Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – Hertha BSC

1:1

konec (0:0)

10.12.2017, 18:00 • WWK Arena, Augsburg • 15. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.21 3.31 3.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:53:58)
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 10:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:9.
Je konec! Augsburg nakonec neudržel nadějné vedení a s Herthou Berlín remizoval 1:1. V úvodní pětačtyřicetiminutovce byl aktivnějším celkem domácí Augsburg. V první šanci se objevil Caiuby, jehož ránu zlikvidoval brankář soupeře. Deset minut před přestávkou si Michael Gregoritsch naběhl na zpětnou přihrávkou, ale jeho nepovedenou střelu přizvedl Rune Almenning Jarstein na břevno. Stejný hráč se ještě uvolnil těsně před přestávkou, jenže jeho technický pokus proskákal vedle zadní tyče. Po přestávce se dlouho hrál hodně opatrný fotbal. Až patnáct minut před koncem otevřel skóre po rohovém kopu aktivní Caiuby ! Augsburg si vedení s přehledem kontroloval, ale v nastaveném čase vyskočil na pěkný centr Stark a Salomon Kalou stanovil finální skóre 1:1.

90+2

Konec zápasu.

90+1

90+1. Salomon KALOU - 1:1

90+1

Hertha právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Hertha v nastaveném čase dokázala vyrovnat! Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr. Niklas Stark vrátil míč před branku a SALOMON KALOU dopravil míč do sítě!

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

Augsburg zahrával další rohový kop. Domácí fotbalisté se rozhodli, že budou hlavně tahat čas. Michael Gregoritsch nakonec odcentroval, ale jeho pobídka byla velmi nepřesná.

89

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Alfred Finnbogason, přichází Sergio Córdova.

88

Karim Rekik fauloval na polovině hrací plochy Baiera a za svůj zákrok si vykoledoval žlutou kartu.

87

Hitz dlouho otálel s rozehrávkou z vlastní poloviny. Nakonec nakopl míč na pravé křídlo, kde se Alfred Finnbogason dopustil útočného faulu. Hertha bude znovu rozehrávat.

86

Marvin Plattenhardt se natahoval po odraženém míči, jenže Schmid jej k němu nepustil a nechal balón propadnout do zámezí. Hertha bude vhazovat.

85

Skvěle hrající Caiuby si na levé straně hrací plochy hravě poradil s dvojicí fotbalistů v modrém. Autor dosud jediné branky poté přenesl hru na vlastní obránce.

84

Kalou se tentokrát pustil do hlavičkového souboje na polovině hrací plochy. Hostující náhradník však nepřetlačil Gregoritsche a Augsburg může uklidnit hru.

83

Salomon Kalou se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého balónu. Hostující hvězdě zakončení moc nesedlo a Hitz si připsal snadný zákrok.

82

Max sprintoval za krásnou přihrávkou do pokutového území. Domácí obránce si při svém postupu pomohl nedovoleným zákrokem, což rozhodčímu neuniklo.

81

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Ja-Čeol Ku, přichází Rani Khedira.

80

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Maximilian Mittelstädt, přichází Salomon Kalou.

FC Augsburg – Hertha BSC

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 75. Caiuby (Max) – 90+1. Kalou (Stark)

Karty:   43. Caiuby (AUG), 64. Max (AUG) – 33. Leckie (HER), 88. Rekik (HER)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 10:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:9.

FC Augsburg: Hitz – Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Ku (81. R. Khedira), Baier (C) – Heller (77. Schmid), Gregoritsch, Caiuby – Finnbogason (89. Córdova).
Náhradníci: Luthe – Danso, Či Tong-won, R. Khedira, Morávek, Schmid, Córdova.

Hertha BSC: Almenning Jarstein – Plattenhardt, Rekik, Langkamp, Weiser – Skjelbred, Stark – Leckie (59. Lazaro), Mittelstädt (80. Kalou) – Ibišević (C) (59. Esswein), Selke.
Náhradníci: Klinsmann – Pekarík, Esswein, Lazaro, Lustenberger, Maier, Kalou.

Rozhodčí: M. Petersen