Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets

2:1

konec (0:0, 0:1, 2:0)

23.02.2018, 01:05 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.39 3.78 2.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (03:38:48)
ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

Petr Mrázek (PHI): 19 zák., 1 gól, úsp. 95%
Radko Gudas (PHI): 0+0, +0, 1 střela, čas na ledě 18:28
Jakub Voráček (PHI): 0+0, +0, 2 střely, čas na ledě 22:13
Lukáš Sedlák (CBJ): 0+0, +0, 0 střel, čas na ledě 4:22
TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

1. Claude Giroux (PHI): 1+1
2. Petr Mrázek (PHI): 19 zák., 1 gól, úsp. 95%
3. Artěmij Panarin (CBJ): 1+0
Je dobojováno. Ještě po čtyřiceti minutách Philadelphia prohrávala 0:1, ve třetí třetině ale domácí dvěma góly v rozmezí sedmi minut otočili skóre ve svůj prospěch a získali tak čtvrtou výhru v řadě. Naopak Columbus nenavázal na dva dny starou výhru 2:1 z New Jersey a padl podvanácté z posledních sedmnácti klání. Vítězně do nového angažmá vstoupil český brankář Petr Mrázek, který pustil za svá záda jen jednu z dvaceti střel Jackets.

Konec zápasu.

59:46

Na Couturiera s Filppulou zívala odkrytá hostující svatyně, druhý jmenovaný ale ze stoprocentní pozice nepochopitelně nevystřelil.

59:06

Couturier mohl definitivně rozhodnout, na útočné modré jej ale na poslední chvíli připravil o puk Seth Jones.

58:32

Ránu Jacka Johnsona od modré Mrázek polapil a přerušil hru, načež Sergej Bobrovskij vyrazil na střídačku. Hosté to v závěru zkusí v šesti!

58:05

Flyers dohrávají bez Brandona Manninga, jenž po ostrém souboji u hrazení ještě dokončil své střídání, pak ale odešel rovněž do útrob haly.

57:29

Svěřencům Johna Tortorelly se čas na vyrovnání začíná krátit. Hosté sice drží puk v útočném pásmu, prakticky se ale nedostávají ke střelám.

56:43

Voráček se rozhodl přečíslení tři na dva vyřešit sám, Bobrovskij ale jeho štiplavou ránu z pravého kruhu dokázal zlikvidovat!

56:12

Raffl dovezl puk za útočnou modrou, tam se mu ale černá pryž zamotala pod nohama a na opačnou stranu už vyráží hostující bek Savard.

55:20

Jori Lehterä nedokázal vyhodit puk do bezpečí, po následném pokus Zacha Werenskiho Mrázek radši přerušil hru.

54:55

Jonesovo nahození od modré bylo zblokováno Filppulou, hosté ale ještě udrželi kotouč v útočném pásmu.

54:09

Od Lehterovy hokejky se černá pryž odrazila na domácí střídačku, před námi je poslední komerční přestávka tohoto duelu.

53:20

Schyluje se nám k dramatickému závěru utkání, tak se nechme překvapit, jak to nakonec dopadne. Seth Jones už zaváží puk zpět do útočného pásma.

52:26

Jack Johnson přišel o puk na útočné modré a do bleskového protiútoku se vydal Jakub Voráček, který ale z levého kruhu mezírku mezi Bobrovského betony netrefil!

51:34

Sudí přerušili hru pro vysokou hůl a následovat bude další komerční přestávka.

50:45

Columbuští se snaží o rychlou odpověď a kombinují v útočném pásmu, zatím se ale hosté ne a ne dsotat ke střele.

49:49

49:49 Nolan PATRICK - 2:1

49:49

Philadelphia právě vstřelila branku!
Flyers přesilovku využívají za pouhých šest sekund a dokonávají obrat. Giroux vyhrál buly a poté nabil na modrou napřaženému Gostisbehereovi, jehož dělovku Bobrovskij ještě dokázal vyrazit, na dorážku NOLANA PATRICKA byl ale krátký! Asistence: Shayne Gostisbehere a Claude Giroux.

49:43

Brandon Dubinsky (CBJ) podrazil Girouxe, načež se u hrazení strhla hromadná strkanice, jediným vyloučeným ale nakonec bude zkušený hostující centr.

49:43

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:02

Provorovova prudká rozehrávka zamýšleného adresáta Raffla nenašla a Scott Harrington poté pro jistotu jen vyhodil puk do bezpečí.

48:09

Voráčkova střela od modré jen zaduněla o zadní mantinel a svěřenci Johna Tortorelly zakládají další protiútok.

47:27

Cam Atkinson to zkusil z mezikruží, Petr Mrázek měl ale dobrý výhled a bez potíží zasáhl, načež domácí vyhodili puk na zakázané uvolnění.

46:43

Robert Hägg s rozehrávkou dlouho otálel a Flyers byl nakonec odpískán ofsajd, do Philadelphie se společně vrátíme po komerční přestávce.

45:50

Brandon Manning obkroužil columbuskou svatyni a poté poslal puk do předbrankového prostoru, ani tentokrát z toho ale další nebezpečí pro Bobrovského nepramenilo.

45:04

Do prostoru před Bobrovským nahodil puk Sean Couturier, tam ale nebyl nikdo v oranžovém dresu a hostující brankář posléze přerušil hru.

44:16

Josh Anderson nic nevymýšlel a jen protečoval puk do útočného pásma, načež se Raffl pokusil založit protiútok, ani on se ale daleko nedostal.

43:41

Do dalšího zakončení se teď dostal Jakub Voráček, jemuž ale střela z levého kruhu nesedla podle představ.

42:34

42:34 Claude GIROUX - 1:1

42:34

Philadelphia právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno! Sean Couturier posunul kotouč do mezikruží, kam si najel domácí kapitán CLAUDE GIROUX a přesnou střelou pod břevno nedal Bobrovskému šanci. Asistence: Sean Couturier a Shayne Gostisbehere.

41:54

Columbuští hokejisté se teď dostali až před Mrázka, ze skrumáže v předbrankovém prostoru se jim ale nepodařilo zakončit.

41:06

Třetí třetina začala ve velmi opatrném tempu, ani jednomu týmu se nedaří kloudně rozehrát.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně ve 2:55.
Zatímco v úvodní dvacetiminutovce byla střelecky aktivnější Philadelphia, v té prostřední se karta zcela obrátila. Domácí se prakticky nedostávali do útoku, nedařilo se jim ani v přesilovkách a jen díky skvěle chytajícímu Petru Mrázkovi to dlouho bylo 0:0. Čerstvá posila Flyers ale nakonec přeci jen inkasovala z hole Panarina, a dvacet minut před koncem tak Columbus těsně vede.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:11

Po Jonesově zaváhání v rozehrávce Bobrovskij pro jistotu zalehl před brankovištěm poskakující kotouč a přerušil hru.

38:28

Dubois je zpět na ledě a okamžitě se zapojil do protiakce svého týmu, tentokrát měl ale Petr Mrázek úlohu snadnou.

37:59

Tato přesilovka Flyers je opravdu prachbídná, Wealovi teď navíc ukradl puk Seth Jones.

37:10

Teď ale domácí málem sami inkasovali. Matt Calvert se vytočil před Mrázka, z bezprostřední blízkosti ale ležícího philadelphského brankáře nepřekonal!

36:12

Domácí budou mít možnost vyrovnat v přesilovce, dvě minuty za faul loktem vyfasoval Pierre-Luc Dubois (CBJ).

35:44

Puk skončil v ochranné síti a hra byla po delší době přerušena, následovat bude komerční přestávka.

35:11

Po inkasovaném gólu Flyers převzali iniciativu a usadili se v útočném pásmu, Gostisbeherea ale posléze na modré čáře zradilo zpracování, a domácí tak musejí soupeřovu třetinu vyklidit.

34:02

Zatímco v první třetině se střelecky činili spíše Flyers, v té druhé se karta obrátila. Sergej Bobrovskij si za čtrnáct minut druhé periody připsal jediný zákrok, zatímco Mrázek už devět.

32:51

32:51 Artěmij PANARIN - 0:1

32:51

Columbus právě vstřelil branku!
Těsně za polovinou základní hrací doby jsme se dočkali prvního gólu utkání. Postaral se o něj hostující ARTĚMIJ PANARIN, který se po návratu z trestné pozice rozjel ve středním pásmu, ujel všem hráčům Flyers a poté z levého kruhu překonal Mrázka. Bez asistence.

32:16

Tribunami to jen zahučelo, Wealovu nabídku na teč v předbrankovém prostoru nikdo v oranžovém dresu nedokázal usměrnit za ležícího columbuského brankáře.

31:38

Alexander Wennberg se ve vlastním oslabení ocitl tváří v tvář Mrázkovi, ten jej ale bravurně vychytal! Debut v dresu Flyers zatím zvládá český brankář na jedničku.

31:18

Gostisbehereova střela byla přizvednuta do ochranné sítě, Sergej Bobrovskij tentokrát nemusel zasahovat.

30:41

Mrázek byl v závěru oslabení permanenci, všechny střely Jackets včetně dělovky Jonese z mezikruží však pochytal. Philadelphští si teď navíc zahrají přesilovku, poněvadž Blue Jackets hráli chvilku v šesti. Trest půjde odpykat Panarin (CBJ).

29:54

Seth Jones si narazil puk se Savardem a poté od modré vypálil, jeho nepřesná střela ale orazítkovala jen zadní mantinel.

29:25

Columbuští uvízli v ofsajdu, Alexander Wennberg nedokázal udržet puk v útočném pásmu a vhazovat se bude v tom středním.

28:33

Sean Couturier (PHI) vyfasoval dvouminutový trest za podražení, svěřenci Johna Tortorelly si dnes podruhé zahrají v početní převaze.

28:14

Nathan Gerbe, jenž je se svými 165 centimetry nejmenším hráčem v NHL od roku 1945, teď pro Columbus vybojoval další buly v útočném pásmu.

27:47

Po trmě-vrmě u hrazení se odraženého puku ujal Ryan Murray a vrátil se s ním až za vlastní branku, je znát, že ani jeden tým především nechce udělat chybu.

27:07

Sergej Bobrovskij po nenápadné střele Scotta Laughtona pro jistotu přerušil hru a následovat bude komerční přestávka.

26:41

Hra byla po několika minutách přerušena, Letci totiž vyhodili puk na zakázané uvolnění.

26:10

Seth Jones poslal touš do jízdy dosud neviditelnému Andersonovi, který ale poté uvízl proti přesile v rohu kluziště.

25:28

Pierre-Luc Dubois se povedenou kličkou u levého mantinelu zbavil Filppuly, jeho následný pokus z otočky byl však zblokován.

24:45

Už dlouho se hraje bez přerušení, Harringtonův pokus z levého kruhu Mrázek vyrazil a hráči v oranžových dresech pak opět vyhodili puk až k Bobrovskému.

23:57

Ryan Murray se prokousal až do útočného pásma, poté mu ale vypíchl kotouč Voráček a svěřenci Davea Hakstola dostali černou pryž do bezpečí.

23:02

Werenski neměl komu přihrát, a tak jen nahodil kotouč do středního pásma, kde se díky černé práci Calverta k puku dostal Lukáš Sedlák a ještě zpoza modré čáry prověřil Mrázkovu pozornost.

22:09

Mrázek opět v permanenci, po střele Setha Jonese od modré ostravský rodák pro jistotu přerušil hru.

21:30

Do druhé třetiny vstoupili Blue Jackets opravdu aktivně, Atkinsonův pokus z pravého kruhu však Petr Mrázek rovněž zneškodnil.

20:22

Hned zkraje prostřední dvacetminutovky si Zach Werenski sjel do mezikruží pro pas od Panarina, tváří v tvář Mrázkovi ale neuspěl!

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně ve 2:00.
První třetina nám příliš atraktivní hokej nenabídla. Především Flyers si dokázali vytvořit pár šancí, které pramenily zpravidla z chyb hostí v rozehrávce Sergej Bobrovskij ale pochytal všech sedm pokusů Philadelphie. Petr Mrázek zatím ve svém debutu za Letce rovněž drží čisté konto, za prvních dvacet minut hry ale na něj šly pouhopouhé dvě střely.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:33

V samotném závěru první třetiny se Columbuští usadili v útočném pásmu, hosté ale drží puk jen v rohu kluziště.

18:54

Panarin v rohu kluziště málem obral o puk svého krajana Provorova, obrana Flyers si ale s ruským šikulou nakonec poradila.

18:18

Savardovi s Harringtonem se nepodařilo rozehrát přesně, nicméně ani následná rozehrávka Flyers za moc nestála.

17:32

Zac Dalpe se v mezikruží dostal k odraženému puku a bez váhání vystřelil, Petr Mrázek si ale s touto šancí columbuského útočníka dokázal poradit!

16:27

Ani Jackets ale přesilovka nevychází, David Savard se nyní vrací pro puk až k Bobrovskému a Wealův trest je téměř u konce.

15:31

Raffl našel na levém křídle rozjetého Seana Couturiera, který si ovšem z levého kruhu na Bobrovského nepřišel.

14:41

No a po komerční přestávce bude následovat první přesilovka Columbusu, dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Jordan Weal (PHI).

14:41

Cam Atkinson z rohu kluziště nahodil puk na Mrázka, jenž pro jistotu přerušil hru a před námi je další komerční brejk.

13:55

Columbuští i toto oslabení nakonec ubránili, Johnsonův trest je u konce a hosté mohou konečně vystřídat.

13:04

Claude Giroux parádním křižným pasem poslepu našel volného Shaynea Gostisbeherea, ten ale přesouvajícího se Sergeje Bobrovského nepřekonal!

12:29

Atkinson vyhodil kotouč až k Mrázkovi a odjel střídat, Columbuští i v tomto oslabení začali úspěšně.

11:55

Dvouminutový trest za vysokou hůl v obličeji Voráčka si půjde odsedět Jack Johnson (CBJ), Flyers si dnes podruhé vyzkouší hru v početní převaze.

11:12

Bjorkstrandův pokus byl přizvednut do ochranné sítě a následovat bude komerční přestávka.

10:13

Svěřenci Johna Tortorelly po dlouhém střídání jen nahodili puk do útočného pásma a odjeli střídat, zatím kdovíjak záživné utkání nesledujeme.

09:36

Nyní se v útočné třetině usadili pro změnu Flyers, nakonec z toho ale byla jen nepřesná střela Gostisbeherea od modré.

08:42

Napadající čtvrtá lajna Columbuských se nakonec dostala i ke střele z hokejky novice Gerbeho, jeho pokus ale obětavě zblokoval Radko Gudas.

07:53

Hosté se na dobrou půlminutu usadili v útočném pásmu, žádná střela na branku z toho ale nevyústila, a Mrázek tak má na svém kontě stále jen jeden zákrok.

07:11

Po Duboisově školácké chybě na vlastní modré čáře se tváří v tvář Bobrovskému rozjel domácí kapitán Claude Giroux, který ale na gólmana Jackets nevyzrál!

06:40

Jones ale o puk ve středním pásmu přišel a bylo z toho přečíslení Flyers, které ale Filppula z mezikruží nezakončil přesně!

06:06

Manning pod tlakem jen vyhodil puk do útočného pásma, kde se kotouče ujal Seth Jones a už zakládá protiakci Columbusu.

05:11

Poprvé v columbuském dresu se na ledě objevil Nathan Gerbe, který hrál NHL naposledy v roce 2016 za Rangers a úvod této sezóny strávil ve Švýcarsku.

04:20

Hra byla po delší době přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu. V úvodu se hraje zcela bez šancí.

03:21

Raffl zavezl touš do útočné třetiny a na vrcholu levého kruhu ho přenechal Girouxovi, jehož následný pokus byl ale přizvednut do ochranné sítě.

02:30

Columbus už je v plném počtu, první přesilovka hráčům v oranžových dresech ani trochu nevyšla.

01:24

Svatyně Sergeje Bobrovského byla vychýlena za své pozice, následovat bude vhazování po pravici hostujícího brankáře.

00:53

Blue Jackets vyhodili kotouč až k Petru Mrázkovi, který dnes chytá svůj první zápas za Philadelphii.

00:30

Flyers si hned v úvodu zahrají přesilovku, Cam Atkinson (CBJ) vyfasoval dvě minuty za hákování.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Philadelphia Flyers: Mrázek (Lyon) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald (A), Manning, Gudas – Giroux (C), Couturier, Weal – Patrick, Voráček, Lindblom – Laughton, M. Raffl, Lehterä – Filppula, Weise (A), Leier.

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson (A), R. Murray, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Jenner (A), Wennberg, Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky (A), J. Jokinen – Gerbe, Sedlák, Dalpe.

Rozhodčí: Dwyer, Meyer – Driscoll, Daisy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

COLUMBUS BLUE JACKETS

To ohijskému celku to v poslední době příliš nejde, Columbus se jen obtížně škrábe z výsledkové krize. Předvčerem sice svěřenci Johna Tortorelly udolali konkurenční New Jersey 2:1, díky čemuž se vrátili na postupové pozice do play-off, jinak ale z posledních šestnácti utkání zvítězili jen pětkrát. Blue Jackets se navíc budou muset obejít bez kapitána Nicka Foligna, který by měl týmu chybět ještě týden.

Nejproduktivnější hráči:
1. Artěmij Panarin, 48 bodů (16+32)
2. Seth Jones, 36 bodů (8+28)
3. Oliver Bjorkstrand, 32 bodů (10+22)

Československá stopa:
Lukáš Sedlák, 7 bodů (4+3)
PHILADELPHIA FLYERS

Flyers se v poslední době daří, svěřenci Davea Hakstola vyhráli třikrát v řadě a sedmkrát z posledních desti zápasů, díky čemuž se vyškrábali na třetí příčku v Metropolitní divizi s pouze dvoubodovou ztrátou na druhý Pittsburgh a tříbodovou na vedoucí Washington. Svůj debut za Philadelphii by si měl odbýt brankář Petr Mrázek, jehož generální manažer Ron Hextall získal začátkem týdne z Detroitu a jenž zůstal v předvčerejším utkání jen na střídačce.

Nejproduktivnější hráči:
1. Claude Giroux, 70 bodů (20+50)
2. Jakub Voráček, 68 bodů (13+55)
3. Sean Couturier, 60 bodů (29+31)

Československá stopa:
Jakub Voráček, 68 bodů (13+55)
Radko Gudas, 9 bodů (2+7)
Michal Neuvirth, 21 zápasů, úsp. 91,5 %
Petr Mrázek, 22 zápasů, úsp. 91,0 %

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Srdečně vítám všechny příznivce toho nejlepšího hokeje u sledování textového přenosu z atraktivního duelu kanadskoamerické NHL, v němž Philadelphia Flyers přivítají Columbus Blue Jackets. Tak si tento boj dvou rivalů z Metropolitní divize nenechte od 1:00 ujít!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets

2:1

konec (0:0, 0:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 43. Giroux (Couturier, Gostisbehere), 50. Patrick (Gostisbehere, Giroux) – 33. Panarin

Philadelphia Flyers: Mrázek (Lyon) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald (A), Manning, Gudas – Giroux (C), Couturier, Weal – Patrick, Voráček, Lindblom – Laughton, M. Raffl, Lehterä – Filppula, Weise (A), Leier.

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones (A), J. Johnson (A), R. Murray, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Jenner (A), Wennberg, Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky, J. Jokinen – Gerbe, Sedlák, Dalpe.

Rozhodčí: Dwyer, Meyer – Driscoll, Daisy

Průběh zápasu
1. třetina
00:30 CBJ 2 Atkinson, hákování
11:55 CBJ 2 J. Johnson, vysoká hůl
14:41 PHI 2 Weal, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
28:33 PHI 2 Couturier, podražení
30:41 CBJ 2 Panarin, příliš mnoho hráčů
32:51 CBJ 0:1 Panarin
36:12 CBJ 2 Dubois, faul loktem
Po 2. třetině
3. třetina
42:34 PHI 1:1 Giroux (Couturier, Gostisbehere)
49:43 CBJ 2 Dubinsky, podražení
49:49 PHI 2:1 Patrick (Gostisbehere, Giroux)
Konec