Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Motor České Budějovice – HC Slavia Praha

4:3

po prodl. (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)

18.01.2019, 17:00 • Budvar aréna • O pořadí v play-off • Adam Pavlíček

Utkání je za námi! Z vítězství se nakonec mohou radovat českobudějovičtí, kterým výhru v prodloužení vystřelil Pavel Novák! Pro dnešek je to vše, děkuji za pozornost! (18:59:49)

Konec zápasu.

60:14

České Budějovice právě vstřelily branku!
V prodloužení jsme nakonec nečekali na rozuzlení vůbec dlouho! PAVEL NOVÁK najel do pásma, blíže k brance a z bekhendu trefil přesně bližší horní růžek! Povedená trefa a Pavel Novák tak završuje hattrick! Asistence: Jan Tlačil, Jakub Čížek.

60:01

Začalo prodloužení.
Čeká nás tedy prodloužení, které si slávisté vynutili, když se trefili necelou minutu před odchodem do kabin. Prodloužení začne za zhruba tři minutky.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:51

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Holý – 2 min., držení).

59:51

Damien Hradil zůstal po jednom ze zákroků na jeho osobu ležet na ledové ploše, po chvíli se ale za pomoci lékaře a svého spoluhráče zvedá a odjíždí na střídačku. Zřejmě inkasoval nepříjemný zásah do kolene. Snad ted bude slávistický útočník v pořádku!

59:12

Slavia právě vstřelila branku!
Slávisté se mohou radovat, chvíli před koncem základní hrací doby srovnávají skóre! Po střele Ondřeje Holého se k dorážce dostal MATĚJ HASIL, jenž z bekhendu rozvlnil síťku za Dvořákovými zády! Asistence: Ondřej Holý, Damien Hradil.

58:35

Jakub Čížek nabruslil k puku, z mezikruží poté vystřelil. Jeho projektil byl velmi razantní. Němeček ho vytěsnil maskou, kterou si následně upravuje. Za chvíli se tedy bude vhazovat právě po levici hostujícího brankáře.

57:40

Na ledové ploše se toho v posledních okamžicích příliš nedělo. Až se zničehonic dostal do dobré pozice Jan Tlačil! Už to vypadalo, že kotouč z bekhendu před brankou zasune, ovšem trefil jen Němečkův beton! Nyní při Slavii stála i trocha potřebného štěstí!

55:53

Slávisté dlouho drželi kotouč na svých holích, jenže se nemohli probít přes střední pásmo, které Motor nyní poměrně dobře zamkl. Pražané se poté ale dostávají do pásma a již kombinují.

54:45

Václav Svach dostal kotouč na svou hůl, načež jej přes všechny čáry vyhodil až za Němečkovu svatyni. Z přesilovky moc času už nezbývá.

53:28

Ondřej Holý v jednom střídání pálil hned dvakrát. Jeho první pokus neprošel, druhý už musel pohotový Dvořák vytěsnit za pomoci svých betonů.

52:52

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vávra – 2 min., podrážení).

52:29

Michal Silný nahodil kotouč ze středního pásma na branku. Poté k Němečkově brance ještě dojel a slávistického brankáře nenechal rozehrát. Bude se tedy vhazovat v útočném pásmu Motoru.

51:37

Jan Tlačil si najížděl před branku. načež dostal od jednoho ze svých spoluhráčů z obrany přihrávku do jízdy. Střelu ale za brankovou čáru následně neuklidil, Němeček byl i tentokrát pohotový.

49:57

Jeden z domácích hráčů nebyl vůbec daleko od navýšení skóre. Nevyužil ale parádní přihrávky, kterou zpoza branky dostal. Němeček jen schoval pomalu klouzající puk v lapačce.

48:54

Jakub Janča dostal solidní přihrávku mezi kruhy, odkud napřáhl a zkusil své štěstí. Jančův pokus, jež letěl po zemi, ale končí na betonech připraveného Marka Dvořáka.

47:15

Jan Vávra získal kotouč na svou hůl, aby jej následně vyhodil přes všechny čáry až za soupeřovu svatyni. Právě odtud tedy budou Pražané zahajovat další útočné snažení.

46:59

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (J. Novák – 2 min., podrážení).

45:58

Ondřej Vaculík udržel kotouč na holi. Přebruslil slávistického obránce, načež zkusil své štěstí střelou na bližší tyč. Vaculíkův pokus ovšem Němeček drží bezpečně ve své výstroji.

44:49

Domácí jsou v plném počtu, Janoch se vrací na ledovou plochu. Rovnou míří do obranného pásma, kde se pokusí soupeře připravit o kotouč, jež Slavia nyní drží.

43:48

První polovina přesilové hry je za námi. Marek Dvořák mockrát zasahovat nemusel, neměl totiž příležitost. Tuto skutečnou ale zřejmě mile rád uvítal, Slavia ovšem znovu kombinuje.

42:49

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Janoch – 2 min., podrážení).

42:40

Dlouho v útočném pásmu kombinovali slávističtí hráči. Až po delší době ujel do brejku Jan Tlačil, který je dnes velmi aktivní. Zkoušel zasunout kotouč z bekhendu, ovšem Němeček jej vychytal.

40:35

František Schwartz jel s kotoučem po křídle. Z velkého úhlu zkoušel poslat přihrávku před brankoviště, kde ovšem nikdo z jeho spoluhráčů nestál, a tak tedy nemohl ani zakončovat.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá perioda jasně patřila domácímu Motoru, alespoň tedy co se gólového počtu týká. Právě domácími otočili skóre, které nyní těsně hovoří v jejich prospěch. Uvidíme, zda ho dokáží alespoň udržet, nebo se Slavia ještě vzepře.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:54

Domácí hokejisté jsou stále o něco lepším týmem. Michal Silný dostával zajímavou přihrávku, jenže už za modrou čáru, tudíž se píská ofsajdové postavení.

37:30

Motor stále kombinuje v útočném pásmu. Nyní je o něco lepším týmem, ovšem k další dobré příležitosti se ne a ne prokombinovat.

36:51

České Budějovice právě vstřelily branku!
Motor otáčí skóre ve svůj prospěch! Po Hradilově faulu na Michala Silného se kotouče, respektive nájezdu, ujal PAVEL NOVÁK, který si poradil mazácky a kotouč trefil o tyčku do branky!

36:51

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hradil – trestné střílení, sekání).

36:20

Michal Silný posílal přihrávku mezi kruh, kde stál připravený Vojtěch Krcho. Ten zkusil zakončit, ovšem bez většího úspěchu. Motorácký tlak tak pokračuje.

34:50

Českobudějovičtí hráči se snažili dostat až do zakončení, jenže jeden z protihráčů jim kotouč uzmul a rychle převrací hru na opačnou stranu kluziště.

33:40

Štěpán Turek je dnes velmi aktivní, soupeřovu branku ohrožoval i nyní! Pálil z pravého kruhu z Dvořákova pohledu. Puk zkusil dostat na bližší tyč, ovšem českobudějovický brankář zasahuje včas.

32:28

Zoran Fiala stál na modré čáře, přičemž si sjel zhruba na vrcholek kruhu. Fialova následná střela až na branku neprošla, když se stihla zastavit o některého z hráčů před brankou.

31:32

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Š. Masopust – 2 min., faul kolenem).

30:37

České Budějovice právě vstřelily branku!
Máme srovnáno, České Budějovice se mohou radovat! Pavel Novák vyslal do útoku JANA TLAČILA, který procpal kotouč přesně k pravé tyči z Němečkova pohledu! Asistence: Pavel Novák.

29:02

Vojtěch Krcho pálil hned dvakrát z poměrně dobré pozice, zblízka branky. Nejprve jeho pokus až na branku skrze slávistického obránce neprošel, poté domácí útočník trefil jen připravené Němečkovy betony.

28:14

Štěpán Turek si sjel zhruba někam doprostřed útočného pásma. Už se k němu snášela přihrávka a Turek se pokusil o střelu. Ta mu ale příliš nesedla, Dvořák tedy nakonec ani zasahovat nemusí.

27:13

Vhazovalo se v útočném pásmu slávistického týmu. Ten vypálil po vhazování, jenže Marek Dvořák dával pozor a neměl problém kotouč schovat v lapačce.

26:20

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Káník – 2 min., sekání).

26:07

Nyní hned dvakrát po sobě zkoušel střílet Jakub Čížek. První pokus, kdy dostal přihrávku mezi kruhy, mu nevyšel. Po následném rychlém brejku mířil dobře na vzdálenější tyč, jenže tentokrát Němeček drží jeho kotouč mezi rukou a tělem.

25:29

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Holý – 2 min., hákování).

24:40

Čapek posílal přihrávku na Hasila, kterého dobře viděl najíždět před branku. Druhý jmenovaný ovšem nenapálil kotouč vůbec ideálně, branku domácích nakonec vůbec neohrozil.

24:09

První rozehrávka českobudějovickému týmu nevyšla. Patrik Škola zkoušel oslovit některého z najíždějících útočníků, jenže puk končí jen na zakázaném uvolnění.

23:32

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Mareček – 2 min., podrážení).

22:32

Slávisté byli poměrně dlouho pod tlakem, a tak zareagovali jen zakázaným uvolněním, které vrátí hru před slávistickou branku.

21:28

Po buly dostal přihrávku na modrou čáru Patrik Škola. Ze zápěstí pak poslal střelu na branku. Němeček na ni ale dobře viděl, a proto s ní neměl výraznější problémy.

20:25

Hned na začátek třetiny mohlo být kompletně srovnáno! Jan Tlačil se dostal na vrcholek kruhu, tedy do dobré pozice, z ní ale trefil jen vzdálenější tyč, od které se puk vrací do hry.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodních dvacet minut je za námi. Slávisté si vytvořili především v úvodní části více příležitostí. Dvě z nich také v branku přetavili. Motor pak odpověděl jedním přesným zásahem, a tak do druhých dvaceti minut půjde Slavia s jednobrankovým vedením.

20:00

První třetina skončila.

19:36

Tomáš Mareček vystřelil z větší vzdálenosti velmi pohotově. Jeho projektil směřoval na vzdálenější tyč, ovšem domácí brankář vyrážečkou dokázal puk vytěsnit mimo tři tyče.

18:47

Vojtěch Krcho posílal přihrávku na před brankou stojícího Jakuba Čížka. Puk byl ovšem těžko zpracovatelný, a tak domácí útočník branku neohrozil.

18:07

České Budějovice právě vstřelily branku!
Už je to jen o jeden přesný zásah! PAVEL NOVÁK nabral dobrou rychlost a byl velmi agilní. Dostal se do střelecké pozice v těsné blízkosti branky, přičemž vzápětí trefil přesně k tyči! Asistence: Jan Tlačil.

17:19

Českobudějovičtí stále kombinují v útočném pásmu. Němeček si zatím stačil připsat další z dobrých zákroků. Oba týmy nyní konkrétně svádí souboj o kotouč v rohu útočné třetiny.

16:20

Matěj Hasil nabral rychlost, po křídle se nacpal do zakončení. Zkusil to do bližšího horního růžku, jenže ho jen těsně minul. Na opačnou stranu pak míří motoráci.

15:31

Na opačnou stranu se hnali také domácí hráči. Ti se dostali do přečíslení, které ovšem zůstává neproměněno v gól. Němeček totiž předvedl povedený zákrok, kterým dokázal těsně udržet kotouč ještě před brankovou čárou.

14:52

První výrazná šance této přesilovky! Štěpán Turek se dostal přes obránce, najel přesně mezi kruhy, načež velmi svižnou střelou trefil jen zadní mantinel. Dvořák se jen ohlédl.

13:49

Hostující celek dobře kombinoval. Tentokrát se opět pokusil poslat přihrávku zpoza branky před ni. Ovšem jeden ze slávistů kotouč netrefil ideálně.

13:07

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Škola – 2 min., nedovolené bránění).

12:36

Slavia právě vstřelila branku!
Slávisté ujeli do přečíslení dva na jednoho. Tomáš Labuzík střílel, ovšem Dvořák kotouč vykopl před sebe, kam si sjížděl MATĚJ HASIL. Ten neměl s dorážkou problém. Asistence: Matěj Labuzík.

10:54

Slavia právě vstřelila branku!
Máme tu první branku utkání! Patrik Martinec vypálil od modré čáry, přičemž jeho pokus ze zápěstí ještě tečoval JAN BUREŠ, načež kotouč končí přesně za brankovou čárou. Asistence: Patrik Martinec.

09:24

Jan Tlačil se podruhé do akce již dostal. V přečíslení dva na jednoho posílal přihrávku na Káníka, ovšem druhý jmenovaný ji nezpracoval ideálně. Nicméně je třeba říct, že přihrávka byl poměrně těžko zpracovatelná.

08:49

O kotouč se ve středním pásmu bojovalo v nepřehledné skrumáži. Už to vypadalo, že se do šance dostane Jan Tlačil, jenž se ovšem ocitl v těsném ofsajdu.

07:36

A prokombinovali se až k povedenému pokusu z mezikruží. Jakub Janča dostal pas mezi kruhy, odkud ale trefil jen těsně mimo levou tyč z Dvořákova pohledu.

07:12

A hra už se opět přesouvá na opačnou stranu, kde slávisté kombinují a snaží se Dvořáka v domácí brance ohrozit.

06:32

Lukáš Pavlát střílel od modré čáry, přičemž jeho pokusu ještě clonilo hned několik hráčů. Němeček Pavlátovu střelu ale na poslední chvíli uviděl a stačil ji vyrazit do rohu kluziště.

05:03

Lukáš Křenek si zajímavě obhodil hned dva protihráče, aby se následně dostal až před domácí branku. Zde ale nedokázal zakončit, neboť mu případnou střelu nedovolil poslední budějovický obránce.

04:09

Domácí hokejisté zamkli svého soupeře v jeho obranném pásmu. Dobrou přihrávku před branku dostával Ondřej Vaculík, jenže z první neodkázal uklidit kotouč na bližší tyč.

02:35

Slávisté zkoušeli další střelu od modré čáry. Jmenovitě střílel Ondřej Holý, nicméně jeho pokus byl sražen a Dvořákovu svatyni neohrozil. Skončil jen mimo nebezpečí v rohu ledové plochy.

01:35

Českobudějovičtí hokejisté se dostali z pásma, načež sami zkoušeli přejít přes střední pásmo. Jejich rozehrávka ale skončila jen na zakázaném uvolnění.

00:36

Jako první se do útočného pásma natlačila Slavia. Dobrou přihrávku do palebné pozice dostal Dominik Němeček, jenž následně vyslal svižný projektil, který ovšem trefil jen těsně nad horní tyčku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Vávra, Hubata, Svach, Pavlát, J. Novák – Káník, Tlačil, Vaculík, Š. Masopust, Hrubec, Ryba, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný, Krcho

HC Slavia Praha: Němeček (Málek) – Fiala, Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Čapka, Holý – Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Turek, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák

Rozhodčí: Šindel – Vavruška, Sedláček.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

HC Motor České Budějovice – HC Slavia Praha

4:3

po prodl. (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Novák (Tlačil), 31. Tlačil (P. Novák), 37. P. Novák (TS), 61. Novák (Tlačil, Čížek) – 11. Bureš (Martinec), 13. Hasil (Labuzík), 60. Hasil (Holý, Hradil)

HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Vávra, Hubata, Svach, Pavlát, J. Novák – Káník, Tlačil, Vaculík, Š. Masopust, Hrubec, Ryba, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný, Krcho

HC Slavia Praha: Němeček (Málek) – Fiala, Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Čapka, Holý – Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Turek, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák

Rozhodčí: Šindel – Vavruška, Sedláček

Průběh zápasu
1. třetina
10:54 SLA 0:1 Bureš (Martinec)
12:36 SLA 0:2 Hasil (Labuzík)
13:07 CEM 2 Škola, nedovolené bránění
18:07 CEM 1:2 Novák (Tlačil)
Po 1. třetině
2. třetina
23:32 SLA 2 Mareček, podrážení
25:29 SLA 2 Holý, hákování
26:20 CEM 2 Káník, sekání
30:37 CEM 2:2 Tlačil (P. Novák)
31:32 CEM 2 Š. Masopust, faul kolenem
36:51 SLA TS Hradil, sekání
36:51 CEM 3:2 P. Novák (TS)
Po 2. třetině
3. třetina
42:49 CEM 2 Janoch, podrážení
46:59 CEM 2 J. Novák, podrážení
52:52 CEM 2 Vávra, podrážení
59:12 SLA 3:3 Hasil (Holý, Hradil)
59:51 SLA 2 Holý, držení
Po 3. třetině
Prodloužení
60:14 CEM 4:3 Novák (Tlačil, Čížek)
po prodl.