Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Achmat Groznyj – FK Zenit Petrohrad

0:0

konec (0:0)

11.12.2017, 17:30 • Achmat Arena, Groznyj • 20. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.08 3.26 1.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:25:01)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:12.
Je konec! Zenit Petrohrad na půdě Achmatu Groznyj ztratil body za bezbrankovou remízu. Hostující celek byl sice aktivnější, ale domácí dnes držela fantastická obrana. V největší šanci utkání selhal po hodině hry Alexandr Kokorin, který trestuhodně minul prázdnou branku! Poté se Zenit nadále dral do útoku, ale domácí obrana si výpady soupeře pohlídala a Achmat získal důležitý bod.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí fotbalisté dokonce vyvezli míč na polovinu Zenitu a snaží se kombinovat v blízkosti rohového praporku. Zejména Milad Mohammadi je hodně aktivní.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Domácí fanoušci hlasitě skandují a tlačí své oblíbence k bojovnosti. Fotbalisté Achmatu dnes mohou favorizovaný Zenit Petrohrad obrat o body.

89

Zenit se sice tlačí do pokutového území. Další centr domácí brankář přizvedl pouze za sebe a vytěsnil jej na rohový kop.

88

Zenit zahrával rohový kop. Vysoký centr se stáčel přímo do branky, ale domácí brankář Vitalij Gudijev centr vyboxoval za hranice pokutového území.

87

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Dmitrij Poloz.

86

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku po hlavičkovém souboji s Paredesem. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

85

Milad Mohammadi napřáhl ke střele z dobrých třiceti metrů. Jeho ránu Jurij Lodygin trošičku podcenil a míč nakonec musel vytěsnit na rohový kop.

84

Ismael Silva Lima sprintoval za vysokou přihrávkou na polovinu Zenitu, ale ani on na míč nedosáhl. Hosté mohou vhazovat. Zenitu se krátí čas.

83

Střídání v týmu FK Achmat Groznyj: ze hřiště odchází Leo Jaba, přichází Bekim Balaj.

82

Emiliano Rigoni chtěl prudkou přihrávkou na pravou stranu uvolnit sprintujícího Kokorina. Druhý jmenovaný se za míčem rozběhl, ale neměl šanci dostihnout jej na hrací ploše.

81

Ismael Silva Lima uspěl na vlastní polovině v souboji s Paredesem. Hostující hráč balón potáhl na polovinu, kde jej zastavil právě Lima.

80

Kokorin se rozběhl za prudkou přihrávkou mezi obránce, jenže pozorný Wilker Ángel k němu balón nepustil a odehrál jej do zámezí.

79

Zenit se tlačí na polovinu domácího celku, ale nikdo z hráčů v bílém dresu se v posledních minutách nemůže dostat do zakončení.

78

Branislav Ivanović dirigoval rozehrávku Zenitu na polovině hrací plochy. Zadák favorizovaného celku přenesl míč na pravou stranu, kde Zenit získal jen aut.

FK Achmat Groznyj – FK Zenit Petrohrad

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   26. Ivanov (GRZ), 74. Ucijev (GRZ) – 28. Žirkov (PET)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:12.

FK Achmat Groznyj: Gudijev – Semjonov, Ángel, Sampaio – Ucijev, Ivanov, Silva Lima, Plijev (69. Mohammadi) – Roši, Mitrišev (77. Sadajev), Jaba (83. Balaj).
Náhradníci: Gorodov – Sadajev, Ch. Kadyrov, Mohammadi, Ravanelli, Balaj, Gigolajev, Bacujev, Achjadov.

FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Kuzjajev, Ivanović, M. Mevlja (70. Driussi), Criscito – Kranevitter, Kaplenko (55. Šatov, 87. Poloz), Paredes – Rigoni, Kokorin, Žirkov.
Náhradníci: M. Keržakov, Lunev – Poloz, Driussi, Noboa, Šatov, Mammana, Karpov, Bogajev.