Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Severní Irsko – Španělsko

3:5

konec (2:2)

22.03.2018, 20:45 • Shamrock Park, Portadown • Skupina 2 • Tomáš Kubečka

Tipsport: 19.0 7.32 1.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:40:56)
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.
Je konec! Španělsko zvládlo fantastický zápas na půdě Severního Irska a vítězí 5:3! Španělé se do vedení dostali po čtvrthodině hry, kdy se prosadil Oyarzabal. Po půlhodině hry však Severní Irsko dostalo dárek v podobě penalty, kterou proměnil Donnelly! Španělsko se ale nenechalo rozhodit a minutu před přestávkou svou druhou branku přidal Oyarzabal, ale to stále nebylo vše! V nastaveném čase totiž vyrovnal znovu Donnelly! Krátce po přestávce vrátil hostům vedení Mayoral, ale za Severní Irsko srovnal dvacet minut před koncem Lavery! Právě Mayoral však přidal další dvě branky a zajistil Španělům důležité body!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Španělé drží míč na polovině domácího celku a s přehledem kráčejí za vítězství, které je výrazně přiblíží k postupu na evropský šampionát.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Oyarzabal, přichází Lato.

90

Žlutou kartu dostává Soler (Španělsko).

89

Severní Irové se v závěru utkání tlačí do blízkosti pokutového území, ale obrana Španělska nenechává domácím hráčům prostor k zakončení.

88

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Mayoral, přichází Fernández.

86

86. Borja MAYORAL - 3:5

86

Španělsko právě vstřelilo branku!
Španělé přidávají pátou branku a prakticky rozhodují o svém triumfu! Hosté zahrávali rohový kop. Nuňez míč prodloužil na zadní tyč a BORJA MAYORAL jej doklepl do prázdné branky!

86

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Lavery, přichází McDonagh.

85

Oyarzabal táhl akci Španělska po levém křídle a dokonce odcentroval. Jeho prudký centr však obránce Donnelly srazil na rohový kop.

84

Hosté zahrávali další rohový kop. Střídající Traoré po něm kouzlil na pravé straně, jenže přes důrazného Johnsona už nestačil odcentrovat.

83

Ceballos poslal vysokou přihrávku na pravé křídlo, kam sprintoval aktivní Soler, jenže ani přes svou rychlost už balón neudržel ve hře.

82

Thompson fauloval na polovině hrací plochy. Jeden ze Španělů po jeho zákroku zůstává ležet na trávníku a drží se za nohu. Podle všeho ale bude pokračovat ve hře.

81

Soler kouzlil s míčem u nohy na levé straně hrací plochy. Domácí zadák Hall mu zatarasil cestu a zakopl balón do autu. Španělé budou vhazovat.

80

Nuňez vyvezl míč na polovinu Severního Irska, kde Španělé rozjeli postupnou kombinaci. Hráči v zelených dresech už nemají sílu na napadání.

Severní Irsko – Španělsko

3:5

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 31. Donnelly (pen.), 45+2. Donnelly, 69. Lavery – 15. Oyarzabal, 44. Oyarzabal, 47. Mayoral, 76. Mayoral, 86. Mayoral

Karty:   2. Thompson (NIR), 41. Smyth (NIR) – 9. Peňa (ESP), 90. Soler (ESP)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.

Severní Irsko: Mitchell – Hall, Donnelly (C), Johnson – Dummigan (45+2. Paul), McDermott, Thompson, Sykes, Whyte (73. Kennedy) – Lavery, Smyth
Náhradníci: Peacock-Farrell, Kennedy, Doherty, Paul, McGonigle, McDonagh, McClean

Španělsko: Sivera – Nuňez, Caricol, Meré, Peňa – Fornals (77. Traoré), Merino, Ceballos (C) – Soler, Mayoral (88. Fernández), Oyarzabal (90. Lato)
Náhradníci: Simón, Maffeo, Vallejo, Lato, García, Traoré, Fernández

Rozhodčí: Frankowski – Golis, Winkler (vš. POL)