Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Stoke City – Brighton & Hove Albion

1:1

konec (0:1)

10.02.2018, 16:00 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • 27. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.31 3.26 3.51 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (17:56:21)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 6:10.
To bylo pane drama. Hosté ve Stoke dlouho vedli, zhruba pětadvacet minut před koncem se však podařilo vyrovnat Xherdanu Shaqirimu. Užuž to vypadalo, že se závěr zápasu bude jen dohrávat, v 90. minutě ale domácí zahrávali po faulu na Jesého penaltu! Tu chtěl vehementně kopat sám Jesé, čímž dostal určeného exekutora Charlieho Adama pod tlak a ten pokutový kop neproměnil. Po následném rohovém kopu měli domácí ještě jednu obří šanci, střídající Knockaert ale na brankové čáře zabránil gólu na 2:1 pro Stoke!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Po nařízeném rohovém kopu míč opět málem skončil v síti, Anthony Knockaert ale skvělým obranným zákrokem na brankové čáře zabránil inkasovanému gólu!

90+1

90+1. Adam neproměnil penaltu!

90+1

Kvůli Jesému protestům byl Charlie Adam pod obrovským tlakem a Mathew Ryan mu penaltu chytil! Adam se ještě mohl dostat k dorážce, Lewis Dunk ale těsně před ním ve skluzu poslal míč do zámezí.

90

Jesé byl faulován v pokutovém území a sudí Robert Madley poté bez váhání ukázal na penaltový puntík. O penaltu se velmi emotivně hlásí právě Jesé, nakonec to ale bude vypadat, že jí bude zahrávat Charlie Adam.

89

Penalta pro Stoke!

87

Z prvního kontaktu Knockaerta s míčem nakonec nic nepramenilo, hostujícímu středopolaři utekl balon do zámezí a Jack Butland už si ho chystá k dalšímu odkopu.

86

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Solly March, přichází Anthony Knockaert.

85

Hra se nyní opět uklidnila a někteří diváci už dokonce opouštějí své sedačky, s každou odehranou minutou je dělba bodů blíže a blíže.

83

José Izquierdo utekl po levém křídle, připravil si míč ke střele a zpoza hranice pokutového území vypálil, jeho střelu mířící do středu brány si ale Jack Butland pohlídal.

82

Ryan Shawcross prodloužil nepovedenou rozehrávku Dunka až k brankáři Butlandovi, svěřenci Paula Lamberta se pomalu nadechují k závěrečnému tlaku.

80

Dnešní utkání sleduje 29876 diváků.

79

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Badou Ndiaye, přichází Charlie Adam.

79

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Pascal Groß, přichází Beram Kayal.

78

Zouma sice odhlavičkoval míč jen k Sollymu Marchovi, ten ale o balon vzápětí přišel a hosté teď musejí zakládat další akci až z hloubi vlastní poloviny.

76

Saido Berahino si na hranici pokutového území nedokázal zpracovat míč, který skončil v zámezí a Mathew Ryan s odkopem od své branky teď vůbec nespěchá.

Stoke City – Brighton & Hove Albion

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 68. Shaqiri (Pieters) – 32. Izquierdo (Stephens)

Neproměněná penalta: 90+1. Adam (STK), brankář Ryan zneškodnil

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 6:10.

Stoke City: Butland – Bauer, Shawcross, K. Zouma, Pieters – Allen, D. Fletcher (46. Berahino), Ndiaye (79. Adam) – Shaqiri, Choupo-Moting (62. Jesé), Diouf.
Náhradníci: Grant – Jesé, Berahino, Johnson, Adam, Cameron, Sobhi.

Brighton & Hove Albion: Ryan – Schelotto, Duffy, Dunk, Bong – March (86. Knockaert), Stephens, D. Pröpper, Izquierdo – Groß (79. Kayal) – G. Murray (71. Ulloa).
Náhradníci: Krul – Bruno, Kayal, Knockaert, Ulloa, Goldson, Locadia.

Rozhodčí: Madley – Perry, McDonough

Diváci: 29876