mu ale ke gólové střele nepomohlo! Jeho zakončení totiž zamířilo do brankové konstrukce.

9

Na branku Hlinska se valí jeden útok za druhým, obrana Juventusu vůbec nestíhá.

9

Hlinečtí zahrozili po nástřelu z vlastní poloviny, nabíhající Dominik Picek však míč před brankou hlavou tečovat nedokázal. A tak si balonu užívají znovu hráči z Heřmanova Městce.

8

Ani vstřelená branka futsalisty Heřmanova Městce neuspokojila, domácí se nadále tlačí do zakončení. Marek Řehák tentokrát Jeníčka pořádně protáhl, z následného rohu již Amako nezahrozilo.

7

Amako právě vstřelilo branku!
Aktivita Amaka je odměněna vedoucí branku! Tomáš Dvořáček ukázkově narazil MICHALU STRAKOVI, který prudkým zakončením k tyči prostřelil brankáře Jeníčka poprvé! Lídr tabulky se tak na domácí půdě ujímá vedení – 1:0!

6

Ostřelování svatyně Juventusu pokračuje, Marek Netušil kousek za půlící čáře natáhl k ostré ráně, která však, bohužel pro domácí, skončila mimo.

5

Na opačné straně vypálil Martin Nevole ze standardní situace nad branku. Amako si zapsalo první akumulovaný faul.

5

Hostující Jakub Nevole na půlící čáře trestuhodně přišel o balon, což přineslo rychlou akci Heřmanova Městce. Vše na sebe vzal David Semínko, který přízemním zakončením vzdálenější tyč těsně minul.

4

Řehákovo zakončení z pravé strany skončilo pouze na boční síti. Hosté však balon zadarmo odevzdali.

4

Po krátkém ošetření brankáře Michala Jeníčka může hra pokračovat.

4

Zatím největší příležitost přišla po průniku Davida Semínka po pravé straně. Hráč Amaka přízemní centrem hledal nabíhajícího Panchártka, kterému však na zadní tyči chyběl k míči dobrý půlmetr.

3

Amako je nadále výrazně aktivnější a snaží se o vstřelení vedoucího gólu. Panchártek byl sice poměrně blízko hlinecké branky, z otočky ale nedokázal míč správně usměrnit. Nyní hraje Juventus.

2

Nadále se hraje před brankou Juventusu, rána pravačkou v podání Netušila ale skončila mimo branku.

1

Kapitán Amaka Tomáš Dvořáček se v souboji jeden na jednoho do šance neprobil, domácí však zůstávají s míčem na útočné polovině.

1

Utkání právě začalo.
Příjemné odpoledne z Heřmanova Městce! V závěrečném turnaji Divize D se o první místo a tím pádem i možnost postupu do druhé ligy.
Úvodní sestavy:

Amako Heřmanův Městec: Hort (Vašíček) – Dostál, Dvořáček, Netušil, Panchártek, Krátký, Straka, Řehák, Semínko, Peter

DTJ Juventus Hlinsko: Jeníček (Václavík) – Krbálek, Picek, M. Nevole, Cepl, Černý, Filipi, J. Nevole, Novák, Novotný

Rozhodčí: Černý, Vaněk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Amako Heřmanův Městec – DTJ Juventus Hlinsko

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Straka (Dvořáček), 24. J. Nevole (vla.) – 36. Krbálek, 40. Krbálek

Karty:   15. Panchártek (AMA), 32. Straka (AMA) – 32. Krbálek (JUH)

Amako Heřmanův Městec: Hort (Vašíček) – Dostál, Dvořáček, Netušil, Panchártek, Krátký, Straka, Řehák, Semínko, Peter

DTJ Juventus Hlinsko: Jeníček (Václavík) – Krbálek, Picek, M. Nevole, Cepl, Černý, Filipi, J. Nevole, Novák, Novotný

Rozhodčí: Černý, Vaněk