Menu

Hokej

Mistrovství světa - II. A Divize

Srbsko – Belgie

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

23.04.2018, 16:30 • 1. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 7.87 7.35 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:39:12)
Utkání sledovalo 215 diváků.
Nejlepší hráči utkání

Belgie: Bryan Kolodziejczyk
Srbsko: Aleksa Luković
Střely na branku: 31 – 33
Je dobojováno. Srbové ve třetí třetině přidali ještě jednu branku. Ve třiapadesáté minutě využil přesilovou hru Petar Novaković a definitivně tak srazil belgický celek. Srbsko tak slaví první výhru na mistrovství světa II. divize ve skupině A.

Konec zápasu.

59:45

Ještě jeden útok Belgičanů a už to vypadá, že se vůbec nic nestane. Srbové tak kráčí za prvními třemi body na tomto šampionátu.

59:20

Kotouč je v pásmu Belgie a zápas jde pomalu do svého finiše.

58:38

Marko Sretović dostal přihrávku do mezikruží odkud vyslal přízemní střelu, ale ta skončila jen na betonech Mika Jansena.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:34

Srbové stále drží kotouč ve své moci a nepouštějí tak Belgičany do zakončení před jejich brankou. Nyní vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

57:02

Znovu drží hráči Srbska kotouč v útočném pásmu, tam ale byli zastaveni obranou Belgie. Belgičané tak otáčejí hru na opačnou stranu.

56:22

Nakonec se před Jansenem dostal do dobré střely Andrej Zwick, ale brankář Belgie včas sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil.

56:06

Po neúspěšné střele hráčů Belgie se k puku dostali znovu Srbové a okamžitě ho vyvážejí pryč z obranné třetiny.

55:13

Oba celky střídají a poté se bude vhazovat v pásmu Srbska, po levici Arsenijeho Rankoviće.

54:49

Uglješa Novaković střílel od modré čáry a kotouč se dostal s odrazem obrany až před Jansena, nikdo ze Srbů ho ale nedokázal tečovat.

54:05

Srbové se už příliš nikam neženou. Mají dostatečný náskok a nechtějí o něj přijít. Nyní se snaží výsledek bránit.

52:43

52:43 Petar NOVAKOVIĆ - 4:1

52:43

Srbsko právě střelilo branku!
Přesilová hra Srbů je využita a ti tak vedou rozdílem tří gólů. PETAR NOVAKOVIĆ se na pravém kruhu opřel do střely a puk prolétl až za Jansenova záda – 4:1. Takový náskok už Belgičané budou jen těžko dohánět. Asistence: Dominik Crnogorac a Aleksa Luković.

52:20

Zatím se ale nedostali ke střele před Jansenem. Tomu zákroky pomáhá obrana Belgie a Billy Denis pak puk vyhazuje až před srbskou klec.

51:42

Milpas zbytečně oslabuje svůj tým, dostává dvě minuty za vysokou hůl a už sedí na trestné lavici. Srbové tak mohou definitivně rozhodnout o svém dnešním vítězství.

51:42

Vyloučení v týmu Belgie (Axi Milpas – 2 min., vysoká hůl).

51:39

Nyní už se hráči Belgie dostali do zakončení, které musel likvidovat Ranković. Ten chytil puk do lapačky a hru raději přerušil.

51:15

Virgil Delbrassine uháněl směr útočné pásmo, snažil se obejít obránce Uglješu Novakoviće, ale úspěšný nebyl. Belgie tak stále prohrává rozdílem dvou branek a navíc jí začíná velmi rychle ubíhat čas.

50:55

Nyní se vhazovalo v pásmu Srbska, jenže Belgičané se nedokázali usadit před brankou Srbů a okamžitě tak přišli o puk.

50:16

Uglješa Novaković vyslal žabku před belgickou branku, tam ale kotouč zachytil obránce Frank Neven a zabránil tak další slbné akci Srbska.

49:12

Belgičané otočili hru na druhou stranu, před branku Srbska si sjel Denis, ale jeho střela švihem skončila jen na levém betonu Arsenijeho Rankoviće.

47:54

Podél pravého mantinelu vnikl do pásma Uroš Bjelogrlić, poté naservíroval puk najíždějícímu spoluhráči, ten ale před Jansenem pouze promáchl.

47:21

Na chvilku se Belgičané dostali do útočného pásma, kde střílel zblízka Michael Distate, ale mezi tři tyče puk neposlal.

46:29

Po další šanci Srbska, kterou zastavil Jansen, se bude vhazovat po jeho levé ruce. Jansen totiž raději hru přerušil před dotěrným Podunavacem.

46:15

A také v plném počtu. Dvojnásobné oslabení tak zvládli bez úhony a vydávají se do útočného pásma.

46:10

Srbové jsou ve čtyřech.

45:28

Zatím se ale nedostali k pořádné střele. Dlouho ale drží útočné pásmo a před brankou Srbska tlačí na pilu. Ranković ale zatím drží svými zákroky svůj tým.

44:15

A Sretović vyhodil puk do hlediště a dostává dvě minuty za zdržování hry. Belgie bude hrát dlouhou přesilovku pět na tři.

44:15

Vyloučení v týmu Srbsko (Marko Sretović – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

44:10

Djumić inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a přesilovou hru si zahrají opět Belgičané. Mají tak šanci dostat se Srbům na dostřel jediné branky.

44:10

Vyloučení v týmu Srbsko (Mirko Djumić – 2 min., vysoká hůl).

44:09

Belgičané se opět pokoušeli o další střelu, která by mohla vést znovu ke kontaktní brance. Ale obrana srbského výběru byla pozorná.

43:32

Maxime Pellegrims se napřáhl na pravém kruhu a dělovkou prověřil Rankoviće, který proti jeho prudké střele uspěl.

43:06

Z levé strany střílel Petar Novaković, ale puk skončil mimo tři tyče. Další akce Srbů tak zůstala bez gólové odezvy.

42:35

Boris Kolyasnikov si nabruslil na levý kruh, než se ale odhodlal ke střele, přišel o něj. Do útočného pásma tak míří znovu aktivní Srbové.

41:39

Srbové opět obléhali belgickou branku, tam se ale nakonec ke střele nedostali a puk tak mají ve své moci hráči v červených dresech, kteří míří do rychlé akce na druhé straně.

41:29

Uroš Bjelogrlić se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, ale kotouč skončil jen na zadním mantinelu u branky Belgie.

40:52

A hned se zapojili do útočení, když se dostali před belgickou branku. Ovšem Belgičané se dokázali ubránit a na druhé straně pak prověřili také Rankoviće.

40:46

Srbové jsou v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 20 – 18
Také druhé dějství je u konce. V něm se do dvoubrankového náskoku dostali Srbové ve dvaadvacáté minutě, když se trefil Nikola Kerezović. V jednatřicáté minutě ale dostal Belgii na dostřel jediné branky Billy Denis a Belgie byla zpátky ve hře. Ovšem v závěru druhé třetiny využil přesilovou hru Marko Sretović a Srbsku tak vrátil zpět náskok o dva góly. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 18:10.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

A další ušetřené cenné vteřiny ze svého oslabení. Kotouč je až před belgickou brankou a Belgičané už to nestihnou. I druhá třetina pomalu, ale jistě končí.

39:30

Belgičané se dostali do předbrankového prostoru Srbů, zakončit ale nedokázali. Poté se hráči Srbska osvobozují.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:46

Vyloučení v týmu Srbsko (Uroš Bjelogrlić – 2 min., podražení).

38:41

38:41 Marko SRETOVIĆ - 3:1

38:41

Srbsko právě střelilo branku!
Už klasickou početní výhodu Srbové využívají a berou si zpět dvoubrankový náskok. Petar Novaković střílel z levého kruhu a poté se k odraženému puku dostal MARKO SRETOVIĆ, jenž ho dostal za Jansenova záda – 3:1. Asistence: Petar Novaković.

38:34

Belgie je ve čtyřech hráčích.

38:15

Belgie se ubránila a posílá puk až před srbskou branku.

37:55

Srbové budou hrát pět na tři. Dnes už dvojnásobnou přesilovku využili, podaří se jim to i nyní?

37:55

Vyloučení v týmu Belgie (Michael Distate – 2 min., podražení).

37:45

Srbové mají tlak před belgickou klecí, ale nedokáží se zatím prosadit. Další vyhození puku hráči Belgie až před Rankoviće.

37:10

Další střelu vyslal srbský útočník Mirko Djumić, ale ta skončila jen na belgické obraně. Belgičané se pak hned osvobozují.

36:45

Hned na to se srbští hráči opět uhnízdili v pásmu Belgie a na Jansena mířila další jedovatá střela. Ten si ovšem dokázal znovu poradit a podržel svůj tým.

36:34

Vyloučení v týmu Belgie (Yoren de Smet – 2 min., krosček).

35:51

Srbové jsou v plném počtu.

35:19

Moc nechybělo a mohlo být vyrovnáno. Bryan Henry dorážel puk před Rankovićem, jeho část odkryté branky ale ideálně netrefil!

35:07

Jordan Paulus se napřáhl v prostoru mezi kruhy, jeho dělovku ale zlikvidoval Ranković, jenž znovu chytá kotouč do své lapačky. A hned znovu hru přerušuje.

34:31

Až nyní střílel jeden z hráčů Belgie a donutil tak Rankoviće zasáhnout a následně pak i hru přerušit. Vhazuje se po jeho levé ruce.

34:25

Belgičané jsou nastěhováni v pásmu Srbska a kombinují před Rankovićovou klecí, zatím se ale k pořádné střele, která by ho ohrozila, nedostali.

34:10

Ranković musel zasahovat proti táhlé střele Pauluse a poté hned přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

33:51

Kerezović dostává dvě minuty za vysokou hůl a nabízí tak Belgičanům přesilovou hru. Podaří se jim vyrovnat?

33:51

Vyloučení v týmu Srbsko (Nikola Kerezović – 2 min., vysoká hůl).

33:01

Na druhé straně střílel Alec James, bylo to ale hodně vedle srbské branky.

32:06

Srbové se znovu dostali do útočného pásma, kde střílel Nikola Kerezović, ovšem parádním zákrokem se zase blýskl Mike Jansen. Ten ze vzduchu lapil puk do lapačky.

30:41

30:41 Billy DENIS - 2:1

30:41

Belgie právě vstřelila branku!
Belgičané se dostávají Srbům na dostřel a prohrávají už pouze o jednu branku. Pěknou akci sehráli před srbskou brankou a poté zblízka BILLY DENIS poslal kotouč za Rankovićova záda – 2:1. Nyní se dá očekávat belgický tlak, který by mohl vést k vyrovnání. Asistence: Sean McCann-Coppens.

29:52

Ve středním pásmu sebrali Srbové Belgičanům puk a namířili si to znovu až před Jansena. Ten nemusel zasahovat, neboť kotouč zastavili obránci jeho celku.

29:15

Belgie je v plném počtu.

28:46

Pavle Podunavac si sjel kousek od modré čáry a poté vyslal jedovatou střelu. Tu zastavila obrana Belgie a hned na to posílá puk znovu až před Rankoviće.

28:11

Belgičané se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky až před srbskou branku. Srbové tak musí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.

27:15

Další přesilová hra pro Srby po vylouční Henryho, jenž bude pykat dvě minuty za vysokou hůl.

27:15

Vyloučení v týmu Belgie (Bryan Henry – 2 min., vysoká hůl).

27:14

Po další střele belgického celku musel zasahovat Ranković, jenž puk chytil do lapačky. Poté před dotírajícími hráči Belgie zastavuje hru.

26:59

Ve středním pásmu přišli Belgičané o puk a mohl se zrodit rychlý protiútok srbského celku. Včas se ale stihl vrátit Thibault Verschaeve a o kotouč Djumiće připravil.

26:25

Obětavým zákrokem nyní skočil do střely srbský obránce Ivan Anić a střela Klijsena tak skončila znovu mimo tři tyče.

25:43

Na druhé straně se snažil dorážet svou vlastní střelu Marko Birkušanin, ale Jansen proti němu ukázal efektní semafor a střelu jím zlikvidoval.

25:15

Michael Distate si klepl na pravém kruhu o přihrávku, kterou následně pak dostal. Jenže jeho střela švihem ztroskotala na brankáři Srbska.

24:16

Srbové zatím ovládají tento zápas, jsou lepším týmem a neustále se tlačí před branku Belgie. Jansen ale po dalších střelách odolal a ukryl kotouč pod sebou.

23:06

Vhazovalo se v útočném pásmu Srbska. Poté se ke střele dostal Dominik Crnogorac, ale Jansen měl svou lapačku připravenou.

22:51

Belgičané se hned snažili najít odpověď, ale po střele Klijsena zaúřadovala pozorná srbská obrana, která odpálila puk do bezpečí.

21:11

21:11 Nikola KEREZOVIĆ - 2:0

21:11

Srbsko právě střelilo branku!
A hned je z toho druhá branka Srbů. Luković nahodil žabku od modré čáry a tu za Jansenova záda sklepl NIKOLA KEREZOVIĆ, jenž číhal u belgické klece – 2:0. Asistence: Aleksa Luković.

21:00

Na puku jsou znovu Srbové a míří do útočného pásma.

20:44

Poté se do šance dostali také hráči Belgie, ale Denis střílel přímo do srbského brankáře. Ranković tak záhy přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.

20:18

Srbové vyhráli vhazování ve druhé třetině a s pukem nabruslili do vlastní třetiny. Poté založili bleskový útok, na jehož konci ale byl zákrok Jansena.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 11 – 9
První třetina je za námi. Začátek nepřinesl oslnivý hokej, poté se ale hra začala zvedat a k vidění byly i šance na obou stranách. Do vedení se dostali Srbové v patnácté minutě, když dvojnásobnou početní výhodu využil Petar Novaković. Poté měli možnost srovnat Belgičané, jenž hráli klasickou přesilovou hru, využít ji ale nedokázali. Srbové si tak poprvé do kabin odnesli jednobrankový náskok. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:20.

20:00

První třetina skončila.

19:50

Srbové pak vytáhli puk do útočného pásma, jenže před Jansenem nic nevymysleli a už ani nevymyslí. První třetina je totiž u samého konce.

19:36

Srbové se navíc dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před Rankoviće. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

19:24

A další obléhání srbské branky v podání hokejistů Belgie. Ale znovu to bylo bez gólového efektu. Po zisku kotouče tak míří Srbové znovu před belgickou branku.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:44

Belgičané se dostali do útočného pásma, kde vyslal střelu z levého kruhu Sean McCann-Coppens, ale do jeho rány vložil svoji hůl jeden ze srbských obránců.

17:26

Srbsko je v plném počtu.

17:15

Distate střílel od modré čáry, ale podklouzl a jeho rána tak nebyl razantní natolik, aby ohrozila srbskou branku. Srbové poté vyhazují kotouč až před Jansena.

16:30

Belgičané mají za sebou takřka minutu přesilové hry a zatím tedy srbského brankáře příliš nezaměstnali. Srbové se znovu osvobozují.

15:26

Přesilovka pro Belgii, která má možnost srovnat nepříznivý stav. Petar Novaković dostal dvě minuty za držení protihráče.

15:26

Vyloučení v týmu Srbsko (Petar Novaković – 2 min., držení).

15:10

Belgie je v plném počtu.

14:46

14:46 Petar NOVAKOVIĆ - 1:0

14:46

Srbsko právě střelilo branku!
Srbové svou dvojnásobnou přesilovku využívají a jdou do vedení. PETAR NOVAKOVIĆ dostal nabito na vrchol kruhů a poté svou střelou propálil belgického brankáře – 1:0. Asistence: Aleksa Luković.

13:49

Srbové jsou kompletní a hrají pět na tři.

13:10

A pozor Srbové budou hrát čtyři na tři, Kolodziejczyk inkasuje dvě minuty za sekání. Horké chvíle čekají belgického brankáře.

13:10

Vyloučení v týmu Belgie (Bryan Kolodziejczyk – 2 min., sekání).

13:01

Síly na ledě se srovnají a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Van den Bogaert dostává dvě minuty také za hákování a oslabuje svůj tým.

13:01

Vyloučení v týmu Belgie (Ben van den Bogaert – 2 min., hákování).

12:21

Belgičané se natlačili do útočného pásma, ale před Rankovićem nevystřelili. Následně pak získali Srbové puk do své moci a okamžitě ho vyhodili až před belgickou klec.

11:49

První přesilovku si zahrají Belgičané. Crnogorac dostává dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.

11:49

Vyloučení v týmu Srbsko (Dominik Crnogorac – 2 min., hákování).

11:03

Srbové se sami připravili o útočné pásmo a ztratili puk. Jejich soupeř se pak dostal před branku Rankoviće, který se musel ve svém brankovišti znovu otáčet.

10:38

Nyní hra více ožila a už se přelévá ze strany na stranu. Belgičané začali více vystrkovat svoje růžky a znovu ohrozili Rankoviće. Ten si připsal další cenný zákrok.

10:30

To samé na druhé straně Arsenije Ranković, ten dostal kotouč pod svoji lapačku a také bleskově po svém zákroku hru zastavuje. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

10:09

A stejný hráč poté na belgickou branku střílel znovu, Jansen ale chytil puk do lapačky a před dotírajícími útočníky Srbska pak znovu přerušuje hru.

10:05

A znovu Srbové, kteří opět zaútočili před belgickou brankou, ale střela Crnogorace skončila mimo tři tyče.

09:16

Ben van den Bogaert vybojoval kotouč v útočném pásmu, poté ho poslal před srbskou klec, ale tam nebyl nikdo na dorážku. Přesto raději srbský brankář přerušuje hru.

08:55

Zatím nesledujeme příliš pohledný hokej, oba celky začaly hru až velmi opatrně.

08:50

Luka Vukičević se natlačil až před Jansena, z bekhendu ho ale nepřekonal. Rázem tak hru otáčejí na druhou stranu zase Belgičané.

08:05

Srbové byli v další šanci před brankou Belgie, ale Jansen byl znovu na svém místě. Poté zase raději hru zastavil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

07:12

Nyní se bude vhazovat po levici belgického brankáře, který podržel tým dalším zákrokem.

07:05

Bryan Kolodziejczyk si drze sjel na levou část k brance Srbů a bekhendem zakončoval. Ovšem Ranković vyrazil puk holí a podržel svůj tým.

06:53

A další dobrá střela Srbů, která zaměstnala belgického brankáře Jansena. Ten ukryl puk pod sebou a znovu přerušuje hru.

06:13

Z levé strany střílel Sretović, ale belgický brankář měl svoji hůl připravenou a kotouč za svá záda nepustil.

04:15

Po akci Belgie se vhazuje po levici Rankoviće. Belgičané tak udrželi útočné pásmo a pokusí se zahrozit před brankou Srbska.

03:23

Belgie je v plném počtu.

02:51

Těsně před Jansenem se snažil dorážet jeden ze Srbů, ale na poslední chvíli dostal kotouč pod kontrolu Neven a poslal ho znovu daleko od své branky.

02:10

Srbové se uhnízdili v pásmu Belgie, ale Belgičané se dokázali osvobodit a vyhodili puk až před srbskou braku. Následně pak odcházejí střídat.

01:23

Jako první si přesilovku zahrají Srbové, de Smet dostal dvě minuty za hákování.

01:23

Vyloučení v týmu Belgie (Yoren de Smet – 2 min., hákování).

00:50

Před Jansenem ale Srbové neuspěli, střela Djumiće skončila pouze vedle branky Belgie.

00:10

U puku byli okamžitě hráči Belgie a zahrozili před brankou Srbska, to se ale ubránilo a míří dopředu.

00:01

Utkání právě začalo.
K utkání je vše připraveno a za malý okamžik tak budeme moci začít.
Úvodní sestavy:

Srbsko: Ranković (Mitić) – A. Luković, Ilić (C), Crnogorac, Podunavac, Sabadoš (A), Anić, U. Novaković – Zwick, Bjelogrlić, Brkušanin – Vučurević (A), Sretović, P. Novaković – Kerezović, Djumić, Vukičević – Subotić, Cengeri, Radosavljević – Mirković.

Belgie: Jansen (Legrand) – Denis, Paulus (C), Neven, Distate, Verschaeve, van Espen – Roland, B. Kolodziejczyk (A), Verelst (A) – Henry, de Smet, Bremner – McCann-Coppens, van den Bogaert, Delbrassine – Pellegrims, Kolyasnikov, Milpas – James, Klijsen.

Rozhodčí: Morozov (Rusko) – Jucers (Lotyšsko), Korte (Nizozemsko).
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
Vzájemné zápasy

Belgie 2:9 Srbsko
Belgie
4:2 Srbsko
Belgie 3:2pp Srbsko
Belgie 8:3 Srbsko
Belgie

Člen IIHF od roku 1908
Pořadí v žebříčku – 32
Počet hráčů – 2 316
Počet stadionů – 16
Nejslavnější klub – Era Renomar HYC Herentals

Belgie je na tom podobně jako Srbsko a většinou se jen udržuje v této skupině. Letos tomu nebude jinak a Belgie by si měla uhájit členství v této skupině.
V brance bude Tom Prodi, který hrál dva roky v Americe, ale příliš často nechytal. Vrátil se tedy do Belgie a hraje první belgickou ligu.
Sezóna 17/18 v lize: 23 zápasů; play off: 4 zápasy Další statistiky nejsou k dispozici.
Obranné řady vyztuží Vadim Gyesbreghs, který byl v juniorském věku v Americe. Poté působil ve Francii a letos působil v Nizozemsku.
Sezóna 17/18 v lize: 24 zápasů, 44 b. (15+29), 24 TM; play off: 2 zápasy, 1 b. (1+0), 14 TM.
Útok bude mít na starosti především Bryan Kolodziejczyk. Je to belgický rodák, který má i kanadský pas a působí ve druhé francouzské lize. jeden rok hrál v nižší juniorské lize v Kanadě. v roce 2015 byl vyhlášen nejlepším hráčem svého týmu.
Sezóna 17/18 v lize: 26 zápasů, 45 b. (16+29), 22 TM, +24; play off: 14 zápasů, 5 b. (0+5), 20 TM, -7.
Srbsko

Člen IIHF od roku 1939
Pořadí v žebříčku – 30.
Počet hráčů – 785
Počet stadionů – 4
Nejslavnější klub – HK Partizan Beograd

Srbové se budou chtít opět udržel mezi touto skupinou týmů. V minulých letech s tím neměli problém a pravděpodobně se udrží a zůstanou ve středu tabulky. V brance by měla být jistota v podání Arsenije Rankoviče, který chytá za Červenou Hvězdu. V roce 2016 byl vyhlášen nejlepším hráčem svého týmu na MS.
Sezóna 17/18 v IntHL: 21 zápasů, průměr 1,72, úspěšnost 93,5 %; play off: 4 z., průměr 2,28, úspěšnost 92,0 %.
Defenzivní řady by měl dirigovat Dominik Crnogorac, který hraje ACH – poloprofesionální ligu. Crnogorac se narodil v Kanadě a hrál zde hokej do sezony 14/15 než odešel do Srbska. Loni byl vyhlášen nejlepším bekem celého MS.
Sezóna 17/18 v lize: 19 zápasů, 14 b. (2+12), 60 TM; play off: 1 zápas, 0 b., 19 TM.
O produktivitu v útoku by se měl starat Nemanja Vucurevič, který má slovinský pas, ale hraje za Srbsko. Působil i v kanadských juniorských soutěžích a zkušeností má tedy dost. V reprezentaci debutoval ve svých 19 letech.
Sezóna 17/18 v lntHL: 23 zápasů, 20 b. (9+11), 22 TM; play off: 4 zápasů, 3 b. (1+2), 14 TM.
Hezké pondělní odpoledne všem hokejovým fanouškům! Druhá divize skupina A se nám v dnešní den rozehrává a my se společně podíváme na souboj mezi Srbskem a Belgií! Přenosem Vás provede Vendula Zdražilová.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

Srbsko – Belgie

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. P. Novaković (A. Luković), 22. Kerezović (A. Luković), 39. Sretović (P. Novaković), 53. P. Novaković (Crnogorac, A. Luković) – 31. Denis (McCann-Coppens)

Srbsko: Ranković (Mitić) – A. Luković, Ilić (C), Crnogorac, Podunavac, Sabadoš (A), Anić, U. Novaković – Zwick, Bjelogrlić, Brkušanin – Vučurević (A), Sretović, P. Novaković – Kerezović, Djumić, Vukičević – Subotić, Cengeri, Radosavljević – Mirković.

Belgie: Jansen (Legrand) – Denis, Paulus (C), Neven, Distate, Verschaeve, van Espen – Roland, B. Kolodziejczyk (A), Verelst (A) – Henry, de Smet, Bremner – McCann-Coppens, van den Bogaert, Delbrassine – Pellegrims, Kolyasnikov, Milpas – James, Klijsen.

Rozhodčí: Morozov (Rusko) – Jucers (Lotyšsko), Korte (Nizozemsko)

Diváci: 215

Průběh zápasu
1. třetina
01:23 BEL 2 de Smet, hákování
11:49 SRB 2 Crnogorac, hákování
13:01 BEL 2 van den Bogaert, hákování
13:10 BEL 2 B. Kolodziejczyk, sekání
14:46 SRB 1:0 P. Novaković (A. Luković)
15:26 SRB 2 P. Novaković, držení
Po 1. třetině
2. třetina
21:11 SRB 2:0 Kerezović (A. Luković)
27:15 BEL 2 Henry, vysoká hůl
30:41 BEL 2:1 Denis (McCann-Coppens)
33:51 SRB 2 Kerezović, vysoká hůl
36:34 BEL 2 de Smet, krosček
37:55 BEL 2 Distate, podražení
38:41 SRB 3:1 Sretović (P. Novaković)
38:46 SRB 2 Bjelogrlić, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
44:10 SRB 2 Djumić, vysoká hůl
44:15 SRB 2 Sretović, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
51:42 BEL 2 Milpas, vysoká hůl
52:43 SRB 4:1 P. Novaković (Crnogorac, A. Luković)
Konec