Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – Bologna FC

2:0

konec (2:0)

26.09.2018, 21:00 • Allianz Stadium, Turín • 6. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.14 9.12 23.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Łukasz Skorupski se ještě jednou pořádně zapotil. Zneškodnil totiž dva pokusy Emreho Cana ve vápně, německý záložník ho nepřekonal ani jedním pokusem.

86

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Andrea Barzagli, přichází Aléx Sandro.
Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Mitchell Dijks, přichází Riccardo Orsolini.

76

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Federico Bernardeschi.

74

Žlutými kartami se dnes opravdu nešetří. Juan Cuadrado nyní zastavoval pronikajícího hráče Bologny ve středu hřiště nedovoleně a je dalším potrestaným borcem.

71

Po faulu na Cristiana Ronalda před vápnem dostává Arturo Calabresi další žlutou kartu. Domácí celek bude navíc rozehrávat další standardní situaci, nyní z velice nebezpečné pozice.

68

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Mattia Destro, přichází Federico Santander.
Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Diego Falcinelli, přichází Orji Okwonkwo.

67

Danilo hodně nepříjemně poslal k zemi Paula Dybalu, který si pohledně zpracoval míč a pokoušel se dostat do zakončení. Žlutá karta pro brazilského hráče a standardní situace navrch.

64

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Emre Can.

60

Po dlouhé době jsme měli možnost vidět nějakou nebezpečnou akci! João Cancelo se na levé straně uvolnil a z vápna zakončoval na vzdálenější tyčku, Łukasz Skorupski ale předvedl skvělý zákrok!

36

Žlutá karta také na straně hostů. Nehuén Paz poslal k zemi zezadu jednoho z hráčů Juventusu a je napomínán. Pokračovat se bude standardkou domácího celku.

33

Nepříjemně byl ve středu hřiště faulován Ladislav Krejčí, jehož řev slyšel celý stadion. Český záložník dostal pořádného šlapáka od Pjaniće, který vidí první žlutou kartu duelu.

26

Krásná akce Cristiana Ronalda. Domácí útočník se dostal přes bránícího hráče a ve vápně zakončoval po zemi, ale Łukasz Skorupski svižnou ránu nakonec vyrazil!

16

16. Blaise MATUIDI - 2:0

16

Juventus právě vstřelil branku!
Netrvalo to dlouho a je tu druhá branka domácích! Cristiano Ronaldo byl hledán na zadní tyčce, kde ale nezakončil a přihrával brankovištěm na BLAISE MATUIDIHO. Ten udělal kličku a zakončením pod břevno navyšuje na 2:0!

11

11. Paulo DYBALA - 1:0

11

Juventus právě vstřelil branku!
Následně se ale domácí celek dostal do rychlého útoku a otevřenou obranu potrestal vstřelenou brankou! Blaise Matuidi zakončoval z penalty do připraveného Skorupskiho, dorážka PAULA DYBALY šla už do sítě a Stará dáma vede v jedenácté minutě 1:0!

Juventus FC – Bologna FC

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 11. Dybala, 16. Matuidi (Ronaldo)

Karty:   33. Pjanić (JUV), 74. J. Cuadrado (JUV) – 36. Paz (BLG), 67. Danilo (BLG), 71. Calabresi (BLG)

Držení míče: 76 % : 24 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:13.

Juventus FC: Perin – Barzagli (86. Sandro), Bonucci, Benatia – J. Cuadrado (76. Bernardeschi), Bentancur, Pjanić (64. Can), Matuidi, Cancelo – Dybala, Ronaldo.
Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Chiellini, Sandro, Mandžukić, Can, Rugani, Bernardeschi.

Bologna FC: Skorupski – Calabresi, Danilo, Paz – M'Baye, Džemaili, Á. Nagy, Krejčí, Dijks (86. Orsolini) – Destro (68. Santander), Falcinelli (68. Okwonkwo).
Náhradníci: A. Da Costa, Santurro – G. González, De Maio, Orsolini, Santander, Mattiello, J. M. Valencia, Okwonkwo, Svanberg.

Rozhodčí: Mariani – Bindoni, De Meo