Menu

Hokej

Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)

Česko U16 – Polsko U18

6:0

konec (1:0, 0:0, 5:0)

13.12.2018, 14:30 • PSG aréna, Zlín • Martin Voltr

První zápas na turnaji ve Zlíně máme za sebou, další čeká domácí reprezentaci zítra od 18 hodin proti Maďarkám. Nezapomeňte ale sledovat i průběh ostatních duelů, už dneska od 18 hodin se utkají Slovensko s Maďarskem. Prozatím příjemný den! (16:31:27)
Holky předvedly fanouškům vítězný pokřik, a vedle toho přichází ještě jeden "ceremoniál". Kapitánka s asistentkami předávají růže a dort trojici českých Lucek, které dneska slaví svátek – Lucii Eignerové, Kučerové a zraněné Gruntové. A já se samozřejmě k přání všeho nejlepšího přidávám!
Byly to velké nervy, ale české hokejisky do 16 let nakonec nasázely o dva roky starším Polkám kanára! Dvě třetiny vedly jen o gól, až v té poslední se rozstřílely. Kateřina Dvořáková ale měla právě také až ve třetí části hodně práce a čisté konto si musela odpracovat.

Aneta Dýcková, Markéta Mazancová, Lucie Kučerová a Adriana Dubová navíc skórovaly poprvé v reprezentaci!

Konec zápasu.

59:57

A úplně poslední šanci měla v posledních sekundách Andrea Trnková, druhou tyčku ovšem přestřelila.

59:26

Český nápor dál pokračuje. Kalové se ještě nabízela Trnková, ale česká třináctka si stáhla puk na bekhend. Byla to moc pěkná akce, ovšem skončila na výborném zákroku lapačkou Haranczykové.

58:29

Česko U16 právě vstřelilo branku!
Branky padají jen na druhé straně, a když už jsme u těch zásluh, tak i ADRIANA DUBOVÁ si první reprezentační gól za svou snahu zasloužila! Nebojí se jít do hráčky, teď si protivnici se štěstím prohodila mezi bruslemi a co se jí nepovedlo z první střely, to svedla z dorážky – 6:0! Bez asisence.

57:54

První útok Polky Sikorské o sobě ale stále dává vědět. Dvořáková zastavila další dvě nebezpečné akce, čisté konto si dneska musí zasloužit!

56:36

Česko U16 právě vstřelilo branku!
Přece jenom je bůra na světě a už třetí hokejistka střílí svůj premiérový gól v reprezentačním dresu! Třetí bod si připisuje Anna Kalová, po jejíž akci se puk vrátil do mezikruží. Tam si zezadu sjela obránkyně LUCIE KUČEROVÁ a střelou na bližší tyč se nemýlila – 5:0! Asistence: Anna Kalová.

55:36

Na bekhend si přehodila puk Bára Bartáková, polské brusle nás bohužel zase odstřihly od případné radosti. Chce to před brankou přibrousit.

55:06

Po polském zakázaném uvolnění vyhrál náš tým buly a cpal se do branky. Tam to bude rozhodně ještě víc bolet zítra proti Maďarkám, které nikdy nehrály v rukavičkách.

54:35

Markéta Mazancová si brousila zuby na další gól, jenomže z levé strany přestřelila vzdálenější tyčku celkem o dost.

54:15

Nahození od modré čáry zblokovaly bránící Polky do ochranné sítě, po přerušení posílají oba tábory na led čerstvé síly.

53:50

Bezchybný výkon dál předvádí Katka Dvořáková. Teď před ní spoluhráčky nechaly volnou Zuzannu Baranovou, ale naše brankářka se zaskvěla.

53:16

Náš tým má hru bezpečně ve své moci a brousí si zuby na další úder. Jako buldok se dopředu cpala Adriana Dubová, nicméně na Haranczykovou si nepřišla.

51:59

Česko U16 právě vstřelilo branku!
Skvěle, zvyšujeme náskok a bůra už se opravdu blíží! Aneta Dýcková si vybruslila až do střelecké pozice a možná by i uspěla, nebýt polského bloku. Ten ale poslal kotouč jen na hokejku MARKÉTY MAZANCOVÉ, která ho bekhendem dorazila do odkryté brány a také slaví svůj premiérový gól v reprezentaci – 4:0! Asistence: Aneta Dýcková, Anna Kalová.

51:31

Anna Kalová teď zpracovávala kotouč krkolomně a při přejezdu modré čáry se dopustila ofsajdu.

50:39

Střelu, střelu! řvou oba Romanové na české střídačce. Andrea Trnková táhla dvojici českých průniků, ani jednou však nemusela Haranczyková zasahovat. A to je samozřejmě špatné.

49:59

Parádně teď sedla rána Lucii Kučerové. I přes clonu ale polská brankářka zasáhla, ale takovýchto střel bychom potřebovali mnohem víc.

49:16

Česko U16 právě vstřelilo branku!
Jak to vypadá jednoduše! Češky se z obrany vymanily tím nejjednodušším způsobem. ANNA KALOVÁ vzala puk na hokejku, parádně našlápla a přebruslila zkoprnělou polskou obránkyni. Haranczykovou pak překonala zakončením mezi betony a náš tým vede už o tři branky – 3:0! Asistence: Dominika Malická.

48:32

Hraje se stále na české polovině, Češky si nyní nevědí rady s rozehrávkou, protože polské vosy jsou u nich vždy velmi rychle.

47:26

Krátký tlak si vytvořilo pro změnu Polsko. Naše defenzíva teď zapracovala pozorně a střelu od modré čáry nenechala projít, Zuzanna Baranová se k dorážce nedostala.

46:28

Lucie Eignerová se dostala za obranu s Gabrielou Hrubanovou. Přihrávku jí ale poslala na paty, takže Hrubanová nedokázala situaci vyřešit.

46:02

Snad se bude našim děvčatům lépe dýchat, gól jim evidentně dodal sebevědomí.

45:08

Česko U16 právě vstřelilo branku!
Tuhle přesilovku už české hokejistky využívají a konečně odskakují do trochu pohodlnějšího vedení! Viktorie Chladová si několikrát vyměnila puk s BARBOROU BARTÁKOVOU a sedlčanská sekce na tribuně se potom mohla radovat, neboť Bartáková mířila přesně za lapačku Haranczykové – 2:0! Asistence: Viktorie Chladová.

44:48

Gabriela Hrubanová skončila na ledě, o což se postarala Maja Blaszkowá (POL). Dvě minuty za podrážení nám přinášejí třetí početní výhodu.

44:15

Češky se usadily v pásmu a po ose Bartáková – Malická – Dubová vymyslely téměř gólovou akci. Což o to, kombinace to byla parádní, ale na konci zase scházela důrazná tečka! Haranczyková chytá.

43:38

A tak Sikorská táhla další akci, kterou zakončovala Karolina Baranová ke druhé tyčce. Tam měla Dvořáková výtečně připravenou lapačku.

43:14

Vyhozený puk dojížděla Dýcková, pak se vrátil ještě dozadu k Mazancové, ani ta se svou střelou neuspěla.

42:32

Karolina Baranová před brankou nedostala místo na dorážku, potom zahrozily na druhé straně Pavlasová s Trnkovou. Střela druhé jmenované z gólové pozice skončila jen těsně vedle vzdálenější tyče!

41:55

Aktuálně by náš tým potřeboval budíček, protože vyloženě spí. Tady je vidět, jak to vypadá, když se přizpůsobíte hře soupeře...

40:41

První český útok hned nebezpečně ohrozil polskou branku, ale pak si při návratu zpátky nepohlídal kapitánku Sikorskou. Ta se dostala tváří v tvář před Dvořákovou, ale naše brankářka předvedla klíčový zákrok vyrážečkou!

40:08

"Dáme jim bůra," pravil pan Habart a pokračoval v třískání do bubnu. České hokejistky tu mají fanklub.

40:01

Začala třetí třetina.
Obraz hry se nemění: Češky útočí, Polky se brání. Naše hráčky si s tím ale bohužel nevědí moc rady a vyložených šancí je málo. Stav tedy zůstává 1:0, což je hodně ošemetné...

Třetí třetina začne přibližně v 15:52.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Česko je kompletní.

39:45

Lucie Kučerová při návratu dozadu zakopla, ale Polky toho nedokázaly využít, neboť se s nimi vracely i české útočnice. Naše protivnice teď dokonce vyhazují na icing.

39:13

Další zdržení polské rozehrávky si vzala pod křídla Adriana Dubová, to jsou samozřejmě vteřiny, které se hodí.

38:48

Denisa Habartová poslala kotouč od červené čáry zase daleko do bezpečí a odjela střídat.

38:24

Po půlminutě se česká reprezentace osvobozuje, Polky musí začít ze své třetiny.

37:54

Brzy po buly bohužel faulovala Lucie Eignerová (CZE), takže se národní tým bude bránit ve druhém oslabení. Verdikt zní nedovolené bránění.

37:45

Čerstvé síly spustily v pásmu solidní rotaci, která skončila střelou Anny Zaborské z pravé strany. Haranczyková puk chytla a nepustila.

37:22

Anna Pavlasová jen zakroutila hlavou, že potřebuje střídat a nahozený puk nedojede.

36:25

No a tak si vzala puk na hokejku Wiktoria Sikorská, nabrala rychlost a z levého kruhu otestovala pozornost Kačky Dvořákové. To bude její první zákrok ve druhé třetině...

36:15

Teď ho dostaly ven jen za cenu zakázaného uvolnění. Bohužel je to z českého pohledu spíš jen útočný chaos, stále se nám nedaří.

35:27

Polské juniorky aktuálně nedělají nic jiného, než že dostávají kotouče ze třetiny. Nemůžeme se v ní usadit na delší dobu.

34:35

Ve třech proti dvěma soupeřkám překonaly české hráčky modrou čáru. Viktorie Chladová nechtěla nic vymýšlet, jen hodila puk na gólmanku a pak situaci dojela. Do Haranczykové i lehce píchla, ale kotouč z ní bohužel pro nás nevypadl.

33:32

Ještě že Idě Talandové na levé straně ujel puk z hokejky, protože na druhé straně už se jí rozjízděla parťačka a smrdělo to přečíslením. Jasně nejnebezpečnější hráčkou je jejich kapitánka Sikorská, ostatní jí zatím spíše sekundují.

33:15

Přesilovka české reprezentace je minulostí.

32:48

Při nahození Elišky Vaněčkové byl před Haranczykovou přliš velký provoz, tenhle kotouč neměl šanci projít a Polky vyhazují.

31:51

Po polské snaze o protiútok se Češky vydaly rychle dopředu a z dorážky měla další obrovskou šanci Dominika Malická, gólmanku ale nepřekonala!

31:22

První střelu vyslala od modré Denisa Habartová. Haranczyková sice měla odkrytý výhled, ale lapačkou puk jenom ztečovala. Ovšem co pro ní bylo hlavní, tak za branku.

30:54

Rozjezd Barbory Bartákové musela držením uhasit Katarzyna Zaborská (POL), takže si vyzkoušíme druhou početní výhodu.

30:09

Ou, tak to byla ošklivá situace. Wiktoria Sikorská se chtěla s pukem vrátit před branku kolem bližší tyčky, ale nespočítala si dráhu a českou klec zezadu porazila. Naštěstí je ale Katka Dvořáková tak malá, že se bezpečně složila a konstrukce na ní nespadla.

29:43

Dubovou hnal středem do útoku i mocný hlas Romana Heindla. Skrz trojici protivnic se nakonec probila, ale to už dojela k zadnímu hrazení.

28:53

Hraje se prakticky bez přerušování, český tým se neustále drží na kotouči. Na větší příležitosti bohužel zatím čekáme, zato Polky čekají na jeden brejk, který by zkusily využít.

28:09

Volný prostor využila Dominika Malická, také po pravé straně projela až k Haranczykové, mezeru v její výstroji ovšem nenašla.

27:12

Karolína Veverková naprosto využila svých 176 centimetrů, s nimiž je v téhle kategorii dominantní. Polku narazila na mantinel způsobem, za který by se nemuseli stydět ani kluci. A protože na turnaji pískají muži, dá se čekat, že tuhle hru budou tolerovat.

26:16

Adriana Dubová dnes předvádí velmi aktivní výkon. Nyní obkroužila soupeřku na pravé straně jako před gólem, ale před brankovištěm už nezakončila akci přesně.

25:15

Na hodinách štrikování nechyběla Lucie Eignerová, nyní se zkoušela proháčkovat polskou obranu až k brance a pak ideálně připravit pozici Beátě Svatošové. Proti přesile neuspěla.

24:24

Protiútok polské kapitánky Wiktorie Sikorské, která hraje českou ligu za Krvinou, naše defenzíva ustála. V dalším přečíslení tři na dva přejela Dubová modrou čáru moc rychle a zastavil nás ofsajd.

23:54

Teď náš tým rozjel dvojici přečíslení. První skončilo nepřesnou střelou, ve druhém přiťukla Bartáková na střed Dubové. Její ránu z první zblokovala obránkyně.

22:55

Už to mohlo být o dva. Andrea Trnková se dostávala do brejku, Polky ji možná i faulovaly, ale přesto se dostala ke střele i dorážce. Nevyšlo jí ani jedno, přitom Haranczyková už byla dávno mimo ideální pozici!

22:19

"To je naslepo!" rozzlobil se trenér Roman Heindl, když jedna z hráček hodila puk dopředu. Naše hráčky ho ale dojely a Eignerová pak u hrazení povalila Polku na led. V rámci běžného souboje o kotouč.

21:53

Kapitánka českého výběru Eliška Vaněčková, která dostala céčko na hruď stejně jako naposledy v Klášterci nad Ohří, kontrolovala další polské zakázané uvolnění.

20:55

Český tým nejprve donutil soupeře k zakázanému uvolnění, pak už náš trest vypršel a Dvořáková nemusela čelit žádné střele.

20:01

Začala druhá třetina.
Po siréně ještě dojela Anna Jiřina Pavlasová za rozhodčím, aby vzala Dýckové puk na památku. Ten se bude ve vitríně vyjímat...
Úvodní třetina na turnaji byla podle očekávání rozehřívací. Jakmile si Češky osahaly kotouč, jejích územní převaha rostla a na ledě jasně vládly. Aneta Dýcková vstřelila svůj první gól v národním týmu, ale jinak našemu týmu chyběla přesná a důrazná střelba a tlak do branky. Snad bude narůstat.

Druhá třetina začne přibližně v 15:11.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Přece jenom ale přišla jedna nebezpečná pozice. Alicji Kopciarové naštěstí mezi kruhy sklouzl kotouč z čepele.

19:38

Polkám další rozehrávku zkomplikoval i čárový rozhodčí, zatím se bráníme bez sebemenších potíží.

19:19

Vzápětí se naše protivnice dopustily ofsajdu.

19:03

Výborně zapracovala v oslabení Viktorie Chladová. Vystihla polskou rozehrávku a ve spolupráci s Adrianou Dubovou ušetřila víc než půlminutu.

18:25

Český tým střídal příliš horlivě, takže si zahrajeme první oslabení za příliš mnoho hráček na ledě. Trest odpyká Anna Kalová.

17:40

Polky se na chvíli usadily ve třetině a dostaly se i blízko ke Dvořákové. Kontr táhla Svatošová, jež vytasila bekhendovou kličku na střed hřiště. Pak se po kotouči znovu marně natahovala dvojice Eignerová – Hrubanová.

16:19

Česko U16 právě vstřelilo branku!
Teď už českou radost nic nezkazí, trvalý tlak proměňujeme v zaslouženou první branku! Perfektní práci odvedla Adriana Dubová, kterou musela Polka na pravé straně podrazit. Po její akci ale zůstal puk v brankovišti a nejrychleji si toho všimla ANETA DÝCKOVÁ, která ho dorazila za čáru! Vítáme i mladšího "Dýcka" mezi reprezentačními střelci – 1:0! Asistence: Adriana Dubová.

15:42

Pokus Anny Václavkové od modré čáry vyrazila Haranczyková špičkou betonu, další nahození už řešit nemusela.

15:40

Polsko je kompletní, ale zakázané uvolnění nás ještě vrací do útoku v situaci, kdy soupeřky nestihly vystřídat.

15:12

Vaněčková posunula na modré čáře Lucii Kučerové, která se akorát přiřítila ze střídačky. Její ztečovaný pokus skončil těsně vedle druhé tyčky!

14:21

Eignerová si přiťukla s Bartákovou, zase ale kombinaci zhatila nepřesná přihrávka před branku. Tohle nás dělí od velkých šancí a troufnu si říct i branek.

13:48

U druhé tyčky čekala znovu Eignerová, prudká přihrávka ji ale minula a Polky se vzápětí osvobozují.

13:26

Odměnou je nám aspoň první přesilovka. Wiktorie Kedraová (POL) je vyloučena za podrážení.

13:14

V nepřehledné pozici dorážela puk Lucie Eignerová, Češky už slavily gól, ale Haranczyková zřejmě zachránila situaci na brankové čáře! Stav se tedy nemění.

12:31

Jedna z českých útočnic zkusila přihrávku z rohu před branku, polská obrana ji odvrátila. Zatím se naše protivnice brání velmi dobře. Ale brání.

11:50

Adriana Dubová dostala puk a navázala na sebe dvě Polky, potom rozjela Gabrielu Hrubanovou. Škoda, že té chyběl ke kotouči krok, možná půlkrok.

11:05

Bartáková si protáhla střídání a na její práci navázala Anna Kalová. Snažila se najít místo u tyčky, Haranczyková nevypadala úplně přesvědčivě, ale s pomocí obránkyň kotouč udržela ve výstroji.

10:22

Další střídání patří hlavně Báře Bartákové. Při vykroužení před branku ovšem její akce skončila, potom se Eignerová už poněkolikáté těsně nedostala k puku, který se válel pod polskými bruslemi.

09:30

Aneta Dýcková nejdřív zrušila případný icing, pak se ještě pokoušela procpat puk na Adrianu Dubovou mezi kruhy. Polky ale zase ukázaly rychlý přístup.

09:03

Obrana Kučerová – Vaněčková, samozřejmě i s pomocí útočnic, to u mantinelu zvládla bez potíží.

08:31

Lucie Kučerová se už mohla spolehnout na clonu spoluhráček. Mířila k bližší tyčce, svým nahozením ale klec minula a náš tým se musí vracet.

08:06

Náš tým se drží na kotouči, jenže z toho zatím nic nemá. Kromě územní převahy. Nebezpečnější střelu jsme zatím neviděli.

07:25

Do brankoviště se vzápětí cpala Dominika Malická. Soupeřka jí zablokovala hůl, a tak se zkusila aspoň natočit tak, aby puk ztečovala do branky. Nechybělo zase tolik.

06:47

Polské obránkyni se puk motal pod bruslemi a dostala se k němu Lucie Eignerová, gólmanka byla mimo pozici, leč naše útočnice to nevyužila.

06:24

Výborně vystoupila proti polské rozehrávce Karolína Veverková a dál se držíme v útočné třetině.

05:34

Pěknou rychlost ukázala na levé straně Markéta Mazancová. Situace ji vynesla až za branku, pak od zadního hrazení vracela do hřiště, ale tak prudce, že žádná spoluhráčka nestihla zareagovat.

05:19

První práce pro Kateřinu Dvořákovou, i když nahození Motaové ani nešlo na bránu a bylo velmi pomalé. Naše brankářka i tak musela přerušit hru.

04:48

Eignerová a Gabriela Hrubanová dělaly Polkám problémy i dál, skončilo to střelou druhé jmenované, kterou Haranczyková schovala do lapačky. Dobré střídání.

04:24

Denisa Habartová rozjela Lucii Eignerovou, ta ještě předala na střed Beátě Svatošové. Neskončilo to ale prudkou střelou.

03:39

Po delší době se náš tým dostal do obrany, Polky znovu vysunuly forčeking. S tímhle bychom mohli mít problémy, pokud nebudeme rozehrávat dostatečně rychle a důrazně.

02:57

Češky už odjížděly střídat, ale na pravém křídle čekala volná Aneta Dýcková. Jakmile však dostala přihrávku a rozjela se, Polky ji už v našem pásmu stínovaly.

02:16

Po vyhraném vhazování tentokrát operovala Pavlasová před bránou, kam přilétlo nahození od Anny Václavkové. Druhý zákrok pro gólmanku.

01:46

První střelu na branku si připsala Anna Jiřina Pavlasová, zkusila to z levého kruhu. Haranczyková přerušuje hru.

01:19

Kolem mantinelu zajela až za branku Beáta Svatošová, ke spoluhráčce pak ale kotouč nedostala a Polky ho vyvážejí do bezpečí.

00:46

Český první útok se vzápětí také vydal dopředu, ale dlouho mu to nevydrželo a na led přicházejí čerstvé síly.

00:19

Polky okamžitě napadaly českou rozehrávku a na bránu střílela Alicja Kopciarová. Kotouč ovšem zablokovala naše obrana.

00:01

Utkání právě začalo.
Dozněly nám obě hymny a můžeme jít na věc!
Úvodní sestavy:

Česko U16: Dvořáková (Hřívová) – Habartová (A), Chladová, Vaněčková (C), Kučerová, Václavková, Hračová, Veverková, Mašková – Malická, Kalová (A), Bartáková – Svatošová, Dubová, Hrubanová – Trnková, Eignerová, Pavlasová – Dýcková, Mazancová. Trenér: Roman Heindl.

Polsko U18: Haranczyková (Radomská) – K. Zaborská, Rostalská, Kotová, Sawická, Kedraová, Patlaová, Zielinská – Juszczaková, Blaszkówá, Kobusová, A. Zaborská, Pierwolová, Motová, Sowová, Solecká, Z. Baranová (A), Talandová, Kopciarová, K. Baranová, Sikorská (C). Trenér: Tomasz Kowalczyk.

Rozhodčí: Vaněk – Poláček, Blažek.
Do utkání bohužel nezasáhne útočnice Lucie Gruntová, která má potíže s kolenem. Až další hodiny, případně zítřejší dopolední rozbruslení, ukážou, jestli bude schopná naskočit do hry v průběhu turnaje.
Česká reprezentace má program turnaje znovu poskládaný tak, aby hrála se soupeři postupně od nejslabších po nejsilnějších. Ale nutno zdůraznit – jen papírově. Dopředu totiž nejde předvídat, zda někdo nemá slabší či silnější ročník než minule. Každopádně, proti Polsku náš tým nikdy nezaváhal a do prvního souboje půjde v roli výrazného favorita.
Nominace českého týmu:

Brankářky:
Kateřina Dvořáková (Benešov), Alexandra Hřívová (Nový Jičín).

Obránkyně:
Denisa Habartová (Příbram), Anežka Hračová (Uničov), Anna Václavková (Černošice), Viktorie Chladová (Ledeč nad Sázavou), Eliška Vaněčková (Havířov), Lucie Kučerová (Vítkovice), Karolína Veverková (Kadaň), Tereza Mašková (Cheb).

Útočnice:
Barbora Bartáková (Příbram), Anna Jiřina Pavlasová (Děčín), Adriana Dubová (Kutná Hora), Beáta Svatošová, Andrea Trnková (obě Choceň), Dominika Malická (Třinec), Aneta Dýcková (Vlašim), Markéta Mazancová, Lucie Eignerová (obě Sušice), Lucie Gruntová, Anna Kalová (obě Kadaň), Gabriela Hrubanová (Prostějov).

Program turnaje ve Zlíně

Čtvrtek 13. prosince:
14:30 Česko U16 – Polsko U18
18:00 Slovensko U18 – Maďarsko U18
Pátek 14. prosince:
14:30 Polsko U18 – Slovensko U18
18:00 Maďarsko U18 – Česko U16
Sobota 15. prosince:
13:30 Maďarsko U18 – Polsko U18
17:00 Česko U16 – Slovensko U18
Krásný čtvrtek ze Zlína. Zdá se to jako včera, ale už jsou to čtyři roky, co právě tady vznikla tradice turnaje čtyř visegrádských národů. Následující ročníky hostilo postupně Maďarsko, Slovensko a Polsko, a teď se turnaj vrací zpátky na Moravu.

Jde o velmi zajímavé měření sil, na kterém české hokejistky do 16 let (dříve do 15 let) bojují se soupeřkami v kategorii do 18 let. I přes tento věkový deficit naše děvčata všechny čtyři předchozí ročníky vyhrála! Naši východní přátelé totiž v ženském hokeji přece jen ztrácejí.

Bude mi ctí vás provést trojicí českých zápasů i v pátém ročníku turnaje. A samozřejmě stejně jako celý tým pevně doufám, že na konci bude ta samá tečka, u níž jsem mohl být pokaždé – zlatý pohár!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

Česko U16 – Polsko U18

6:0

konec (1:0, 0:0, 5:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Dýcková (Dubová), 46. Bartáková (Chladová), 50. Kalová (Malická), 52. Mazancová (Dýcková, Kalová), 57. Kučerová (Kalová), 59. Dubová

Česko U16: Dvořáková (Hřívová) – Habartová (A), Chladová, Vaněčková (C), Kučerová, Václavková, Hračová, Veverková, Mašková – Malická, Kalová (A), Bartáková – Svatošová, Dubová, Hrubanová – Trnková, Eignerová, Pavlasová – Dýcková, Mazancová. Trenér: Roman Heindl.

Polsko U18: Haranczyková (Radomská) – K. Zaborská, Rostalská, Kotová, Sawická, Kedraová, Patlaová, Zielinská – Juszczaková, Blaszkówá, Kobusová, A. Zaborská, Pierwolová, Motová, Sowová, Solecká, Z. Baranová (A), Talandová, Kopciarová, K. Baranová, Sikorská (C). Trenér: Tomasz Kowalczyk.

Rozhodčí: Vaněk – Poláček, Blažek.

Průběh zápasu
1. třetina
13:26 POL18 2 Kedraová, podrážení
16:19 CZE16 1:0 Dýcková (Dubová)
18:25 CZE16 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Kalová
Po 1. třetině
2. třetina
30:54 CZE16 2 K. Zaborská, držení
37:54 CZE16 2 Eignerová, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
44:48 POL18 2 Blaszkowá, podrážení
45:08 CZE16 2:0 Bartáková (Chladová)
49:16 CZE16 3:0 Kalová (Malická)
51:59 CZE16 4:0 Mazancová (Dýcková, Kalová)
56:36 CZE16 5:0 Kučerová (Kalová)
58:29 CZE16 6:0 Dubová
Konec