Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Dánsko – Panama

1:0

konec (0:0)

22.03.2018, 20:00 • Bröndby Stadion, Bröndby • Jáchym Tůma

Tipsport: 2.3 3.27 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešek vše. Přeji Vám příjemný zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou. (22:03:06)
Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:13.
Je dobojováno a z vítězství se mohou radovat Dánové. Ti byli po celých devadesát minut lepším týmem a výhru si zcela určitě zasloužili. Přesto se s Panamou malinko trápili v ofenzivě a na přesný zásah museli čekat docela dlouho. Hodně jim k tomu napomohl Pérez, který za ostrý zákrok na Schmeichela obdržel červenou kartu. Početní převahu využil o pár chvil později Sisto, jenž přesnou ranou k tyči překonal Peneda.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Poulsen zřejmě v poslední akci zápasu poslal přízemní centr do vápna. ten byl ale malinko nepřesný, jelikož Bendtner dostal balon za sebe a v krkolomné pozici nedokázal zakončit.

90+2

Po pravé straně se snažil prosadit Murillo. K němu se ale stáhli hned tři hráči v červeném a proti takové přesile nemohl hostující záložník nic dělat.

90+1

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty.

90

Boilesen se chtěl vydat dopředu, ale nakonec si to celé rozmyslel a raději rozehrál míč na Schöneho.

89

Tak přeci jen se hosté ještě zmohli na jednu akci. Ta vyústila centrem z levé strany, pro který si ale došel brankář Schmeichel.

88

O vítězi dnešního zápasu je zřejmě rozhodnuto, jelikož hráči Panamy naprosto rezignovali a nedokáží se delší dobu udržet na balonu.

87

Na nabídku Boilesena si naskakoval Poulsen, avšak pas byl příliš tvrdý a dánský záložník balon pouze prodloužil za sebe, kde se nacházel Machado.

86

Schöne měl na pravé straně hodně času a prostoru, jenže toho nedokázal využít a jeho následný centr v klidu odvrátil Baloy.

85

Bendtner si zpracoval míč a poté krásnou patičkou vybídl ke skórování Jörgensena, jenž ale z hranice vápna přestřelil.

84

Baloy chtěl malinko uklidnit hru zpětnou nahrávkou na Peneda, avšak pas se mu příliš nepovedl a hostující gólman musel balon zakopnout, neboť na něj dotíral Jörgensen.

83

Hráči Panamy už se pouze brání a vůbec se nedokáží vymanit z tlaku svého dnešního soupeře.

81

Bendtner se ve vápně skácel k zemi a Dánové se dožadovali penalty, která ale ani v tomto případě nepřichází. Nutno ovšem říci, že zákrok Escobara vypadal jako nedovolený.

80

K dnes již několikáté hlavičce se dostal Nicolai Jörgensen, jenže ani tentokrát se tento útočník nemůže radovat z gólu, jelikož jeho hlavička zamířila přesně do náruče Peneda.

79

Po faulu Coopera mělo Dánsko volný přímý kop. Ten si vzal na starosti Schöne, jehož centr proskákal celým pokutovým územím a nakonec skončil v rukavicích Peneda.

78

Žlutou kartu dostává Armando Cooper (Panama).

Dánsko – Panama

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Sisto

Karty:   67. Dalsgaard (DEN) – 37. Godoy (PNM), 67. Baloy (PNM), 78. Cooper (PNM)   66. Pérez (PNM)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:13.

Dánsko: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer (C) (64. Boilesen), M. Jörgensen, Stryger Larsen (67. Durmisi) – Kvist (64. Lerager), Eriksen (64. Schöne), Delaney – Poulsen, N. Jörgensen, Sisto (72. Bendtner)
Náhradníci: Lössl, Rönnow – Bendtner, Knudsen, Braithwaite, Durmisi, Fischer, Cornelius, Schöne, Jensen, Boilesen, Lerager

Panama: Penedo – Escobar, Machado, Baloy (C) – Murillo, Pimentel (64. Gómez), Godoy, Davis – Bárcenas (77. Arroyo), Pérez, Quintero (64. Cooper)
Náhradníci: Calderón, Rodríguez – Ovalle, Arroyo, Nurse, Gómez, R. Torres, G. Torres, Cummings, Cooper, Ávila, Camargo

Rozhodčí: Neil Doyle – Emmet Dynan, Allen Lynch (všichni Irsko)