Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Achmat Groznyj – FK Zenit Petrohrad

0:0

konec (0:0)

11.12.2017, 17:30 • Achmat Arena, Groznyj • 20. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.08 3.26 1.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:25:01)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:12.
Je konec! Zenit Petrohrad na půdě Achmatu Groznyj ztratil body za bezbrankovou remízu. Hostující celek byl sice aktivnější, ale domácí dnes držela fantastická obrana. V největší šanci utkání selhal po hodině hry Alexandr Kokorin, který trestuhodně minul prázdnou branku! Poté se Zenit nadále dral do útoku, ale domácí obrana si výpady soupeře pohlídala a Achmat získal důležitý bod.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí fotbalisté dokonce vyvezli míč na polovinu Zenitu a snaží se kombinovat v blízkosti rohového praporku. Zejména Milad Mohammadi je hodně aktivní.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Domácí fanoušci hlasitě skandují a tlačí své oblíbence k bojovnosti. Fotbalisté Achmatu dnes mohou favorizovaný Zenit Petrohrad obrat o body.

89

Zenit se sice tlačí do pokutového území. Další centr domácí brankář přizvedl pouze za sebe a vytěsnil jej na rohový kop.

88

Zenit zahrával rohový kop. Vysoký centr se stáčel přímo do branky, ale domácí brankář Vitalij Gudijev centr vyboxoval za hranice pokutového území.

87

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Dmitrij Poloz.

86

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku po hlavičkovém souboji s Paredesem. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

85

Milad Mohammadi napřáhl ke střele z dobrých třiceti metrů. Jeho ránu Jurij Lodygin trošičku podcenil a míč nakonec musel vytěsnit na rohový kop.

84

Ismael Silva Lima sprintoval za vysokou přihrávkou na polovinu Zenitu, ale ani on na míč nedosáhl. Hosté mohou vhazovat. Zenitu se krátí čas.

83

Střídání v týmu FK Achmat Groznyj: ze hřiště odchází Leo Jaba, přichází Bekim Balaj.

82

Emiliano Rigoni chtěl prudkou přihrávkou na pravou stranu uvolnit sprintujícího Kokorina. Druhý jmenovaný se za míčem rozběhl, ale neměl šanci dostihnout jej na hrací ploše.

81

Ismael Silva Lima uspěl na vlastní polovině v souboji s Paredesem. Hostující hráč balón potáhl na polovinu, kde jej zastavil právě Lima.

80

Kokorin se rozběhl za prudkou přihrávkou mezi obránce, jenže pozorný Wilker Ángel k němu balón nepustil a odehrál jej do zámezí.

79

Zenit se tlačí na polovinu domácího celku, ale nikdo z hráčů v bílém dresu se v posledních minutách nemůže dostat do zakončení.

78

Branislav Ivanović dirigoval rozehrávku Zenitu na polovině hrací plochy. Zadák favorizovaného celku přenesl míč na pravou stranu, kde Zenit získal jen aut.

77

Střídání v týmu FK Achmat Groznyj: ze hřiště odchází Magomed Mitrišev, přichází Zaur Sadajev.

76

Po následném rohovém kopu se do zakončení tlačil Alexandr Kokorin, jenže hostující útočník patičkou trefil jen obránce, který jej skvěle bránil.

75

Exeuce přímého kopu se ujal Leandro Daniel Paredes. Hostující fotbalista technickou střelu poslal jen do čtyřčlenné zdi. Míč se odrazil na roh.

74

Z předchozí šarvátky si domácí Ucijev odnáší žlutou kartu.

73

Na hranici pokutového území domácího celku se strhla mela! Do potyčky se pustilo snad dvanáct hráčů! Rozhodčí vše uklidnil a nařídil přímý kop pro Zenit.

72

Oleg Ivanov vyvezl míč ven z pokutového území a nakopl jej na polovinu soupeře. Zenit však rychle získal balón zpátky na své kopačky a rozjel kombinaci.

71

Milad Mohammadi se ihned po svém příchodu na hrací plochy zapojil do útočné akce domácího celku. Nováček na hřišti se snažil odcentrovat, ale trefil obránce.

70

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Miha Mevlja, přichází Sebastián Driussi.

69

Střídání v týmu FK Achmat Groznyj: ze hřiště odchází Zaurbek Plijev, přichází Milad Mohammadi.

68

Miha Mevlja musí být znovu ošetřován. S obránce Zenitu Petrohrad to navypadá vůbec dobře. Hostující stoper opouští hrací plochu v doprovodu lékařů.

67

Domácí celek zahrával přímý kop. Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, který odvrátila pozorná obrana.

66

Domenico Criscito se z pravé strany tlačil do pokutového území, jenže si nepřišel na obránce domácího celku a Wilker Ángel mu balón ukopl daleko od nohy.

65

Zaurbek Plijev se na levé straně krásně uvolnil a odcentroval na přední tyč. Tam však nebyl nikdo v zeleném dresu a brankář Jurij Lodygin schoval balón do rukavic.

63

Zaurbek Plijev potáhl míč na polovinu hostujícího celku, jenže nedohnal prudkou přihrávku na levé křídlo, odkud už nedokázal odcentrovat.

62

Daler Kuzjajev si u postranní čáry nedovoleným způsobem vyšlápl na jednoho z domácích fotbalistů. Rozhodčí nařídil přímý kop pro Achmat.

61

Hra je přerušená! Miha Mevlja si ze souboje v pokutovém území odnesl nepříjemný šrám a musí být ošetřen.

60

Je za námi hodina hry a stále čekáme na úvodní branku. Hostující Zenit po přestávce zvýšil aktivitu a snaží se útočit.

59

59. Obrovská šance Zenitu

59

Zenit zahodil obrovskou možnost! Tohle snad nešlo nedat! Emiliano Rigoni chtěl přehodit brankáře, ale jeho rána se od břevna odrazila zpátky před branku. Dotírající Alexandr Kokorin ve stoprocentní šanci neuklidil míč do sítě!

58

Achmatu se vůbec nedaří. Magomed Mitrišev si řekl o vysokou přihrávku za obranu hostujícího celku, jenže na míč nedosáhl. Lodygin mohl uklidnit hru.

57

Domácím fanouškům se hra domácího celku po přestávce vůbec nelíbí. Příznivci Achmatu svou nevoli dávají najevo hlasitým pískotem.

56

Zenit zahrával rohový kop. Leandro Daniel Paredes vyslal vysoký centr na malé vápno, jenže Emiliano Rigoni v záklonu hlavičkoval vysoko nad břevno.

55

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Kiril Kaplenko, přichází Oleg Šatov.

54

Leandro Daniel Paredes zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Hostující fotbalista však balón netrefil moc dobře a daroval jej obráncům.

53

Leo Jaba dostal přihrávku na vlastní polovinu a pohotově hledal rozběhnutého Mitriševa. Domácí útočník se nenatlačil před důrazného Ivanoviče.

52

Leandro Daniel Paredes si rychlou kličkou v blízkosti pokutového území vytvořil prostor k zakončení, ale rána mu vůbec nesedla. Jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem.

51

Matías Kranevitter sice uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, jenže od jeho hlavy se míč odrazil pouze do autu. Achmat bude vhazovat.

50

Emiliano Rigoni dohnal prudkou přihrávku na pravou stranu pokutového území, ale nechal se vytlačil k rohovému praporku, kde po souboji s obráncem přišel o míč.

49

Philipe Sampaio si v blízkosti pokutového území zpracoval odražený míč, navedl si jej na levačku, ale střelou po zemi minul branku hostujícího celku.

48

Oleg Ivanov si skvěle pokryl míč a dotírající Leandro Daniel Paredes jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Domácí celek bude zahrávat.

47

Kiril Kaplenko uspěl na polovině hrací plochy v hlavičkovém souboji s Jabou. Fotbalista Zenitu však neobešel dalšího fotbalistu v zeleném dresu.

46

Achmat se ihned po přestávce vydal do útoku. Vysoký nákop na polovinu Zenitu si pohlídal obránce Wilker Ángel.

46

Začal druhý poločas.

45+1

První poločas skončil.

45

Nastavuje se jedna minuta.

44

Domácí brankář vyrazil ven z branky a schoval do rukavic vysoký centr z pravé strany hrací plochy.

42

Kokorin si naběhl na pěknou přihrávku za obranu, ale vinou špatného zpracování se připravil o zakončení.

40

Zenit se v posledních minutách tlačí do útoku, ale obrana domácích je pozorná.

35

Odise Roši si na pravé straně křikl o přihrávku do běhu. Domácí fotbalista chtěl ihned odcentrovat, ale jeho pokus srazila obrana do autu.

34

Zadáci Zenitu uklidňují hru kombinací na polovině hrací plochy. Fotbalisté v bílých dresech přenášejí hru z jedné strany na druhou a snaží se najít mezírky v obraně soupeře.

33

Domenico Criscito zastavil průnik domácích fotbalistů na polovinu Zenitu faulem na polovině hrací plochy. Achmat bude zahrávat další přímý kop.

32

Leandro Daniel Paredes se z hranice pokutového území opřel do odraženého balónu, nicméně jeho pokus mířil jen do míst, kde číhal Vitalij Gudijev.

31

Domácí celek zatím hraje v první půli velmi aktivně. Achmat se tlačí do pokutového území, ale obrana Zenitu si po předchozí chybě dává pozor.

30

Jurij Lodygin teď zachránil Zenit před inkasováním! Magomed Mitrišev šel sám na branku, ale hostující brankář mu zmenšil úhel a jeho ránu vyrazil!

29

Magomed Mitrišev se v pokutovém území probil k centru z pravé strany hrací plochy, jenže v pádu nestačil zamířit mezi tři tyče. Zenit bude rozehrávat.

28

První žlutá karta také na straně Zenitu! Jurij Žirkov při návratu na vlastní polovinu fauloval a také se zapisuje na listinu hříšníků.

27

Rozehrávky následného přímého kopu se chopil Jurij Žirkov, který vyslal technickou střelu levačkou, jenže mířil jen do míst, kde byl domácí brankář.

26

Oleg Ivanov v blízkosti pokutového území nedovoleně zastavil Paredese a vyfasoval žlutou kartu.

25

Rozehrávka rohového kopu se Zenitu moc nepovedla. Vysoký centr přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Matías Kranevitter, ale obránce byl důraznější.

24

Další centr před branku Achmatu zachytil obránce Andrej Semjonov, který zachoval klid a odhlavičkoval balón do zámezí.

23

Leo Jaba dostal přihrávku do volného prostoru na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista potáhl míč vpřed, ale centrem do šestnáctky nenašel nikoho v zeleném.

22

Ismael Silva Lima dostal krásnou přihrávku na hranici pokutového území, odkud se opřel do míče, ale rána mu vůbec nesedla. Jeho pokus skončil vysoko na tribuně.

21

Leo Jaba si krásnou patičkou přišel na jednoho ze soupeřů. Hostující fotbalista jej poté zastavil taktickým faulem. Achmat bude rozehrávat přímý kop.

20

Daler Kuzjajev napadal rozehrávku domácího celku v blízkosti pokutového území. Obránce Wilker Ángel se bleskově otočil a rozehrál na pravou stranu.

19

Domácí celek zahrával rohový kop. Achmat se pokusil o rozehrávku nacvičeného signálu, jenže Oleg Ivanov si nepotykal se zpracováním a odevzdal míč soupeři.

18

První velkou šanci si vypracoval také Zenit! Alexandr Kokorin si narazil míč s Paredesem a hnal se před branku. Domácí gólman se mu vrhl pod nohy a jeho šanci zmařil!

17

Domenico Criscito odcentroval z levé strany do pokutového území. Po jeho přihrávce se natahoval Alexandr Kokorin, ale obránce Wilker Ángel byl důraznější.

16

Emiliano Rigoni si na pravé straně zpracoval vysokou přihrávku do běhu, jenže si špatně obhodil jednoho z obránců a v pádu už nedokázal zamířit.

15

Ismael Silva Lima sprintoval na branku hostujícího celku. Domácí fotbalista vletěl s míčem do pokutového území, kde neustál souboj s obráncem.

14

Leo Jaba se natahoval po odraženém míči. Z dobré pozice však dokázal přihrát jen na levé křídle, kde číhal pozorný obránce Domenico Criscito.

13

Domácí fanoušci v úvodu utkání cítí, že Achmat dneš favorizovaného soupeře může hodně potrápit a snaží se své oblíbence tlačit do útoku.

12

Domácí celek zahrával přímý kop z blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Rizvan Ucijev, jehož ránu musel Lodygin likvidovat parádním zákrokem!

11

Rizvan Ucijev se po pravém křídle prodral do pokutového území a okamžitě odcentroval. Jeho pobídku odvrátil pozorný Branislav Ivanović.

10

Wilker Ángel vyvezl míč na polovinu hostujícího celku, jenže domácí fotbalisté se zatím nemohou dostat před branku Zenitu. Zejména záloha hostů je hodně pohyblivá.

9

Emiliano Rigoni se natlačil před statického obránce a neustál následný souboj. Rozhodčí měl střet přímo před sebou, ale nařídil pouze rohový kop.

8

Andrej Semjonov uklidnil rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Obránce Achmatu poté poslal prudkou přihrávku podél pravé postranní čáry, kde nebyl nikdo v zeleném.

7

Hostující brankář Jurij Lodygin se zapojil do rozehrávky Zenitu na jeho polovině. Brankář favorizovaného celku nakopl míč na polovinu soupeře, kde nebyl nikdo v bílém.

6

Zaurbek Plijev si řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže si nepotykal se zpracováním prudké přihrávky a míč mu uskočil do zámezí.

5

Domácí fotbalisté se dostali do prvního zakončení. Magomed Mitrišev si naskočil na povedený centr z levé strany hrací plochy, ale jeho pokus minul branku.

4

Alexandr Kokorin se na polovině domácího celku vrhl do souboje s obráncem Wilkerem, jenže proti urostlému zadákovi domácího celku neměl šanci.

3

Hostující brankář Jurij Lodygin vystartoval ven z branky a schoval do rukavic vysoký centr z levé strany hrací plochy. Zenit může zaútočit.

2

Achmat se také poprvé v utkání vydal do útoku. Odise Roši se prodral do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr srazila pozorná obrana na rohový kop.

1

Zenit se ihned po úvodním výkopu vydal do útoku. Hostující celek operoval v blízkosti pokutového území, kde Alexandr Kokorin přišel o míč.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí celek bude hrát v zeleném, zatímco Zenit přijel v bílých dresech.
FK Achmat Groznyj

Dnešní domácí celek se zatím pohybuje ve středních patrech tabulky. Achmat vybojoval dvacet pět bodů a patří mu devátá pozice. V případě výhry se však může posunout na šestou pozici za CSKA Moskva. Doma však body příliš neztrácí. Naposledy zde vyhrál moskevský Spartak. V minulém kole bojoval na půdě Krasnodaru, kde po boji prohrál 3:2.
Zenit Petrohrad

Bohatý ruský klub zatím zaostává za očekáváním. Zenit vybojoval v devatenácti duelech šestatřicet bodů a zatím mu patří třetí pozice. V případě výhry se však může posunout před druhý Spartak Moskva. Venku se zatím Zenitu příliš nedaří. Celek z Petrohradu se však může pyšnit skvělou defenzívou. Dosud inkasoval jen třináct branek. Naposledy doma vyhrál 2:1 nad Uralem.
Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání ruské Premier ligy. Společně se podíváme na duel FK Achmat GroznyjZenit Petrohrad. Výkop je stanoven na 17:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

FK Achmat Groznyj – FK Zenit Petrohrad

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   26. Ivanov (GRZ), 74. Ucijev (GRZ) – 28. Žirkov (PET)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:12.

FK Achmat Groznyj: Gudijev – Semjonov, Ángel, Sampaio – Ucijev, Ivanov, Silva Lima, Plijev (69. Mohammadi) – Roši, Mitrišev (77. Sadajev), Jaba (83. Balaj).
Náhradníci: Gorodov – Sadajev, Ch. Kadyrov, Mohammadi, Ravanelli, Balaj, Gigolajev, Bacujev, Achjadov.

FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Kuzjajev, Ivanović, M. Mevlja (70. Driussi), Criscito – Kranevitter, Kaplenko (55. Šatov, 87. Poloz), Paredes – Rigoni, Kokorin, Žirkov.
Náhradníci: M. Keržakov, Lunev – Poloz, Driussi, Noboa, Šatov, Mammana, Karpov, Bogajev.