Menu

Florbal

Play-down Livesport Superligy florbalu

Florbal Ústí – FBC Liberec

6:5

konec (1:2, 1:0, 4:3) Stav série: 1:2

17.03.2018, 13:00 • SC SLUNETA Ústí n./L • 1. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 2.9 5.6 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Třetí třetina rozhodně přinesla nejlepší podívanou, jelikož jsme viděli sedm branek. Domácí sice prohrávali o tři branky, ale předvedli skvělý závěr, kdy se jim povedlo otočit až na konečný stav. Liberec sice ještě dostal míček do sítě, ale to bylo až po zaznění sirény. Domácí tým tedy snižuje stav série na 1:2.

Ode mě je to pro dnešek vše, někdy zase na počtenou! (15:01:57)

Konec zápasu.

59:29

Na druhé straně přišla střela, ale Vaníček se stihl do brány vrátit a zamezit míčku do sítě!

59:08

Ústí nad Labem je ale v bránění hodně aktivní. Když už hosté vypálí, předvede opravdu dobrý zákrok Fibiger v bráně.

58:42

To se asi dalo čekat! Hostující brankář upaluje na střídačku a Liberec to zkouší v šesti.

58:34

Oddechový čas pro hosty.

58:34

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Z kterého nakonec skóruje, tak to je neskutečný obrat domácího týmu! Stummerovu střelu tečoval RADEK KUŽEL mimo dosah hostujícího brankáře. Asistence: David Stummer.

58:27

Prokopu Ferdanovi těžce nesedla střela, která minula branku o hodně a Ústí nad Labem se dostává do rychlého protiútoku.

57:43

Adam Stibor nahazoval bekhendem míček na branku. Vaníček dlouho nevěděl, kde ho má, ale nakonec ho měl někde pod sebou a nikdo nemohl dorážet.

57:00

Máme zde poslední tři minuty do konce třetí třetiny a stav je vyrovnaný 5:5. Půjdeme do prodloužení, případně nájezdů nebo někdo rozhodne v základní hrací době?

56:28

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Obrovská chyba v obraně hostů a je srovnáno! Ústí rozehrávalo standardní situaci od mantinelu. Kolstrunk našel před brankou úplně volného VIKTORA KOPECKÉHO, jemuž jen stačilo nastavit hůl a byla z toho branka. Asistence: Jakub Kolstrunk.

55:31

Domácí florbalisté jsou usazení na útočné polovině, kde mají slušný tlak. Liberečtí ale v tomto utkání vcelku dobře brání a blokují střely.

54:58

Parádní práce hostujícího brankáře! Ten skočil po odraženém míčku a odpálil ho těsně před dobíhajícím ústeckým florbalistou.

53:57

Vzápětí to mohlo být zase o dvě branky! To je parádní florbal, který se hraje nahoru dolu. Liberecký hráč svou tečí těsně minul domácí branku.

53:18

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Jenže i ti dělají chyby a už je to jen o jednu branku, to bude ještě drama! JAKUB KOLSTRUNK běžel sám na Vaníčka, před ním předvedl stahovačku a dával do prázdné brány. Asistence: Viktor Kopecký.

53:04

Ovšem stále chybí domácímu týmu ještě dvě branky, aby se hrálo alespoň prodloužení a balonek mají stále u sebe spíše hráči Liberce.

52:39

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Domácí florbalisté neskládají zbraně a snižují na rozdíl dvou branek! V nepřehledné situaci u branky se jako poslední dotkl míčku VOJTĚCH ESTERKA, který ho dostal za brankovou čáru. Asistence: Jakub Kolstrunk.

52:20

Radek Valeš měl na hokejce hattrick! Bohužel pro něj mu střela nesedla a jen se sklouzla k domácím hráčům!

51:46

Hostující hráči vedou rázem o tři branky a mohou hrát úplně v klidu. Když dnes vyhrají, budou mít na kontě již tři vítězství a velmi blízko záchranu.

50:45

Liberec právě vstřelil branku!
Nedobrá obrana zapřičiňuje, že Liberec jde do tříbrankového trháku a dnes nejspíše i pro vítězství. Míček se válel u tyče, kde byl nejrychleji Prokop Ferdan, který ho poslal k druhé tyči. Tam byl nehlídaná RADEK VALEŠ, který bekhendem poslal míček do sítě! Asistence: Prokop Ferdan.

50:26

Co je pro Ústí horší zpráva, je ta, že Liberečtí hráči hrají s míčkem lehce a nepůjčují ho svému soupeři ani na chvilinku. Domácí mají před sebou těžký úkol.

50:03

Něco s tímto stavem chtěl udělat Jakub koník, který mířil od mantinelu na vzdálenější tyč. Proti této střele vytrčil svou ruku Vaníček.

49:25

To je pro domácí mužstvo úplně nová situace v tomto utkání. O dvě branky ještě neprohrávalo, navíc do konce utkání chybí už jen něco málo přes deset minut.

48:45

Liberec právě vstřelil branku!
Velká chyba v podání Ústí na středové čáře a Liberečtí toho dokázali využít! Míček se poté odrazil k LUKÁŠI KOŘÍNKOVI, jenž měl proti sobě posledního hráče. Přes toho vypálil a síťka za Fibigerem se rozvlnila. Asistence: Jan Baudisch.

48:13

Jiří Strobach si sbíhal na možnou křižnou přihrávku na hranici brankoviště, avšak ta nakonec nepřišla. Přišla až později, ale střela opět trefila jen prvního hráče.

47:33

Vavruška pálil z úctyhodné vzdálenosti, jenže jeho rána trefila jen hráče, který stál před ním. Nikdo pak nevěděl, kam míček spadl, ale byl jen na středové čáře.

46:50

Liberec právě vstřelil branku!
Netrvalo to dlouho a přesilová hra hostujícího týmu je využita! Viděli jsme několik rychlý přihrávek z jedné. Ta poslední mířila na RADKA VALEŠE, jehož střela z první nedala Fibigerovi nárok na zákrok. Asistence: Prokop Ferdan.

46:41

To je opravdu dobrá šance pro Liberec. ten hraje přesilovou hru čtyři na tři. Začátek se mu sice nepovedl, ale teď už je nastěhován na útočné polovině.

46:23

Vyloučení v týmu Florbal Ústí (Mikuláš Krbec – 2 min., Nedovolené vrážení).

46:18

To byl projektil, který proletěl těsně vedle tyče hostující brány! Vaníček na míček jen koukal.

45:51

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Florbal Ústí (Viktor Kopecký – 2 min., Hrubost).
Vyloučení v týmu FBC Liberec (Jíří Strobach – 2 min., Hrubost).

45:31

Adam Stibor dostal parádní přihrávku a jeho střela z první také nebyla špatná. Nicméně mířila přesně doprostřed branky, kde měl Vaníček nohu.

44:45

Tato střela hostujícího hráče nepatřila mezi nejpovedenější. Vypálil z první, jenže střela mu hodně nesedla a skončila vysoko nad bránou.

44:14

Lukáš Täuber vybojoval míček, šel s ním dopředu a hledal lépe postaveného spoluhráče. v rozhodující chvíli mu však podjela noha.

43:34

Míček se nebezpečně odrážel na útočné polovině domácího týmu. Vše nakonec přerušil rozhodčí, který viděl nedovolený zákrok na libereckého hráče.

42:45

Liberečtí hráči se znovu snaží napadat hodně vysoko, ovšem Ústí si dobře hlídalo míček. Když Liberec tušil, že to bude bez úspěchu, raději vystřídal.

42:00

Hostující florbalisté si poté připsali ještě jednu nebezpečnou šanci, ovšem ani z té nedokázali vstřelit vedoucí branku dnešního utkání.

41:18

S koncem oslabení přišla velká šance Liberce! Jeho hráč sám upaloval na Fibigera, který skvěle zasáhl!

41:00

Posledních prát sekund zbývá domácím hráčům z přesilové hry. Jenže ti přišli o míček na útočné polovině a hosté to zvládnou.

40:16

Úvodní buly vyhráli hostující hráči, kteří se ihned rozeběhli k útoku. Zde našetřili několik cenných vteřinek, které se jim budou do konce oslabení hodit.

40:01

Začala třetí třetina.
Jsou za námi již dvě třetiny utkání o záchranu v extralize. Po té je stav vyrovnaný 2:2, když se domácí prosadili zásluhou Stummera. Zajímavá byla tato část spíše až na konci, kdy bylo k vidění několik zajímavých šancí, avšak ani jedna z nich neskončila v bráně.

Další perioda začne přibližně v 14:21.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:41

Ideální šanci vstřelit branku do kabiny mají ústečtí florbalisté, kteří budou hrát až do konce třetiny přesilovou hru. Pokud ji nevyužijí, přesune se jim do druhé části.

39:18

Vyloučení v týmu FBC Liberec (Prokop Ferdan – 2 min., Držení).

39:00

Poslední minuta do konce druhé části! Vstřelí ještě jeden z týmů branku nebo půjdeme do kabin za vyrovnaného stavu?

38:26

Hra se nám poněkud uklidnila oproti tomu, co jsme viděli v posledních minutách. Teď jsou to znovu domácí hráči, kteří kombinují před svým brankářem.

37:42

Zajímavé šance nám začínají naskakovat! Pavel Hůza dostal parádní pas z poloviny hřiště k tyčce. Bohužel pro hosty ho netrefil ideálně a branku minul!

37:12

hráči v tmavých dresech rozehrávali standardní situaci na útočné polovině. Vše zakončila hodně nepřesná střela bekhendem, která minula branku o decimetry.

36:45

Nádherná individuální akce Radka Valeše! Ten obehrál několik hráčů a vypálil. Jeho střela se zastavila o jediného hráče, jenž stál před Fibigerem!

35:42

Na druhé straně si do zajímavé šance naběhl jeden z nejaktivnějších hráč – Petr Salát. Jeho rána ovšem trefila jen hráče před ním, od něhož šel míček mimo hřiště.

34:53

Zajímavá šance Ústí! Konečně viděli diváci nějaké menší vzrušení. Nejprve to bylo přečíslení tři na dva, když přišla přihrávka do přečíslení dva na jednoho. Ta ale byla o kousek delší, než by domácí potřebovali.

34:10

Jenže obraz hry je už poslední minuty stejný. Domácí florbalisté mají míček na svých hokejkách, ovšem nahrávají si především před svým brankářem.

33:45

Oba týmy hrají v pěti. Ferdan i Täuber jsou již na hřišti. Toto nebyla záživná pasáž, kterou jsme mohli vidět při hře čtyři na čtyři.

33:01

Hraje se tedy ve čtyřech a tato hra zatím žádné vzrušení nepřinesla. Ústí si nahrává na své obranné polovině a do útoku se ještě nevydalo.

31:45

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu FBC Liberec (Prokop Ferdan – 2 min., Nedovolené vrážení).
Vyloučení v týmu Florbal Ústí (Lukáš Täuber – 2 min., Držení).

31:45

Viděli jsme menší rozmíšku mezi hráči u střídačky domácího týmu. Rozhodčí nejspíše budou vylučovat na hostující straně.

31:05

Liberečtí hráči se snaží napadat hodně vysoko rozehrávku svého soupeře. To se málem Ústí vymstilo, jelikož se jeho hráči dostali do problémů, ale vše zvládli.

30:11

Druhá třetina zatím ubíhá velmi rychle. Hraje se skoro bez jakéhokoliv přerušení, což je pro obraz hry jen a jen dobře.

29:19

Petr Salát se hnal s míčkem až k brance, když byl nedovoleně bráněn. Je pískáno a hráči v bílém mají šanci standardní situace.

28:25

Další velká šance libereckého týmu! Kořínek už mohl zakončovat skoro do prázdné, když byl zastaven. Tomu se to ani trochu nelíbí, ovšem rozhodčího píšťalka zůstala němá.

27:51

Jakub Kopecký ve velké šanci! Ten obehrál protihráče a rázem šel sám na Fibigera. Ten předvedl skvělý zákrok nohou, kdy vykopl míček a zároveň "sundal" Kopeckého.

27:15

Hostující hráči vybojovali míček na útočné polovině a snažili se o založení útočné akce. V tom je zbrzdil faul soupeře a Liberec může pokračovat směrem dopředu.

26:36

Tentokrát narostla křídla domácím hráčům. Ti se ihned pustili znovu do útoku. Po chybě Libereckých se navíc dostali ke střele. Tu Vaníček vyrazil tygřím skokem.

25:50

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Navíc se domácí hráči z následného protiútoku prosazují! DAVID STUMMER vzal celou akci na sebe, vypálil a jeho střela zaplula přesně k tyči! Bez asistence.

25:42

Prokop Ferdan se pokusil o zrychlení hry. To se mu sice povedlo, jenže jeho spoluhráči přeskočil míček hokejku a bylo po šanci.

24:51

Každopádně v posledních vteřinách nevidíme skoro žádné šance, když už to vypadá, že se jeden z týmů dostane do tlaku, přijde o míček nepřesnou přihrávkou.

24:11

Avšak ne na dlouho. Domácí tým se sám vyhnal z útočné poloviny nepřesným pasem a Liberečtí si poté jeho přechod pohlídali a získali balonek.

23:44

To samé se dalo říct i o domácím týmu. Ten však ještě zabojoval o míček za brankou a proti Liberci byl pískán faul. Ústí zůstane u míčku.

23:00

Hráči v bílých dresech se pokoušejí uklidnit hru, která byla v posledních vteřinách opravdu divoká. Daleko se s míčkem nedostali.

22:35

Parádní akce Vojtěcha Semeráda! Ten běžel sám, až se rozhodl pro střelu. Vaníček jeho střelu vyrazil jen tak tak, navíc těsně vedle tyčky!

21:54

Hráči v tmavých dresech napadali tak dobře, až získali míček. Daleko se s ním však nedostali a hostující hráči se opět mohou vydat do útoku.

21:08

Ústí své první oslabení v tomto utkání zvládlo. Liberec je ale stále usazen na útočné polovině, kde se snaží kombinovat, domácí ale dobře napadají.

20:49

Jenže zatím jim to k ničemu nebylo. Celkem vypálil dvakrát, ale domácí florbalisté pokaždé střelu zablokovali, navíc vyhodil míček až za Vaníčka.

20:12

První buly vyhráli hostující hráči, kterým se do této části přesunula ještě minuta přesilové hry. Ti se také ihned rozestavěli na útočné polovině.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina utkání mezi Ústím a Libercem, po které vede hostující tým o jednu branku. Ten se sice ze začátku trápil, jenže postupem času začal přebírat otěže zápasu a jeho vedení je zasloužené.

Další perioda začne přibližně v 13:42.

20:00

První třetina skončila.

19:31

Hráči v bílém dresu sice byli dobře rozestavení, jenže předvedli obrovskou minelu, díky které šel Krbec sám na brankáře. Bohužel pro domácí šel z úhlu a Vaníček ho bez větších potíží vychytal.

19:08

Vyloučení v týmu Florbal Ústí (Václav Vavruška – 2 min., Špatné střídání).

19:00

Do konce třetiny nám zbývá poslední minutka. V té bude moci hostující tým navýšit svůj náskok, jelikož bude hrát přesilovou hru.

18:24

Zpětná přihrávka v podání Libereckých nebyla přesná. Jenže Ústí bylo asi překvapené, jak snadno získali míček, a velmi rychle o něj díky tomu přišlo.

17:53

Domácí florbalisté rozehrávali na útočné polovině, kde se snažili rychlými přihrávkami dostat do zajímavé střelecké pozice. Nakonec o míček přišli.

17:14

Nádherná akce hostí! Kořínek našel křižným pasem Baudischem, který byl v ideální pozici a střílel z první. Do jeho rány na poslední chvíli klekl domácí hráč!

16:12

Na druhé straně se hnali hostující hráči do zakončení, ale daleko se s balonkem nedostali. Stejně tak i Ústí, které sice vystřelilo, jenže střelu zablokovali Liberečtí.

15:30

Ústí zahrávalo z rohu soupeřovy obranné poloviny poté, co byl Libereckým odpískán faul. Ihned došlo ke střele, jež mířila na bližší tyč. Tam si to Vaníček pohlídal.

14:56

Lukáš Veselý je zpět na hřišti a měl velkou šanci! Seběhl si před brankáře, kam také přihrávku dostal, ovšem v rozhodující chvíli míček netrefil.

14:07

Zatím ho svému soupeře nepůjčili, jenže stále kombinují jen za svým gólmanem, odkud opravdu branku nevstřelí. Liberečtí hrají dobře v obraně.

13:37

Ústí nehrálo posledních pár desítek vteřin dobře, a tak přišel celkem zasloužený trest. Teď to chtějí domácí změnit a jsou na míčku hodně aktivní.

12:58

Liberec právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné, hosté jdou do jednobrankového vedení! Ti se po standardní situaci udrželi na útočné polovině. Vše vyřešil střelou LUKÁŠ VESELÝ, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Salát.

12:41

Standardní situace také na druhé straně. Lukáš Veselý pálil po přistrčení od Petra Saláa, avšak jeho rána trefila jen prvního domácího hráče.

12:10

Ústí zahrávalo dvakrát standardní situaci. Za zmínku stojí spíše ta druhá. Míček se dostal až k obránci, který se dostal přes soupeře a tvrdě vypálil. Jeho rána ale mířila těsně vedle.

11:37

Libereckým hráčům po vstřelené brance narostla křídla. Řítili se s dalším nebezpečným útokem a domácí brankáře měl co dělat, aby střelu vyrazil.

10:54

Liberec právě vstřelil branku!
Hostující tým sice doposud nebyl nebezpečný, přesto z ničeho nic srovnává! Strobach našel volného ADAMA BALATKU, který střílí první branku Liberce v tomto utkání. Asistence: Jiří Strobach.

10:20

Lukáš Veselý byl napadán na polovině hřiště, a tak jen nahodil míček směrem na bránu. Zde se zastavil o hradbu těl, jež zde stála.

09:45

A nebezpečná střela i na druhé straně! Od mantinelu přišla střela na bližší tyčku, od které se také nakonec odrazila mimo tři tyče!

09:09

To však byla zatím jediná šance v podání Liberce. U míčku jsou opět domácí hráči, kteří začínají ze své obranné poloviny.

08:31

Což se mu také nakonec povedlo. Prokop Ferdan si seběhl s míčkem do ideální palebné pozice, ovšem o kousek branku minul!

08:09

U balonku jsou hostující hráči, kteří by rádi rychle odpověděli, jenže zatím se jim dnes moc nedaří. Ústí je lepším týmem a Liberec bude muset přidat.

07:35

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Přesto se domácí florbalisté prosazují jako první, když využívají přesilovou hru! Mikuláš Krbec vybídl rychlým pasem VIKTORA KOPECKÉHO, jehož rána se zastavila až o síťku v bráně! Asistence: Mikuláš Krbec.

07:28

Obránce domácího týmu se rozhodl, že vypálil od středové čáry z první. Opět byl ovšem trefen první hráč, od něhož šel míček za mantinely.

06:53

Když už se jim konečně povedlo se zde usadit. Trefili svou přihrávkou prvního hráče soupeře, jenž posunul míček na obrannou polovinu domácích, odkud musí Ústí začít.

06:16

Začátek přesilové hry se ale hráčům v tmavých dresech zrovna dvakrát nepodařil. K vidění je spousta nepřesností, které jim znemožňují usadit se na útočné polovině.

06:02

Vyloučení v týmu FBC Liberec (Lukáš Veselý – 2 min., Blokování soupeřovy hole).

05:55

Když už to vypadalo nějakou rychlejší akci, Kořínek rozehrál nepřesně a bylo po akci. Navíc si domácí tým zahraje přesilovou hru!

05:18

Jenže obrana hostujícího týmu je zatím velmi pevná a nepouští svého soupeře k ničemu. Naopak, v útočné fázi se Liberci zatím nedaří vůbec nic.

04:38

Ústí ví, o co hraje, a svého soupeře zatím do ničeho nepouští. Balonek má na svých hokejkách a snaží se potupnou kombinací dostat ke střele.

04:02

Jakub Koník se ocitl ve velmi zajímavé příležitosti! Snažil se dopíchnout míček, který vyrazil Vaníček, do brány, ale nedokázal ho zvednout!

02:59

To však zatím kombinují u svého brankáře, kde nikdo z hráčů v libereckém dresu nenapadal. Vše měla vyřešit přihrávka přes celé hřiště, jenže nebyla přesná.

02:24

Vojtěch esterka doslova zahodil svého soupeře přes mantinel a rozhodčí píská v neprospěch jeho týmu, ale vylučovat nebude. Hosté z nabídnuté šance nic nevymysleli a u míčku jsou domácí.

01:28

Na druhé straně se do menšího tlaku dostali také liberečtí hráči. Nakonec z poloviny hřiště střílel Petr Salát, jehož rána nebyla přesná a Fibiger nemusel zasahovat.

00:54

Utkání už odstartovalo! Začátek nám přinesl spoustu nepřesností na obou stranách, ale poté měl domácí tým obrovskou šanci na vstřelení první branky. Zahrával volný úder z nebezpečné pozice, avšak Kolstrunk trefil jen tyč!

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Florbal Ústí: Fibiger (Weissgarber) – Stummer, Semerád, Täuber, Esterka, J. Horák, Stibor, Kühnel – Kužel, Kolstrunk, Vavruška – Josef Novák, Kopecký, Vl. Štorek – Pavelka, Fuchsig, Täuber – Koník, Krbec.

FBC Liberec: Vaníček (Chyna) – Veselý, Böhm, Strobach, Kroupa – Valeš, Salát, Hůza – Marek, Böhm, Baudisch – Ferdan, Balatka, Šoltys – Kořínek.

Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička.
2. utkání

FBC Liberec – Ústí 8:4

Branky a nahrávky: 5. Valeš (Ferdan), 16. Strobach (Salát), 17. Strobach (Salát), 18. Veselý (Kopecký), 29. Kopecký (Salát), 37. Kopecký (Baudisch), 52. Hrůza (Salát), 55. Valeš (Ferdan) – 4. Kopecký (Krbec), 11. Kolstrunk (Stummer), 47. Kužel (Stummer), 58. Vl. Štorek

FBC Liberec: Vaníček (Janota) – Bitman, Veselý, Strobach – Kopecký, Valeš, Hůza – Salát, Marek, Böhm – Ferdan, Baudisch, Šoltys – Kořínek, Hrůza, Balatka – Kroupa.

Florbal Ústí: Fibiger (29. Weissgarber) – Stummer, Semerád, Täuber, Esterka, J. Horák, Kühnel – Kužel, Kolstrunk, Procházka – Vavruška, Kopecký, Josef Novák – Vl. Štorek, Chudina, Pavelka – Fuchsig, Täuber, Krbec.
1. utkání

FBC Liberec – Ústí 5:3

Branky a nahrávky: 37. Salát, 39. Ferdan (Valeš), 51. Baudisch (Kopecký), 51. Valeš (Strobach), 59. Marek (Valeš) – 32. Kopecký (J. Horák), 46. Krbec (TS), 48. Kolstrunk (Krbec)

FBC Liberec: Vaníček (Janota) – Bitman, Veselý, Strobach – Kopecký, Valeš, Salát – Hůza, Marek, Böhm – Baudisch, Ferdan, Kořínek – Šoltys, Hrůza, Balatka – Kroupa.

Florbal Ústí: Fibiger (Weissgarber) – Stummer, Semerád, Täuber, Esterka, J. Horák, Kühnel – Kolstrunk, Procházka, Kužel – Josef Novák, Vavruška, Kopecký – Vl. Štorek, Chudina, Pavelka – Fuchsig, Täuber, Krbec.
Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u duelu o záchranu v extralize mezi domácím Ústím nad Labem a hostujícím Libercem. Velký krok k záchraně mohou udělat Liberečtí, jelikož vedou 2:0 na zápasy. Utkání začne ve 13:00
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

Florbal Ústí – FBC Liberec

6:5

konec (1:2, 1:0, 4:3) Stav série: 1:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Kopecký (Krbec), 26. Stummer, 53. Esterka (Kolstrunk), 54. Kolstrunk (Kopecký), 57. Kopecký (Kolstrunk), 59. Kužel (Stummer) – 11. Balatka (Strobach), 13. Veselý (Salát), 47. Valeš (Ferdan), 49. Kořínek (Baudisch), 51. Valeš (Ferdan)

Florbal Ústí: Fibiger (Weissgarber) – Stummer, Semerád, Täuber, Esterka, J. Horák, Stibor, Kühnel – Kužel, Kolstrunk, Vavruška – Josef Novák, Kopecký, Vl. Štorek – Pavelka, Fuchsig, Täuber – Koník, Krbec.

FBC Liberec: Vaníček (Chyna) – Veselý, Böhm, Strobach, Kroupa – Valeš, Salát, Hůza – Marek, Böhm, Baudisch – Ferdan, Balatka, Šoltys – Kořínek.

Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

Průběh zápasu
1. třetina
06:02 LIB 2 Veselý, Blokování soupeřovy hole
07:35 UNL 1:0 Kopecký (Krbec)
10:54 LIB 1:1 Balatka (Strobach)
12:58 LIB 1:2 Veselý (Salát)
19:08 UNL 2 Vavruška, Špatné střídání
Po 1. třetině
2. třetina
25:50 UNL 2:2 Stummer
31:45 LIB 2 Ferdan, Nedovolené vrážení
UNL 2 Täuber, Držení
39:18 LIB 2 Ferdan, Držení
Po 2. třetině
3. třetina
45:51 UNL 2 Kopecký, Hrubost
LIB 2 Strobach, Hrubost
46:23 UNL 2 Krbec, Nedovolené vrážení
46:50 LIB 2:3 Valeš (Ferdan)
48:45 LIB 2:4 Kořínek (Baudisch)
50:45 LIB 2:5 Valeš (Ferdan)
52:39 UNL 3:5 Esterka (Kolstrunk)
53:18 UNL 4:5 Kolstrunk (Kopecký)
56:28 UNL 5:5 Kopecký (Kolstrunk)
58:34 UNL 6:5 Kužel (Stummer)
Konec