Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

EA Guingamp – SM Caen

0:0

konec (0:0)

10.02.2018, 20:00 • Stade de Roudourou, Guingamp • 25. kolo • Marek Jašek

Tipsport: 2.06 3.39 4.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A je dobojováno. Zápas nabídl bezbrankovou remízu a nedalo by se říct, že fanoušci byli svědky nějakého pohledného fotbalu. Hosté byli o hodně aktivnější, ale nedokázali to potvrdit gólově. Největší šance duelu přišla až osm minut před koncem zápasu! Caen měl výhodu dalšího rohového kopu a tentokrát už mohl být střelecký učet otevřený. Z bezprostřední blízkosti se k hlavičce dostal Damien Da Silva, ale domácí brankář byl proti a předvedl úžásný zákrok rukavicí. Více už toho utkání nanabídlo, to je z dnešního přenosu vše, přeji pěkný večer. (21:50:59)

90+2

Konec zápasu.

90+2

V poslední minutě ke střele napřáhl nováček na hřišti Étienne Didot a jeho rána zpoza vápna letěla těsně kolem pravé tyče!

90

Budou se nastavovat dvě minuty.

88

Domácí si vytváří závěrečný tlak, ale zatím z toho není žádné nebezpečné zakončení, bude se vhazovat poblíž branky Vercoutra.

87

Další roohvý kop. tentokrát byl z toho střet mezi útočníkem Romaine Genevoisem a ten za svůj faul na brankáře obdržel žlutou kartu.

85

Hráči podstupují hlavičkové souboje. V posledních minutách se toho na hřišti moc neděje a míč putuje ze strany na stranu.

84

Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Marcus Regis Coco, přichází Étienne Didot.

82

82.

82

Další rohový kop pro Caen! Tentokrát z toho byla velká šance. Damien Da Silva předskočil všechny hráče a z bezprostřední blízkosti poslal ránu na branku. Brankář Karl-Johan Johnsson se blýskl skvělým zákrokem a drží čisté konto!

80

U rohu opět nic nebylo.

79

Tahle akce hostujícího celku nevypadalo vůbec špatně. Nakonec se ke střele zpoza vápna odhodlal Stef Peeters a jeho rána byla několikrát tečovaná, bude z toho rohový kop.

78

Bel Durel Avounou odkopl míč daleko od své vlastní branky.

77

Rémy Vercoutre bude odkopávat od své vlastní branky. Do míče se pořádně opřel a poslal míč do hloubky hřiště. Ten se dostal až k útočníkovi, ale tomu selhalo zpracování.

75

Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Enzo Crivelli, přichází Ivan Santini.

74

Domácí tým kombinuje u své vlastní branky. Rebocho poté vyslal prudkou přihrávku na Brianda, který se k míči posléze ani nedostal.

72

Volný kop pro hostující celek. Centr skončil u dobře postaveného Rebocha. ten poté vyvedl míč do útoku.

71

Ronny Rodelin si zpracoval míč u levého rohového praporku a nepřišlo nic jiného než centr do pokutového území, míč skončil u obránce, který ho poslal daleko od branky.

EA Guingamp – SM Caen

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   34. Briand (GUG) – 56. Sankoh (CEN), 87. Genevois (CEN)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:17.

EA Guingamp: Johnsson – Ikoko, Kerbrat, Eboa Eboa, Rebocho – Phiri, Grenier (65. Thuram) – Benezet (66. Ngbakoto), Blas, Regis Coco (84. Didot) – Briand (C).
Náhradníci: Caillard – Deaux, Ngbakoto, Sorbon, Didot, Thuram, Giresse.

SM Caen: Vercoutre – Genevois, Da Silva, Djiku – Guilbert, Féret (C), Aït Bennasser (17. Sankoh), S. Peeters, Avounou – Crivelli (75. Santini), Rodelin.
Náhradníci: Samba – Diomandé, Sankoh, Stavitski, Repas, Kouakou, Santini.

Rozhodčí: Jochem – Lang, Danos