Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – Parma Calcio 1913

3:0

konec (1:0)

26.09.2018, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • 6. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.22 7.04 15.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:53:00)
Je konec! Neapol zvládla dnešní duel s velkým přehledem a zaslouženě vítězí 3:0! Neapol vlétla do utkání jako velká voda a už ve čtvrté minutě se prosadil Lorenzo Insigne! Domácí hráči poté zařadili nižší rychlostní stupeň, ale přesto si vypracovali další šance. Zielinski však z dobré pozice branku přestřelil a Insigne svou další ránu nesměroval pouze do tyče. Domácím však vyšel i vstup do druhé půle, v jejímž úvodu se prosadil Arkadiusz Milik. Polský útočník ještě přidal další gól deset minut před koncem.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

Ještě jedna žlutá karta! Za loket v obličeji soupeře ji vidí Barilla.

89

Kévin Malcuit byl faulován v souboji ve vlastní šestnáctce. Sudí okamžitě přerušil hru. Krajní obránce domácího celku si ze střetu odnese pořádný šrám.

88

Parma vybojovala alespoň rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde s přehledem zasáhl urostlý stoper Neapole Nikola Maksimović.

86

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Arkadiusz Milik, přichází Adam Ounas.

85

85. Arkadiusz MILIK - 3:0

85

Neapol právě vstřelila branku!
Nakonec jsme se dočkali třetí branky! Neapol už dohrává dnešní duel v exhiiičním tempu! Simone Verdi prošel do pokutového území, kde si prohlédl situaci, poslal míč na zadní tyč a ARKADIUSZ MILIK doklepl míč do sítě!

84

Malcuit potáhl míč k rohovému praporku, kde si jej zasekl a počkal na podporu svých spoluhráčů. Defenzíva Parmy se mezitím stačila srovnat.

83

Kévin Malcuit mohl centrovat z pravé strany, ale ani on už se nikam nežene. Fotbalisté Neapole po změně stran hrajou hodně na údržbu.

82

Simone Iacoponi poslal krásnou přihrávku za obranu Neapole, ale hostům snahu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

81

Dries Mertens si dal pozor na dotírajícího soupeře a včasným skluzem odehrál míč do bezpečí. Fotbalisté Parmy nedovolují Neapoli hrát v blízkosti šestnáctky.

80

Verdi prošel s míčem do blízkosti pokutového území a hledal Milika. Druhý jmenovaný při rozběhu podklouzl a poroučel se k zemi.

79

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Antonio Di Gaudio, přichází Mattia Sprocati.

78

Parma zdlouhavě rozehrává v blízkosti pokutového území. Hostující fotbalisté by ale potřebovali hrát na polovině Neapole.

77

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází Simone Verdi.

76

Bruno Alves se na vlastní polovině dopustil nedovoleného zákroku. Stoper Parmy by si měl dávat pozor, protože jednu žlutou kartu už na kontě má.

SSC Neapol – Parma Calcio 1913

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 4. L. Insigne, 48. Milik (L. Insigne), 85. Milik (Verdi)

Karty:   34. Štulac (PRM), 51. Alves (PRM), 90. Barillà (PRM)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 12:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 9:13.

SSC Neapol: Karnezis – Malcuit, Nikola Maksimović, Koulibaly, Rui – Allan, Ruiz, P. Zieliński (77. Verdi) – Diawara, Milik (86. Ounas), L. Insigne (69. D. Mertens).
Náhradníci: D'Andrea, Ospina – Albiol, Callejón, Hysaj, Hamšík, D. Mertens, Luperto, Ounas, Rog, Verdi.

Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Gagliolo, Alves, Gobbi – Deiola, Štulac, Barillà – Ciciretti (62. Siligardi), Inglese, Di Gaudio (79. Sprocati).
Náhradníci: Bagheria, Frattali – Bastoni, Ceravolo, da Cruz, Dimarco, Gazzola, Gervinho, L. Rigoni, Sierralta, Siligardi, Sprocati.

Rozhodčí: Doveri – Mondin, Prenna