Menu

Hokej

KHL

Spartak Moskva – Traktor Čeljabinsk

6:1

konec (2:0, 3:0, 1:1)

19.09.2018, 18:30 • Lužniki Arena • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.15 3.9 2.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:54:51)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 7304 diváků!
Československá stopa v utkání

Július Hudáček (SPM) – 60 minut, 1 gól, 15 zákroků, 93,75%
Robin Hanzl (SPM) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 16:42
Střely na branku: 40 – 16
Je konec! Spartak Moskva zvládl dnešní duel ve velkém stylu a poráží Traktor Čeljabinsk vysoko 6:1. Domácí hokejisté se do vedení dostali už v úvodní třetině. V prostřední dvacetiminutovce navýšili svůj náskok díky dlouhé přesilovce už na 5:0. Hned v úvodu třetí části se navíc prosadil Kaspars Daugavinš a o výhře Spartaku byla jasno. Za hosty sice snížil Polygalov, ale nepžíznivý stav už nezvrátil.

Konec zápasu.

59:53

Po souboji ve středním pásmu se puk odrazil na střídačku hostujícího celku. Před závěrečnou sirénou nás tak čeká ještě jedno vhazování.

59:14

Také domácí fanoušci si závěrečné minuty dnešního utkání užívají a odměňují své oblíbence za předvedený výkon hlasitým skandováním.

58:32

Domácí celek hraje s kotoučem na hokejkách a nenechává hokejistům Čeljabinsku prostor ani v závěru dnešního střetnutí.

58:07

Hosté v plném počtu.

57:32

Robin Hanzl se v útočném pásmu dostal do zakončení, nicméně jeho střela zápěstím hostujícího brankáře nevystrašila. Vhazuje se po Děmčenkově levici.

57:12

Andrej Kutějkin neudržel kotouč na modré čáře a Spartak musel vyklidit útočné pásmo. Domácí hokejisté už ale nikam nespěchají.

56:30

Hosté začali v dalším oslabení dobře. Hokejisté Čeljabinsku vybojovali kotouč a vyhodili jej přes všechny čáry za Hudáčkovu branku.

56:07

Další vyloučení na straně Traktoru! Dvě minuty za hákování dostává Jevgenij Rjasenskij.

55:29

Anatolij Nikoncev bez váhání vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí do obranného pásma Spartaku. Vhazuje se po Hudáčkově pravici.

55:08

Polygalov číhal na další pěknou přihrávku mezi kruhy. Hostující střelec se už napřahoval, ale Dmitrij Kalinin před ním na poslední chvíli kotouč vypíchl.

54:10

Hostům rázem narostla křídla. Ryan Stoa se prosmýkl do útočného pásma, ale nedostal tam prostor k zakončení a přišel o kotouč.

53:14

53:14 Igor POLYGALOV - 6:1

53:14

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Čeljabinsk se přeci jen dočkal čestného zásahu! IGOR POLYGALOV projel s pukem přes celé kluziště až před branku Spartaku a střelou do horního rohu nedal Hudáčkovi šanci! Bez asistence.

53:03

Hostující brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a s přehledem rozehrál. Dnešní duel se už spíše dohrává.

52:21

Arťom Peňkovskij tentokrát dostal dostatek prostoru na levé straně útočného pásma, ale dělovkou příklepem daroval Hudáčkovi snadný zákrok.

52:10

Ilja Talalujev neudržel puk za brankou hostujícího celku. Alexandr Rybakov jej o kotouč připravil, vyslal do útoku Lapenkova, ale ten Hudáčka nepřekonal.

51:26

Domácí v plném počtu.

51:06

Domácím se znovu podařilo vypíchnout puk ven z obranného pásma. Čeljabinsku se nedaří ani v přesilové hře. Domácí obrana hraje opravdu skvěle.

50:32

Ben Maxwell vyvezl puk ven z obranného pásma a podržel jej v útočné třetině. Nikdo v červeném mu ale nepřišel pomoci. Maxwell nahodil puk za branku a odjel střídat.

50:06

Hosté se v přesilové hře snaží dosáhnout alespoň čestného úspěchu. Nikdo v bílém dresu ale zatím nevyzkoušel své střelecké štěstí.

49:26

Přesilovku si nyní zahraje také Čeljabinsk. Kulik vyfasoval dvouminutový trest za hákování.

49:19

Hosté v plném počtu.

49:06

Hostům se znovu podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Spartak už hraje spíše na údržbu a nenechává hosty útočit.

48:35

Vjačeslav Leščenko dlouho otálel se zakončením. Nakonec do jeho rány vložil obránce svou hokejku a jeho pokus tečoval mimo tři tyče.

48:10

Nikita Chlystov ve vlastním oslabení vyvezl puk do rohu útočného pásma a nasbíral pro hostující celek cenné vteřinky. Spartak musí začít od vlastní branky.

47:19

Spartak si zahraje další přesilovku. Ryan Stoa dostává dvě minuty za krosček.

47:12

Ryan Stoa si v útočném pásmu vybruslil mezi kruhy a pokusil se o zakončení bekhendem. Jeho pokus prolétl kolem branky Spartaku.

46:35

Gleb Šaškov ujel obráncům hostujícího celku po levém křídle až do útočného pásma a nahodil puk na branku Traktoru. Brankář Děmčenko si připsal další úspěšný zákrok.

46:10

Richard Gynge táhl akci Čeljabinsku kolem mantinelu. Do cesty se mu postavila skála jménem Dmitrij Kalinin, od kterého se Gynge poroučel k zemi.

45:38

Richard Gynge dohnal prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, zadovkou našel Rybakova, který pohotově střílel, ale minul přední tyč.

45:10

Děmčenko si musel dát pozor na prudké nahození ze středního pásma. Hostující brankář dával dobrý pozor a střelu vyrazil do rohu obranného pásma.

44:36

Alexandr Chochlačov spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Aktivní útočník Spartaku Moskva svedl souboj s obráncem, ale puk tentokrát nezískal.

44:02

Další útok domácího Spartaku zastavuje čárový rozhodčí. Gončarov projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.

43:35

Kalinin si nekomplikoval situaci a pomohl si rozehrávkou o mantinel. Hosté nyní sice zabrali, ale obávám se, že je pozdě, aby s nepříznivým stavem něco udělali.

43:10

Kaspars Daugavinš protečoval prudké nahození ze středního pásma do pásma útočného. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v červeném dresu.

42:35

Jaroslav Kosov nahodil puk do rohu útočného pásma. Okamžitě se u puku vyrojila dvojice hráčů v bílém, která kotouč odehrála do bezpečí.

41:56

Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Alexandr Sudnicin, přichází Vasilij Děmčenko.

41:30

Hostující brankář skvěle přečetl úmysl domácích hokejistů a včas vyjel ven z branky, aby před rozjetým Robinem Hanzlem odpálil puk do bezpečí.

41:10

Vselovod Sorokin obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově nahodil puk na branku Čeljabinsku. Nikdo v červeném jeho nahození netečoval.

40:30

Domácí brankář musel vyrazit ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Na branku Čeljabinsku se valí jedna červená lavina za druhou.

40:08

40:08 Kaspars DAUGAVINŠ - 6:0

40:08

Spartak právě vstřelil branku!
Neskutečný výkon domácího celku nadále pokračuje! Spartak krátce po startu třetí třetiny přidává šestou branku! Po vhazování se k puku dostal KASPARS DAUGAVINŠ, který překonal bezmocného brankáře!

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 29 – 8
Druhá část hry končí a troufnu si říct, že po čtyřiceti minutách je o osudu utkání rozhodnuto. Spartak totiž ve druhé třetině přidal tři branky a vede už 5:0. V polovině utkání přidal svůj druhý zásah Anatolij Nikoncev! Poté se hra trošičku uklidnila, ale hosté zbytečně faulovali a nechali hrát Spartak přesilovku 5 na 3, kterou rychle využil Alexandr Chochlačov! V poslední minutě se ještě trefil Martinš Karsums a domácí fanoušci jsou ve varu!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:18

39:18 Martinš KARSUMS - 5:0

39:18

Spartak právě vstřelil branku!
Exhibice pokračuje! Spartak totiž přidává i pátou branku a hosté jsou zralí na ručník! MARTINŠ KARSUMS dostal moře prostoru, projel na levý kruh a bez problémů uklidil puk do sítě! Asistence: Kaspars Daugavinš, Maxim Gončarov.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:25

Maxim Truňov v rohu útočného pásma neudržel kotouč a Richard Gynge jej o něj připravil. Hostující hráč puk vyhodil odrazem o mantinel do středního pásma.

38:03

Domácí hokejisté zcela kontrolují vývoj dnešního utkání a soupeři prakticky nepůjčují kotouč. Čeljabinsk v dnešním duelu působí hodně odevzdaným dojmem.

37:28

Vjačeslav Leščenko projel po pravé straně do útočného pásma, ale z jeho rohu už nedokázal přesně přihrát před branku Traktoru Čeljabinsk.

37:10

Ben Maxwell obdržel parádní přihrávku na pravý kruh a pohotově zakončoval do horního rohu! Alexandr Sudnicin vytáhl parádní zákrok!

36:17

36:17 Alexandr CHOCHLAČOV - 4:0

36:17

Spartak právě vstřelil branku!
Spartak využívá přesilovou hru 5 na 3 a přidává také čtvrtou branku! K odraženému kotouči se dostal ALEXANDR CHOCHLAČOV a z ostrého úhlu dopravil puk do sítě! Asistence: Ilja Zubov, Andrej Kutějkin.

36:01

Na světě je další vyloučení! Dvě minuty za podrážení dostává Nikita Nikitin. Hosté budou hrát ve třech.

35:29

Vjačeslav Leščenko neudržel puk na modré čáře a hráči Spartaku museli vyklidit útočné pásmo. Domácí celek musí začít od vlastní branky.

35:02

Hráčská lavice Čeljabinsku je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.

34:40

Alexandr Šinin před brankou domácího celku tečoval nahození z pravé strany, ale Hudáček udržel beton na ledě a puk vyrazil do bezpečí.

33:10

Anatolij Nikoncev našel krásnou přihrávkou Daugavinše. Lotyšský reprezentant střílel zápěstím, ale brankář hostujícího celku jeho pokus vyrazil.

32:37

Nikita Chlystov projel do útočného pásma, ale akci Spartaku zastavuje postavení mimo hru. Někdo z hráčů v červeném totiž neudržel trpělivost.

32:20

Alexander Bergström se efektní kličkou zbavil dotírajícího Karsumse. Hostující útočník hecuje své spoluhráče a žene je do útoku.

31:35

Alexander Bergström v obranném pásmu dostihl odražený kotouč a zavezl jej za vlastní branku. Hokejisté Čeljabinsku se trápí při přechodu do útočného pásma.

31:05

Hosté se hnali do útoku s pokusem o odpověď, ale nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Defenzíva Spartaku dnes šlape jako švýcarské hodinky.

30:53

Spartak právě vstřelil branku!
Spartak přidává třetí branku a znovu navyšuje své vedení! Do útočného pásma vlétl s pukem na hokejce ANATOLIJ NIKONCEV, který střelou pod břevno přidal svůj druhý zásah v dnešním střetnutí! Asistence: Dmitrij Kalinin, Július Hudáček.

30:25

Ilja Talalujev projel po levé straně až na modrou čáru, odkud kotouč nahodil na branku hostujícího celku, ale nikdo v bílém za pukem nespěchal.

30:00

Hosté v plném počtu.

29:28

Martinš Karsums dostal přihrávku na modrou čáru, ale zpracovával si puk daleko za tělem a už jej nedokázal poslat na branku Čeljabinsku.

29:04

Vjačeslav Leščenko obdržel krásnou přihrávku na levou stranu, jenže jeho pohotová střela skončila v lapačce hostujícího brankáře. Vhazuje se po jeho pravici.

28:33

Hostům se zatím v oslabení daří. Hráči Čeljabinsku nenechávají hokejistům Spartaku prostor ke kombinaci. Nyní se jim navíc podařilo vyhodit puk.

28:00

Další přesilovka pro Spartak. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Ryan Stoa.

27:45

Ben Maxwell krásnou přihrávkou před prázdnou branku vybídl ke skórování Daugavinše, ale ten ve velké rychlosti nechal puk za sebou!

27:12

Alexandr Šinin našel krásnou přihrávkou rozjetého Rybakova, který se prosmýkl mezi dvojici obránců v červeném dresu, ale nedostal se ke střele.

26:28

Alexandr Rybakov chtěl vyvézt kotouč z rohu obranného pásma, ale při obratu podklouzl a poroučel se k ledu. Spartak tak nadále drží útočné pásmo.

26:10

Vjačeslav Leščenko si nabruslil mezi kruhy, kam okamžitě přilétla přihrávka z rohu útočného pásma. Domácí hokejista se v tísni nedokázal prosadit.

25:22

Andrej Kutějkin dotíral na hostující klec. Brankář Čeljabinsku totiž neudržel kotouč pod svým betonem. Kutějkin se probil k dorážce, ale puk do sítě nedopravil.

25:04

Alexandr Šinin projel s pukem do útočného pásma, přehodil si je na forhend, ale střelou zápěstím Hudáčka nepřekvapil. Spartak může zaútočit.

24:35

Maxim Truňov poslal prudkou přihrávkou o mantinel pobídku Gončarovovi, který okamžitě zakončil. Jeho dělovku těsně nad ledem Sudnicyn viděl.

24:10

Alexandr Šinin dostal dobrou přihrávku do jízdy, ale domácí hráči zatím soupeře skvěle napadají a nenechávají hráčům Čeljabinsku mnoho prostoru.

23:28

Richard Gynge dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho zpracování nebylo zrovna učebnicové a hráči Spartaku se bez problémů dostali k puku.

23:10

Martinš Karsums poslal krásnou přihrávku do útočného pásma, jenže pozorná obrana Traktoru Čeljabinsk dokázala znovu zasáhnout. Vhazuje se ve středním pásmu.

22:35

Alexander Bergström se otočil u mantinelu a nahozením před branku hledal Alexandra Šinina. Hostující hokejista kotouč nedokázal tečovat.

22:10

Danil Gubarev napadal rozehrávku domácího celku, jenže nikdo v bílém dresu jej nepodpořil a obrana Spartaku tak zadarmo vybojovala kotouč.

21:17

Grigorij Želdakov projel středem ledové plochy až do útočného pásma, jenže akci Čeljabinsku zastavuje hvizd čárového arbitra. Ofsajd!

21:03

Jaroslav Kosov projel po pravém křídle do útočného pásma a pořádně prověřil brankáře Čeljabinsku. Alexandr Sudnicin jeho ránu udržel mezi rukou a tělem.

20:32

Alexander Bergström dojel prudké nahození do rohu útočného pásma. Hostující střelec poslal přihrávku mezi kruhy, kde hlídkoval jen Anatolij Nikoncev.

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Spartak bude chtít ve druhé třetina navázat na povedený výkon z úvodní periody.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 11 – 5
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být mnohem spokojenější domácí Spartak Moskva. Celek z ruské metropole se do vedení dostal už v první minutě, kdy se prosadil Anatolij Nikoncev! Hosté poté sice vyrovnali obraz hry, ale čtyři minuty před přestávkou neuhlídali Robina Hanzla,který přidal druhou branku domácího celku. V závěru mohli hosté hrát přesilovku, ale Paul Szczechura se nechal vyloučit. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:38

Andrej Kutějkin ještě nahodil puk od mantinelu na branku soupeře, jenže nikdo v červeném dresu jeho pobídku nedokázal tečovat.

19:10

Vjačeslav Leščenko dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, přehodil si kotouč na bekhend, ale nedokázal najít mezeru mezi betonem a brankovou konstrukcí.

18:39

Domácí v plném počtu.

18:03

Nikita Chlystov střílel od modré čáry. Do střely se mu však postavil obětavý obránce, který kotouč odkopl bruslí.

17:36

Počet hráčů na ledě se vyrovná. Paul Szczechura dostává dvě minuty za držení hole.

17:32

Hostům se v přesilovce zatím vůbec nedaří. Hráči Spartaku bez problémů vyhodili puk ven z obranného pásma a Kalinin nasbíral cenné vteřinky.

16:39

Bude se znovu vylučovat. Dvě minuty za hákování dostává Maxim Gončarov.

16:00

16:00 Robin HANZL - 2:0

16:00

Spartak právě vstřelil branku!
Spartak přidává druhou branku a navyšuje své vedení na 2:0! Na krásnou přihrávku mezi kruhy si nabruslil ROBIN HANZL a pohotovou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Asistence: Kaspars Daugavinš.

15:25

Alexandr Sudnicin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč mezi betony. Hostující brankář raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

15:12

Čeljabinsku se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka po levém křídle nenašla nikoho v bílém dresu a puk prosvištěl na zakázané uvolnění.

14:35

Maxim Truňov projel s pukem až na modrou čáru, kde k němu přistoupil důrazný obránce Alexandr Šinin a ostrým hitem poslal soupeře na mantinel.

14:10

Vitalij Kravcov projel s pukem do útočného pásma, přihrál puk mezi kruhy, kam si nabruslil Ryan Stoa, ale jeho zakončení prolétlo těsně nad břevnem!

13:35

Hudáček musel po delší době zasahovat. Domácí brankář se stačil rychle přesunout k levé tyči své branky a vykopl kotouč betonem.

13:10

Alexandr Chochlačov projel po levé straně do útočného pásma, jenže přihrávkou na modrou čáru dostal Kalinina do těžké pozice a druhý jmenovaný už nezakončil.

12:36

Provolněv projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde se efektní kličkou vyhnul jednomu z obránců, ale nahozením od modré čáry brankáře nepřekvapil.

12:06

Jaroslav Kosov zastavil prudkou přihrávku hostujícího celku do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu jej navíc nenapadal a Kosov s přehledem rozehrál.

11:26

Alexander Bergström obdržel přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovka však prolétla kolem branky a puk zaduněl o zadní mantinel.

11:03

Až nyní musel hostující brankář zasahovat. Alexandr Sudnicin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

10:48

Hosté v plném počtu.

10:10

Kutějkin poslal od modré čáry hodně pomalou přihrávku a odevzdal kotouč hráčům Čeljabinsku. Hosté puk ihned vyhodili přes všechny čáry.

09:25

Vjačeslav Leščenko se štěstím dosáhl na prudkou přihrávku po mantinelu. Spartak se usadil před brankou Traktoru a rozjíždí přesilovkový kolotoč.

09:06

Domácí nazačali svou přesilovku vůbec dobře. Hosté se bleskově zmocnili kotouče a vyhodili jej přes všechny čáry.

08:48

Spartak Moskva si zahraje první přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Gynge.

08:21

Nick Bailen se krásnou kličkou na modré čáře vyhnul napadajícímu obránci, ale jeho následné nahození nenadělalo domácímu gólmanovi problémy.

07:28

Osipov ve velké rychlosti tečoval nahození od modré čáry, nicméně od jeho hokejky se kotouč odrazil pouze mimo tři tyče.

07:12

Kaspars Daugavinš projel s pukem po levém křídle až do útočného pásma, jenže jeho dělovka příklepem skončila na rameni připraveného brankáře.

06:40

Hráči hostujícího celku uklidňují svou rozehrávku za brankou a čekají na vystřídání. Čerstvé síly pouští na led také domácí lodivod.

06:24

Vjačeslav Leščenko dotíral na brankovišti a snažil se dostat kotouč za záda ležícího brankáře! Hostující obránci jej na poslední chvíli rozhodili a obrali jej o gól!

05:12

Gleb Šaškov se také dostal do úniku! Domácí hokejista měl o poznání více šasu, srovnal si kotouč na hokejce, ale nenašel mezírku mezi betony hostujícího brankáře!

04:35

Alexandr Šinin se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde mu na pomoc nepřišel nikdo v bílém dresu a domácí obránci s přehledem získali puk.

04:12

Vjačeslav Leščenko ještě udržel pravou nohu na modré čáře a zabránil sudímu v odpískání ofsajdu. Domácí poté přišli o puk, ale ani rozehrávka hostů nebyla zrovna povedená.

03:35

Až nyní se do útoku dostali také hráči Traktoru. Anatolij Nikoncev se však stačil skvěle vrátit a zablokoval střílenou přihrávku mezi kruhy.

03:10

Robin Hanzl se rychlou brzdou uvolnil v rohu útočného pásma. Český útočník poté přihrál mezi kruhy, kde však nebyl nikdo v červeném dresu Spartaku.

02:45

Michail Šalagin dostal nabito na modrou čáru a pohotově nahodil puk na branku Čeljabinsku. Jeho střelu však pozorný obránce tečoval mimo tři tyče.

02:20

Jaroslav Kosov bojoval o kotouč ve středu ledové plochy, ale na puk nakonec nedosáhl. Hráči v červených dresech jej přesto získali.

01:42

Robin Hanzl vybojoval puk ve středním pásmu, ale netroufl si na průnik středem ledové plochy. Český hokejista si raději pomohl přihrávkou na obránce.

01:10

Spartak je v úvodu střetnutí hodně aktivní. Domácímu celku pomohla vstřelená branka a žene se dál do útoku. Robin Hanzl z ostrého úhlu brankáře nepřekvapil.

00:45

00:45 Anatolij NIKONCEV - 1:0

00:45

Spartak právě vstřelil branku!
Parádní vstup domácího celku do utkání! Spartak se v první minutě dostává do vedení! Na krásnou přihrávku za obranu si najel ANATOLIJ NIKONCEV, který si puk srovnal na forhend a střelou k tyči překonal brankáře! Asistence: Andrej Kutějkin, Maxim Truňov.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního střetnutí. Spartak se však bleskově zmocnil kotouče a Dmitrij Kalinin vyslal první nebezpečnou střelu.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.

Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Děmčenko) – Šinin, Bailen, Rjasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

Rozhodčí: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov.
Češi a Slováci

V dresu Spartaku Moskva bychom měli sledovat Robina Hanzla.
Vzájemné zápasy v minulé sezóně

Čeljabinsk – Spartak 2:0
Spartak – Čeljabinsk 2:0
Spartak Moskva

Ani Spartak Moskva zatím neprožívá zrovna povedenou sezónu. Domácí celek odehrál v letošním ročníku sedm duelů a vybojoval v nich jen šest bodů. Spartak má sice velmi produktivní útok (17 branek), ale také inkasoval právě sedmnáct gólů. To zatím stačí na devátou pozici Západní konference. Poslední tři zápasy v řadě však Spartak nezvládl a po prohrách v Minsku a Petrohradu padl také doma s Jekatěrinburgem.
Traktor Čeljabinsk

Traktor Čeljabinsk zatím neprožívá zrovna povedený vstup do nového ročníku Kontinentální hokejové ligy. Celek z Čeljabinsku v šesti duelech vybojoval jen pět bodů a zatím mu patří devátá pozice Východní konference. Hosté jsou nyn na prvním tripu nové sezóny. V jeho úvodu si připsali výhru 6:5 na ledě Magnitogorsku. V minulém kole však schytali debakl 8:0 na ledě Jokeritu Helsinki. Nejproduktivnějším hráčem je Bělorus Bailen, který nasbíral šest bodů za šest asistencí.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Traktorem Čeljabinsk. Duel startuje v 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Spartak Moskva – Traktor Čeljabinsk

6:1

konec (2:0, 3:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Nikoncev (Kutějkin, Truňov), 16. R. Hanzl (Daugavinš), 31. Nikoncev (Kalinin, J. Hudáček), 37. Chochlačov (Zubov, Kutějkin), 40. Karsums (Daugavinš, Gončarov), 41. Daugavinš – 54. Polygalov

Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.

Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (42. Děmčenko) – Šinin, Bailen, Rjasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

Rozhodčí: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov

Diváci: 7304

Průběh zápasu
1. třetina
00:45 SPM 1:0 Nikoncev (Kutějkin, Truňov)
08:48 CLJ 2 Gynge, nedovolené bránění
16:00 SPM 2:0 R. Hanzl (Daugavinš)
16:39 SPM 2 Gončarov, hákování
17:36 CLJ 2 Szczechura, držení hole
Po 1. třetině
2. třetina
28:00 CLJ 2 Stoa, podrážení
30:53 SPM 3:0 Nikoncev (Kalinin, J. Hudáček)
35:02 CLJ 2 příliš mnoho hráčů
36:01 CLJ 2 Nikitin, podrážení
36:17 SPM 4:0 Chochlačov (Zubov, Kutějkin)
39:18 SPM 5:0 Karsums (Daugavinš, Gončarov)
Po 2. třetině
3. třetina
40:08 SPM 6:0 Daugavinš
41:56 CLJ -Děmčenko +Sudnicin (Střídání)
47:19 CLJ 2 Stoa, krosček
49:26 SPM 2 Kulik, hákování
53:14 CLJ 6:1 Polygalov
56:07 CLJ 2 Rjasenskij, hákování
Konec