Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

HC Motor České Budějovice – HC Litvínov

2:7

konec (1:4, 0:2, 1:1)

08.03.2018, 18:00 • Skupina A • Adam Pavlíček

Konec zápasu. (20:03:09)

59:54

S velkou pravděpodobností se již nic nestane a tento duel skončí ve středním pásmu. Litvínov si po zásluze odveze z jihu Čech všechny tři body.

58:58

Po střele jednoho z domácích beků končí kotouč vysoko v ochranné síti, bude se vhazovat po levé ruce Zelenky.

58:34

David Kašpar měl dostatek prostoru na levém kruhu z pohledu brankáře. Napřáhl ke střele, kterou Zelenka bezvadně podržel v lapačce.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:58

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Limanovský – 2 min., sekání).

57:42

Uvidíme přesilovou hru, Jakub Korytar míří na střídačku svého týmu, což značí výhodu pro Českobudějovické.

57:16

Matouš Masopust nahazoval puk od hrazení. Zelenka vyráží za svou branku, kde svádí oba týmy souboj o kotouč.

56:46

Litvínov právě vstřelil branku!
Trestný nájezd proměněn! LUKÁŠ STEHLÍK na nic nespěchal, v poklidu si dojel před branku a velmi svižnou střelou zamířil přesně mezi betony domácího brankáře.

56:46

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hail – trestné střílení, sekání).

56:26

Jako první byl u kotouče ale Tomáš Minárik, jenž s pukem na holi míří na druhou stranu. Troufám si říct, že žádného velkého překvapení se v tomto utkání již nedočkáme.

56:08

Motor nahazuje puk do útočné třetiny a pokusí se něco vymyslet.

55:28

Jasečkovi ve střeleckém pokusu bránil jeden z obránců hostů. Českobudějovický bek se přesto prodral až ke střele, jež Zelenka vykopl betonem do rohu kluziště.

54:29

Litvínov se držel v útočném pásmu, ale opět scházel jakýkoliv pokus o střelbu. Motor se alespoň na chvíli může osvobodit a případně vystřídat.

53:34

Kotouče se dotkla českobudějovická střídačka, a tak se bude vhazovat v neutrálním pásmu.

53:00

Přesilová hra domácích hráčů je u konce, Ondřej Zelenka se ve své brance příliš nepředřel.

52:10

Poslední okamžiky tohoto utkání nenabízejí skoro žádné šance. Za malou chvíli ale začne přesilová hra domácích hráčů, která by měla trvat něco přes půl minuty.

51:00

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Nikl – 2 min., hákování).

50:14

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dub – 2 min., hákování).

49:48

Daniel Dej ujel do přečíslení dva na jednoho. Před brankou zkusil přihrávat svému spoluhráči, ten se ale až k puku nedostal.

47:20

Po delší době se na druhou stranu vydali také Litvínovští, avšak o kotouč rychle přicházejí a opět je to domácí tým, který je v útočné třetině.

46:37

Po vstřelené brance se toho na ledové ploše moc neděje. Motor se snaží být aktivní v útočném pásmu a nyní kombinuje před Ondřejem Zelenkou.

43:38

Prokop Limanovský mohl mít druhý přesný zásah z tohoto duelu. Jeden z jeho spoluhráčů mu i přes to, že upadl, naservíroval přihrávku k pravé tyči z pohledu Korytara. Limanovský si ale na českobudějovického brankáře nepřišel, Korytar podržel svůj tým.

42:30

České Budějovice právě vstřelily branku!
Domácí proměňují přesilovou hru a ještě tak živí malou naději na nějaký bodový zisk. Sebastian Jasečko z prostoru mezi kruhy poslal přihrávku na levý kruh z pohledu brankáře, kde napřáhl DAVID KAŠPAR, který odrazil puk od horní tyčky až za brankovou čáru! Pohledná trefa. Asistence: Sebastian Jasečko, Dominik Brouček.

41:40

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Slavík – 2 min., vysoká hůl).

40:43

Šikovně se pokusil o teč před brankovištěm František Schwartz, který nasměroval puk do protipohybu Zelenky. Ten ale na poslední chvíli střelu vyrazil.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:22

Litvínov právě vstřelil branku!
Přesilovka využita, Litvínovští vedou o pět branek, což bude pro Motor velmi tvrdý oříšek. JIŘÍ HÁVA vymetl přesně horní růžek Korytarovy branky. Domácí brankář nastavoval svou lapačku do prázdna. Asistence: Marek Slavík, Lukáš Stehlík.

37:33

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dvořák – 2 min., nedovolené bránění).

36:36

Nezbývalo mnoho a Lukáš Stehlík mohl v rychlém sledu za sebou přidat druhou branku! Nyní dostal skvělý pas do jízdy a před Korytarem měl velmi mnoho prostoru. Z forhendu ale přestřelil.

35:35

Ani jeden z týmů se nemůže usadit v útočném pásmu a vytvořit si nějaký souvislejší tlak.

34:37

Litvínov právě vstřelil branku!
Nedáš – dostaneš. Toto hokejové tvrzení se opět potvrzuje. Kapitán Litvínova LUKÁŠ STEHLÍK se výbornou střelou zapisuje mezi přesné střelce tohoto utkání. Asistence: Daniel Dej, David Skuhrovec.

33:08

Mohlo to být o dva přesné zásahy! Přečíslení tři na jednoho, v němž dostal Tomáš Březina puk přímo před branku, gólem ale nekončí. Zelenka totiž proti Březinovu předvedl výborný zákrok a navíc puk dokázal udržet.

32:40

V rohu kluziště se puk dostal na hůl Daniela Deje, jenž přihrával před Korytarovu svatyni. Českobudějovický brankář byl ale připravený a puk nenechal projít.

31:42

Puk se odrazil k Lukáši Stehlíkovi, který vybojoval vhazování pro svůj tým. Z forhendu napálil puk přímo doprostřed branky, kde už byl připravený Jakub Korytar.

30:55

Hosté jsou kompletní.

30:25

Jiří Michal nejprve sám pálil do horního růžku, avšak mezi tři tyče se netrefil. Poté zkusil přihrát jednomu ze svých spoluhráčů před brankovištěm, jímž kotouč ale jen proklouzal.

29:10

Ondřej Zelenka si připisuje další úspěšný zákrok. Při střele Matouše Haila vůbec nikdo nestál před hostující svatyní, a proto neměl Zelenka příliš práce. Poté se hra stěhuje na druhou stranu před Korytara.

28:55

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Háva – 2 min., nedovolené bránění).

28:24

Litvínov se sice prozatím držel v útočném pásmu, ale k žádnému ohrožení branky to nevedlo. David Skuhrovec střílel od modré čáry, ale puk srazil jen první clonící hráč.

27:32

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kašpar – 2 min., krosček).

26:58

Zelenka nyní musel být pozorný. Jeden z pokusů od domácích hráčů šel nebezpečně na jeho lapačku, s níž však puk litvínovský brankář zastavil včas.

25:46

V souboji o puk u hrazení si počínal Matouš Masopust velmi dobře, díky čemuž se mu otevřela cesta k brance. Masopust zamířil k bližší tyči, bohužel pro něj ale rozvlnil jen boční síťku.

24:24

Lukáš Stehlík se možná až trochu nečekaně dostal k puku v útočném pásmu. Následně střílel z otočky, jeho střela ale neměla potřebnou razanci, a tak s ní neměl Korytar problém.

23:52

Hosté jsou kompletní, Martin Adámek se vrací do hry.

22:20

Skvěle ve vlastním oslabení zapracoval kapitán hostujícího celku Lukáš Stehlík. Nejprve sám vyvezl kotouč z obranné třetiny a následně ještě velmi dobře zdržoval rozehrávku Českobudějovických.

21:52

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Adámek – 2 min., hákování).

21:13

Litvínovští se již radovali ze své páté trefy, nicméně ta nemůže být uznána, neboť došlo k posunutí Korytarovy branky ještě před tím, než kotouč zapadl za brankovou čáru.

20:01

Do druhé třetiny jdou českobudějovičtí hokejisté s Jakubem Korytarem v brance.

20:01

Začala druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:02

Od modré to opět zkusil Kryštof Ryba. Tentokrát by býval jeho pokus byl o něco přesnější, ale před brankou ho srazil mimo nebezpečí Jakub Kadár.

18:30

Kryštof Ryba si sjel pro kotouč od modré čáry hlouběji do pásma, aby mohl vypálit. Puk napálil z prvního dotyku, ale jeho pokus mezi tři tyče nemířil.

17:42

Českobudějovičtí hokejisté se pokoušejí odpovědět na čtvrtý litvínovský zásah a prozatím kombinují před Zelenkou. Uvidíme, kam to povede.

16:13

Litvínov právě vstřelil branku!
Hosté jdou opět do tříbrankového vedení. Tentokrát našel přesnou přihrávkou Prokop Limanovský ONDŘEJE SKUHROVCE, který si svou střelou zapisuje taktéž první branku v tomto klání. Asistence: Prokop Limanovský.

14:58

David Kašpar odjíždí na střídačku svého týmu a za pukem ve středním pásmu se již nepožene. Litvínov se tak dostává do držení kotouč a určitě zkusí vymyslet nějakou útočnou akci.

13:55

Matouš Masopust neměl moc možností, komu přihrát puk v útočném pásmu Českobudějovických, a tak zvolil střelu. Jeho razantní pokus Zelenka svým betonem bez sebemenšího zaváhání vytěsnil do rohu ledové plochy.

12:31

Mezi dvěma hostujícími obránci si do střelecké pozice najížděl Adam Ryba. Domácí útočník zkusil vystřelit, jenže jeho pokus některý z vracejících se obránců srazil mimo nebezpečí.

11:02

České Budějovice právě vstřelily branku!
A máme zde také první zásah v litvínovské síti. Jiří Michal poslal puk MATOUŠI MASOPUSTOVI, který se ocitl před brankou vcelku v dobré pozici a se svou střelou k bližší tyči se nezmýlil! Asistence: Jiří Michal.

10:33

Litvínov právě vstřelil branku!
A máme tu třetí branku, která končí opět v síti Kadlece! Nádhernou přihrávku vymyslel David Skuhrovec, který našel u vzdálenější tyče najíždějícího PROKOPA LIMANOVSKÉHO. Limanovský poté neměl s proměněním své možnosti problém. Asistence: David Skuhrovec.

09:35

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pouzar – 2 min., podražení).

09:10

Jeden z domácích poslal puk příhodně pro Adama Rybu, jenž se k němu dostal a před litvínovskou svatyní měl dost prostoru ke střele. Ryba zkusil zamířit na bližší tyč, jenže Zelenka je i nyní přesný.

08:22

Domácím se premiérová přesilová hra v tomto duelu příliš nevyvedla, Miškovič se vrací zpět do hry. O chvíli poté si do útočného pásma sjel David Kašpar a z křídla to zkusil na vzdálenější tyč. Zelenka sice nezasáhl příliš jisté, ale jeho zákrok účel splnil. Střela končí mimo jeho branku.

07:45

Proti střele z větší vzdálenosti Ondřej Zelenka stihl včas zakleknout a puk uschoval někde ve své výstroji. Následuje tak vhazování po levici litvínovského strážce svatyně.

06:22

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Miškovič – 2 min., hákování).

05:52

Litvínov právě vstřelil branku!
A je tu druhá branka! Hosté se museli ve své přesilové hře vracet do útočného pásma, což jim ale vyšlo na jedničku. Rychlou akci zakončil MAREK SLAVÍK. Asistence: Prokop Limanovský.

04:49

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hrakholski – 2 min., hákování).

03:29

Jiří Remta vypálil od modré čáry, z čehož mohl těžit před brankou stojící David Kašpar. Ten ale neusměrnil puk mezi tři tyče, a tak se vyrovnání prozatím nekoná.

02:57

Tomáš Hanák dobře napadal litvínovskou rozehrávku, ke kotouči se ale nakonec neprobojoval.

01:29

Litvínov právě vstřelil branku!
Snad první střela hostů, která míří mezi tyče, je úspěšná! Martin Adámek poslal kotouč před brankoviště Kadlece. Tam se puku chopil JAN VOPAT, jenž z forhendu rozvlnil síťku. Asistence: Martin Adámek.

00:20

V útoku se jako první objevili domácí hráči. Jakub Anderle ale puk neudržel. Poprvé před soupeřovu branku se tak může podívat také Litvínov.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Motor České Budějovice: Korytar (Kadlec) – Jasečko, K. Ryba, Dvořák, Pavlát, Hail, Remta, Svach – Hrakholski, Michal, Dub, Hanák, Anderle, A. Ryba, Kašpar, Fousek, Brouček, Březina, Schwartz, Pouzar, Masopust.

HC Litvínov: Zelenka (Čermák) – Minařák, Hocelík, Háva, Kroupa, Miškovič, Kadár – Leitner, Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec

Rozhodčí: Horáček – Jindra, Zíka.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Motor České Budějovice – HC Litvínov

2:7

konec (1:4, 0:2, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Masopust (Michal), 43. Kašpar (Jasečko, Brouček) – 2. Vopat (Adámek), 6. Slavík (Limanovský), 11. Limanovský (Skuhrovec), 17. Skuhrovec (Limanovský), 35. Stehlík (Dej, Skuhrovec), 39. Háva (Slavík, Stehlík), 57. Stehlík (TS)

HC Motor České Budějovice: Kadlec (21.Korytar) – Jasečko, K. Ryba, Dvořák, Pavlát, Hail, Remta, Svach – Hrakholski, Michal, Dub, Hanák, Anderle, A. Ryba, Kašpar, Fousek, Brouček, Březina, Schwartz, Pouzar, Masopust.

HC Litvínov: Zelenka (Čermák) – Minařák, Hocelík, Háva, Kroupa, Miškovič, Kadár – Leitner, Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec

Rozhodčí: Horáček – Jindra, Zíka

Průběh zápasu
1. třetina
01:29 LIM 0:1 Vopat (Adámek)
04:49 CEM 2 Hrakholski, hákování
05:52 LIM 0:2 Slavík (Limanovský)
06:22 LIM 2 Miškovič, hákování
09:35 CEM 2 Pouzar, podražení
10:33 LIM 0:3 Limanovský (Skuhrovec)
11:02 CEM 1:3 Masopust (Michal)
16:13 LIM 1:4 Skuhrovec (Limanovský)
Po 1. třetině
2. třetina
20:01
21:52 LIM 2 Adámek, hákování
27:32 CEM 2 Kašpar, krosček
28:55 LIM 2 Háva, nedovolené bránění
34:37 LIM 1:5 Stehlík (Dej, Skuhrovec)
37:33 CEM 2 Dvořák, nedovolené bránění
38:22 LIM 1:6 Háva (Slavík, Stehlík)
Po 2. třetině
3. třetina
41:40 LIM 2 Slavík, vysoká hůl
42:30 CEM 2:6 Kašpar (Jasečko, Brouček)
50:14 CEM 2 Dub, hákování
51:00 LIM 2 Nikl, hákování
56:46 CEM TS Hail, sekání
56:46 LIM 2:7 Stehlík (TS)
57:58 LIM 2 Limanovský, sekání
Konec