Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

Mountfield HK – Berani Zlín

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

01.03.2018, 15:00 • Malá hala ČPP Arény • Skupina B • Martin Voltr

59:28

Kryštof Lang mohl přidat čtvrtý gól, a to hned dvakrát. První možnost neproměnil, ve druhé napálil zlínskou tyčku!

58:37

Hradec právě vstřelil branku!
Berani načasovali svou power play dost špatně. Nedokázali se kloudně dostat přes hradeckou modrou čáru a domácí uháněli dopředu. Filip Boštík nahrál doprava JANU JUŠTOVI, který snadno zavěsil – 3:0! Asistence: Filip Boštík, Tomáš Perička.

58:26

Šarman spěchá na střídačku a hosté hrají v šesti!

55:53

No! Po zmatku před brankovištěm zůstal puk ležet vedle Sajdlova betonu, jeho spoluhráči ho ale včas odpálili do strany.

50:37

Situace z úvodu třetí třetiny se opakuje na druhé straně. Kryštof Lang (HKM) je vyloučen za faul loktem, když dohrál soupeře u hrazení podle názoru sudího příliš tvrdě. Já ale myslím, že na tuhle hru už jsou tihle kluci připraveni...

48:10

Po osmi minutách třetí části hosté poprvé zatlačili svého soupeře. A dostávají z toho přesilovku naděje. Tomáš Perička (HKM) je vyloučen za držení hole.

46:39

Další přečíslení tentokrát pro Hynka s Budinou. Druhý jmenovaný zpracovával puk z otočky a Šarman mu stihl před střelou zmenšit úhel, pak skvěle zasáhl i proti Hynkově dorážce.

46:06

Kašpar vyzval vychytralým zpětným pasem kolem první tyčky Martina Jandu. Šarman ale u tyče přece jenom zůstal a i když si zákrokem nebyl moc jistý, tak Jandovu přízemní střelu zastavil!

45:25

Kotouč propadl za zlínskou obranu do přečíslení dva na jednoho. Kryštof Lang ale tak dlouho přemýšlel, jak ho vyřeší, až mu puk sjel z hokejky.

44:29

Krásný průnik Jana Jušty zakončoval Matyáš Budina, zlínskou klec ale přestřelil.

40:59

Jušta poslal před branku nabídku Filipu Boštíkovi, ten z první zakončil do Šarmanova protipohybu, jenže branku minul. Chtělo to víc klidu.

40:29

Dojezd Filipa Šindelka (ZLN) do Kryštofa Langa posoudil rozhodčí poněkud přísně jako faul loktem. Další přesilová hra pro Hradec.

37:37

Hradec právě vstřelil branku!
Kouč Radek Pšurný zlostně praštil trenérskou tabulkou, když se Talafa vrátil na střídačku. I jeho faul totiž domácí potrestali a vedou o dva góly! Matyáš Budina vybídl křižným pasem přes brankoviště MARTINA JANDU ve chvíli, když už Šarman ležel bezmocně na ledě – 2:0. Asistence: Matyáš Budina, Jaroslav Kašpar.

36:03

Hradec právě vstřelil branku!
Ne, tohle už nešlo ubránit ani chytit. Domácí to ve dvojnásobné přesilovce sehráli fantasticky. Po ose Pelda – Kašpar došel puk ke KRYŠTOFU LANGOVI, který nepohrdnul zívající prázdnou bránou. Konečně je tady první gól zápasu a dává ho Hradec – 1:0! Asistence: Jaroslav Kašpar, Marek Pelda.

35:53

Martin Janda zblízka z první přestřeluje břevno.

35:39

Domácí stratég Petr Luštinec si vybírá oddechový čas.

35:39

Pozor, Hradec bude mít 1:13 dvojnásobné přesilovky! Tadeáš Talafa (ZLN) je vyloučen za krosček.

34:52

Na nevyužité přesilovky 3:3, svou čtvrtou dostává Mountfield. Matěj Mikulík (ZLN) je vyloučen za vysokou hůl.

33:55

Skóre se mohlo měnit na druhé straně. Daniel Šedivý v přečíslení dva na jednoho vyzval Jaroslava Kašpara, jenže ten znovu ztroskotal na bezchybném přesunu Dominika Šarmana!

32:58

Teď Frömel zvolil bekhendovou kličku, při níž mu puk přeskočil hokejku. Dluhošovu dorážku o chvíli později vytěsil Sajdl mimo tyče, ani nevěděl jak!

32:27

Šimon Frömel ve vyložené pozici před brankovištěm zvedl puk tak vysoko, že zamířil bez teče do ochranné sítě!

32:10

Vytrvalý hradecký tlak končí paradoxně vyloučením domácích. Kapitán Radim Šlaicher (HKR) je vyloučen za nesportovní chování, nevím, čeho přesně se dopustil.

31:22

Hokejisté Mountfieldu už jsou ze Šarmana nešťastní, a tak neřeší vyložené situace dobře. Marek Pelda nyní střílel z pravého kruhu jen do lapačky gólmana, Hradečtí přitom jeli dopředu ve třech.

30:59

Dominik Šarman se už přesouval ke druhé tyčce, přesto se ještě stihl vyrážečkou vrátit a vyrazil nedůrazné zakončení Kašpara.

29:53

Hradečtí to chtěli sehrát na krásu. Martin Janda v gólové pozici ještě vybídl v úhlu stojícího Daniela Šedivého, ale proti němu zase do střely parádně skočil Šarman a nepustil ani dorážky.

27:45

Stejná dvojice v akci i tentokrát, Budinovu dorážku už musel fantasticky vytáhnout Dominik Šarman!

27:18

Jandovu střelu dorážel na brankovišti Budina, ale nedokázal se rychle zorientovat a stav se nemění.

26:52

Bodyček Matěje Mikulíka (ZLN) ohodnotil hlavní rozhodčí jako nedovolené bránění, je tu třetí přesilovka pro Hradec.

22:53

Strašně moc chyb na obou stranách. Aktuálně z toho plyne zlínská přesilovka, Radim Šlaicher (HKM) je vyloučen za nedovolené bránění.

22:11

Obě obrany jsou ve druhé třetině hodně otevřené. Berani toho zatím nedokáží využít vůbec, na druhé straně vracel kotouč Filip Boštík do prostoru, kde neměl spoluhráče.

21:20

Hradečtí ujížděli dopředu snad ve čtyřech. Jaroslav Kašpar vybídl ke skórování jednoho ze spoluhráčů, který pálil z první, ale Šarman se skvěle přesunul a zabránil gólu!

19:43

Marek Pelda poslal před brankoviště naprosto libový oblouček, který si zpracoval Kryštof Lang. Ani on, ani zbytek jeho útoku pak ale neprotlačil kotouč za roztaženého Šarmana! Tohle už hodně smrdělo gólem.

15:29

Pro Budinu se odrazil kotouč do příliš velkého úhlu, prakticky z úrovně brankové čáry trefil tyčku z boku.

15:01

Hradecký tlak vyústil v přesilovku, Filip Šindelek (ZLN) pyká za hákování.

12:18

Když domácí obětavě zblokovali první Kopčilovu střelu, zlínský forvard vracel puk křižným pasem Bednaříkovi. Ten nebyl daleko od toho, aby ho v zajímavé pozici trefil.

10:51

Hradecký zadák Marek Pelda tečoval střílenou nabídku Martina Jandy, Šarman zasahuje!

07:14

Martin Janda dojížděl nahození, takže se nemohl pískat icing. Reprezentant Tadeáš Talafa (ZLN) následně fauloval loktem a ještě dobře, že se mu Matyáš Budina šikovně vyhnul, jinak to mohlo skončit hůř. Přesilovka tentokrát pro Hradec.

03:59

Kašpar s Langem ujeli v oslabení do situace dva na jednoho, ale druhý jmenovaný nedokázal pas spoluhráče zpracovat. Bruslí ho jen přikopl mimo bránu.

03:41

Jan Jušta (HKM) při vyvážení kotouče omylem trefil protihráče vysokou hokejkou, a tak je prvním vyloučeným zápasu.

02:09

Obrovská chyba zlínského brankáře. Pomalé hradecké nahození šlo přímo na něj, ale puk vyrazil jen před sebe, přímo na hokejku Martina Jandy. Ten ho ovšem tváří v tvář neprostřelil!

Mountfield HK – Berani Zlín

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Lang (Kašpar, Pelda), 38. Janda (Budina, Kašpar), 59. Jušta (Boštík, Perička)

Mountfield HK: Sajdl (Žalčík) – Pelda (A), Táborský, Boukal, Havlíček, Drbal, Perička (A) – Souček, Budina, Kašpar, Lang, Beneš, Jušta, Šlaicher (C), Janda, Daniel Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.

Berani Zlín: Šarman (Lekeš) – Liss, Šindelek, Hoferek, Talafa, Mikulík (A), Riedl (A), Prokeš – Kopčil, Frömel, Chludil, Bednařík, Kráčalík, Handl, Dluhoš, Hrazdíra, Bachánek (C), Macík. Trenér: Radek Pšurný.

Rozhodčí: Homola – Holeček, Bohuněk.

Průběh zápasu
1. třetina
03:41 HKM 2 Jušta, vysoká hůl
07:14 ZLN 2 Talafa, faul loktem
15:01 ZLN 2 Šindelek, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
22:53 HKM 2 Šlaicher, nedovolené bránění
26:52 ZLN 2 Mikulík, nedovolené bránění
32:10 HKM 2 Šlaicher, nesportovní chování
34:52 ZLN 2 Mikulík, vysoká hůl
35:39 ZLN 2 Talafa, krosček
36:03 HKM 1:0 Lang (Kašpar, Pelda)
37:37 HKM 2:0 Janda (Budina, Kašpar)
Po 2. třetině
3. třetina
40:29 ZLN 2 Šindelek, faul loktem
48:10 HKM 2 Perička, držení hole
50:37 HKM 2 Lang, faul loktem
58:37 HKM 3:0 Jušta (Boštík, Perička)
Konec