Menu

Futsal

Divize D

Amako Heřmanův Městec – DTJ Juventus Hlinsko

2:2

konec (1:0)

16.02.2019, 16:00 • SH Heřmanův Městec • Petr Dejnožka

Program v Heřmanově Městci pokračuje, vše je otevřené. Před posledním kolem vede domácí Amako ligu o jeden bod právě před hlineckým Juventusem. Sledujte nás dále! (16:45:12)
Pokud někdo pět minut před koncem zápasu tipoval remízu, vzhledem k průběhu měl být prohlášen za slabomyslného. Amako bylo po většinu času aktivnější, vypracovalo si řadu šancí, díky dvěma trefám Luboše Krbálka ale o dobře rozehraný duel přišlo!

Konec zápasu.

40

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Obrovská radost v hlineckém táboře! V čase 39:30 Hlinsko vyrovnává poté, co se míč dostal před branku na LUBOŠE KRBÁLKA, který z podobné pozice jako v prvním případě vyrovnává stav dnešního střetnutí – 2:2!

40

Posledních čtyřicet vteřin, Juventus se pomalu posouvá kupředu.

40

Na začátku poslední minuty byla střela Luboše Krbálka zablokována, rána Martina Nevoleho vzápětí skončila vysoko nad brankou.

39

Juventus okamžitě odvolává brankáře a kombinuje na útočné polovině.

39

Do konce zápasu zbývá 92 vteřin, hostující tým Juventus Hlinsko si vybírá oddechový čas a v samotném závěru se pokusí o vyrovnání klíčového souboje!

38

Domácí ale uklidnění v podobě třetího gólu odmítli! Marek Netušil vybral razanci před technikou, jeho nepovedená střela skončila mimo Jeníčkovu branku.

37

Faul číslo šest, desetimetrový kop pro Amako!

36

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Tak pozor, čtyři minuty před koncem zde máme kontaktní branku, která přinese drama! Kombinace "až do kuchyně" přinesla míč na nohu LUBOŠE KRBÁLKA, kterému stačilo jen nastavit nohu – 2:1!

36

Potlesk tribuny nyní patří Tomášovi Dostálovi, který dvakrát dokázal zablokovat nadějnou šanci Juventusu. Hosté si ale v posledních minutách vypracovali silnou převahu.

35

Tomáš Dostál tlumil akci Juventusu nedovoleným zákrokem, hosté zůstanou s míčem na útočné polovině.

35

Obzvláště, když si po následné akci zapisují na své konto pátý akumulovaný faul. Dočkáme se ve druhé půli desetimetrového kopu?

34

Kontaktní branka visela ve vzduchu! Filipi z pravé strany křižným pasem našel nabíhajícího Lukáše Novotného, který ve skluzu nedokázal branku Amaka trefit! To by mohlo hosty velmi mrzet.

33

Amako velmi zkušeně drží balon a odmítá jakýkoliv tlak svého soka. Minutky navíc utíkají velmi rychle..

32

Začíná se nám přitvrzovat. Michal Straka to přehnal u lajny s tvrdostí svého zákroku a také on si z dnešního klíčového duelu odnese minimálně žlutou kartu.

32

Po ruce na půlící čáře a následném faulu má Juventus na kontě již čtyři nedovolené zákroky. Luboš Krbálek navíc dostal za faul žlutou kartu.

31

Hosté za prvních deset minut nasbírali dva akumulované fauly, po hrozbě v první půli si Amako na čistou hru dává velký pozor.

Amako Heřmanův Městec – DTJ Juventus Hlinsko

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Straka (Dvořáček), 24. J. Nevole (vla.) – 36. Krbálek, 40. Krbálek

Karty:   15. Panchártek (AMA), 32. Straka (AMA) – 32. Krbálek (JUH)

Amako Heřmanův Městec: Hort (Vašíček) – Dostál, Dvořáček, Netušil, Panchártek, Krátký, Straka, Řehák, Semínko, Peter

DTJ Juventus Hlinsko: Jeníček (Václavík) – Krbálek, Picek, M. Nevole, Cepl, Černý, Filipi, J. Nevole, Novák, Novotný

Rozhodčí: Černý, Vaněk